Zyskowiczin pahoinpitelijän henkilöllisyys varmistettu – Katso Leo Järvisen rikoshistoria

Järvisen äärivasemmistolaisuutta on vähätelty järjestelmällisesti poliisin, valtamedian ja äärivasemmiston toimesta. Mikäli epäillyn taustoista olisi löytynyt pienikin kytkös kansallismieliseen liikehdintään, olisi sitä korostettu joka lööpissä.

Poliittiset viholliset

Helsingin käräjäoikeuden asiakirjat vahvistavat Leo Alexis Järvisen olevan Ben Zyskowiczin pahoinpitelijä. Leo Järvinen on ollut osallisena ainakin seuraavissa rikosasioissa:

R 06/1184 Varkaus, sillensä
R 068513 Huumausainerikos
R 0611157 Pahoinpitely
R 074125 Järvisen syytekohdat: Väkivaltainen mellakka, Virkamiehen väkivaltainen vastustaminen ja Haitanteko virkamiehelle
R 104199 Pahoinpitely
R 113779 Väärennys
R 12/2565 Lievä vahingonteko

Kryptinen mediamylläkkä ja denialismi

Poliisi, valtamedia ja äärivasemmisto ovat kääntäneet ympäri jokaisen kiven, jotta Järvinen ei näyttäisi äärivasemmiston edustajalta.

Zyskowiczin pahoinpitelyn jälkeen valtamedian kanavat leimasivat pahoinpitelyn äärioikeiston kolttosiksi; muun muassa asiaan liittymätön Sinimusta Liike vedettiin lokaan pahoinpitelyn nojalla. Seuraavaksi valtamedia joutui kuitenkin nolostuneena myöntämään, että pahoinpitelijällä on äärivasemmistoyhteys jo vuodelta 2006.

MTV myönsi uutisessaan suoraan, että Järvisen osallisuus Smash asem ‑mellakkaan tuli yllätyksenä. Samassa uutisessa haastateltu tutkinnanjohtaja kommentoi Järvisen poliittista kantaa mahdollisimman ympäripyöreästi:

Kokonaisuutena arvioiden enemmänkin vaikuttaa sellaiselta pikaistuksissa tehdyltä jutulta … En lähde hänen poliittista vakaumustaan arvioimaan, en osaa sanoa … Ei tässä mitään sen suurempaa agendaa vaikuttanut olleen kuitenkaan”.

Äärivasemmisto puolestaan ei pidä Järvistä lainkaan antifasistina, koska Järvinen ei ole nykyajalle tyypillinen sosiaalisen median näppäimistösoturi:

Lähteet: Helsingin käräjäoikeus, MTV

Äärivasemmisto Antifa Ben Zyskowicz Dmitry Gurbanov Kotimaa Leo Järvinen Poliittiset viholliset Rikos Uutiset Valtamedia

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Russofolio

  Vastaa

  Voi Dimmu parkaa kun ulostulot ei tuota tulosta paitsi likettäjä-himowänkkäreiden keskuudessa vaikka käyttää välillä haamukirjoittajaa(onko se Oula?) että lauseesta saa edes jotain tajuamisen arvoista. Kun ei lähde mopo käyntiin niin turha sitä on polkea kun tulppa on kostunut liika yrittämisestä. Koeta nyt Dimmu kasvaa aikuiseksi ja lopettaa noi lasten leikit ja keskittyä johonkin muuhun kuin aikaa vievään kädet nyrkissä kävelyyn.

 • Olutta kassissa vasurilla

  Vastaa

  Tyypillinen vasemmistolainen , tuntomerkit : pussikalja, paskaset kuteet ja risuparta sekä juopunut olemus ja harittava katse.

  Tätä se päivittäinen keskiolutdieetti aiheuttaa.

 • Yrjö

  Vastaa

  Itselle tuli mieleen, että koko episodi oli ketku, maksettu vaalimainos, tai sellaiseksi tarkoitettu. Kun kuvaajatkin oli paikalla ja poliisitkin.

  • Vaalitemppuja

   Vastaa

   Täysin mahdollista. Jopa todennäköistä. Kuka nyt siionistiin haluaisi koskea? Niiltä voi odottaa ihan kaikkea.

   …valkoinen pusakka päällä…

   • Se on syytä jo tajuta

    Vastaa

    Niinpä. Kaksi basgaa siellä vaan törmäili. Ben ja Kokoomus on yhtä vaarallinen kuin vasemmisto.

   • Jupi

    Vastaa

    ei kannata valittuun kansaan koskea ei, aina joutuu jälkeenpäin laskee että kaikki sormet on tallessa

 • TT

  Vastaa

  Yhteiskunnan syrjään jäänyt katkeroitunut vasuri. Toisaalta melkein arvostan tätä miestä, koska ei ole hylännyt vasemmiston perinteisiä aatteita, joihin kuuluu tulonjakoon tai omistuksiin perustuva luokkasota. Perinteinen vasemmistolaisuus näkee näissä epäoikeudenmukaisuutta, mutta turvautuu liikaa juutalaisten tarjoamiin aatteisiin kuten kommunismiin ja erityisesti harhaan siitä, että on olemassa joku kansainvälinen proletariaatti. Luokkasota pitäisi voida ratkaista toisenlaisin keinoin. Kansallissosialismi on yksi tällainen. Yllättäen myös anarkokapitalismi pyrkii kaikkein pahimman luokkariistäjän eli veroista juopuneen valtion alasajamiseen ja sen liiton yksityispankkien kanssa purkamiseen. Karl Marx ei tunnistanut sitä, että valtio on lähes aina luonteeltaan riistäjä ja sorron väline tai, kuten Suomessa, jopa kansanvaihdon ja kansanmurhan toteuttaja. Fasismissa valtion pitäisi muuttua kansan ystäväksi ja hyväntekijäksi. Itse en tiedä, onko se mahdollista. Suomessa tilanne on jo niin paha, että valtio olisi saatava rotutietoisten haltuun eli voitaisiin kokeilla sinimustien ajamaa fasismin muotoa.

 • Gorgar

  Vastaa

  SAAKELI SENTÄÄN!!!! Ja vaalien alla.. Uusnatsi-rasisti-islamvihaaja-juutalaisten grillaaja HYÖKKÄYS lööpeissä olisi juuri se mitä vasemmisto olisi tarvinnut nyt kun kaikki lehdet ovat viime aikoina kirjoittaneet ainoastaan muslimeista, mustista ja arabeista raiskaus ja pahoinpitelyhommissaan. Onneksi omat, Hussein mikälie valheen-Tae, valehtelee omille äänestäjillee niin helvetisti että ne kaikki hölmöt häntä äänestävät ja taas saamme nauttia senkin umpirasistin edesottamuksista seuraavat neljä vuotta. Varmaan taas neljän vuoden päästä sama mies löytää postilaatikostaan vähintään giljotiinin jossa hoonoa soomea tekstillä toivotetaan ikuista kuolemaa kaikille muslimeille. Se hirttoköysi-satu kun ei enää ole yhtä raflaava..

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Äiti suomalainen isä jostain muualta. Ehkä muslimi.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi