NHL taipuu rahan äärellä – Kieltää pride-paidat

Pääasiassa valkoisten seuraaman lajin yleisö ei ole kiinnostunut pakotetusta homopropagandasta, mikä näkyy kassavirrassa.

Viihde

Jääkiekkoliiga NHL on päättänyt kieltää kaikilta joukkueilta pride-paidat. Syyksi kerrotaan kielteinen palaute ja että paidat muodostuivat haittatekijäksi.

Toisin sanoen pääasiassa valkoisen yleisön seuraaman lajin yleisö ei ole kiinnostunut pakotetusta homopropagandasta, mikä näkyy kassavirrassa. NHL:n juutalainen komissaari Gary Bettman kaiketi ymmärtää sen verran rahan päälle, että on valmis tekemään kitkeriäkin päätöksiä.

NHL seurasi päätöksessään jättisuositun baseballin MLB-liigan linjausta. MLB linjasi noin viikko sitten ettei liiga tulee enää käyttämään pride-logojaan peliasuissaan.

Päätökset kertovat siitä, että boikoteilla on merkitystä sekä siitä, etteivät ihmiset hyväksy homopakotusta, vaikka propagandan määrästä päätellen voisi luulla muuta.

Lähde: Mummorulla

Boikotti Homolobby Juutalaiset Kulttuuri Kulttuurimarxismi Pride Rotu Talous Viihde

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tommi

  Vastaa

  Kyllä Suomessakin alkaa pikku hiljaa ihmiset heräämään priden hölmöyteen. Tänään oli Ilta-Sanomissa kuinka transseksuaali Jade Nyström arvosteli prideä sen kaksinaismoralismista: https://www.is.fi/viihde/art-2000009672671.html

 • Uli. Palsternak-Nieminen

  Vastaa

  Aivan mahtavaa!

 • Nationalisti

  Vastaa

  Loistavaa, lisää vain painetta näitä pride-lobbausta yrittäviä tahoja kohtaan, tuollainen saasta pitää saada siivottua pois ihmisten silmistä.
  Boikotit todellakin toimivat, kun se on massiivista massiivisen palautteen saattelemana.

 • iso peukku

  Vastaa

  Oikein!!

 • Snif

  Vastaa

  Ottakoo kaikki muut mallia NHL:llästä tai sitten pierevät verta ja menevät vararikkoon.

 • Jännä juttu

  Vastaa

  Ei se homolobbaus olekaan niin cool jos ei sillä rahaa tee.Kukapa olisi uskonut? Ilmiselvä viharikos! Raidaako SWAT-tiimi nyt Bettmanin kämpän?

 • ValhallaX

  Vastaa

  Juutalainen Ylivalta on patologisen, hysteerisen pakkomielteinen rahan suhteen. Arjessa tätä Ylivaltaa Helvetistä pystyykin parhaiten lyömään turpaan omalla ostokäyttäytymisellä – ja parhaiten juuri ryhmän, mahdollisimman ison sellaisen, osotokäyttäytymistä muuttamalla.

  Yhdysvalloissa todellakin jopa miljoonat ihmiset muuttavat ostokäyttäytymistään ja jos luku olisi satoja miljoonia niin kokonaisia Juutalaisen Ylivallan linnakkeita voitaisiin kaataa.

  Ehkäpä , sittenkin, Helvetin muureissa on kuin onkin säröjä.

 • Topi

  Vastaa

  Missä aakkospelleilyssä menee raja? Saako ilmiselvä mies mennä naisten sarjaan rikkomaan ennätyksiä? Se on kyllä v‑mainen tilanne ”suvaitsevaisille”, kun joutuvat raivo sisällään kihisten katsomaan miehen pilaavan ”oikeiden” transumiesten ja naisten karkelot. Eihän niitä sukupuolia pitänyt olla olemassakaan…

 • Anonymous

  Vastaa

  Loistavaa! Raha/boikotointi onkin hyvä keino vaikuttaa moneen asiaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi