Voitto lasten oikeuksille – Unkari kielsi homoadoptiot

Unkarin kansalliskonservatiivinen hallitus on ottanut positiivisen askeleen ja ryhtynyt purkamaan kulttuurimarxistien pystyttämiä rakenteita.

Hyvinvointi

Unkari on asettunut lasten oikeuksien edelläkävijäksi länsimaissa kieltämällä homoadoptiot. Vastaisuudessa mahdollisuus adoptioihin on vain naimisissa olevalla miehellä ja naisella.

Viime vuosikymmeninä kulttuurimarxistit ovat pyrkineet tuhoamaan perheinstituution luomalla miehen, naisen ja lasten muodostamille yksiköille keinotekoisia ja erilaisiin perversioihin pohjautuvia malleja. Homoadoptioiden ohella länsimaalaisille on lobattu uskottomuutta (”polyamoriaa”), vapaaehtoista lapsettomuutta sekä pedofilian hyväksyntää.

Unkarin kansalliskonservatiivinen hallitus on ottanut kuitenkin positiivisen askeleen ja ryhtynyt purkamaan kulttuurimarxistien pystyttämiä rakenteita. Vastaisuudessa sanalla perhe on Unkarin perustuslaissa sama merkitys kuin luonnon laissa: Vain nainen ja mies voivat yhdessä luoda perheen hankkimalla lapsia.

Homot ovat aiemmin kyenneet kiertämään adoptiolakia niin, että pariskunnan toinen osapuoli on adoptoinut lapsia nimellisesti ”yksin” mutta tosiasiassa samaa sukupuolta olevan kumppaninsa kanssa. Uusi laki estää tämän.

Lähde: Yle

Homolobby Hyvinvointi Kulttuurimarxismi Lapsiperheet Perhe Perinteiset arvot Politiikka Ulkomaat Unkari Yhteiskunta

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Kuka käyttää puheoikeutta?

  Vastaa

  Oikein !! Suomessakin on adoptiolapsilla puheoikeus sen suhteen haluavatko he homoparin lapseksi. Mutta ihmettelen kuka sitä puheeoikeutta käyttää? Onko lapselta kysytty tai kykeneekö hän ilmaisemaan mielipidettää?

  Kun kokonasilla kansakunnilla tehdään erilaisia testejä niin olen miettinyt että onko Sanna yksi testi siitä miten hänenlaisensa johtaisi yhtä kansakuntaa?

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  Onneksi olkoon Unkari! Voitto ihmisoikeuksille, joista lapsen oikeudet homolobby ja sen sateenkaaren värisen verhon takana piileskelevät ja tilaisuuttaan odottelevat pedofiilit pyrkivät kuola suusta valuen kieltämään.

 • KM-Nuoret

  Vastaa

  Nuoriso kiittää Unkaria!

 • Kalevi kovanen

  Vastaa

  Vihdoinkin joku tekee niinkuin luonto on tarkoittanut

 • N.N.

  Vastaa

  Lähde on YLE, olen sanaton, pelkääko tuo omituisuuksien lobbari tulevat vaalit, että joutuvat ilmoittautumaan Lindströmin entisille työpaikalle.

 • theoprastus

  Vastaa

  Nagyon. Mikä on hyvä unkariksi.

 • juha.

  Vastaa

  Hyvä asia!!! Koko kieroutuneessa inhottavuudessa on unohdettu LASTEN OIKEUDET ja SUOJELU!!!
  Homo miehistä on tutkittua tietoa, että heillä on suuri taipumus sekaantua pikku poikiin ja käyttää heitä seksuaalisesti hyväksi, Tämä on nykyiosessä häiriintyneessä arvomaailmassa tabu, josta ei saa puhua. Edm. tutkimus sensuroitiin julkisuudesta hetikohta kun se julkaistiin arvatenkin koko mädännäisyyksien taholta, koska he ovat kaikkien lakien yläpuolella harjoittaen itse sortoa ja vainoa sananvapautta vastaan ja niitä tahoja, jotka eivät ole vielä eivätkä koskaan hylkäämään häpyään.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tämä on erittäin hieno uutinen!

 • Olli Kuhta

  Vastaa

  Normaalissa valtiossa lapsen luonnollisia oikeuksia puolustetaan lailla.
  Yltiöliberaalissa dystopia Suomessa näin ei tehdä ja perverssit saavat tuhottavakseen
  puolustuskyvyttömän lapsen elämän.

 • Saa käyttää!

  Vastaa

  Erään hyvin LGBT-henkisen stand-up tilaisuuden jälkeen jätin juontajalle lapun jossa luki:
  – mikä on homojen ja lesbojen suurin trauma?
  – se, että lisääntymiseen tarvitaan kumpaakin sukupuolta
  En jäänyt odottamaan palautetta.

 • Anonyymi

  Vastaa

  Hienoa Unkari!

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  Suomessa homoparille annettiin juuri syntynyt vauva lakimuutoksen jälkeen. Juurisyntyneet ovat halutuimpia adoptiokohteita.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi