Shokkiyllätys: Turun Vihreät nuoret eivät suostu yhteistyöhön Varsinais-Suomen Akselin kanssa

Turun Vihreät nuoret antoivat maanantaina shokeeraavan ja täysin puskista tulleen ilmoituksen. Järjestö ilmoittaa, ettei se suostu yhteistyöhön kansallismielisen Varsinais-Suomen Akselin kanssa. Akseli on Suomen Sisun alaisuudessa toimiva nuorisojärjestö.

Viihde

Tämä tärkeä ilmoitus järjestöltä tuli sen jälkeen, kun oli selvinnyt, että sen Instagram-sivu seuraa Akselia. Vakavaan somerikkeeseen reagoitiin julkisella ulostulolla:

”Emme tee yhteistyötä Varsinais-Suomen Akselin kanssa.
Eilen sunnuntaina selvisi, että järjestötilimme oli seurannut Varsinais-Suomen Akselin Instagram-tiliä. Irtisanoudumme kaikesta yhteistyöstä ja tuenosoituksista fasistisen Suomen Sisun yhteydessä toimivan järjestön kanssa.
Uskomme, että kyseisen tilin nimi on vaihdettu ja vanhat kuvat poistettu aivan lähiaikoina. Vaikka olemme järkyttyneitä, kiitämme siitä että asia tuotiin tietoisuuttemme. Nyt pystyimme toimimaan antifasistisesti arvojemme mukaisesti ja lopettamaan tilin seuraamisen.”

On toistaiseksi epäselvää, miten Suomen Sisu tai sen nuorisojärjestö tulee toipumaan tapahtumasta.

Aktivismi Instagram Kotimaa Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Suomen Sisu Turun vihreät nuoret Uutiset Valeoppositio Varsinais-Suomen Akseli Varsinais-Suomi Viihde

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Diogenes

  Vastaa

  Ehkä ne etsi sieltä asioita jotka nostaisivat niiden kannatusta tai tekisivät niistä uskottavampia.

 • Nyt lurahti kauhallinen

  Vastaa

  Hienoa että virheissä on suoraselkäisiä miehiä valvomassa maamme etuja.Jeesustelulla, päivittelyllä sekä suu ja silmät selällään moraaliposeeraamisella saadaan Suomi omavaraiseksi, vauraaksi ja hyvinvoivaksi.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Toivottavasti uhreille järjestetään kriisiapua ja terapiaa!

  Toisaalta vihreät tekevät yhteistyötä rikollisen terroristiorganisaatio isis:n kanssa ja tässä he eivät näe mitään ristiriitaa!

 • Puolueeton

  Vastaa

  ”Antifasismi syntyi alun perin 1920-luvulla Italiassa vastavoimaksi maassa nousseelle kansallismieliselle totalitaristiselle liikkeelle.”
  Kiinnitetäänkö huomio tässä päähuomio KANSALLISMIELISYYTEEN vai TOTARITARISMIIN.
  ”Nationalismi eli kansallisuusaate on aate, joka korostaa kansallismielisyyttä eli kansojen ja kansakuntien merkitystä kulttuurissa tai politiikassa.”
  ”Totalitarismi on poliittinen järjestelmä, jossa valtion valta ulottuu yhteiskunnan kaikille aloille. Varsinkin toisen maailmansodan jälkeen käsitettä totalitarismi on käytetty kuvaamaan Josif Stalinin aikaista Neuvostoliittoa, Benito Mussolinin fasistista Italiaa ja Adolf Hitlerin johtamaa natsi-Saksaa.” 

  Mikähän nimi tulisi keksiä vihervasemmistolaiselle antinationalistiselle totaritalismille, jossa valtion valta ulottuu yhteiskunnan kaikille aloille. Näinhän on Suomessa tapahtunut. Se on tunkeutunut kaikille aloille, koulutuksesta järjestyksenpitoon omine aatteineen. Jopa yliopistot ovat muuttumassa ei-suomenkielisiksi.
  Ehkä sopiva nimitys olisi VIRVASMISMI. Suomea ei hallitse joku diktaattori siinä ero fasismiin, mutta Suomea kuvaa hyvin sana virvasmistinen valtio.

 • Puolueeton

  Vastaa

  ”Antifasismi syntyi alun perin 1920-luvulla Italiassa vastavoimaksi maassa nousseelle kansallismieliselle totalitaristiselle liikkeelle.”
  Kiinnitetäänkö huomio tässä päähuomio KANSALLISMIELISYYTEEN vai TOTALITARISMIIN.
  ”Nationalismi eli kansallisuusaate on aate, joka korostaa kansallismielisyyttä eli kansojen ja kansakuntien merkitystä kulttuurissa tai politiikassa.”
  ”Totalitarismi on poliittinen järjestelmä, jossa valtion valta ulottuu yhteiskunnan kaikille aloille. Varsinkin toisen maailmansodan jälkeen käsitettä totalitarismi on käytetty kuvaamaan Josif Stalinin aikaista Neuvostoliittoa, Benito Mussolinin fasistista Italiaa ja Adolf Hitlerin johtamaa natsi-Saksaa.” 

  Mikähän nimi tulisi keksiä vihervasemmistolaiselle antinationalistiselle totalitalismille, jossa valtion valta ulottuu yhteiskunnan kaikille aloille. Näinhän on Suomessa tapahtunut. Se on tunkeutunut kaikille aloille, koulutuksesta järjestyksenpitoon omine aatteineen. Jopa yliopistot ovat muuttumassa ei-suomenkielisiksi.
  Ehkä sopiva nimitys olisi VIRVASMISMI. Suomea ei hallitse joku diktaattori siinä ero fasismiin, mutta Suomea kuvaa hyvin sana virvasmistinen valtio.

 • Tolkku Takaisin

  Vastaa

  Globalistinen kommunismi, jota vihervasemmisto nykyään peesaa, peittoaa totalitarismissaan mennen tullen minkä hyvänsä historiasta tutun kansallismielisen fasismin. Vihervasemmistoa ei kiinnosta se, että nykyajan kansallismielisistä vain pieni osa tavoittelee totalitaristista hallintomuotoa. Kansan ääni pitäisi saada oikeasti kuuluviin nykyisen globalistisen vyörytyksen, propagandan ja aivopesun ja erilaisten pakkolakien laatimisen sijaan.

 • Tomppa

  Vastaa

  Oudolta tuntuu tämä vihervassareiden sokeus omalle ideologialleen – vai pitäisikö sanoa idioluutiolleen. He nimittelevät kevyesti fasisteiksi suurin piirtein kaikkia muita ideologioita, mutta eivät lainkaa huomaa, että he itse edustavat fasisismia par excellence. Ketkäpä muut kuin vihervassarit ovat rajoittamassa sanan- ja mielipiteen vapautta ja vaatimassa toisinajattelijoita koottavaksi uudelleenkoulutus- eli keskitysleireille? Kyllä on vajaata väkeä, ei voi muuta sanoa.

 • Irmgard

  Vastaa

  Voimia ja jaksamista Varsinais-Suomen akselin toimijoille tämän järkyttävän uutisen tiimoilta. Mielenterveyspotilaiden vertaistukiryhmä Turun vihreät mielisairaat nuoret saisivat hävetä mokomaa syrjivää asennettaan V‑S akselia kohtaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi