Europolin ”äärioikeistoasiantuntijat” nielivät Pekka Siitoin ‑provokaation syötteineen

Vaikuttaa siltä, etteivät raportin laatijat ole tietoisia siitä, kuka itseään "valtakunnanjohtajaksi" ja "rivologiksikin" kutsunut alkoholisoitunut performanssitaiteilija Pekka Siitoin oli.

Viihde

Pekka Siitoin.

Niin sanotut äärioikeistoasiantuntijat aiheuttavat kansallismielisten piireissä säännöllisesti lähes hysteerisiä reaktioita tahatonta huumoria täynnä olevilla ”analyyseillaan”. Tällä kertaa nauruhermoja tähdätään kuitenkin poikkeuksellisen isolla tykillä, sillä asialla on EU:n poliisijärjestö Europol.

Europol julkaisi hiljattain vuoden 2022 terrorismitilanne- ja trendiraporttinsa. Aidon terrorismin eli lähinnä arabimaahanmuuttajien suunnittelemien joukkomurhien ohella raportissa käsiteltiin luonnollisesti erilaisia väärinajattelijaryhmiä, kuten valkoisia kansallismielisiä.

William Piercen Turnerin päiväkirjat ‑teosta ja Christchurchin etnistä puhdistusta käsittelevän osion jälkeen raportti siirtyy kuvailemaan Yhdysvalloissa perustettua Atomwaffen Division ‑nimistä ryhmää (AWD), joka koostui muun muassa syrjäytyneistä epäonnistujista, muslimikäännynnäisistä ja narkomaaneista.

Järjestö vannoi kaatavansa Yhdysvaltojen liittovaltion, mutta ryhmä kaatuikin nopeasti itse perustajiensa mielenterveysongelmiin. Europol ei kerro raportissaan AWD:n surkuhupaisasta historiasta vaan maalaa kuvaa aidosta ”äärioikeistolaisesta” terroriuhasta.

Siitoin-vitsit terrorismia?

Europolin mukaan eurooppalaisten viranomaisten tulisi olla huolissaan siitä, että ”syyskuussa 2021 perustettiin Suomen AWD, jonka nimi on Atomwaffen Division Finland Siitoin Squadron”.

Europol kertoo, että ”järjestön” tavoite on ”Suomen hallituksen syrjäyttäminen hinnalla millä hyvänsä”. Tosiasiassa ”Suomen AWD” oli muutaman päivän ajan Twitterissä pyörinyt vitsi, joka päättyi tilin sulkemiseen todennäköisesti yhteisönormien vastaisena.

Vaikuttaa siltä, etteivät raportin laatijat ole tietoisia siitä, kuka itseään ”valtakunnanjohtajaksi” ja ”rivologiksikin” kutsunut alkoholisoitunut performanssitaiteilija Pekka Siitoin oli. Suomessa Siitoin tunnetaan poliittisena sketsihahmona, mitä myös ”Suomen AWD:n” muutaman päivän pituiseksi jäänyt Twitter-ura kuvasti. Siitoimelle uskollisena tilin sisältö koostui yliampuvasta ja usein pornografisesta huumorista, jossa kierrätettiin jokainen ”Hollywood-natseihin” liittynyt klisee.

Valtamedia varoittelee suomalaisia päivästä toiseen ”nousevasta äärioikeistolaisen terrorismin uhasta”. Europolin ilmeisen vakavissaan laadittu raportti kuitenkin osoittaa, tämä voi tarkoittaa mitä tahansa 600 miljardin juutalaisen joukkotuhonnan ja Pekka Siitoimen rivologisten performanssien väliltä.

Kuvakaappaus: Twitter.

Lähde: Europol – Terrorism Situation and Trend Report 2022

Atomwaffen Division Euroopan unioni Europol Mielenterveys Mielenterveysongelmat Pekka Siitoin PolPo Rappiokulttuuri Valeoppositio Viihde

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Plääh

  Vastaa

  Europol on kai itse luonut tuon twitter-haamun

 • TT

  Vastaa

  Vihervasurit eivät ymmärrä huumoria, koska huumori vaatii älyä, luovaa ajattelua ja ainakin hetkellistä luopumista totalitaristisista maailmankatsomuksista. Kuvioita on osattava asettaa uuteen asentoon ja tämähän ei aivopestyltä pikku marxistilta onnistu. Pelkkä ajatus, että joutuisi viettämään aikaa uusmarxisti-leninistin seurassa, on kuvottava. Ne ovat ihmiskunnan pohjasakkaa, joka näinä lopun aikoina on käännetty yhteiskunnan huipulle instituutioihin ja juurikin tuollaisiin Europolin tapaisiin laitoksiin. Saavat siellä nuo paskantärkeät hullut päteä ja laatia raporttejaan. Niiden natsijahti on pelkkää psykologista projektiota, mutta nuo hullut ovat arvokkaita, kun rakennetaan dystopiaa eli Superneuvostoliitto EU:ta.

 • Timppis

  Vastaa

  Vaikka pekka suht hassu hahmo olikin niin niin ei noi ennustukset pahasti pieleen menneet.osahan niistä on jo toteutunut.senhän me olemme jo nähneet ja kuulleet.

 • Tuulesta temmattua

  Vastaa

  Täytyyhän niiden luoda raportteja tyhjästä jotta pystyvät osoittamaan palkkansa tarpeellisuden. Ja mitenkäs sitä tavan kansalaiselle paremmin ”paljastaa” maan alla tomivan organisaation kun keksimällä sen itse. Silloin voi olla varma että kukaan ei ole koskaan kuullutkaan siitä ja kansan silmissä nousee todella korkealle jalustalle.

  • Late

   Vastaa

   Juurikin näin. Kohta joku keksii äärioikeisto tutkijan/ asiantuntijan ammattinimikkeen että saa kovapalkkaisen tyhjäntoimittajan viran itselleen. Saa päivästä toiseen hourailla pilleri/kilju pöhnässä natseista ja nostaa kovaa tutkimus apurahaa jne. Koska suomessa ei ole olemassa väkivaltaista, vaarallista ja uhkaavaa äärioikeistoa niin sellainen pitää keksiä ihan vaikka suurentelemalla asioita jottei ihmisten huomio keskittyisi liikaa oikeasti räjähdysmäisesti kasvaneeseen mutakuono rikollisuuteen

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Siitoin ollut lainkaan kansallismielinen. Äänesti EUn puolesta. Siitoinilla oli näyttelijäkoulutusta ja hyvä verbaalinen anti. Vasemmistolaisena olisi varmaan pärjännyt. Politiikassakin tärkeämpää nokkeluus kuin viisaus. Mielenkiintoinen persoona johon tututustuin hyvin asuessani hänen vuokratalossaan muutaman vuoden. Olin jopa toiminnassa mukana 90-luvulla. Sain kimmokkeen alkaa suomalaisasiamieheksi. Valitettavasti muita suomalaisasiamiehiä ei ole 30 vuoden aikana tullut lisää. Mädäntyminen ja tuho vaan kasvanut.

 • Kari

  Vastaa

  Pakko korjata Partisaanin asiantuntijoita, Pekka Siitoin AWD kesti joitain tunteja ainoastaan, ei edes päiviä, mutta selvästi jätti jälkensä. Jokainen joka otti tämän pränkin tosissaan tarvitsee jotain muuta ammattilaisapua kuin Europolin äärioikeistoasiantuntijoita.

 • Markku Heksamakkara

  Vastaa

  Pekka puhui täyttä asiaa ja oli kaikissa tärkeissä asioissa ennustuksissaan täysin oikeassa, kuten jutun videostakin voi huomata.

  Haastattelija tekee nimitellessään ja totaalisessa asenteellisuudessaan itsestään totaalisen ammattitaidottoman idiootin.

 • Oswald.

  Vastaa

  Pekka Siiton on kuolemastaan huolimatta, edelleen Suomen tehokkain antifasisti.

 • Bella

  Vastaa

  Huomasin tuon naiden tutkijoiden keskenaan kierrattaman twiitin tasta siitoinkeissista. Kun nyt asiaa oikein ajattelee, niin kaipa tuollainen materiaal tai vitsi menee heihin lapi; namahan muun muassa twiittailevat minusta ilman nimeani mihin viitata, koska eivat uskalla viitata suoraan minuun lahdeaineistoon sen myota tulevaan tarkastusruljanssin vuoksi, silla lahde, eli omat tekstini, ei mitenkaan anna edes tulkinnanvaraisesti ymmartaa mitaan, mita nama kierrattavat twiiteissaan ”eraan aarioikeistolaisen sanoneen”. Kerran kommentoin Hesarissa eraasta hyvin spesifista asiasta, ja parin tunnin paasta ilmestyi twiitti, jossa twiitattiin sanomiseeni ihan suoraan, ja etta kun ”eras aarioikeistolainen taas” on tata mielta, ilman lahdetta siis twiittailtiin eli tassa tapauksessa Hesaria, jossa sanomiseni oli. Tama Hesarin sanomiseeni liittyva twiitti on ollut silti ainoa, jossa sanomiseni oli oikein lahiluettu, mutta asian tausta ei ollut twiittaajalla tiedossa, joten omalle ymmartamattomyydelleen lahinna twiitissa irvailtiin. Huvittavin tallainen ”tutkijan” (minusta itsestanikin tulee historiantutkija) twiitttama blogistani on ollut, kun ohuesti tein kapitalismikritiikkia liittyen lastensuojelun toimintaan (asia, mista Li Andersson suoraan mainitsi paivaa aiemmin Hesarissa!!), niin eras titityy kirjoitteli, etta ”kun yksi aarioikeistolainen taas” kirjoittaa ”uusliberalismista” ja etta ne ilmeisesti ovat ”taman oikeistolaisen mielessa sama asia kommunismin kanssa”. Twittin perassa liuta seuraajia jauhamassa ”aarioikeistolaisten” ”ohuesta sivistystasosta” ja muuta tammoista. En ollut omassa tekstissani edes maininnut sanaa ”uusliberalismi”, enka todellakaan nae, etta uusliberalismi mitenkaan olisi ”sama asia” kuin ”kommunismi”. En ollut maininnut sanaa ”kommunismi” myoskaan tekstissani, enka edes viitannut siihen mitenkaan, koska ei kommunismi tai uusliberalismi kuulunut asiaan mitenkaan. Kapitalismikritiikki on vasemmistolaisten keksintoa, kuten tiedetaan, sita paitsi, mika huvitti minua suuresti tassa, kun asiasta tehtiin jotenkin ”aarioikeistolainen”. Eli osa naista ”tutkijoista” (surullista kylla, yliopistot ovat hyvaksyneet heidan opinnaytteensa, kertooko tama sitten yliopistojen nykytasosta) nakee ihan mita haluavat, eivatka todellakaan osaa (tai halua) lahilukea tekstia tai tehda mitaan sisallonanalyysia. Luetun ymmartaminenkin on .…olematonta.

 • Bella

  Vastaa

  Taytyy silti lisata, etta on yksi tutkija, joka tutkii ”aarioikeistoa”, ja joka on uskottava, eika ainakaan viela ole alkanut sekoilla, (vaikka hankin kylla twiittasi eteenain tuota siitoin-twiittia). Han on Tommi Kotonen, jonka aiemmin ilmestyneen katsauksen / tutkimuksen aarioikeiston radikalisoitumisen tilasta Suomessa luin. Raportista luin paljon samaa kuin mita tiedan olevan ”todellisuuden” toimijoiden eri ”kentilla”.

  • Höpön

   Vastaa

   Höpöä, Tommi Kotonen on puku päällä kekkuloiva äärivasemmistolainen nolla. Hänen ”tutkimukset” perustuvat ideologisiin mielikuviin, pseudotieteeseen ja ihmisistä kerättyihin laittomiin henkilölistoihin. Hän on aktiivinen seuraaja ja kommentoija uusmarxilaisten twitter-tileillä.

   • Bella

    Vastaa

    Olkoon vaan seurustelija vaikka missa, mutta lukemani tutkimuksen aineisto oli oikein kasitelty. Seurustelenhan itsekin aarioikeiston kanssa (muun muassa, on minulla vihreitakin kavereita, koska itse olen vihrea, en kyllakaan nykyisenkaltainen cityvihrea), mutta ei se kenen kanssa tekee seuraa, paata tutkimuksen tutkimusprosessin virheellisyytta tai virheettomyytta.

 • Turo

  Vastaa

  Totuusblokissa oli aikoinaan ihan mielenkiintoista juttua ja kuva jossa oli Siitoin ja Poju Zabludowicz erittäin ystävällisissä tunnelmissa. Ei mahdotonta lainkaan että Siitoin oli pelkkä esitys tai jopa vitsi.

 • Arnoldis Swartzenneekeri

  Vastaa

  Maahanmuuttaja surmaa joukon kantaväestöstä jossain päin Eurooppaa, Valtamedia: ”Mielenterveysongelmista kärsinyt mies suoritti joukkosurman, poliisi ei löydä viitteitä terrorismiin.”

  Talousongelmat ja köyhyys lisääntyy kasvavien kulujen vuoksi. Valtamedia :”Valkoisen äärioikeiston terrorismi vaara lisääntyy.”

  Mitään sellaista ei ole tapahtunut vieläkään. Jäämme odottelemaan josko joku epätoivoinen kaiken menettänyt valkoinen henkilö päättää toimia kun ei ole menetettävää. Pääsevät mölisemään iltapäivälehdissä Persujen kannattajista.

  Ainiin, Taponen, jos näet tän, oot homo!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi