Kulttuurikeskus Otsola: Ensimmäinen Tunne juuresi 5 ‑video ja tulevat tapahtumat

"Partisaani kannustaa lukijoita tukemaan kansallismielistä kulttuuri-, urheilu- ja valistustoimintaa sekä taloutta osallistumalla Otsolan tilaisuuksiin!"

Aktivismi

Hyvinkäällä sijaitseva kansallisradikaali kulttuurikeskus Otsola tiedottaa kahdesta tulevasta tapahtumasta. Ensi lauantaina keskuksessa (Koneenkatu 11, Hyvinkää) järjestetään Veren Laki ‑ryhmän nyrkkeilytreenit alkaen klo 12.

Treenien osallistumismaksu on vain 5 euroa. Järjestäjät ohjeistavat osallistujia ottamaan hammassuojat mukaan. Mikäli et omista hammassuojia, voit ostaa ne paikan päältä 10 eurolla. Saavu tällöin jo hyvissä ajoin ennen klo 12 paikalle, jotta ehdit keittämään ja muotoilemaan hammassuojat ennen harjoitusten alkua. Treenien jälkeen ohjelmassa on myös saunomista.

Lisäksi Otsola tiedottaa kansallisradikaalista konsertista, jonka järjestää Tulenväki-kollektiivi 16.3. Tuolloin keskuksessa esiintyvät White Uprising, Vastarinta sekä Muken ja Korkin akustinen duo. Lippujen hinta on 10 euroa. Voit varata mukaan myös ylimääräistä käteistä, sillä paikalla on kansallisradikaalien kauppojen myyntipisteitä.

Tunne juuresi 5 ‑seminaari oli menestys

Otsola kuvaa 27.1. järjestettyä Tunne juuresi 5 ‑seminaaria menestykseksi. Tapahtumassa useat kansallisradikaalit vaikuttajat pitivät esitelmiä, minkä lisäksi paikalla esiintyi Pyhä Kuolema.

Tilaisuuden järjestänyt Suunta-kollektiivi kirjoittaa, että paikalla kuvattuja videoita tullaan julkaisemaan lähiaikoina. Ensimmäisellä julki tulleella videolla Suunnan Toni Jalonen ottaa kriittisesti kantaa niin sanottuun vainojen uhrien muistopäivään, joka sattui samalle päivälle kuin seminaari.

Partisaani kannustaa lukijoita tukemaan kansallismielistä kulttuuri‑, urheilu- ja valistustoimintaa sekä taloutta osallistumalla Otsolan tilaisuuksiin ja ostamalla paikalla olevien kansallismielisten kauppojen tuotteita. Kaikki myyntituotot ohjataan lyhentämättömänä toiminnan laajentamiseen.

Aktivismi Hyvinvointi Itsepuolustus Kamppailu-urheilu Kansallismieliset Kansallisradikalismi Kotimaa Kulttuuri Kulttuurikeskus Otsola Musiikki Otsola Pyhä Kuolema Revisionismi Suunta Toni Jalonen Tulenväki Vainojen uhrien muistopäivä Veren Laki

Keskustelu

Ei kommentteja

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

Vastaa

Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi