Venäjä vaatii Venäjän lipun polttaneita Uudenmaan Akselin jäseniä vastuuseen

Venäjän ulkoministeriö vaatii Suomea asettamaan Venäjän lipun itsenäisyyspäivänä polttaneet Uudenmaan Akselin jäsenet vastuuseen. Nuoret kansallismieliset aktivistit polttivat Venäjän lipun itsenäisyyspäivän 612-kulkueen päätepisteellä kannanottona Venäjän federaatiota vastaan.

Aktivismi

Tempaus levisi kulovalkean tavoin sosiaalisessa mediassa ja tavoitti myös korkea-arvoiset venäläiset virkamiehet. Maan ulkoministeriön mukaan tällaisia tekoja pidetään Moskovassa ”ennennäkemättöminä ja hyväksymättöminä tekoina, jotka häpäisevät valtion symbolin.” He vaativatkin Suomea ryhtymään toimenpiteisiin, joilla voitaisiin jatkossa estää ”vastaavanlaiset ääriliikkeiden teot”.

Tempauksen takana oli ryhmä Uudenmaan Akselin jäseniä. Tempaukseen osallistunut Pyry-Lii Soinio kommentoi asiaa Twitterissään:

”Minä poltin tuon lipun ja olen ylpeä saadessani laskea Venäjän federaation vihollisekseni.
Olen myös ehdolla eduskuntavaaleissa Sinimustan Liikkeen listoilta Uudellamaalla eli jos haluat ryssävastaisuutta eduskuntaan äänestä minua.”

Uudenmaan Akseli on Suomen Sisun nuorisojärjestö. Suomen Sisu seisoo nuorisonsa takana: ”Suomen Sisu antaa täyden tukensa nuorisojärjestönsä Uudenmaan akselin jäsenille, jotka mielenilmauksen tekivät”, järjestö kommentoi kannanotossaan.

Valtiollisten lippujen polttaminen ei Suomessa ole rikos, poislukien Suomen lipun polttaminen.

Lähteet: Yle, Twitter, Suomen Sisu

612 Aktivismi Itsenäisyyspäivä Kotimaa Pyry-Lii Soinio Sinimusta Liike Suomen Sisu Ulkomaat Uudenmaan akseli Uutiset Venäjä

Keskustelu

51 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Sähköpulasta kärsivä pohjoinen neekerimaa polttelee vieraan maan lippuja. Eivätkö keksi parempaa tekemistä?

  • Plääh

   Vastaa

   Sähköpulalla ei ole mitään tekemistä sodan kanssa tai pakotteiden. Se on täysin keinotekoinen ja poliitikkojen tahallaan luoma. Vaikka viherterroristipoliitikot ovat ajaneet varavoimaa alas

  • Juha

   Vastaa

   Heh. Suo-maalaisia on niin helppo kusettaa. Ne uskoo kaiken mitä WEF, EU, Biden, Marin, Haavisto, HS ja YLE sanoo.

   Eilen lauantaina Venäjä toimitti Saksaan ja keskieurooppaan yli 40 miljoonaa kuutiometriä maakaasua.. Ukrainan kautta. Suomeen nolla. Jäätykää neukkukoppeihinne marinistit.

  • society

   Vastaa

   Venäjä vielä pahempi neekerimaa. Kaikki ei ole niin yksinkertaista mitä luulet. Kannattaa tutkia asioita monesta kulmasta.

  • Ossi

   Vastaa

   Sähköpulahan kieltämättä on ryssien aiheuttamaa?

   Vai se että vammaset ihmiset äänestävät poliitikkoja jotka eivät tajua omavaraisuuden perään. Ainakin osa tuulivoimaloista jäätyilee ja ovat käyttökelvottomia talvella.

   Venäjä/USA jo 2014 kiihdyttänyt Ukrainassa tilannetta jokaisen olisi hyvä ymmärtää ettei näiden maiden harjottamaan energian palveluiden ostoon kannata lähteä. Nyt idiootit kertovat meille sähköpulan johtuvan ryssien takia.

  • Anonyymi

   Vastaa

   TT:llä kyynel silmässä ja huuli väpättäen kertoo kuinka rakkaan äiti-Venäjän lippu nyt häpäistiin ja poltettiin. Hienoa toimintaa Uudenmaan akseli!

 • Snif

  Vastaa

  Ihan turhaa uhoamista, minä en ryssiä siedä mutta tuo minkä tekivät, eli polttivat ryssien lipun on lähes lapsen tasoista uhoilua jossa ei ole mitään järkeä.

 • Topi

  Vastaa

  Ei ole tuttu tämä Uudenmaan akseli. Vai onko kyseessä Akseli Uusimaa ‑niminen henkilö? Ei ole Pyry-Lii myöskään tuttu. Kiinalaissuomalainen vai ”muunsukupuolinen”? Kovia jätkiä jos ovat, niin menevät itä-Helsinkiin polttamaan kurdilippuja, Albanian lippuja tai Somalian lippuja. Vai ovatko nämä pojat sitä mieltä kuin EU-Suomikin, että itäraja on länsirajaa pahempi tuho Suomelle ollut viimeisen 30 vuoden aikana? Milloinkohan nämä (tai vasemmistonuoret) menevät polttamaan lippuja oikein kovalla metelillä Venäjän tai Ukrainan suurlähetystöjen eteen? Tietysti hyvä että Suomessa lippuja polttavat suomalaiset. Irakilaiset, iranilaiset, turkkilaiset ja muut saisivat mennä osoittamaan mieltään kotimaihinsa. Mielestäni heillä ei tulisi edes olla oikeutta mielenosoituksiin Suomessa. Toivottavasti tulevaisuuden Suomessa myös kaikki raiskaajat, huumediilerit ja murhaajat ovat tyystin suomalaisia. Tämäkin on erittäin epäsuosittu mielipide EU-Suomessa v. 2022.

  • TMT

   Vastaa

   Mainitseeko Suomen Sisu, Sinimustat tai tämä Pyry-Lii korkovelkaan perustuvaa huijausta kaikkien ongelmiemme syyksi? Jos eivät, voivat yhtä hyvin sitten olla sanomatta mitään. Pitää päästä pois eurosta ja pois EU:sta. Puheet ja performanssit ovat turhia, jos suomalainen ei tiedä, kuka se meidän vihollinen on. Onneksi tätä sivustoa lukee moni, jotka tietävät. Muistakaa että harhauttaja hallitsee myös mediaa, joten sopivia savuverhoja voidaan aina tuprauttaa kansan silmien eteen. Kovin moni ei edes tahdo nähdä totuutta, joten tehtävä heille ei edes ole kovin vaikea. Loppuja ei kiinnosta tai sitten eivät tajua.

 • Köyttä myytävänä

  Vastaa

  Heti on palstan vakiryssät täällä itkemässä loistavan performanssin jälkeen. Hyvä kun kansallisbolshevistit paljastavat todellisen isänmaansa.

  • JFK

   Vastaa

   ”Heti on palstan vakiryssät täällä itkemässä loistavan performanssin jälkeen”

   Jahas, täällä tämä palstan vakikommari on taas lyömässä kiilaa kansallismielisten heikkoon kohtaan. Soinion pojalle voisi vihjaista, että sateenkaarilipussa on enemmän värejä. Kotoa oli näköjään lähtenyt matkaan väärä lippu.

   • Köyttä myytävänä

    Vastaa

    Kiilaa lyövät ainoastaan sinun kaltaisesi Venäjän fanittajat, jotka eivät ymmärrä Putinin äidin olleen juutalainen ja Venäjän olevan täysin globaalin eliitin otteessa. 

    Peräti 15 prosenttia kaikista maailman juutalaisista puhuu venäjää äidinkielenään. Venäjä ei ole siionismin vastavoima vaan osa heidän peliään.
    Ymmärrätkö?

    • JFK

     Vastaa

     En ymmärrä mitä yrität viestittää. Mutta sen ymmärrän, että lapsellinen tyylisi ei ainakaan yhtenäistä kansallismielistä rintamaa, vaan hajoittaa sitä. Eihän tässä voi siitä muuta päätella, kuin että se on tarkoituksellista. Ehkäpä tuo pää punaisena meuhkaaminen on juuri sitä, ja ainoastaan sitä, mitä juutinraumalaiset sinulta haluavat?

    • Teme

     Vastaa

     ”Peräti 15 prosenttia kaikista maailman juutalaisista puhuu venäjää äidinkielenään”

     Ystävä hyvä, lukema on pieni verrattuna siihen määrään, joka puhuu 1) englantia ja 2) hepreaa. Venäjä tulee vasta nelosena ranskan jälkeen? Tarinan opetus: maailman juutalaisimmat maat ovat 1) USA ja 2) Israel. Kaikki paha täällä johtuu rahanluontisysteemistämme.

 • Puolueeton

  Vastaa

  Venäjän lipun polttaminen julkisesti kuvaa SML:n yksinkertaisuutta. Vaaleihin pyrkivän liikkeen pitäisi olla Suomen vallanpitoon sopiva järjestö. Teot kuitenkin kuvaavat, että taitaa hallinnollisissa kyvyissä jäädä selvästi vihreän liikkeen jalkoihin. Vihreällä liikkeellä nimestä päätelleen pitäisi olla tarkoituksena suojella suomen luontoa, mutta teot kuvaavat vain valtapyrkimyksiä jonkin harha-aatteen voimalla.

  • Tapiola

   Vastaa

   Tuo polttajaksi ilmoittautunut on SML:n ehdokas. SML ei ole tainnut toistaiseksi mitenkään tulla ulos asian kanssa. Sisu on antanut puoltavan lausunnon poltolle, joka ei mene yhden piikkiin. Onhan niitä ollut neljä tai viisi siinä. Kaikkea se viina tekee pienelle miehelle.
   Olisi Sinimustan liikkeen kannalta ehkä jopa suotavaa poistaa koko ehdokas. Tulee pelkkää mustaa mainetta kun poltossa sininen poistui häkäliekkinä ilmaan.
   SML on hiljaa? Oliko tämä sellainen irtiotto näiltä sisulaisilta mitä ei osattu odottaa?

   Menee liian sakeaksi kun siinä olisi sarkaa jo tarpeeksi, että saadaan maahanmuutto kuriin, mutta ei. Taitaakin olla ruotsalainen ryssäviha vain se ainoa asia näillä sotureilla. Kyllähän tänne sitten se miljoona kehitysmaalaista mahtuukin, kun nämä sotaa lietsovat poikaset tekevät sen Suursuomen .
   Turkki vielä vaatii lipunpolttajia itselleen ennen Natoratifiointia. Jaa miten.. no en kyllä osaa nyt sanoa, mutta jotain vielä tapahtuu.

 • Näin se vaan on

  Vastaa

  Laki ei todellakaan taida kieltää moista tekoa, mutta typerä temppu. Ei venäjästä tarvi pitää, mutta parempi antaa sen olla.

  • Bella

   Vastaa

   Niin se on nuoruuden huumassa helppo haastaa karhu, mutta entas sitten kun karhu onkin edessaan kimppuun kaymassa. En pida myoskaan siita, etta joku rakanokka haastaa karhun puolestani minulta lupaa kysymatta, silla en ajatellut alkaa sotimaan taman rakanokan puolesta. Minulla on muuta elamaa ja muita kunnianhimoja ja velvollisuuksia taytettavana talla hetkella.

   • Plääh

    Vastaa

    Johan se karhu on Suomellekin uhonnut ja Suomi on Ukrainan jälkeen vuorossa satavarmasti

    • Ei natolle

     Vastaa

     Jos luulette että Venäjä on suomen suurin vihollinen tällä hetkellä, ootte vaan hyödyllisiä idiootteja eliitille. 

     NATO ja ryssät on molemmat perseestä

    • Suomen soturi

     Vastaa

     Mitä Venäjä muka nyky ‑konkurssikypsästä Suomesta enään haluisi, kun meiltä on ainakin jo kultavarannot ulkomaille myyty ja samaten on metsät ja pohjavedetkin jo myynnissä.

     • Plääh

      Itämeren ja Suomenlahden rannikkoa, maata ja resursseja, laajemman imperiumin, tsaarien ajan rajat, tyydytystä sadismilleen, lisää vipuvartta painsotamaan muita Pohjoismaita, suojaa Muurmannin radalle ym. ym. Jo metsävarat ovat suuret ja kaivannaisia on

   • Nimetön

    Vastaa

    Bella, täysin samaa mieltä.
    Todella lapsellista ja naurettavaa uhoa tuollainen käytös Pyryltä, vaikea uskoa että aikuinen ihminen kyseessä.

 • Antisionisti

  Vastaa

  On se hienoa miten SML ja sen likellä olevat tahot nuoleskelevat Ukrainan kaapanneita kasaarijutkuja ja niiden tännekin ajamaa ryssävihaa. Eivätkö todellakaan tajua sitä että nämä kasaarijutkut ovat aina saaneet meidät valkoiset tappelemaan keskenämme ja saavat nytkin? Jutikat pysyvät sivussa ja korjaavat vihan hedelmät ei ihme että jutikat retostelevat goyimeja korkeammalla älykkyydellään kun monia valkoisia on niin helppo usuttaa toistensa kurkkuihin. Meidän kaikkien yhteinen vihollinen eivät ole Venäjä ja venäläiset vaan nämä saastaiset kasaarijutkut!

  • Plääh

   Vastaa

   Venäjähän on myös heidän kaappaamansa. Ilmankos se aloitti sodan. Jos Venäjä hyökkää Suomeen, sinä kai liityt vihollisen armeijaan?

 • Nimetön

  Vastaa

  Pyryltä aivan hemmetin lapsellista toimintaa, olisi polttanut lipun ihan omassa kulkueessaan, eikä sotkea poliittisesti sitoutumatonta kulkuetta omiin touhuihinsa.
  Typerää uhoamista.

 • Neljä puolta

  Vastaa

  Sitä minä en vaan heti hoksaa että miksi Pirkanmaa luetaan Uudeksi-maaksi? Jos kerran tuki annetaan Uuden-maan toiminnalle niin miten sen sitten Pirkanmaalainen poltti?

  No, äänestysten jälkeen voidaan laskea äänet ja miettiä toiko se yhtään vai vähensikö.

 • Nimetön

  Vastaa

  Meillä on vakava ongelma. Se, että Suomen nuoriso ja vanhemmatkin ovat näin pihalla siitä, missä todellinen ”vihollinen” on. Kansallismielisyys on oman kansan puolustamista ja arvottamista. Ei sitä, että toimimme USA:n ja EU:n vasallina geopoliittisessa vastakkainasettelussa, joka ei meille kuulu pätkän vertaa. Muutamassa vuosikymmenessä Suomi on ajettu täysin jenkkien vasalliksi. Nämä lipunpolttaja-sankarit eivät edes tajua, mikä rooli USA:lla ja NATOlla on ollut Ukrainassa. He eivät edes tiedä, ovatko enemmän Ukrainan puolella vai Venäjää vastaan.

  Suomalaiset ovat niin aivopestyä kansaa, että eivät kykene näkemään sitä amerikkalaistumista sekä EU:n kulttuurisotaa, mitä meille on syötetty. Suomi on osa Pohjoismaita ja Eurooppaa, ei EU:ta, ei USA:ta eikä itää.

 • society

  Vastaa

  Putinistien todelliset luonteet paljastuvat. Eivät pidä kansallismielisyydestä vaan marxistisesta ”humanismista”

  • Kaikenlaisia pöljiä niitä onkin

   Vastaa

   Ei tässä ole mitään tekemistä putinistien kanssa.

 • Oliko Marski Kosti

  Vastaa

  Taitaa Pyry tarvita tästä päivästä lähtien pari bodigaardia liikkuessaan yleisillä paikoilla ettei loukkaa itseään vihamiehiin törmätessään. Enkä tarkoita jutkuja.

  • Plääh

   Vastaa

   Sinä siis et olisi uskaltanut omalla naamalla janimellä tehdä tuollaista

 • Spherical Sapphire

  Vastaa

  Typeryyden huipentuama polttaa naapurimaamme lippu 612-kulkueen päätteeksi. Tämän tempauksen johdosta harkitsen vakavasti, josko jättäisin ensi vuoden kulkueen väliin. 612-toimikunnan olisi syytä sanoutua julkisesti irti tästä hölmöläisten teosta. 612.fi ohjeistaa: ”Älä kanna paikalle poliittisia kannanottojasi.” Tästä on syytä pitää tiukasti kiinni.

  • Nimetön

   Vastaa

   Juu, poliittisesti sitoutumaton kulkue ja Pyry tuo paikalle oman poliittisen uhonsa. Kulkueesta kuuluikin aika monta negatiivista kommenttia Pyryn pelleilystä.

 • Köyttä myytävänä

  Vastaa

  Ryssät uhoaa, koska pelkäävät itse. Koettavat yllyttää narkkareita ja mt potilaita suomalaisten kansallismielisten kimppuun. Säälittävää touhua.

 • Nimetön

  Vastaa

  Vitun pellet.. Tosta Pyry Liistä tuskin on taistelemaan ketään vastaan. Saatana että on turhapuroa porukkaa..

 • Nimetön

  Vastaa

  Ei kannata huolestua. Kyllä 3. Maailmansota saadaan pian aikaiseksi.

 • society

  Vastaa

  toivottavasti lippu oli varastettu

 • Nimetön

  Vastaa

  Hyödylliset Idiootit toteuttamassa itseään.

  Isoon ääneen muka suomalaista perintöä ja tulevaisuutta, niin sisu kuin uudenmaan akseli.
  Jos näin olisi, teot eivöt olisi venäjän lipun polttamista ilman, ettei samaan aikasn soihtuina palaisi myös usan ja eu:n liput.

  Mutta ei niin ei.
  Kun jo sanoinkin, asialla yksinkertaisesti, hyödylliset idiootit.
  Sanassa kasassa antifanttien sekä muiden vihervassareiden kanssa.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  EU lipun poltto olis ollut järkevää. Nyt teko haisee pahasti kommunismille. EU se meitä määrää ja yhteisvastuut sen kommunismia…

 • Salomon

  Vastaa

  Mitäs jos ihan yhdessä tuumin lopetettais tää vitun väittely ja työnnetään nuo huoraministerit ja jutkupankkiiri presidentti sinne ”rovioon”

 • Seppo Räty

  Vastaa

  Viimeisen vuosisadan aikana valkoisten määrä maailman populaatiosta on pudonnut kolmasosasta alle 10 prosenttiin. Vierasrodut ovat avoimesti vihamielisiä valkoisia kohtaan ja soluttauteneet syvälle moneen valkoiseen yhteiskuntaan. He repivät alas muistomerkkejä ja koittavat pyyhkiä pois valkoisten historian ja saavutukset… Ja nyt vielä nämäkin idiootit kylvävät lisää valkoisten välistä epäsopua, koska Ukrainan veroparatiisissa rahojaan säilyttävä juutalaispresidentti on tehnyt virhearvion vittuilemalla viereiselle suurvallalle ja ajanut maansa sotaan.

 • WorldWOHoaxes

  Vastaa

  Tunnustan avoimesti, että tuli taannoin annettua kannattajakortti SML:lle, mutta nyt kaduttaa ankarasti. Noh, vielä ei ole suurta vahinkoa tapahtunut, sillä kevään vaaleissa en tule antamaan ääntäni SML:lle, ja tuskin vaivaudun uurnalle ollenkaan, sillä ei tämän maan asiat äänestämällä muutu.

 • tymä

  Vastaa

  Ei hyvä jos jo nyt julistavat Suur-suomea ennenkuin edes ovat päässeet eduskuntaan ja saanneet enemmistön kannatuksesta. Eihän Hitlerinkään poppoo heti tällästä tehnyt. Ensin nämä vanhusten ja vammaisten kohtelu, työllisyys, koulutus, syntyvyys ja terveydenhoito kondikseen ja sitten voidaan julistaa tällästä. Alottavat nyt ihan väärästä päästä.

 • Anonyymi

  Vastaa

  Täällä heti saitin vakio ryssätrollit itkemässä niin helvetisti. Menkää sinne teidän ryssien
  EI-valkoiseen, barbaarimaiseen, jutkujen kehityspaskamaahan. Kyllä on vaikea mielisairaus kyseessä jos suomalainen hännystelee jotain paskaisia ryssiä! Myötähäpeä! Nämä pöpipäät luulevat tosissaan olevansa jotain ”kansallismielisiä” tai ”patriootteja” 😂Hieno performanssi ja kannanotto tosiaan!

 • Julli

  Vastaa

  Ensi kerralla sitten naamioituneena ja eri asiayhteydessä.

  Aina voi pahoittaa ryssän mielen ja se kannattaa tehdä anonyymisti.

  Hölmöjä aloittelijoiden möhläyksiä.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Meikäläistäkin jo sensuroitiin toisaalla. Toisaalta, se voi olla hyvinkin oikein ja ymmärrän varovaisuuden, kun vastassa on sionistinen, globaali valta. Ehkä kirjoitin hiukan liiankin räikeästi.

  No, asiaan.

  Venäjän lipun polttaminen on suoraan Jew Yorkin päämajasta, jos asiaa tarkastellaan rauhallisesti ja objektiivisesti. Kuka lietsoo sotaa ? Ja vielä tärkeämpää, kuka rahoittaa sitä? Mietitäänpä hetki. 

  Ja sitten vastataan: USA. Ja kysytään taas? Kuka on vallassa USA:ssa? Ja vastataan: Juutalaiset ja heidän lahjotut maanpetturinsa.

  Mennään sitten Ukrainaan. No, kuinka siellä sujuu? Ja vastataan: Maa on tuhoutumassa täysin. Ja maan juutalainen johto kohkaa linjojen takana ja vaatii koko kansaa uhrautumaan. Saavuttaakseen mitä? Kuoleman.

  HS uutisoi seuraavasti. Jossakin sodan tuhoamassa kaupungissa 80-vuotias mummo ja hänen poikansa ”asuivat” rikki pommitetussa kerrostalossa, johon nyt talveksi oli saatu ”sähköt”. Ei vettä, ei muuta. Ja siellä sitten asutaan.

  Haloo? Onko siellä kenelläkään muumit vielä laaksossa? Onko tämä Zelenskyn tapa pitää huolta kansastaan? Jos Zelensky on aito Ukrainan kansan ystävä, hän ei asuttaisi mummoja talveksi tuhoutuneisiin kerrostaloihin. Hän evakuoisi mummot ja asuttaisi heidät turvalliseen, toimivaan osaan Ukrainaa.

  Mutta nämä zelenskit eivät ole Ukrainan asialla. Heitä ei kiinnosta kansan kärsimys kuin poseerausmielessä. Poseerataan ja vaaditaan taas miljardeja, sotaan ja tuhoon. Ehei, pojat, kaikki kunnia asenteelle, mutta kirjoitus on suoraan juutalaisten käsikirjasta: ”Kuinka manipuloidaan valkoiset tappaamaan toisiaan ja suorastaan pyytämään kuolemaa?” Hyvin on manipulaatio mennyt perille.

  Jos USA olisi aidosti kiinnostunut Ukrainan kansasta ja Ukrainan tulevaisuudesta, se toimisi kulissien takana nopean rauhan puolesta. Jos se saavuttaisi rauhan ja samalla asettuisi kuitenkin Ukrainan takuumieheksi, Ukrainalla olisi toivoa. Mutta nyt USA takaa vain sen, että Ukrainan vuoenvarmasti tuhoutuu. Ukrainan on USA:lle uusi Afganistan. Sionismia par excellence.

  Ja on siinä nyt vielä tämäkin. Historiallisesti vain ääliö haastaa Venäjän tällä tavalla. Juuri nyt öljytuotteiden hinnat ovat laskussa. Rauha laskisi niiden hintaa entisestään. Venäjän talous olisi paljon huonommassa jamassa silloin ja halu toimia yhteistyössä olisi suuri. Nyt sionisti haastaa aseilla, tietäen varsin hyvin lopputuloksen. Sionisti EI KOSKAAN halua mitään hyvää meille valkoisille. EI KOSKAAN.

 • JoodeJoode

  Vastaa

  Tyhmä temppu soma-eiku mikäliiltä, ei jatkoon.

 • WorldWOHoaxes

  Vastaa

  Miten olis, Anonyymi, jos vaihtaisit välillä purkauksesi ilmansuuntaa rapakon taakse? Eikö ne jutikat hallitse jenkkilää aika suvereenisti, ja siellä myös niitä EI-valkoisia piisaa ihan kivasti? En sano, etteikö jutikat taustapiruile myös Venäjällä, niin kuin ovat kautta historian sielläkin tehneet, mutta jonkin verran paremmin ovat kontrollissa siellä.

  • Plääh

   Vastaa

   Eivät ole kontrollissa, vaan totaalisessa vallassa

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi