Rokotekriitikkoja pilkannut puolalaistohtori kuoli otettuaan toisen pistoksen koronarokotetta

Taaskaan rokotteella ei väitetysti ole mitään tekemistä kuoleman kanssa.

Hyvinvointi

Rogiewicz ottamassa toista rokoteannostaan.

Puolalaistohtori Witold Rogiewicz otti 26. tammikuuta toisen annoksensa koronarokotta ja samalla kuvasi itsestään videon, jossa hän kehotti muitakin ottamaan rokotteen ja samalla pilkkasi rokotekriitikkoja. Videoa jaettiin laajalti puolalaismedioissa ja sosiaalisessa mediassa.

Rogiewicz kuoli hiukan yli kaksi viikkoa myöhemmin helmikuun 15. päivä hänen sydämensä pysähdyttyä. Rokotteen yhteyttä tohtorin kuolemaan ei ole tutkittu, mutta Rogiewiczin tytär väittää, että rokotteella ei ole mitään tekemistä sen kanssa.

”Isällä oli sydänongelmia ja hän kuoli yhtäkkiä sydänhalvaukseen. Hänen kuolemallaan ei ole mitään tekemistä toisen rokoteannoksen kanssa,” hän väitti.

Lähde: Life Site News

Hyvinvointi Koronavirus Lääketeollisuus Puola Rokotteet Terveys Yhteiskunta

Keskustelu

19 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • loppu se sanailu

  Vastaa

  Kumma kun mikä tahansa tauti tappaa koronan KANSSA niin kuolinsyy on aina korona. Mutta rokotteen jälkeinen kuolema ei ole koskaan koronan syy. 

  WHO ilmoitti heti lauantaina Suomen median mukaan, että perjantainen usean maan AZ rokotteen keskeytetty jakelu on turha. Tämä yön yli tapahtunut WHOn tutkimus pohjautui varmasti ”tieteeseen”.

  Liberaalieliitti ei välitä kansasta, se todisti liberaalien kieltäytyminen Venäläisestä Sputnik rokotteesta vuoden alussa.

 • Luonon valintaa.

  Vastaa

  Tätä sanotaan ”luonnon valinnaksi”. Luonto poistaa heikot yksilöt. Luonto tasapainottaa itsensä aina.

 • Kari

  Vastaa

  On ne reippaita. Rokotteella hautaan. Loppu sekin kriitikoiden kritisointi.

 • K.Lehto

  Vastaa

  Jokainen saattohoidossa kuollut, jonka yksi 7stä otetusta pcr-testistä on positiivinen kuitenkin kuoli ”koronaan”.

  Tällä voi olla yhteys siihen miksi ”COVID-19” näyttäisi pidentävän elinaikaa… eki, että kautta maailman on keskimääräinen kuolinikä yleensä ”COVID-19” tautiin kuolleilla korkeampi kuin muilla.

 • Tenjo Jagert

  Vastaa

  Niinpä, ei muuten ollut rokotteellaakaan mitään tekemistä flunssan kanssa.

 • juha.

  Vastaa

  ”Isällä oli sydänongelmia ja hän kuoli yhtäkkiä sydänhalvaukseen. Hänen kuolemallaan ei ole mitään tekemistä toisen rokoteannoksen kanssa,” hän väitti. .…. Ja senkin hän teki veitsi kurkulla!!!
  ”Se parhaiten kuolee, joka viimeksi kuolee!!!” ”Ei vara venettä kaada!!!” ”Ylpeys käy lankeemuksen edellä!!!” ”Moni kakku päältä kaunis!!!” ”Kaikki ei ole kultaa, mikä kiiltää!!!”

 • Minä

  Vastaa

  Niin meni Oikeaan osoitteeseen. Hyvä uutinen. Karma puree tyhmiäkin hah

 • Harma

  Vastaa

  Heikkokuntoisille vielä suurempi riski.
  Se oli sellainen almost instant karma.

 • Cc

  Vastaa

  Milläänhän ei koskaan ole tekemistä minkään kanssa tässä varkaiden ja valehtelijoiden paratiisissa.

 • Testaamaton myrkkyshotti

  Vastaa

  Eikös valtaosa näistä ”rokotteen” ottajista ole juurikin menehtynyt sydämenpysähdykseen?

 • Z. Chutzpahsteinberg

  Vastaa

  Sattumaa ystäväiseni, puhdasta sattumaa.

 • Granadier

  Vastaa

  Suomessa kaksi rokoteannosta saanut on täydestä rokotesetistä huolimatta saanut koronan: https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/1901b608-b955-4e5d-91f6-344f778aabfa Eli kuten oli tiedossa, ei ole mitään tietoa/varmuutta auttaako rokotteet tautiin vai ei. Nyt niitä kokeillaan laajalla väestöllä eri maissa ja kerätään tietoa miten rokote toimii ja mitä sivuvaikutuksia niistä tulee.

  Helsingissä uusia koronatapauksia on satoja MaTu-lähiöissä (Kontula, Myllypuro, Rastila&Merirastila(=Etelä-Vuosaari): https://www.hel.fi/static/helsinki/korona/koronavirustartunnat-20210310.pdf Muualla Helsingissä uusia tapauksia on saman verran kuin muuallakin maassa.

  Sama tilanne on Vantaalla(Hakunila, Myyrmäki ja Tikkurila) https://www.vantaa.fi/terveys-_ja_sosiaalipalvelut/paivystys/koronavirus/vantaan_koronavirustilanne ja Turussa (=Varissuo).

  Tauti pysähtyy Suomessa siihen kun nuo yllä mainitut alueet laitetaan ulkonaliikkumiskieltoon sekä estään sinne pääsy ja sieltä pois pääseminen.

  • pzkw

   Vastaa

   Toivottavasti C virus toimii noilla alueilla samoin kuin rutto aikanaan.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Koronohysteriaan liittyen, miksi viime kesänä Nihtisillan vokkia Espoossa ei laitettu karanteeniin, vaikka vokissa oli tartuntoja yli sadalla matulla. Tautia levittäneet matut saivat liikkua vokin ympäristössä ja lähikaupoissa.

  Suomalaiset olivat kauhuissaan ja tyrmistyneitä, kun ruokakaupassa kuhisi näitä matuja ilman maskia. Päättäjiä tämä ei kiinnostanut pätkän vertaa.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Samasta syystä miksi rajoja pidettiin ja pidetään yhä auki viimeiseen asti ja oikein vimmalla; Kun hallintoa on ulkoa käsin käskytetty että (myös) suomeen pitää saada leviämään tauti jonka narratiivin varjolla voidaan saattaa laajat pakkokeinot, kansalaisvapauksien ja oikeuksien poisto ja demokratian hävittäminen käytäntöön, niin se piti tehdä.

 • Huolestunnut

  Vastaa

  Nyt muutamat maat on laittannut Astra Zenegan hyllylle mutta Marin jatkaa rokotuksia vaan vaikka porukkaa on kuollut ja saannut veritulppia. On meillä pelle pääministeri.

 • Aila Vilen

  Vastaa

  Taas nähdään hyvin,mihin johtaa huonosti tutkittu rokote,siksi onkin tärkeää SUOJATA itsensä,ja jättää piikki ottamatta.Kuvitteellinen virus ei ole vaarallisempi kuin kausiflunssaa,joten kehoittaisin välttämään ylireagointia.

 • K.Lehto

  Vastaa

  Ei ole suositeltavaa ottaa influenssarokotettakaan. Eritoten toistuva influenssarokotus näyttää alentavan yleistä immuniteettisuojaa ja lisäksi on erikoinen löydös siitä, että toistuvasti rokotetuille kehittyy jostain syystä enemmän tartuntaa levittävää viruskertymää.

  https://www.pnas.org/content/115/5/1081.abstract

 • K.Lehto

  Vastaa

  Ai niin, lisäksi tuossa tutkimuksessa oli se huomio, että yskiminen ja aivastelu ei vaikuta merkittävästi alahengitystiehen keskittyviin virustauteihin (eli kuten influensa ja COVID-19). Nämä siis leviävät pääasiassa hengitysilman kautta, eli eivät myöskään saastuneiden käsien kautta yms. Eli käsien pesukin on vailla vaikutusta käytännössä. Tarttuvuuteen ei silloin maskikaan vaikuta, koska leviäminen on pääasiallisesti seurausta uloshengityksen mukana tulevista aerosoleista. Ne ovat liian pieniä, että maski vaikuttaisi.
  Se mikä vaikuttaa on pääasiassa immuniteetti ja se pysyy hyvänä kun pitää itsensä normaalipainoisen ja terveenä, sairastaa luonnon taudit itsenään eikä ota rokotteita turhaan lieviin tauteihin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi