”Demokratia-aktivisti” Johannes Koski: Yksityishenkilöiden tietojen varastaminen ”parasta ikinä”

Johannes Koski tunnetaan lukuisista epäonnistuneista poliittisista projekteista.

Poliittiset viholliset

Johannes Koski ja presidentti Tarja Halonen.

Demokratia-aktivistina itseään mainostava Johannes Koski kertoo Twitterissä yksityishenkilöiden tietojen varastamisen olevan ”parasta ikinä”. Asia liittyy vastikään tapahtuneeseen Parler-somepalvelun hakkerointiin.

Kaikki Parlerin keräämä tieto päätyi hakkereiden käsiin. Rekisteröinnin yhteydessä on kuulunut toimittaa ylläpidolle kuva omista henkilöpapereista, minkä vuoksi myös tämä tieto on jäänyt talteen. Henkilöpapereiden lisäksi hakkereiden käsiin on jäänyt ainakin yksityisviestit sekä valokuvat metatietoineen (mm. GPS-paikannus).

”Roskasakkia!”

Kosken mukaan Parlerin käyttäjät ovat ”roskasakkia”, joiden tietojen varastaminen ja levitys on ”parasta ikinä”, sillä Parler oli suosittu konservatiivien ja kansallismielisten keskuudessa. Kosken mukaan kaikki nämä ovat käytännössä ”natseja”.

Johannes Koski tunnetaan lukuisista epäonnistuneista ja kiusallisista projekteista, kuten Silakkaliikkeestä, joka sai vuosi sitten valtavaa mainostusta valtamedialta ”20 000 jäsenen järjestönä”. Jäsenyys tarkoitti käytännössä Facebook-ryhmään kuulumista. 

”Liike” järjesti pari vähintään vaivaannuttavaa tapahtumaa, kuten online-mielenosoituksen, jolla oli parhaillaankin vain joitain kymmeniä katsojia. ”Liike” hiipui pois jopa nopeammin kuin se syntyi.

Lähde: Twitter

Äärivasemmisto Hakkerointi Johannes Koski Kotimaa Kulttuurimarxismi Parler Poliittiset viholliset Rikos Silakkaliike Teknologia Tietomurto Tietoturva Yhteiskunta Yksityisyydensuoja

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Kyllä se nyt naurattaa

  Vastaa

  Mitenhän jos olisi mennyt päinvastoin. Äärivasemmisto oltaisiin doxxattu ja tiedot julkaistais. Sit itkettäis maalittamisesta ja pahoista natseista.

  • Tietäjä

   Vastaa

   Menihän se kun Vastaamo hakkeroitiin ja vassareiden tiedot vuodettiin nettiin. Siitähän oltiin kuolemanvakavia ja huolissaan.

 • joku

  Vastaa

  Voidaankin seuraavaksi varastaa yksityishenkilö Johanneksen tiedot. Se on parasta ikinä.

 • Jari

  Vastaa

  Meloinen neiti tämä miesoletettu. Tunnen myötähäpeää miehenä tälläistä lajimme edustajaa kohtaan.

  Vaimoni kommentti: jos tämä olisi ainoa mies maailmassa, ampuisin itseni heti 😀

  Ei näytä oiken vetoavan naisiin, nämä neiti nössöt.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Vaimollasi on hieman outo lähestymistapa hypoteettisen ongelman ratkaisemiseen, miksi ihmeessä nyt itsensä ampua?

  • Nimetön

   Vastaa

   Kas kun ei ole jo ampunut itseään, kun on tuollainen mies siippana. Minä menen pöydän alle myötähäpeästä, kun tuollaista lukee.

   • GLGL

    Vastaa

    On vahva epäilys, että olet Perjantai-iltana siellä pöydän alla joka tapauksessa.

 • rellinen

  Vastaa

  Punikkipolpoloisilla riittää kansallismielisiä varten järjestettyjä pyydyksiä. Ovat aina tuhat askelta edellä. Ei ihme, että punikkeja naurattaa.

 • EV

  Vastaa

  Miksi kukaan rekisteröityy tuollaiseen somepalveluun, johon joutuu laittamaan henkkareistaan kuvan? Kyllä muuttuu Koskellakin mielipide, kun hakkerointi osuu omalle kohdalleen.

 • GLGL

  Vastaa

  Tämä koski taisi ilakoida samalla tavalla silloinkin, kun Lataamon tietokanta varastettiin?

 • Ilmarinen

  Vastaa

  Osaltani ehkä kylmä kannanotto, mutta onni onnettomuudessa on se, että moinen honeypot ‑palvelu käytännössä kerää vain hölmöimmät saaviinsa. Luonnonvalinnan kautta Q‑anon hörhöt tippuu pois.

  Pitäisi hälytyskellojen soida ennenkuin rekisteröityy tuollaiseen palveluun. Mutta on kyllä erikoinen kannanotto että someprofiilin tekeminen tekee ihmisestä natsin. Vastuu koko farssista kuuluu Parlerille.

 • Tomppa

  Vastaa

  Ekös tämän kosken pitänyt olla joku kiusaamista ja häirintää vastustavan liikkeen perustaja Silakkaliikkeen perustamisen ohella? Mutta ehkä Koski tarkoittaakin pyrkivänsä estämään vain omaa ja hengenheimolaistensa häirintää ja kiusaamista? Muitahan voi tietenkin kiusata mielin määrin, koska se tapahtuu ”oikeasta” syistä. Natseja kun kuitenkin ovat.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi