Keijo Kaarisateen teksti julkaistiin Vasemmistoliiton puoluelehdessä

Kaarisade on trollannut valtamediaa ja vasemmistotahoja jo vuosien ajan kirjoittamalla lehtiin rajusti ylilyöviä mielipidetekstejä.

Viihde

"Keijo Kaarisade".

Suomen suosituimman poliittisen satiirikon, Keijo Kaarisateen tuore mielipidekirjoitus päätyi hallituspuolue Vasemmistoliiton Kansan Uutisten (KU) verkkosivuille ja printtilehteen. KU:n päätoimittaja ei ole asiasta mielissään.

”On käynyt ilmi, että olemme julkaisseet tuoreen lehden yleisönosastossa äärioikeistolaisen provon. Harmillista. Näin käy joskus, vaikka kuinka yrittää olla tarkkana,” päätoimittaja Jussi Virkkunen myönsi Twitterissä.

”Se, että jonkun mielestä, tämä on hykerryttävän hauskaa, kertoo melko paljon kyseisestä ihmisestä. Onnea heille,” Virkkunen jatkoi happamaan sävyyn.

Kaarisade on trollannut valtamediaa ja vasemmistotahoja jo vuosien ajan kirjoittamalla lehtiin rajusti ylilyöviä mielipidetekstejä. Koska liberaalien ja vasemmiston ideologiaa on yhä hankalampaa kuitenkaan erottaa satiirista, on Kaarisateen ”oikeamieliset” kirjoitukset otettu toimituksissa yleensä täysin tosissaan.

Voit lukea Kansan Uutisissa julkaistun tekstin kokonaisuudessaan alla. ”Sonja Hannonen” ‑nimimerkillä kirjoittaneen Kaarisateen mukaan Kansalliskirjaston ja Kansallisarkiston tulisi suhtautua varoen suomalaisen kulttuuriperinnön digitoimiseen, jottei materiaali ”antaisi voimavaraa rasismille”. Hän ehdottaakin julkaisemaan pääosin valokuvia, jotka ”vahvistavat diversiteettistä historiaa”.

Lähde: Kansan Uutiset

Jussi Virkkunen Kansan Uutiset Keijo Kaarisade Kotimaa Kulttuurimarxismi Politiikka Satiiri Vasemmisto Vasemmistoliitto Viihde Yhteiskunta

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Kansan Uutiset keijotettu 6–0. Enemmän tällaista. Nykyinen politiikka on kuin kopsattu legendaarisesta Pahkasika-lehdestä.

 • Sonja Hannonen

  Vastaa

  Itse Keijo Kaarisadekaan ei tiedä kuka on oikeasti Sonja Hannonen 😉
  https://twitter.com/keijomedia/status/1508167363371278340
  https://twitter.com/keijomedia/status/1513879254240571395

 • Kommunisti meni saunaan, laittoi vodkapullon naulaan. Kommunisti tuli saunasta, mutta porvari oli vienyt vodkan

  Vastaa

  Minkä takia minusta vaikuttaa, että vasemmistolaisuus vaikuttaisi korreloivan suoraan huumorintajun kanssa? Olen useamman kertaa jutellut eri ikäisten vasemmistoaktiivien kanssa, ja yhteisenä piirteenä heillä vaikuttaisi olevan omassa punaisessa kuplassaan elämisen lisäksi olematon huumorintaju. Aivan kuin heidän kykynsä käsitellä mielessään abstrakteja asioita olisi rajoittunut vain toistamaan ulkoa opittuja ideologisia fraaseja ja iskulauseita.

  Voi tietysti olla että näkemykseni vain heijastaa omaa asenneongelmaani, sillä en juurikaan jaksa kuunnella heidän ummehtuneita, reaalimaailman kanssa ristiriidassa olevia juttujaan. Todistakaa minut vääräksi. Voisiko joku vaikka linkittää Kansan Uutisten vitsipalstalle, tai johonkin vastaavaan? Haluaisin ihan oikeasti kuulla, millaisia juttuja vasemmistopiireissä pidetään hauskana. Kiitos.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Nyt oli kova Keijotus, ihan parasta!!!

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Sonja Hannonen on ollut ahkerana. Toinen mielipidekirjoitus häneltä on julkaistu myös Etelä-Suomen Sanomissa 23.3.2022. Hän moittii Yleä natsismin tukemisesta ja tekee ehdotuksen.
  https://www.ess.fi/paakirjoitus-mielipide/4524116

  ///
  Lukijalta: Rasisminvastainen viikko sai maanantaina ällöttävän alun
  .….
  Siksi haluaisinkin, että ensi vuoden rasisminvastaisella viikolla valtioneuvosto julistaisi Suomen viikoksi antirasistiseksi tasavallaksi.
  ////

 • Nikke

  Vastaa

  Päätoimittaja ilmoitti Twitterissä tänään lehden lopettavan tämän keijotuksen seurauksena ”lukijalta” palstan: https://twitter.com/JotFau/status/1514138093204520961

 • juha II

  Vastaa

  Kaarisade on virkistävä ilmiö tässä pimeässä nykyajassa!
  Pienet teot ovat usein kaikkein suurimpia ja vaikuttavimpia luodessa nostetta kulttuurimarxismin matalavirtauksissa!

 • Salomon

  Vastaa

  Jussi oli virkkailemassa itselleen uutta pillun lämmitintä kun meni noin pahasti ohi.

 • TT

  Vastaa

  Katsoin vanhan elokuvan puukkojunkkareista ja minusta tuli heti fasistirasistinatsisika. Vaadin ehdottomasti kaiken vanhan materiaalin poistamista. Vain wokepaska kiintiöneekerein saa tulla medioista tai arkistoista läpi!

 • Jörgen Hainz

  Vastaa

  Hyvä Keijo! Sait taas homppeli vasemmisto apinat nillittämään. Kun lopullinen taistelu jonain päivänä noita kynäniskoja vastaan alkaa, lupaan etten satuta teistä ketään. Tarjoan teille lattekahvit yksisarviskahvimukeista… Jussi Virkkunen, tiedän että luet Partisaania. Olet säälittävä mutta ymmärrän sen kyllä. Saat anteeksi. xD

 • Horrido

  Vastaa

  Upeaa! Vasurit ovat jo pitkään olleet täysin pihalla oman toimintansa satiiriuudesta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi