Voitto lasten oikeuksille – Unkari kielsi homoadoptiot

Unkarin kansalliskonservatiivinen hallitus on ottanut positiivisen askeleen ja ryhtynyt purkamaan kulttuurimarxistien pystyttämiä rakenteita.

Hyvinvointi

Unkari on asettunut lasten oikeuksien edelläkävijäksi länsimaissa kieltämällä homoadoptiot. Vastaisuudessa mahdollisuus adoptioihin on vain naimisissa olevalla miehellä ja naisella.

Viime vuosikymmeninä kulttuurimarxistit ovat pyrkineet tuhoamaan perheinstituution luomalla miehen, naisen ja lasten muodostamille yksiköille keinotekoisia ja erilaisiin perversioihin pohjautuvia malleja. Homoadoptioiden ohella länsimaalaisille on lobattu uskottomuutta (”polyamoriaa”), vapaaehtoista lapsettomuutta sekä pedofilian hyväksyntää.

Unkarin kansalliskonservatiivinen hallitus on ottanut kuitenkin positiivisen askeleen ja ryhtynyt purkamaan kulttuurimarxistien pystyttämiä rakenteita. Vastaisuudessa sanalla perhe on Unkarin perustuslaissa sama merkitys kuin luonnon laissa: Vain nainen ja mies voivat yhdessä luoda perheen hankkimalla lapsia.

Homot ovat aiemmin kyenneet kiertämään adoptiolakia niin, että pariskunnan toinen osapuoli on adoptoinut lapsia nimellisesti ”yksin” mutta tosiasiassa samaa sukupuolta olevan kumppaninsa kanssa. Uusi laki estää tämän.

Lähde: Yle

Homolobby Hyvinvointi Kulttuurimarxismi Lapsiperheet Perhe Perinteiset arvot Politiikka Ulkomaat Unkari Yhteiskunta

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Kuka käyttää puheoikeutta?

    Vastaa

    Oikein !! Suomessakin on adoptiolapsilla puheoikeus sen suhteen haluavatko he homoparin lapseksi. Mutta ihmettelen kuka sitä puheeoikeutta käyttää? Onko lapselta kysytty tai kykeneekö hän ilmaisemaan mielipidettää?

    Kun kokonasilla kansakunnilla tehdään erilaisia testejä niin olen miettinyt että onko Sanna yksi testi siitä miten hänenlaisensa johtaisi yhtä kansakuntaa?

  • Tikkakosken Manne

    Vastaa

    Onneksi olkoon Unkari! Voitto ihmisoikeuksille, joista lapsen oikeudet homolobby ja sen sateenkaaren värisen verhon takana piileskelevät ja tilaisuuttaan odottelevat pedofiilit pyrkivät kuola suusta valuen kieltämään.

  • KM-Nuoret

    Vastaa

    Nuoriso kiittää Unkaria!

  • Kalevi kovanen

    Vastaa

    Vihdoinkin joku tekee niinkuin luonto on tarkoittanut

  • N.N.

    Vastaa

    Lähde on YLE, olen sanaton, pelkääko tuo omituisuuksien lobbari tulevat vaalit, että joutuvat ilmoittautumaan Lindströmin entisille työpaikalle.

  • theoprastus

    Vastaa

    Nagyon. Mikä on hyvä unkariksi.

  • juha.

    Vastaa

    Hyvä asia!!! Koko kieroutuneessa inhottavuudessa on unohdettu LASTEN OIKEUDET ja SUOJELU!!!
    Homo miehistä on tutkittua tietoa, että heillä on suuri taipumus sekaantua pikku poikiin ja käyttää heitä seksuaalisesti hyväksi, Tämä on nykyiosessä häiriintyneessä arvomaailmassa tabu, josta ei saa puhua. Edm. tutkimus sensuroitiin julkisuudesta hetikohta kun se julkaistiin arvatenkin koko mädännäisyyksien taholta, koska he ovat kaikkien lakien yläpuolella harjoittaen itse sortoa ja vainoa sananvapautta vastaan ja niitä tahoja, jotka eivät ole vielä eivätkä koskaan hylkäämään häpyään.

  • Nationalisti

    Vastaa

    Tämä on erittäin hieno uutinen!

  • Olli Kuhta

    Vastaa

    Normaalissa valtiossa lapsen luonnollisia oikeuksia puolustetaan lailla.
    Yltiöliberaalissa dystopia Suomessa näin ei tehdä ja perverssit saavat tuhottavakseen
    puolustuskyvyttömän lapsen elämän.

  • Saa käyttää!

    Vastaa

    Erään hyvin LGBT-henkisen stand-up tilaisuuden jälkeen jätin juontajalle lapun jossa luki:
    – mikä on homojen ja lesbojen suurin trauma?
    – se, että lisääntymiseen tarvitaan kumpaakin sukupuolta
    En jäänyt odottamaan palautetta.

  • Anonyymi

    Vastaa

    Hienoa Unkari!

  • suomalaisasiamies

    Vastaa

    Suomessa homoparille annettiin juuri syntynyt vauva lakimuutoksen jälkeen. Juurisyntyneet ovat halutuimpia adoptiokohteita.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi