Lapsetkin buuaavat ”suomalaiselle” Glen Kamaralle

Kamara sai lopulta pelin aikana itse punaisen kortin ja hänet ajettiin pukukoppiin rauhoittumaan.

Viihde

”Suomalainen” Glen Kamara on jälleen joutunut rasismin uhriksi. Tällä kertaa hänelle buuattiin Sparta Prahan alle 14-vuotiaiden kannattajien toimesta.

Stadionin piti olla suljettu aikaisemman ”rasistisen käytöksen” vuoksi. Euroopan jalkapalloliitto UEFA kuitenkin päätyi antamaan luvan päästää kymmenen tuhatta alle 14-vuotiasta paikalle. Se ei pysäyttänyt mustalle pelaajalle tulevaa palautevyöryä.

Glen Kamara onnistui edellisen kerran pelatessaan Sparta Prahaa vastaan saamaan joukkueen kapteenille kymmenen ottelun pelikiellon. Tästä syystä aina Kamaran koskiessa palloon, buuasivat lapset kovaan ääneen. Tämä tulkitaan rasistiseksi käyttäytymiseksi.

Kamara sai lopulta pelin aikana itse punaisen kortin ja hänet ajettiin pukukoppiin rauhoittumaan.

Lähde: IS

Afrikkalaiset Jalkapallo Kansallismieliset Kansallismielisyys Kulttuuri Maahanmuutto Rappiokulttuuri Rotu Sparta Praha UEFA Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Viihde Yhteiskunta

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Kepa

  Vastaa

  Hienoa, että nuori sukupolvikin jatkaa perinteitä ja haistattaa pitkät p:t UEFA:lle tyhjän katsomon määräyksestä. Seuroilla on varmaan koronan takia jo tarpeeksi rahaongelmia ja oma etujärjestö kaataa p:kaa vielä lisää päälle. Eihän tuon kaverin nimikään ole Suomesta, joten miksi puhutaan suomalaisesta, lisäksi minusta se näyttää papu-ukolta.

  Buuaushan on ollut ihan perusteltua, kun papu-ukko on rikkonut peliä ja lensi pihalle.

  • errno

   Vastaa

   Buuaaminen on ollut ihan paikallaan, koska afrikkalainen rikkoi räikeästi pelin sääntöjä joutuen lopulta ulosajetuksi. Hienoa nuorisoa Tsekin tasavallassa. Arvostan!

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Suomenkielen raiskaamista väittää jonkin ”Kamaran” olevan suomalainen.
  Kamara terminä yleensä jktn rouhittua sian luunsyrjää.
  Patamustia valheita liikaa keskuudessamme.
  https://Musta-tulevaisuus.blogspot.com
  Seppo Lehto https://kulttuurihistorioitsija.blogspot.com

  • vladimir

   Vastaa

   kamara on sian nahkaa

 • Nationalisti

  Vastaa

  Ihan oikein, parasta on ollut seurata tätä kansainvälistä ruikutusta näiden episodien jälkeen.
  Prahan kannattajilla oli aiemmin myös hieno lakana, josta julkaistiin kuva. Siinä välitettiin viesti kyseiselle ”suomalaiselle”.

  Olen alkanut pitämään Sparta Prahan kannattajista, siellä osataan antaa palautetta ja kertoa suoraviivaisesti mielipiteensä.

 • errno

  Vastaa

  Kiva, että kaikkien maiden lapsia ei ole onnistuttu aivopesemään bull shit matters propagandalla.

 • Perusasioita

  Vastaa

  Olen ihmetellyt jo pitkää sitä miksi Gleniä pidetään suomalaisena. Epäilen että juuri suurempaa virhettä ei voi tapahtua. Se voi olla Suomen kansalainen, mutta suomalainen se ei ole. 

  Pitää myös muistaa että on vielä maita joissa ei oikein jakseta innostua polvistelusta tai omasta rodusta poikkeavien huonosta käytöksestä, jos omienkaan. Noissa maissa yleensä seisotaan yhtenä rintamana ja osoitetaan avoimesti ettei arvosteta muita. 

  Sellaista se vain on.

 • Berry

  Vastaa

  Kesän EM-kisat pelattiin lukuisissa maissa ympäri Eurooppaa ja oli mukava nähdä eri maiden suhtautumista polvistumiseen fentanyyliin ja puoleen tusinaan muihin huumeisiin sekä tauteihin kuollutta narkomaanineekeriä kohtaan. Lukuisat joukkueet eivät polvistuneet ja monissa maissa polvistujia kohtasikin mahtava vihellys- ynnä buuausmyrsky.

  Tähän UEFA:n ”ratkaisu” oli tietysti kieltää buuaaminen narkomaanirikolliselle. Eihän sitä tietenkään toteltu! Miettikää nyt kuinka surkeaa touhua on yrittää kieltää yleisöä reagoimasta! Mitä sillä edes yritetään sanoa: älkää vastustako väärää rahaa käyttävää narkomaaniraiskaria, joka pahoinpitelee ihmisiä ja poliisejakin virkatehtävissään? Yritetään siis kertoa että mustat saavat tehdä mitä lystäävät – heitä eivät lait koske.

 • Pasi

  Vastaa

  Musta neekeri pimeimmästä viidakosta ei ole koskaan suomalainen,vaikka olisi koko ikänsä tässä maassa oleillut. Polvistujille haistatan pitkän paskan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi