Yleisradio: Rikolliseksi pukeutuminen Halloweenina loukkaa mustia

"Amerikkalaisen Pride-lehden mukaan esimerkiksi 'gangsteriksi' pukeutunut valkoinen tyttö ei ole söpö," Yle toteaa.

Viihde

Modernin Halloween-sesongin tärkeimpiä tunnusmerkkejä ovat Yleisradion palkkaamien lesbojen artikkelit, jotka varoittelevat naamiaisasujen ystäviä kulttuurillisesta omimisesta. Tänä vuonna Yle onnistui onneksi tuomaan tuorettakin näkökulmaa ummehtuneeseen teemaan.

Nuorille suunnattu propagandatorvi Yle Kioski aloittaa valistuksen tutulla virrellä: ”Kenenkään kulttuuri tai etnisyys ei ole toisen halloween-puku”. Intiaanipäähineet ja sombrerot ovat siis edelleen kiellettyjä.

Seuraavaksi Yle Kioski kuitenkin räjäyttää pankin. Suomalaista Halloween-väkeä kielletään pukeutumasta ”gangsteriksi”, koska tämä loukkaa mustia. ”Amerikkalaisen Pride-lehden mukaan esimerkiksi ’gangsteriksi’ pukeutunut valkoinen tyttö ei ole söpö,” Yle toteaa.

”Valkoisella ihmisellä on vapaus leikitellä stereotypioilla, kun taas BIPOC-ihminen [musta, latino tai arabi] gangsteriksi pukeutuneena voi joutua pysäytetyksi, pidätetyksi tai hänestä voidaan tehdä tietynlaisia oletuksia,” veronmaksajien rahoittama media linjaa.

Yle kieltää suomalaisia myös pukeutumasta sarjamurhaajiksi (uhrit voivat ”triggeröityä”), transuiksi (transuja ei saa asettaa naurunalaisiksi), luurangoksi (loukkaa anorektikkoja ja ehkä myös lihavia ihmisiä) tai kulkuriksi (asunnottomien traumat voivat uusiutua).

Lähde: Yle Kioski

Halloween Intiaanit Kotimaa Kulttuurimarxismi Monikulttuurinen rikollisuus Musta rotu Pellemaailma Rappiokulttuuri Rikos Rotu Transut Valtamedia Viihde Yhteiskunta Yleisradio

Keskustelu

31 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Transut

    Vastaa

    Varsinkin mekkoeinareista saa ja pitää tehdä naurunalaisia!

  • Ilmari

    Vastaa

    Olen lapsuuden leikeissä pukeutunut intiaaniksi. Joudunko nyt Yle Kioskin mustalle listalle?

    • P. Petsku Petelius

      Vastaa

      Sun tarvii pyytää anteeks niinku Petelius konsanaan

    • Sanna Mirella

      Vastaa

      Joudut Polpon rekisteriin tuosta teostasi. Jos sinulla on luvallisia aseita, ne haetaan pois. Koskaan elämäsi aikana et saa enää aselupaa. Sama tilanne, jos olet koskaan sanonut mitään arvostelevaa BIPOC-ihmisistä tai htbanlgerz-ihmisistä.

  • Anonyymi

    Vastaa

    Partisaanin kirjoittajat, lopettakaa näiden värien käyttäminen kun viittaatte eurooppalaisiin ja humanoideihin. Hemmetin alhaista kielenkäyttöä.
    Eurooppalainen, Negroidi, Mongoloidi, Arabi. Siinä teille yleissivistäviä sanoja.

    • society

      Vastaa

      En puhu vihollisestani sivistyneesti

    • Sami

      Vastaa

      ”Eurooppalainen, Negroidi, Mongoloidi, Arabi”

      Ovatko nuo uussuomalaisia sukunimiä?

    • Metsäkulman Murre

      Vastaa

      Humanoideihin?

  • Hh1488

    Vastaa

    jokainen saa pukeutua miten haluaa,vetäkööt yle ja lesbonsa vittuja päähänsä vaikka mun puolesta.

  • vaatteet on kiellettävä

    Vastaa

    Kohta pitää kulkea alasti, ettei vain loukkaa ketään.

    • Ääriloukkaantujat

      Vastaa

      Valkoinen ihonväri loukkaa olemassa ollaan. Jos maalaa itsensä vihreäksi, se loukkaa Marsilaisia. Jne.

      • Ketku

        Vastaa

        Minulle se on yksi kissanpaskan hailee jos joku mustanaama ali-ihminen tai niiden hyysäri pitää minua rasistina.

  • Eestimees

    Vastaa

    Hemmetti, kun ei ole nyt pukua mutta ens vuonna varmaan täytyy laittaa SS-upseeripuku päälle, koska on osa omaa kulttuuria (Eurooppalainen kulttuuri).

    • Historian väärentäjät

      Vastaa

      Niin, olivathan ne maailmankuulun Hugo Boss:in käsialaa. Sitä vaan eivät juutalaiset halua muistella.

    • Bella

      Vastaa

      Tuossa on kylla pointti. Ja jos joku alkaa massyttamaan valinnasta, niin voi aina sanoa, etta tama on kuule minun kulttuuriani, etka sina voi sita omia keksimalla kulttuuristani omia juttujasi ja mustamaalaamalla sita.

  • Tekijämies

    Vastaa

    Entäs valkoinen kaapu? Lahden kaapumies on klassikko.

  • p.grandell

    Vastaa

    nämä batiikki-noidat/lesbot mitkä näkevät rasismia joka helkkarin asiassa, ottaisivat nyt sen luudan,kahvipannun ja kissan,lentäisivät sinne kyöpelinvuorelle pillittämään, rupee nyppii nämä helkkarin lesbot,homot ja muut ihmetykset. olkoot kotonaan mitä ovat,mutta jäätisi rehellisen kansan olemaan rauhassa,eikä häiritä ihmisten mieliä,oloja.

  • Punainen Paimio

    Vastaa

    Kumma kulttuurin omimista USA. n mustilta. Halloween on alunperin Englantilainen pile päivä.

  • GLGL

    Vastaa

    ”Kohta pitää kulkea alasti, ettei vain loukkaa ketään.”

    Loukkaat ehkä transsukupuolisia, jos sinulla ei ole leikkausarpia.
    (Lakitekninen täsmennys: tämä on valtamedian tuottamaan informaatioon perustuva synteesi, ei väite, eikä oma mielipide. Transsukupuolisten tulisi olla erittäin huolissaan heidän ”luokittelun” nimissä pyöritettävästä loukkaantumisteollisuudesta, joka ei millään tavalla edistä heidän asemaa).

  • TT

    Vastaa

    Saatananpalvontapäivä loukkaa Jeesusta. Tai jos ollaan pakanoita, niin ollaan edes suomalaisittain. Kekrinviettoon.

  • Sami

    Vastaa

    ADL sanoo että ”13/52” on vihapuhetta ja ”leimaa mustat raakalaisiksi ja rikollisiksi”. Tosin ADL ei väitä, että 1352 ei olisi totta. Satuin näkemään pätkän Louie Theroux’n uutta dokkaria ja siinäkin tietysti rummutettiin, kuinka USA:n ongelma on se, että poliisi pidättää mustia ja puuttuu mustien rikoksiin. Mielenkiintoinen näkökulma juutalaiselta taas kerran. 1356 on, muuten, päivitetty lukema. Että ihan tiedoksi vain.

    Tämä suvaitsevaisuus on jännä juttu. Suvaitsevaisuutta ei saisi olla kaikkea kohtaan. Jos on liian suvaitsevainen, niin pahikset tappavat kaikki suvaitsevaiset, näin kärjistetysti. Eli ei saisi olla suvaitsevainen suvaitsemattomuutta kohtaan. Mutta tuollainen aidosti syrjivä ja valikoiva suvaitsevaisuushan tappaa koko suvaitsevaisuuden alkuperäisen idean. Mutta jos suvaitsemattomat — tai aidon suvaitsevaisuuden kannattajat, ihan miten vain — poistavat valikoivan suvaitsevaisuuden nimeen puhuvat, niin silloinhan ongelma myöskin raukeaisi. Mutta mistä täydellisessä maailmassa sitten tapeltaisiin? No, tätä varten meillä on EU:n kansainvälisoikeudelliset sopimukset ja velvoitteet, joilla saadaan inhat vihafaktat hiljennettyä! Ei meidän tarvitse päitämme vaivata sillä, että asiat vielä joskus hyvin Suomessakaan olisivat. Pahikset tulevat tappamaan aidon suvaitsevaisuuden ja ymmärryksen keinotekoisella mielenmyrkkynsä mädällä hedelmällä.

  • juha II

    Vastaa

    Ehkä sittenkin YLE:lle sopisi parhaiten se oman tai mikseipä toistensa pyllyjen tönkiminen. Niin apinatkin tekevät. Eikä tämä ole edes loukkaus, sillä ovathan ne käyneet avaruudessa ennen ihmistä. Eikä edes Yhdysvaltain presidentiltä tullut onnittelusoittoa. Toki NYT niin olisi kyseisessä sekopäiden (ent. demokratian) mallimaassa.

  • Bella

    Vastaa

    ””Valkoisella ihmisellä on vapaus leikitellä stereotypioilla, kun taas BIPOC-ihminen [musta, latino tai arabi] gangsteriksi pukeutuneena voi joutua pysäytetyksi, pidätetyksi tai hänestä voidaan tehdä tietynlaisia oletuksia,” veronmaksajien rahoittama media linjaa.”

    Oooo, siis.… tassahan ilmeisesti kuitenkin puhuttiin kulttuurisesta omimisesta. Yhtakkiseltaan en muista yhtakaan mustaa tai arabia ”gangsteria” Yhdysvaltojen historiasta…en sen puoleen myoskaan latinoa, vaikka latinoja varmasti oli, samoin oli italialaisia myos, ja venalaisia sitten myohemmin. Varmaankin venalaisia loukkaa,tai italialaisia, jos pukeutuu gangsteriksi. Enta saako valkoihoinen nainen loukkaantua, jos joku musta tai arabi pukeutuu Bonnieksi… (Voisin pukeutua Bonnieksi nimenomaan)… Onko Yle sitten kokonaan unohtanut lannen lainsuojattomat, etta saako heidan kulttuuriaan omia… eli saako pukeutua vaikka Billy the Kidiksi.

  • Salomon

    Vastaa

    Miksi me edes käydään tätä keskustelua, oletteko ajatelleet miten uus juttu tämäkin hollywood juhla suomessa on. Pelkkää helvetillistä muovikumipaskakrääsää jota juhlitaan, me juhlimme muovi krääsää. Tää juhla vaan tuotiin suomeen, kukaan ei sitä kaivannut

  • pöh

    Vastaa

    Kun en yleä katso niin luulin että tää on joku parodiajuttu.
    Uskomatonta mihin maailma on mennyt.
    Pahkasika aikanaan lopetettiin koska maailmlma on niin sairas ettei sen kanssa pysty kilpailemaan.

  • Tura

    Vastaa

    Musta gangsteri? Olenko nyt ymmärtänyt jotakin väärin? Ei kai siellä mustia juuri ollut niissä hommissa.

  • Kalle M.

    Vastaa

    Kyllä gangsterit ennen oli italialaisia, irkkuja ja muita Euroopasta tulleita etnisiä ryhmiä. Afrojenkit otti tuon termin rap-musiikissa käyttöön mut sillähän ei oo tekemistä oikeiden gangstereiden, kuten Al Capone kanssa.

    Eipä tämmöiset uutiset yllätä nykyään.

  • beldar

    Vastaa

    Frank Lucas oli ihan oikea neekerigangsteri.
    Hänen elämästään tehtiin (mielestäni todella hyvä) elokuva: American Gangster.

  • Pekka j

    Vastaa

    Hugo boss oli puolueen jäsen , ei siis ollut juutalainen. Kun Hugo Boss liittyi puolueeseen niin alkoi tilauksia tulla, hän ei ainakaan mustaa ss uniformua suunnitellut, valmisti vaan.

  • Nimetön

    Vastaa

    Tumma ei sitten saa pukeutua joulupukiksi koska loukkaa suomalaisia

  • Martti Santala

    Vastaa

    Tassos

    Mitenkä tämä joulupukki business ?
    kukapa siitä herneen vulvaansa ?

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi