Johannes Koski tahattoman huumorin äärellä: ”Uskaltaisiko sanoa naamatusten?”

Kosken uho on erityisen huvittavaa esimerkiksi siksi, että kaksi vuotta sitten hän jättäytyi pois sosiaalisesta mediasta internetissä tapahtuneen kiusaamisen seurauksena.

Poliittiset viholliset

Silakkaliikkeestä ja useammasta muusta kuolleena syntyneenä antifasistisesta projektista tunnettu tahattoman huumorin mestari Johannes Koski pistää taas parastaan. Tällä kertaa hän vihjailee olevansa sen verran katu-uskottava, ettei hänelle uskallettaisi antaa palautetta kasvotusten.

Myös Feministisen puolueen vaaliehdokkaana toiminut Koski uhoaa Twitterissään, kuinka pian jäljellä on vain ”suora antifasistinen toiminta” palautteena oikeistohallitukselle. Kun eräs kommentoija totesi, että Kosken uho loppuu, kun hänen osoitteensa saadaan selville, ryhtyi Koski haaveilemaan jo kohtaamisesta kadulla:

”Natsit being natsit.

Olisi mielenkiintoista kohdata tämäkin anonyymi pelle kadulla.

Uskaltaisiko sanoa tämän naamatusten?”, Koski uhoaa.

Kosken uho on erityisen huvittavaa esimerkiksi siksi, että kaksi vuotta sitten hän jättäytyi pois sosiaalisesta mediasta internetissä tapahtuneen kiusaamisen seurauksena. Tuolloin Päivän Byrokraatti paljasti, että Koski on maalittanut ihmisiä ja usuttanut seuraajiaan käymään näiden kimppuun sekä pyrkinyt häivyttämään omaa vastuutaan tapahtumista poistamalla viestejään. Samaan aikaan hän on tekopyhänä jeesustellut muissa yhteyksissä maalituksista.

”Itseeni kohdistuva laaja häirintä ja uhkailu on muuttunut sietämättömäksi. Selvitän asiaa viranomaisten kanssa ja jään pois somesta. Suojaan näin perhettäni. Lisäksi tarvitsen tilaa surutyöhön. Luen YV:t ajoittain. Älkää antako vihan voittaa. Jotkut meistä ovat menettäneet yöunensa näiden somevääntöjen vuoksi. Toisilta on voinut mennä työpaikka. Verkkoväkivalta on saattanut musertaa kokonaan”, Koski kirjoitti tuolloin.

Koski muuttui tuolloin suorastaan vainoharhaiseksi pelätessään identiteettivarkauksia. Hän olikin tämän seurauksena epäaktiivinen sosiaalisessa mediassa parin vuoden ajan, kunnes aktivoitui jälleen luvaten ”rähinää”:

”On siis odotettavissa, että natsit, persut, KD:n ristiöyhöt ja moni kokkari pääsee pian maistamaan allekirjoittaneen sanan säilää. Jokusen meeminkin saatan pyöräyttää ajan kuluksi.

Eiköhän pistetä rähinäksi”, Koski uhosi heinäkuun alussa.

Tähän mennessä tämä on tarkoittanut ylipitkiä meemejä sekä vaivaannuttavaa katutaistelu-uhoa. Jää nähtäväksi, kuinka kauan Johannes ”Testosteroni” Kosken someura tällä kertaa kestää.

Äärivasemmisto Antifa Feministinen puolue Johannes Koski Kotimaa Miesfeministit Poliittiset viholliset Silakkaliike

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  ”Olisi mielenkiintoista kohdata tämäkin anonyymi pelle kadulla.

  Uskaltaisiko sanoa tämän naamatusten?”, Koski uhoaa.”

  Kova näyttää olevan uho internetissä, niin kuin näillä soijapelleillä aina, todellisuus tulee aina jostain syystä sitten näille jotenkin yllätyksenä reaalimaailmassa.

  Todennäköisesti jokainen uskaltaa sanoa tuolle uhriutujalle kadulla mitä vaan ja missä vaan, sen jälkeen Johannes voikin sitten taas kirjoitella someen kuinka ”nyt pelottaa”.

 • TT

  Vastaa

  ”KD:n ristiöyhöt” on varsin osuva sanallinen sivallus. Ehkä olisi täsmällisempää kutsua niitä jeesusteleviksi sionistirotiksi.

 • Salomon

  Vastaa

  Miten se yks kummeleiitten laulu meni: ”olen tullut takaisin, vaikken koskaan missään ollutkaan.. hän teki combakin jne.

 • Ukki Väinämöinen

  Vastaa

  Ei tullut Johanneksesta kansanjohtajaa feministien armosta, kaupassakaan ei ole silakoita paistettavaksi.

  • Myrkyllisuustutkija ja asian tuntija

   Vastaa

   Silakoissa on dioksiini nimistä myrkkyä. Silakkaliikkeesseen myrkyt ovat rikastuneet

 • Ana

  Vastaa

  Taitaa olla kuuri päällä

 • Tietäjä

  Vastaa

  Johannes Koskellahan on tapana mm. ottaa saikkua, kun joku laittaa työpaikan pihalle tarroja. Mutta ehkä siitä on sittemmin kuoriutunut katutappelija?

 • Pekka H Visto

  Vastaa

  En löytänyt netistä tietoa että onko tämä tyyppi raamikaskin kun tuolla tavalla uhoaa, vai hippiäisen kokoinen luikkija?

 • Väinämöinen

  Vastaa

  Johannes Koski ei tunne historiaa. Saksan kukisti Stalin ja Neuvostoliitto eikä antifasistinen liittouma. Mitä länsiliittoutuneisiin tuli niin monet amerikkalaiset olisivat halunneet liittoutua Saksan kanssa Neuvostoliittoa vastaan ja sodan jälkeen amerikkalaiset miehittäjät nosti Saksassa vanhat Natsit valtaan oikeastaan kaikilla valtionhallinnon aloilla, mukaan lukien Saksan armeijan, vakoilujärjestön ja salaisen poliisin johtoon. 

  Natsitiedemiehet vietiin USA:han operaatio ”paperclip”in mukana ja Euroopan Natsit ja fasistit integroitiin osaksi Natoa osana operaatio Italian ”Gladio”ta ja sen sisaroperaatiota muissa Euroopan maissa.

  Länsi-Saksassa amerikkalaiset miehittäjät ovat aivopesseet populaatiota saksalaisia demonisoivalla propagandalla koska kun amerikkalaiset ovat saaneet saksalaiset vihaamaan itseään saksalaiset haluavat amerikkalaisten ”suojelevan” heitä paitsi pahoilta ryssiltä niin ennen kaikkea pahoilta natseilta jotka ovat demonisia hirviötä jotka uhkaa ottaa saksalaiset valtaansa mikäli juutalaiset ja amerikkalaiset ei auta saksalaisia häpeämään itseään ja alistumaan amerikkalaisten ja juutalaisten hyvää tarkoittavaan sortoon.

  Tästä syystä AfD:tä äänestetään Itä-Saksassa eikä Länsi-Saksassa, neukut ei nöyryyttäneet saksalaisia idässä holokaustipornolla eikä itä ole täynnä ”holokausti” eli saksalaisten häpäisy monumentteja joilla ihmisiä kannustetaan häpeämään ja vihaamaan itseään ja palvelemaan nöyrästi juutalaisia sovittamattomissa olevan synnin sovittamiseksi.

  Antifa on siionisti järjestö, joka pyrkii natsien demonisoinnilla legitiminsoimaan Apartheid Israelin olemassa oloa ja loputonta Saksan miehitystä. Saksalaiset ja Natsit ei olleet yhtään sen pahempia kuin muutkaan ”sivistysmaat”, Britit ja Jenkit on kansanmurhien, keskitysleirien, eugeniikan, rotuopin ja kaikkien muidenkin pahojen ja hirmu tuhmien natsijutskien pioneereja.

  Natsien demonisointi on shekeleitä ja Yhdysvaltojen imperiumia rakastavien siionistisikojen puuhaa.

  • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

   Vastaa

   Väinämöinen tuntee vain osan historiaa. Amerikkalaisten piirissä kyllä oli ajattelua että Saksan jälkeen hoidetaan NL, mutta ei saanut juurikaan kannatusta. Läntinen hyökkäys kohdistui loppuvaiheessa Tanskan salmien suuntaan, ja huomattava alue Saksasta luovutettiin venäläisten miehitysjoukkojen haltuun sodan jälkeen. Saksalaisetkin antautuivat mieluummin lännen kuin idän joukoille, ja venäläiset sotilaat tarjosivat Berliinissä siviileille sitä mitä saksalaiset olivat aikanaan tarjoneet idässä. Sen verran huonosti oltiin maantiedosta perillä että venäläisten ehdottama läntinen Oder-Neisse linja meni läpi kun ei tiedetty että näitä jokia on kaksi.

   Keskitysleirit olivat DDR:ssä tärkeä osa propagandaa, ja ainakin Buchenwald koki uudelleenarvioinnin saksojen yhdistymisen jälkeen ja siellä on erikseen hautausmaa Itä-Saksan aikana kuolleille vangeille.

   Erityisesti rakettialan saksalaiset osaajat olivat sekä lännen että idän haluamia ihmisiä, suurin osa valitsi lännen.

 • J.K.

  Vastaa

  Silakka. Heh. Mikä helkkarin tyyppi? Tietääkö se mikä on NSDAP?

  Voi pyhä sylvi.

  ”Älä jää mielenterveysongelmien kanssa yksin ja juttele psykiatriselle sairaanhoitajalle pakkomielteestäsi, saat vertaistuk… jne.”

 • Silakat uuniin

  Vastaa

  Yhdessä mielenosoituksessa huudatettiin silakoita uuniin ja Kosken housut alkoivat heti muuttua haisevan ruskeiksi vaikka kyseessä oli pelkkä silakoiden paistaminen grillissä.

 • Ville

  Vastaa

  Tää heppu on jotain 170 cm pitkä ja painaa suihkunmärkänä ehkä 60 kg,näin kerran oodin edessä

 • Tuonelan Joutsen

  Vastaa

  Eiköhän tämänkin pellen taival lopu itsemurhaan, kuten heikoilla henkisillä voimavaroilla varustetuilla vasemmistoreppanoilla yleensä. Lähde rohkeasti vaan Johannes, lääkkethän sinulla jo on. Kaipaamaan jää ehkä kissasi.

 • Telejohannes

  Vastaa

  Pikku Johannes nukkumaan, pikku Johannes nukkumaan.

 • .

  Vastaa

  uuniin

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi