Van Morrison teki kappaleen mediasta – syytetään juutalaisvastaisuudesta

Rabbi Jeffrey Salkin tuohtui kappaleesta ja vaatii Van Morrisonin boikotointia.

Viihde

Van Morrison.

Irlantilainen laulaja-lauluntekijä Van Morrison on saanut niskoilleen antisemiittisyytökset. Syynä tälle on kappale, joka kulkee nimellä ”They own the media”.

Rabbi Jeffrey Salkin tuohtui kappaleesta ja kirjoitti Religion News Service ‑lehteen kolumnin, jossa hän vaati Van Morrisonin boikotointia. Rabbi julisti:

”Tämä kappale kertoo juutalaisista.

Myytti, että juutalaiset omistavat median, on yksi suosituimmista ja rumimmista antisemitistisistä valheita historiassa. Ensin se ilmestyi surullisen kuuluisassa antisemitistisessä väärennöksessä Siionin viisaiden pöytäkirjat. Henry Ford toisti sitä Dearborn Independent ‑lehdessä. Tsekkiläispoliitikko Tomas Masaryk uskoi, että juutalaiset hallitsevat mediaa.

Valkoisen ylivallan liikkeen johtaja ja entinen KKK:n johtaja David Duke on sanonut juutalaisten hallitsevan mediaa ja hän on viitannut ’CNN-juutalaisiin’. Joten, olkaamme selkeitä. Van Morrison ei ole hyvässä seurassa. Kun löydät itsesi allekirjoittamassa David Duken sanoja ja toisin päin…”

Avautumisesta oudon tekee tosin se, että kappaleessa ei missään vaiheessa mainita juutalaisia eikä käsitellä aihetta muutenkaan. Kappaleessa puhutaan ainoastaan ”heistä”, jotka omistavat median ja kontrolloivat ihmisten mieliä. Jostain syystä se kuitenkin sai juutalaisessa aikaan impulsiivisen purkauksen.

Lähde: Religion News

Jeffrey Salkin Juutalainen lobby Juutalaisjärjestöt Musiikki Politiikka Rabbi Rotu Sensuuri Sionismi Ulkomaat Valtamedia Van Morrison Viihde Yhteiskunta

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Van Morrison osui napakymppiin tehdessään tuon kappaleen.
  Kun lyödään faktat pöytään juutalaisten merkittävästä roolista suurimmissa valtamedioissa, niin onhan se ironista, että nämä rabit alkavat itkemään ”antisemitismistä”, kun kyseessä on kiistaton tosiasia. He suuttuvat siitä vain sen takia, koska he eivät halua tuon tiedon leviävän laajemmin kansan keskuuteen.
  Juutalaiset manipuloivat kansaa mm. juurikin median välityksellä ja siitä syystä valtamedian vaikutusta ja voimaa on pyrittävä heikentämään niin paljon kuin mahdollista.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Eihän tuo mikään myytti ole.
  Todiste: Yle ei ole lähettänyt vaalikonetunnuksia vaikka olen niitä kysellyt Valkoinen Tampere Vapaussota 1918 yhteislistalle
  Seppo Lehto kuntavaaliehdokas 649 Tampere
  https://Valkoinen-kuntavaaliehdokas.blogspot.com

 • Hattumies

  Vastaa

  Häntä kutsutaankin lempinimellä ’Van the Man’. Viime aikoina Van on sekä kasvattanut suosiotaan että tullut niiden haahkojen inhokiksi joiden aurinkoa varjostaa isoilla palleillaan.

 • Helmi

  Vastaa

  eli juutalaisilla ei ole heidan mukaansa valtaa mediassa, toivottavasti nama mediaan eksyneet juutalaislampaat osataan seurakuntansa avulla ottaa pois sielta ettei tallaista vahingollista erehdysta vain satu uudelleen.
  Ei ole antisemitismia vaatia juutalaisia pois mediasta pikavauhtia, koska on antisemitismia vaittaa heidan olevan median kontrolloijia.
  tuskin kylla ja ei samassa asiassa voivat kummatkin olla vaarin ja raakaa rasismia

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi