Rokotekriitikkoja pilkannut puolalaistohtori kuoli otettuaan toisen pistoksen koronarokotetta

Taaskaan rokotteella ei väitetysti ole mitään tekemistä kuoleman kanssa.

Hyvinvointi

Rogiewicz ottamassa toista rokoteannostaan.

Puolalaistohtori Witold Rogiewicz otti 26. tammikuuta toisen annoksensa koronarokotta ja samalla kuvasi itsestään videon, jossa hän kehotti muitakin ottamaan rokotteen ja samalla pilkkasi rokotekriitikkoja. Videoa jaettiin laajalti puolalaismedioissa ja sosiaalisessa mediassa.

Rogiewicz kuoli hiukan yli kaksi viikkoa myöhemmin helmikuun 15. päivä hänen sydämensä pysähdyttyä. Rokotteen yhteyttä tohtorin kuolemaan ei ole tutkittu, mutta Rogiewiczin tytär väittää, että rokotteella ei ole mitään tekemistä sen kanssa.

”Isällä oli sydänongelmia ja hän kuoli yhtäkkiä sydänhalvaukseen. Hänen kuolemallaan ei ole mitään tekemistä toisen rokoteannoksen kanssa,” hän väitti.

Lähde: Life Site News

Hyvinvointi Koronavirus Lääketeollisuus Puola Rokotteet Terveys Yhteiskunta

Keskustelu

19 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • loppu se sanailu

    Vastaa

    Kumma kun mikä tahansa tauti tappaa koronan KANSSA niin kuolinsyy on aina korona. Mutta rokotteen jälkeinen kuolema ei ole koskaan koronan syy. 

    WHO ilmoitti heti lauantaina Suomen median mukaan, että perjantainen usean maan AZ rokotteen keskeytetty jakelu on turha. Tämä yön yli tapahtunut WHOn tutkimus pohjautui varmasti ”tieteeseen”.

    Liberaalieliitti ei välitä kansasta, se todisti liberaalien kieltäytyminen Venäläisestä Sputnik rokotteesta vuoden alussa.

  • Luonon valintaa.

    Vastaa

    Tätä sanotaan ”luonnon valinnaksi”. Luonto poistaa heikot yksilöt. Luonto tasapainottaa itsensä aina.

  • Kari

    Vastaa

    On ne reippaita. Rokotteella hautaan. Loppu sekin kriitikoiden kritisointi.

  • K.Lehto

    Vastaa

    Jokainen saattohoidossa kuollut, jonka yksi 7stä otetusta pcr-testistä on positiivinen kuitenkin kuoli ”koronaan”.

    Tällä voi olla yhteys siihen miksi ”COVID-19” näyttäisi pidentävän elinaikaa… eki, että kautta maailman on keskimääräinen kuolinikä yleensä ”COVID-19” tautiin kuolleilla korkeampi kuin muilla.

  • Tenjo Jagert

    Vastaa

    Niinpä, ei muuten ollut rokotteellaakaan mitään tekemistä flunssan kanssa.

  • juha.

    Vastaa

    ”Isällä oli sydänongelmia ja hän kuoli yhtäkkiä sydänhalvaukseen. Hänen kuolemallaan ei ole mitään tekemistä toisen rokoteannoksen kanssa,” hän väitti. .…. Ja senkin hän teki veitsi kurkulla!!!
    ”Se parhaiten kuolee, joka viimeksi kuolee!!!” ”Ei vara venettä kaada!!!” ”Ylpeys käy lankeemuksen edellä!!!” ”Moni kakku päältä kaunis!!!” ”Kaikki ei ole kultaa, mikä kiiltää!!!”

  • Minä

    Vastaa

    Niin meni Oikeaan osoitteeseen. Hyvä uutinen. Karma puree tyhmiäkin hah

  • Harma

    Vastaa

    Heikkokuntoisille vielä suurempi riski.
    Se oli sellainen almost instant karma.

  • Cc

    Vastaa

    Milläänhän ei koskaan ole tekemistä minkään kanssa tässä varkaiden ja valehtelijoiden paratiisissa.

  • Testaamaton myrkkyshotti

    Vastaa

    Eikös valtaosa näistä ”rokotteen” ottajista ole juurikin menehtynyt sydämenpysähdykseen?

  • Z. Chutzpahsteinberg

    Vastaa

    Sattumaa ystäväiseni, puhdasta sattumaa.

  • Granadier

    Vastaa

    Suomessa kaksi rokoteannosta saanut on täydestä rokotesetistä huolimatta saanut koronan: https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/1901b608-b955-4e5d-91f6-344f778aabfa Eli kuten oli tiedossa, ei ole mitään tietoa/varmuutta auttaako rokotteet tautiin vai ei. Nyt niitä kokeillaan laajalla väestöllä eri maissa ja kerätään tietoa miten rokote toimii ja mitä sivuvaikutuksia niistä tulee.

    Helsingissä uusia koronatapauksia on satoja MaTu-lähiöissä (Kontula, Myllypuro, Rastila&Merirastila(=Etelä-Vuosaari): https://www.hel.fi/static/helsinki/korona/koronavirustartunnat-20210310.pdf Muualla Helsingissä uusia tapauksia on saman verran kuin muuallakin maassa.

    Sama tilanne on Vantaalla(Hakunila, Myyrmäki ja Tikkurila) https://www.vantaa.fi/terveys-_ja_sosiaalipalvelut/paivystys/koronavirus/vantaan_koronavirustilanne ja Turussa (=Varissuo).

    Tauti pysähtyy Suomessa siihen kun nuo yllä mainitut alueet laitetaan ulkonaliikkumiskieltoon sekä estään sinne pääsy ja sieltä pois pääseminen.

    • pzkw

      Vastaa

      Toivottavasti C virus toimii noilla alueilla samoin kuin rutto aikanaan.

  • Tekijämies

    Vastaa

    Koronohysteriaan liittyen, miksi viime kesänä Nihtisillan vokkia Espoossa ei laitettu karanteeniin, vaikka vokissa oli tartuntoja yli sadalla matulla. Tautia levittäneet matut saivat liikkua vokin ympäristössä ja lähikaupoissa.

    Suomalaiset olivat kauhuissaan ja tyrmistyneitä, kun ruokakaupassa kuhisi näitä matuja ilman maskia. Päättäjiä tämä ei kiinnostanut pätkän vertaa.

    • Tikkakosken Manne

      Vastaa

      Samasta syystä miksi rajoja pidettiin ja pidetään yhä auki viimeiseen asti ja oikein vimmalla; Kun hallintoa on ulkoa käsin käskytetty että (myös) suomeen pitää saada leviämään tauti jonka narratiivin varjolla voidaan saattaa laajat pakkokeinot, kansalaisvapauksien ja oikeuksien poisto ja demokratian hävittäminen käytäntöön, niin se piti tehdä.

  • Huolestunnut

    Vastaa

    Nyt muutamat maat on laittannut Astra Zenegan hyllylle mutta Marin jatkaa rokotuksia vaan vaikka porukkaa on kuollut ja saannut veritulppia. On meillä pelle pääministeri.

  • Aila Vilen

    Vastaa

    Taas nähdään hyvin,mihin johtaa huonosti tutkittu rokote,siksi onkin tärkeää SUOJATA itsensä,ja jättää piikki ottamatta.Kuvitteellinen virus ei ole vaarallisempi kuin kausiflunssaa,joten kehoittaisin välttämään ylireagointia.

  • K.Lehto

    Vastaa

    Ei ole suositeltavaa ottaa influenssarokotettakaan. Eritoten toistuva influenssarokotus näyttää alentavan yleistä immuniteettisuojaa ja lisäksi on erikoinen löydös siitä, että toistuvasti rokotetuille kehittyy jostain syystä enemmän tartuntaa levittävää viruskertymää.

    https://www.pnas.org/content/115/5/1081.abstract

  • K.Lehto

    Vastaa

    Ai niin, lisäksi tuossa tutkimuksessa oli se huomio, että yskiminen ja aivastelu ei vaikuta merkittävästi alahengitystiehen keskittyviin virustauteihin (eli kuten influensa ja COVID-19). Nämä siis leviävät pääasiassa hengitysilman kautta, eli eivät myöskään saastuneiden käsien kautta yms. Eli käsien pesukin on vailla vaikutusta käytännössä. Tarttuvuuteen ei silloin maskikaan vaikuta, koska leviäminen on pääasiallisesti seurausta uloshengityksen mukana tulevista aerosoleista. Ne ovat liian pieniä, että maski vaikuttaisi.
    Se mikä vaikuttaa on pääasiassa immuniteetti ja se pysyy hyvänä kun pitää itsensä normaalipainoisen ja terveenä, sairastaa luonnon taudit itsenään eikä ota rokotteita turhaan lieviin tauteihin.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi