Iltalehti: Äärivasemmiston vastamielenosoitus kuivui kokoon, vain 20 uhoajaa

Monet vastamielenosoittajat kantoivat Neuvostoliiton sirpillä ja vasaralla "koristeltuja" lippuja.

Viihde

Iltalehden mukaan äärivasemmiston mielenilmaus kansallisradikaalia Suomi Herää ‑kulkuetta vastaan kuivui häpeällisesti kokoon. Lehti löysi vain noin 20 vastamielenosoittajan joukon, joista monet kantoivat Neuvostoliiton sirpillä ja vasaralla ”koristeltuja” lippuja.

”Vanhalla ylioppilastalolla on pienimuotoinen vastamielenosoitus, jossa huudetiin ’kuolema fasismille, vapaus kansalle’. Tähän Suomi Herää ‑kulkueesta vastattiin,” Iltalehti kirjoittaa.

Partisaanin toimitus on tehnyt suoraa lähetystä Suomi Herää ‑kulkueesta joka eteni suunnitelmien mukaisesti eduskuntatalolle pitämään puheita. Marssi on ollut oiva osoitus Suomen kansallisradikaalien erinomaisesta järjestörajat ylittävästä yhteistyöstä.

Äärivasemmisto tulee kokoontumaan arvatenkin runsaslukuisemmin varsinaiseen Helsinki ilman natseja ‑tapahtumaansa. Syystä tai toisesta he eivät kuitenkaan uskaltautuneet haastamaan Suomi Herää ‑kulkuetta, kun siihen olisi tarjoutunut mahdollisuus.

Lähde: Iltalehti

Äärivasemmisto Kommunismi Kotimaa Marssi Marxismi Mielenosoitus Poliittiset viholliset Suomalaisvastaisuus Suomi Herää Varisverkosto Viihde

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Toveri Stahanov

    Vastaa

    Niin kuivui kokoon kommarien aktio kuin Hujasen kakka…

  • Mr.AG

    Vastaa

    Äärivasemmisto. Jutkujen perseen nuolia since 1920

  • Eikka

    Vastaa

    Onnettoman näköistä sakkia.

  • Matje

    Vastaa

    Ikävää porukkaa nuo kun eivät basistejakaan hyväksy. Tillanen huusi oivasti punikeille takaisin. EU-protestissa sama mies sivalsi kerran ”EU on proteesi!”

  • kummelikommarit

    Vastaa

    Kai noista lipuista nyt tulee syytteet? Tuon symbolin alla esim. hyökättiin Suomeen, tarjoituksena orjuuttaa ja massamurhata suomalaisia. Hyvinen tapojen vastaista pitää tuon olla. Jos ei ole, poliisi ja syyttäjälaitos ovat bolshevistisoituneet.

  • Pekka Janatuinen

    Vastaa

    Kellään ei sotilaspassia eikä 10 etunojapunnerrusta elämänsä (sen täysin turhan ) aikana. Veneenrakentajatukkasia parturikarkureita jokainen. Borssikeittovartaloita samalta punttisalilta

  • Bore

    Vastaa

    Yllättävän siistin näköistä jengiä ollakseen nazzzintappajia. Ulkonäkö ja ääni muutoin sen kuuluisan kipeän värkin tasoa. Tillanen voitti nämä yksin 15–0.

  • Ismo

    Vastaa

    Missä on kommunistilippukohu, väkivaltaiset lipunriistot, kansanedustajien & ministerien paheksunta ja huoli maamme suunnasta itkukohtausten kera, voimakas kommunismin tuomitseminen, syytteet maanpetturuudesta sekä ihmisarvoa häpäisevän, ihmisten tasa-arvoa vastustavan ja hyvien tapojen vastaisen aatteen kannattamisesta?

    Ai niin, kommunismihan on niin kaunis aate.

  • Timppis

    Vastaa

    Kulttuurimarxismi on valtamedioiden aate ylermi etunenässä.

  • Filttiä fanteille!

    Vastaa

    Itse näin yhen rohkean antifantin valittelevan instakäyttäjällään julkisesti sitä, että vihaa natseja ”entistä enemmän” siksi että joutuu palelemaan aina itsenäisyyspäivänä.

    Oikeastaan aika täydellinen tiivistelmä näistä nisteistä;
    se on aina muiden syy, että itsellä on elämänhallinta päin persettä.

    Mutta yllätti kyllä silti, yleensä meiän piireissä vitsaillaan sillä että ”huono sää, vallankumous peruttu” mutta näillä se oikeastikin on niin 😂

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi