Kulttuurikeskus Otsolassa kamppailulajeja ja RAC-musiikkia 16.3.!

Treenien järjestäjätaho on Veren Laki, konsertin Tulenväki.

Aktivismi

Kulttuurikeskus Otsolassa (Koneenkatu 11, Hyvinkää) järjestetään lauantaina 16.3. sekä kamppailulajitreenit että RAC-konsertti. Treenien järjestäjätaho on Veren Laki, konsertin Tulenväki.

Lauantai alkaa kello 11 treeneillä, jotka sisältävät nyrkkeilyä ja painia. Treenit loppuvat kello 15, minkä jälkeen on mahdollisuus saunoa. Treenit maksavat 5 euroa, joka maksetaan käteisellä paikan päällä. Paikalta saa ostettua hammassuojia sekä Veren Lain huppareita ja rashguardeja.

Illan musiikkikeikalla esiintyvät nuorisoa edustavat Vastarinta sekä White Uprising, ja akustista viihdytystä tarjoavat skenen vanhat konkarit Muke (Mistreat) ja Korkki (Sniper). Ovet aukeavat kello 17.30, bändit aloittavat kello 20. Liput maksavat 10 euroa. Paikan päällä on myös levy- ja vaatemyyntiä.

Aktivismi D88 D88 Records Distroyer88 Hyvinvointi Itsepuolustus Kamppailu-urheilu Kansallismielinen kulttuuri Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Kulttuuri Kulttuurikeskus Otsola Metallimusiikki Musiikki No Compromise Clothing Otsola RAC Tulenväki Veren Laki

Keskustelu

1 kommentti

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Timo

  Vastaa

  Tälläiset toiminnantäytäyteiset päivät on hyviä, viitsii tulla kauempaakin paikalle.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi