Silakkaliikkeen ykkösmaalittaja Johannes Koski maistoi omaa lääkettään – vetäytyi hermolomalle

Koski jäi kiinni "maalittamisesta", jota vastaan hän on tekopyhästi kampanjoinut koko aktivistiuransa ajan.

Viihde

Johannes Koski ja presidentti Tarja Halonen.

Silakkaliikkeestä ja lukemattomista muista epäonnistuneista äärivasemmistolaisista järjestöhankkeista tunnettu älypuhelinaktivisti Johannes Koski on päättänyt vetäytyä hermolomalle. Kosken mielenterveysongelmat kärjistyivät hänen masinoituaan häirintäkampanjan oikeistolaista julkisuudenhenkilöä Tuomas Enbuskea vastaan.

Päivän Byrokraatti ‑julkaisu tutki Kosken Twitter-toimintaa ja huomasi, että tämä usuttaa seuraajansa vihaamiensa ihmisten kimppuun, minkä jälkeen hän vähin äänin poistaa kaikki itseensä johtavat jäljet viestiketjuista. Näin Koski on pyrkinyt luomaan illuusion, että äärivasemmiston verkkohäirintä olisi täysin spontaania ja johtajatonta. Tosiasiassa Koski itse johti kuitenkin esimerkiksi Enbuskeen kohdistunutta hyökkäystä.

Koski jäi toisin sanoen kiinni ”maalittamisesta”, jota vastaan hän on tekopyhästi kampanjoinut koko aktivistiuransa ajan. Kaksinaamaisen toimintamallin paljastuminen oli liikaa Silakka-johtajan mielenterveydelliselle kapasiteetille, minkä johdosta hän on alkanut osoittaa huolestuttavia vainoharhan merkkejä.

Koski perääntyy

Ensimmäiseksi Koski yritti pelastaa uskottavuutensa rippeet pyytämällä seuraajiaan lopettamaan hänen itsensä käynnistämät hyökkäykset. Kyse oli kuitenkin pelkästä pr-tempusta, jonka vasemmistoaktivisti joutui tekemään, koska hänen vilpilliset toimintamallinsa eivät pysyneet salassa.

”Jotkut meistä ovat menettäneet yöunensa näiden somevääntöjen vuoksi. Toisilta on voinut mennä työpaikka. Verkkoväkivalta on saattanut musertaa kokonaan”, Koski kirjoitti toisessa viestissä.

Koski poistuu sosiaalisesta mediasta

Seuraavaksi Koski alkoi kuitenkin pelätä, että Päivän Byrokraatin seuraajat yrittäisivät varastaa hänen henkilöllisyytensä. Vainoharhainen Koski kirjoitti kulttuurimarxistipoliisi Jari Taposelle osoittamassaan viestissä: ”Muhun parhaillaan kohdistuvan verkkovihakampanjan innoittamilla häiriköillä on nyt poikkeuksellisen kova yritys tehdä identiteettivarkaus tileilläni. Näitä nollausviestejä tulee jatkuvasti.”

Paine oli liikaa Silakka-johtajalle, sillä viimein hän ilmoitti heittävänsä pyyhkeen kehään: ”Sitten vähän vakavampaa asiaa. Itseeni kohdistuva laaja häirintä ja uhkailu on muuttunut sietämättömäksi. Selvitän asiaa viranomaisten kanssa ja jään pois somesta. Suojaan näin perhettäni. Lisäksi tarvitsen tilaa surutyöhön. Luen YV:t ajoittain. Älkää antako vihan voittaa.”

Partisaani tahtoo muistaa somepaastoavaa Koskea vanhasta viisaudesta: Joka leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön!

Lähde: Päivän Byrokraatti

Lue myös: ”Demokratia-aktivisti” Johannes Koski: Yksityishenkilöiden tietojen varastaminen ”parasta ikinä”

Äärivasemmisto Jari Taponen Johannes Koski Kotimaa Kulttuurimarxismi Maalittaminen Päivän Byrokraatti Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Silakkaliike Sosiaalinen media Tuomas Enbuske Vasemmisto Vihapuhe Viihde Yhteiskunta

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Arto Kukkonen

  Vastaa

  Joo.
  Me ei aloitettu vittuilua
  Mutta
  Me osataan tehdä siitä loppu.
  On tosin mukavaa kun polttavat itse itsensä loppuun.
  Säästyy aikaa ja vaivaa.
  Miettimisen sijaan voi keskittyä ongella istumiseen ja nauraa paskaista naurua vainoharhaisille.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Itsekin olen huomannut, että Koski aktiivisesti maalittaa sellaisia henkilöitä, jotka ovat vähänkin eri mieltä hänen kanssaan, tätä tapahtuu varsinkin silloin, kun hänellä itsellään ei ole minkäänlaisia järkiargumentteja vastaukseksi.
  Tyyppi on kyllä tekopyhyyden huippu, julkisesti ulistaan siitä kuinka ”maalittaminen pitää saada rikoslakiin”, mutta samaan aikaan on itse pahimpia ”maalittajia”.
  Samaa on nähtävissä koko Silakkaliikkeen porukassa, muuhun heistä ei ole kuin huutelemaan ”parveilukutsua”, maalittamaan ja leikkimään somesoturia, täysin pelleä sakkia.

 • Itse harrastan IRL juttuja

  Vastaa

  Mitä tämäkin tekee ilman somea? Pelaa sitä nintendoa, jonka vaimon neekeripoikaystävä varasti Koskelle, jotta hän voisi alakerrassa pelata Super Mariota samalla kun Jamal hoitelee vaimoa? Ei taida tuoda samanlaista sisältöä elämään kuin kavereiden antamat sometykkäykset.

  • Julli

   Vastaa

   Eiköhän Koski keksi jotain vasemmistolaisen luovaa, kuten selvitellä sukupuolten lukumääriä, itsensä seksuaalista vapauttamista muiden katseiden alla tai neekereihin kohdistuvaa vapaaehtoistyötä, jossa hyväksikäyttäjäneekereitä tuodaan Suomeen pelastumaan suomalaisten rahoilla.

   Eli kyllä tuhotyöt jatkuvat, vaikka ne muuttaisivat vain ilmenemistapaa.

 • Neurologi Nykänen

  Vastaa

  Nykyvasemmistosta löytää henkisen kodin kaikki jollain tavalla henkisesti rikkoutuneet, vääristyneet ja virheelliset yksilöt; toista oli, kun vasemmisto puolusti köyhää duunaria ja etsi oikeudenmukaisuutta yhteiskuntaan.

  Tässä keississä nousee taas esiin nykyisen vasemmiston peruselementti: kun normaali, terve ihminen vastustaa pedofiliaa, hän haluaa estää pedofiilin toiminnan – usein vieläpä pysyvästi -, mutta kun vasemmistoradikaali vastustaa pedofiliaa, hän haluaa harhauttamalla luoda olosuhteet harrastuksensa jatkamiseksi. 

  Ja näitä on virastoissa ja hallinnossa soluttautuneena, kavereittensa palkkaamina, ilman minkäänlaista mandaattia demokratialta tai kansalta, toteuttamassa ideologisia ja henkilökohtaisia mielihalujaan suomalaisten hyvinvoinnin kustannuksella.

 • Vuoroin vieraissa

  Vastaa

  Koski ja muut kaltaisensa punikit eivät koskaan lopeta, edes jäätyään kiinni. Tämä temppu on pelkkä valhe ja savuverho, se on aivan varmasti jo kyhäämässä salassa uutta tapaa hyökätä kansallismielisten kimppuun. Kosken kaltaisten kohdalla ei voi luottaa kuin yhteen asiaan: Niihin ei voi koskaan luottaa.

 • Keino

  Vastaa

  Tuollainen menettelyhän on marxilaista taktiikkaa puhtaimmillaan. Tehdään itse jotain laitonta, tai muuten sellaista mikä ei ole hyväksyttävää, ja syytetään teoista muita. Oppikirja esimerkki marxilaisten taktiikasta, ja moraalista jota ei ole. Marxilaisten mielestä mikä tahansa on hyväksyttävää jos teko on tehty pyhän marxilaisen politiikan nimissä.

 • Tomppa

  Vastaa

  ”Nykyvasemmistosta löytää henkisen kodin kaikki jollain tavalla henkisesti rikkoutuneet, vääristyneet ja virheelliset yksilöt; toista oli, kun vasemmisto puolusti köyhää duunaria ja etsi oikeudenmukaisuutta yhteiskuntaan.”
  Ninpä. Ongelmana on se, että suuri osa äänestäjistä – etenkin vanhempi väki – äänestää vasemmistoa tottumuksesta ja kuvittelee sen edelleen puolustavan pienituloisia ihmisiä, vaikka se ei ole sitä tehnyt enää vuosiin tai vuosikymmeniin.
  Samaan aikaan YLE lietsoo kauhukuvia natseista ja väkivaltaisesta äärioikeistosta – sanoma, joka uppoaa erityisesti nuorisoon mutta myös vanhempaan väkeen kuin kuuma veitsi voihin. Näin YLE ja muut valtamediat pyrkivät pitämään huolen siitä, että nykyinen kehitys jatkuu samansuuntaisena, kunnes tavoite eli globaali kommunismi saavutetaan.

 • Kosken Johannes

  Vastaa

  Poliittinen väkivalta on joskus ollut arkipäiväistä ja nykyään joudutaan lataamoon pienestä kiusaamisesta. Toivottavasti tämä jatkuu. Iso käsi kiusaajille.

 • Heko heko

  Vastaa

  Urpo veti vielä tammikuussa kuolleen äitinsä tähän soppaan. Uskon että älykkäimmät silakat, voi jo jotain ruveta ajattelemaan herran touhuista.

 • juhimus

  Vastaa

  Kuvassahan on kaksi marjaa. Paskanmarja ja rusina. Kukin voi päätellä kumpi on kumpi.

 • Reiska

  Vastaa

  Melko tyypillinen narsisti. Niillähän on taito vedota tunteisiin, kietoa ihmisiä pikkusormensa ympäri, saavuttaa heidän luottamuksensa ja näytellä suurta ihmisoikeustaistelijaa samalla, kun manipuloivat opetuslastensa käyttäytymistä ja valkopesevät omaa toimintaansa. Kunnon narsisti on draamakuningatar joka kykenee pelaamaan 4D-shakkia, jossa hän säilyy ryvettymättömänä samalla, kun kaikki pahuus löydetään muista ja heihin suunnataan mustamaalauskampanja. Kieroa touhua.

 • Jeppe

  Vastaa

  En voi koskaan ymmärtää miten voi vihata itseään, omaa kansaansa ja rotuaan noin paljon. Joku vakava mielenhäiriöhän tuossa on oltava taustalla.

 • Johannes Poski

  Vastaa

  Tässä yksi maalittaja, joka väittää maahanmuuttokriittisiä Venäjän rahoittamiksi trolleiksi. Tämä taitaa itse olla rkp:n palkkalistoilla.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi