Vasemmiston tekopyhä asennoituminen tietovuotoon huvittaa

Varisverkoston kanssa yhteistyötä tekevät vasemmistonuoret eivät näe ongelmaa ulkopuolisten tietojen vuodossa.

Viihde

Vasemmistonuoret järjestivät mielenosoituksen Kajaanissa 2.11.2019.

Partisaani uutisoi alkuviikosta Vasemmistonuorten jäsenlistan vuotaneen verkkoon kaikkien nähtäville. Lista on nähtävillä Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen suomenkielisellä sivulla.

Vasemmiston reaktio asiaan on ollut uhriutuva. Vasemmistonuorten puheenjohtaja Liban Sheikh kertoo tietovuodon itsessään olevan ”pelon kylvämistä”. Vasemmistonuoret itse tekevät avointa yhteistyötä esimerkiksi Varisverkoston kanssa, jonka toiminta on lähestulkoon pelkästään yksittäisten kansallismielisten maalitusta verkossa, mutta tämä ristiriita ei vaikuta Sheikhiä vaivaavan.

Kaksinaismoraali paistaa vasemmistolaisissa

Vielä ristiriitaisempi suhtautuminen asiaan ei vaivaa myöskään Vasemmistonuorten entistä puheenjohtajaa ja nykyistä Li Anderssonin erityisavustajaa Dan Koivulaaksoa, joka muistetaan esimerkiksi vuonna 2012 antamastaan vahinkomöläytyksestä, jossa hän tunnusti tietokoneeltaan löytyvän kansallismielisistä koostuvan henkilörekisterin. Koivulaakso kuvasi Twitter-sivullaan tietovuotoa ”kuvottavaksi nuorten yhteiskuntavaikuttajien pelotteluksi”. Koivulaakso muistetaan henkilörekisterinsä lisäksi esimerkiksi Vasemmistonuorten sisäiselle foorumille kirjoittamistaan viesteistä, joissa hän kuvaili pasifismin olevan ”vakava mielenhäiriö” ja vaatineen Suomeen ”erittäin brutaalia Antifaa”.

Keskiviikkona kaikki poliittiset nuorisojärjestöt Perussuomalaisten järjestö poislukien antoi julkisen kannanoton, jossa he tuomitsivat tietovuodon. Yksikään järjestöistä ei ole osoittanut vastaavaa huolta silloin, kun kansallismielisiä on vastaavalla tavalla maalitettu.

Lue lisää:

Vasemmistonuorten suljetun Facebook-sivun jäsenlista vuosi verkkoon

Äärivasemmisto Dan Koivulaakso Kotimaa Li Andersson Poliittiset viholliset Teknologia Tietoturva Vasemmistoliitto Vasemmistonuoret Viihde Yhteiskunta

Keskustelu

1 kommentti

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Kaksinaismoraali rehottaa tai pikemminkin moraalin puute. Tämä on tyypillistä kommunismia: yhdet säännöt muille ja itselle toiset.

  Logiikka on yksinkertainen: se mikä toimii, on oikein.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi