Italian kosher-konservatiivinen pääministeri avaa ovet siirtolaistyövoimalle keskuspankin vaatimuksesta

Valeoppositiota äänestänyt kansa joutui ojasta allikkoon, koska he eivät uskaltaneet antaa vaaleissa tukeaan aidoille fasistisille ehdokkaille.

Väestönvaihto

Italian ”maahanmuuttokriittinen” pääministeri Giorgia Meloni on päättänyt avata portit historiallisen suurelle määrälle ulkomaalaista halpatyövoimaa EU-alueen ulkopuolelta. Päätöksen taustalla ovat finanssieliitin etua ajavan Italian keskuspankin ja elinkeinoelämän lobbausjärjestöjen vaatimukset.

Meloni nousi valtaan lupaamalla äänestäjille tiukan linjan nationalistista politiikkaa. Tämä johti jopa siihen, että kansainvälinen lehdistö kutsui häntä ja hänen hallitustaan ”fasistiseksi”. Sittemmin Meloni on pyrkinyt fasistileimasta eroon sionistisella ja maahanmuuttomyönteisellä politiikalla.

Italian hallitus ilmoitti myöntävänsä 425 000 uutta työlupaa EU:n ulkopuolelta saapuville tunkeutujille vuosien 2023 ja 2025 välillä. Melonin mukaan massiivista maahanmuuttoa kaivataan täyttämään Italian huutavaa työvoimapulaa, vaikka valtava joukko syntyperäisiä italialaisia kärsiikin samaan aikaan pitkäaikaistyöttömyydestä.

2020-luvun alussa Italia myönsi vuosittain noin 30 000 työlupaa EU:n ulkopuolelta saapuville muukalaisille. Kosher-konservatiivista valeoppositiota äänestänyt kansa joutuikin ojasta allikkoon, koska he eivät uskaltaneet antaa vaaleissa tukeaan aidoille kansallismielisille ja fasistisille ehdokkaille.

Lähde: Financial Times

Euroopan unioni Halpatyövoima Italia Kansallismieliset Politiikka Rotu Sionismi Ulkomaat Väestönvaihto Valeoppositio

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Epäilin tätä Melonia jo silloin, kun alkoi valkenemaan kuinka kiivaasti hän oli mukana tässä ”koronapandemiassa”, samaa WEF-johtoista politiikkaa hän ajaa kuin edeltäjänsä, kyseessä näyttäisi olevan Italian versio Persuista ja heidän ”maahanmuuttokriittisestä” politiikastaan.

  Väestönvaihdon toteuttamiseen pyrkivän politiikan termistöä on nyt vain laajennettu, aiemmin se oli lähinnä ”humanitaarinen”, nykyään ”työperäinen”, mutta päämäärä tulee olemaan sama, valkoisten eurooppalaisten korvaaminen rotumuukalaisilla.

  • gg

   Vastaa

   Lähinnä kyse on juuri painotuksista. Nyt painotetaan ”äärioikeistolaisen” hallituksen toimesta enemmän työperäisyyttä, toisinaan taas humanitaarisuutta kun taas ”äärivasemmisto” on vallassa. Silti molempia käytetään mukautuvasti ja jatkuvasti tekosyynä sille että natiivi eurooppalaiset saadaan ensin vihatuiksi vähemmistöiksi omissa maissaan ja lopulta katoamaan koko planeetalta. Eikä katoamisen tarvitse olla aina suoraan murhaa, rotusekoituksella ja propagandallakin saa jo hyviä tuloksia. 

   Valinta kokkarepersujen tai vassarikeskustan välillä on vähän sama kuin valinta että haluaako tulla hengiltä hakatuksi kakkosnelosella vai lankulla. Ei juuri väliä sillä lopputulos on kuitenkin täysin sama.

 • TT

  Vastaa

  Meloni on USA:n juutalaisten kullanmuru, mutta persut tykkää.

 • Salomon

  Vastaa

  Milloin tämä omiin lumpioihin ampuminen oikein päättyy

 • Minä

  Vastaa

  Kuinkahan raskaat painostukset ovat tuonkin taustalla?

  Jos työperäinen maahanmuutto tarkoittaa halpistyövoimaa, tulee niistä taakka joka tapauksessa. Osaajia noista afrikkalaisista, pohjoisafrikkalaisista ja lähi-idän porukoista ei juuri löydy.

 • mia

  Vastaa

  ilmeisesti äänestämisen piiriin tätyy laittaa myös nämä muutkin vapaamuurarit kuin ns kansanedustajat, no onhan se yksi pankkiiri Stoltenberg nostettukin naton p.sihteeriksi mutta siitähän ei toki äänestetty, eikä tarvitsekaan koska kansa äänestää aina väärin.
  Tosin viha pankkireja kohtaan saadaan näin kasvamaan ja ratkaisuksi annetaankin sirutusta koko kansan kommistisfasistista orjuuttamista silmällä pitäen.

 • Topi

  Vastaa

  Partisaanin kommentoijien näkemyksiä Melonista:

  ”Meloni on aivan liian mieto tapaus, jolla tulee olemaan suuria vaikeuksia pyrkiessään tervehdyttämään Italian poliittisia oloja. ”Liberal Word Order” tekee kaikkensa, ettei tämä onnistu. Sehän tiedetään, että juutalaiset ovat em. maailmanjärjestyksen keskiössä. Missä pääsee valtaan kommunismi, vihreä aate, uusliberalismi tai näiden sairas yhdistelmä, niin siellä häärii juutalainen tai näiden kätyri.”

  ”Suomennettuna: ’Uskon, että Israelin olemassaolo on elintärkeää, ja teen kaikkeni panostaakseni maidemme välisen yhteistyön lisäämiseen.’

  Meloni on valevastarintaa, ja en ihmettelisi jos lähteen ”Italian Jews worry and wait” olisi harhauttamistarkoituksessa tehty valeuutinen.”

  ”Jaa, uusi ”kansallismielinen poliitikko” jota kannustaa kuin urheilumatsissa ikään.
  Nainen vieläpä; naurettava ajatus että tämä olisi jokin huolenaihe pettureille/vihollisille. Tämähän menee ihan suunnitellun hajoita ja hallitse-kaavan mukaan: oikea vs. vasen, sininen vs. punainen.”

  ”Liian hyvää ollakseen totta.” (10÷22 – juttu: Italian juutalaiset huolissaan pääministeri Giorgia Melonista)

  ”Taitaa Italiassa olla sama vaiva kuin Suomessakin eli ihan sama ketä äänestää, niin ongelmien syytä ja aiheuttajaa ei korjata. Täällä meillä sairaanhoitoala pyysi tänään 700 000 000 euroa. Tuli budjettikumileimasimilta heti kieltävä vastaus. Vastatarjous oli siis 0 €. Ensi kerralla olkaa fiksuja ja pyytäkää Afrikkaan johonkin ”ekoprojektiin” 1 400 000 000 euroa ja aivan varmasti saatte sen. Viekkautta ja vääryyttä kehiin vain.”

  ”Italian naisMeloni on tyypillinen nainen. Ei lopeta mamuhyysäystä vaan matut asutetaan vasemmistokaupunkeihin. Ei mitään apua koska niihin ne siirtyy kuitenkin. Helsinkeihin.” (1÷23 – juttu: Pääministeri Meloni lähettää pakolaiset vasemmistolaisiin kaupunkeihin – vasemmisto raivoissaan)

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi