Zyskowiczin pahoinpitelijä on pitkän linjan äärivasemmistolainen

Järviseksi epäillyn miehen toiminta on sikäli poikkeuksellista, että muu suomalainen äärivasemmisto on jo käytännössä myynyt sielunsa Natolle ja Yhdysvaltojen poliittiselle hegemonialle.

Poliittiset viholliset

päivitetty

Lauantaina 25.3.2023 Ben Zyskowicz pahoinpideltiin Helsingin Itäkeskuksessa. Tekijän kerrotaan olleen vihainen Zyskowiczin juutalaisuudesta ja Nato-kannasta. Valtamedia ja sosiaalisen median äärivasemmistorintama alkoivat säveltämään tapahtuman tiimoilta valtavaa porua väkivaltaisesta äärioikeistosta, mutta uusimpien tietojen mukaan tekijä on ollut äärivasemmistolainen ainakin vuodesta 2006. Twitterissä spekuloidaan, että hänen nimensä on Leo Järvinen.

Riehui äärivasemmiston Smash Asem ‑mellakassa 2006

Vuonna 2007 mies tuomittiin väkivaltaisesta mellakasta, virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta sekä haitanteosta virkamiehelle puolen vuoden ehdolliseen vankeusrangaistukseen. Hän oli tuomion mukaan ollut mukana joukossa, joka heitteli Mannerheimintiellä esineitä poliiseja kohti. Oikeuden mukaan mies heitti poliiseja pullolla ja parin muun henkilön kanssa puisella penkillä.

Lisäksi miehen rikosrekisteristä löytyy pahoinpitelyjä ja huumausaineen käyttörikoksia.

Äärivasemmisto jäi taas kiinni valehtelusta

Koska Järviseksi epäilty mies ei ole tarpeeksi kuuluisa hahmo, jäi äärivasemmiston parhaaksi taktiikaksi kieltää miehen äärivasemmistolaiset näkemykset. Tämä siitä huolimatta, että hän käyttää pahoinpitelyvideolla Wu Tang Clanin pipoa. Hiphop-kollektiivi Wu Tang Clan tunnetaan mustien ylivaltaa ajavan Black lives matterin tukemisesta.

Lähteet: Iltalehti, Twitter

Äärivasemmistolainen väkivalta Ben Zyskowicz Dmitry Gurbanov Kotimaa Nato Poliittiset viholliset Rikos Sami Eerola Smash asem Varisverkosto Viihde

Keskustelu

27 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Ei yllättänyt, että tästä tapauksesta Benkku sai vedettyä jonkinlaisen aasinsillan Sinimustiin, tuuppimiseen liittyvän kommentoinnin yhteydessä hän tuli maininneeksi, kuinka ”eduskuntaan on ehdolla avoimen rasistinen ja fasistinen Sinimusta liike”.
  Halpamaista käytöstä häneltä.

  Muutenkin koko tilanne oli osaksi aikamoista teatteria, kun Benkku jäi oikein poseeraamaan, jotta mahdollisimman monesta kuvakulmasta saa mainoskuvat otettua.

  • Nimetön

   Vastaa

   Missä tuollainen kommentti oli?

   Olikohan järjestelmämedialta työtapaturma olla aluksi sumentamatta pipon logoa? Joissain myöhemmissä kuvissa tämä oli tehty.

   Jutun lähdeviitteistä puuttuu linkit.

   ”Muutenkin koko tilanne oli osaksi aikamoista teatteria, kun Benkku jäi oikein poseeraamaan, jotta mahdollisimman monesta kuvakulmasta saa mainoskuvat otettua.”

   Niinhän tuo oli, miten lie sovittu… Mutta lampaisiin ja wokeemuskannattajiin uppoaa kuin kuuma veitsi voihin.

   • Nationalisti

    Vastaa

    Muistaakseni IS:n uutisessa antoi kommentteja liittyen ”pahoinpitelyyn” ja samalla ulisi Sinimustien eduskuntavaaliehdokkuudesta.

  • uhriutujat

   Vastaa

   Joo sitä minäkin katsoin että harmaantunut juutalainen siinä uhriutuu. Ja vieressä nuorempi näyttelee pakenemista. Ihan kuin avari kasvoille olisi repinut takin. Mutta, mikäs se juutalaisilta kerralla onnistuisi.

 • Ilmari

  Vastaa

  Kommunistit ovat aina vastustaneet Natoa ja niin tapahtui myös Suomen eduskunnassa.

 • Nimetön

  Vastaa

  Ilmankos vapautettiin samantien. Jos olisi löydetty edes jonkinlainen isänmaallinen/nationalistinen yhteys, tästä olisi seurannut laajaa medianäkyvyyttä nauttiva näytösoikeudenkäynti. Tämä oli siis äärivasemmiston epäonnistunut false flag hyökkäys.
  Kielletäänkö Antifa ja anarkisti järjestöt? Ei kannata pidättää hengitystä.

  • Ilmari

   Vastaa

   Ei häntä siinä mielessä vapautettu että asia olisi loppuun käsitelty
   Kyllä siitä oikeudenkäynti tulee. Meillä oikeusvaltiossa on tapana että epäiltyä ei pidetä säilössä kauempaa kuin on tarpeen.

   • Ilmari on taas väärässä

    Vastaa

    ”Meillä oikeusvaltiossa on tapana että epäiltyä ei pidetä säilössä kauempaa kuin on tarpeen.”

    Pekka Katajan takia laitettiin viattomia ihmisiä tutkintavankeuteen ties kuinka pitkäksi aikaa. Muitakin esimerkkejä löytyy.

    • Ilmari

     Vastaa

     Lähtökohta on se, että jokainen on syytön, kunnes toisin todistetaan. Siksi
     tutkintavankeus on mahdollisimman lyhyt. Se voi olla pitkäkin jos asian selvittäminen sitä vaatii. Samoin silloin jos kyseessä on epäily törkeästä rikoksesta. 

     Benin tapauksessa lyöjän syyllisyys on selvä eikä ole mahdollista että hän sotkisi tutkintaa koska tutkinta on jo tehty.

     • Ilmari on taas väärässä

      Suotta pidät täällä ihmisiä ihan totaalisina idiootteina.

      Tutkarin pointtina ei ollut mikään muu kuin toisinajattelijoiden kyykyttäminen ja elämän pilaaminen, aivan sama lakijargonia yrität sössöttää.

     • GLGL

      Ilmari: ”Lähtökohta on se, että jokainen on syytön, kunnes toisin todistetaan”

      On varsin todennäköistä, että tämä ”lähtökohtasi” on hyvin valikoiva, eli ns. kaksoisstandardit on tässäkin aktiivisti käytössä. Vai oletko oikeasti sitä mieltä, että valtamedian lapsellinen SML:n syyttäminen tästä oli ”lähtökohtaisesti väärin”. En usko.

   • Ilmari taitaa olla suvakkipoliisi

    Vastaa

    Ilmari, on ihan selvä asia, että jos tämä pahoinpitelijä olisikin ollut todella ”äärioikeistolainen”, niin ei hän nyt vapaana kävelisi, vaan todennäköisesti myös hänen kotinsa oli pengottu, tietokoneet viety, ja lähimmät ihmiset asetettu seurantaan, ja puhelimet tietty, todennäköisesti myös tietoliikenne. Voi olla, että rikosnimikkeeksi yritettäisiin laittaa jokin terroristirikos.

    Onkin erikoista se, että mihin katosi Kankaanpään tutkinta mediasta… todennäköisesti saman kohtalon kokee tämä uusin terroristipidätetty, sillä Supo näyttää käyttävän tietyn poliittisen kannan omaaviin omaa ennakoimisperiaatettaan eli ”estämme rikokset ennen kuin niitä tapahtuukaan”. 

    Kansa nyökkäilee: toki on hyvä, että rikoksia vihdoin estetään. Ihmiset eivät vain ymmärrä, että se tapa on sama kuin NL:ssa: rikosta ei ole vielä löydetty, mutta poliittisesti epäilyttävä ihminen kyllä. Rikoskin löytyy, kun vähän aikaa lakikirjaa kaivaa ja pitää henkiloä tutkarissa vuoden… hups, eikö oikeus löytänytkään rikosta. No ei se mitään, pääasia että esivalta on hereillä.

    Nyt alkaa tulemaan mitta täyteen. Hyvä että on sinimustat. itse en aio äänestää heitä enkä muitakaan (sinimustillakin on paljon, mitä en allekirjoita), mutta katson hyvilläni vierestä, että kuinka ihmisten ei enää tarvitse alistua tällaiseen totalitarismissa elämiseen (tästähän puuttuu enää Siperiaan kyydittäminen ”epätoivotuille persoonille”, mutta onneksi se olisi tässä nykyajan digitotalitarismissa, joka otti oppia aiemmista totalitarismeista niiden läpinäkyvyydestä ja siten vääjäämättömästä epäonnistumisesta, liian lapinäkyvää).

    Terveisin kyttäyksen uhri jo seitsemättä vuotta; vielä eivät ole rikostakaan löytäneet, vaikka kyttäävät 247 suunnilleen… silti ”ennaltaehkäiseviä toimia” on jo tehty, ja siten yritetty pilata uraani, jota olen kovan työn kautta rakentanut jo melkein kymmenen vuotta.

 • Juha Sipilä

  Vastaa

  Olen shokissa.

 • TT

  Vastaa

  Zyskovitsin pahoinpidellyt törppö oli jäänyt ajastaan jälkeen ja jäänyt ajalle, jolloin vasemmistokin vastusti globalisteja ja näiden ideoimia ja rahoittamia kansainvälisiä järjestöjä. Törppö ei ole myöskään kuullut sitä, että juutalaisia tulee rakastaa, koska niiden avulla päästään eroon pahoista valkoisista ja näiden kotimaista. Myös musiikkimaku on kaiketi jo eilispäivää. Wu Tang Clan on mainio hip hop klassikko, mutta sittemmin genre on menettänyt elinvoimansa ja muuttunut neekeriälämölöksi. Ei kai vasemmistokaan sitä enää kuuntele.

 • Sotahullu

  Vastaa

  Isänmaalliset olivat ennen nationalisteja. Nykyään natonalisteja.

 • Asiantuntija

  Vastaa

  Tässä on kaksi ”tutkijaa”, toinen ilmeisesti jopa virallisesti töissä jossakin tutkimassa. Eerola ei osaa edes kirjoittaa. Ilmeisesti typot liittyvät keskittymishäiriöön tai tarkkaavaisuuden häiriöön tai siihen, että jompikumpi vanhemmista ei ole suomalainen. Kuka tietää. Ai niin, unohdin tämän ”Gurban” kirjoitusvaikeudet, ilmeisesti koska ne ovat niin erikoisen laajoja, että ajoittain en saa mitään selvää siitä, mitä hän yrittää sanoa. Ihmettelen kyllä politiikan tutkimuksen tasoa. Ilmeisesti ala ei ole kovin suosittu post doc-tutkimuksen tasolle asti, joten ”tutkijaksi” kelpaa kuka vaan. Toisaalta nuoret tutkijanalut vielä opintojen alussa aika varmasti monetkin vaihtavat yksikköä tai peräti tiedekuntaa, kun politiikan tutkimuksen erittäin heikko taso selviää. 

  Nuo kirjoitusvaikeudet ovat aika omituisia peräti jollain tutkijan vakanssilla olevalla (Eerola), koska yliopistot vaativat kielen osaamisen näyttöjä kandidaattivaiheessa ja vielä uudelleen maisterivaiheessa. 

  Mikäli herrat kykenevät yhden videon nähtyään analysoimaan jotain vuorenvarmaksi, niin koulutusta tutkijaksi ei ole tarpeeksi, ei lähimainkaan, vaan ollaan vielä siellä praktikum-vaiheessa, jossa tutkijan itsekritiikki ja muu kokemus on täysin muotoutumaton eikä vaan ole riittävä. Ei suotta yliopiston tutkintoja mielletä ”kypsyysnäytteiksi”. Sitä paitsi jos ”asiantuntija” ei löydä tietoa, niin se tarkoittaa sitä, että asiantuntija ei ole hakenut sitä tietoa riittävän syvältä. Tämänkin tajuaa siinä vaiheessa, kun oma tutkijan kypsyys alkaa saavuttamaan vaadittua mittaa.

  Mihinkään sisällölliseen analyysiin heidän someilustaan en aikaani ja energiaani tuhlaa tämän enempää, mutta onhan se erikoista, että jollain tieteenalalla voi päästä ”tutkijaksi” ilmeisesti puoluekortilla aivan täysin, kun toisilla tieteenaloilla joutuu tekemään raskasta työtä vuosikausia, yli vuosikymmenen monen joskus aivan absurdinkin karsinnan kävitse, ennen kuin voi edes alkaa pohtimaan mahdollista tulevaa vakanssiaan. 

  Mihinkähän korruption kategoriaan nämä tapaukset kuuluvat.

  • vanha ruuna

   Vastaa

   Hyvä kirjoitus. Pari pientä korjausta: ”alkaa pohtimaan” l. alkaa pohtia. Ja sama ”kypsyys alkaa saavuttamaan” l. alkaa saavuttaa. Nykyään kai on kumpikin oikein, sillä Sale Niinistökin käyttää tätä ärsyttävää tapaa puhua, kuten muutkin politiikot ja monet muutkin. Mun kouluaikana sai tollasesta nk. puol’pukkia. Siis alkaa juosta, ei alkaa juoksemaan, vaan rupeaa juoksemaan. Toinen ärsyttävä ”älymystön” käyttämä uussana ”itseasiassa” ja ”juurikin näin”.

   • Asiantuntija

    Vastaa

    Suomen kielen lautakunta on päättänyt vuonna 2014, että kummatkin viittaamasi muodot (alkaa pohtia, alkaa pohtimaan) ovat oikein. Toisekseen, ”itse asiassa” kirjoitetaan erikseen. Yksi asiantuntijana pysymisen laaduntae on asioiden jatkuva tarkistaminen: olenko minä itse väärässä, tuon toisen väärässä olemisen syyttämisen sijaan.

    • vanha ruuna

     Vastaa

     Asiantuntijalta kysyisin, että mites toi nk. laadun tae? Kirjoittaisitko senkin yhteen?

     • Asiantuntija

      Olet oikeassa, se kirjoitetaan erikseen. (En ole suomen kielen asiantuntija vaan toisen alan mutta siitä huolimatta virheetöntä suomen kielen käyttöä minunkin alallani vaaditaan.) 

      Tästä huolimatta tekstini on kuitenkin mitä ilmeisimmin nuo yliopiston kielivaatimuksetkin läpäisseinä ymmärrettävää, eikö vain. (Omalla alallani ne mitataan kypsyysnäytteen yhteydessä.)

 • Kuuno

  Vastaa

  Se oli äärioikeistolainen ja persu, koska Helsingin Sanomat niin sanoo ja HS ei ole koskaan väärässä.

 • Bonzaï

  Vastaa

  Zyklon B:n ja median reaktio oli kyllä nopea: Nazzismia! Rassismia! Vaalihäirintää! Äärioikeistoterroria, joka on Suomen suurin uhka tällä hetkellä! Tekijä olikin (entinen) vasemmistonuori? Sitten tämä olikin vain yksittäistapaus, eikä poliittista terroria. Kännisen ölinää olivat tappouhkaukset ja juutalaisvastaiset kommentit. Eilen joku jäi junan alle siinä lähellä Siilitiellä. Se olisi voinut olla Zyklon B – miettikää!

  • Nimetön

   Vastaa

   JSN-järjestelmämedian palvelu pelaa järjestelmäpuolueille ja järjestelmäedustajille liukkaasti: aikaa menee enintään muutama tunti.

   Annas olla kun kyseessä edes persu: ”harkintaa” käytetään muutama päivä, jos senkään jälkeen julkaistaan mitään. Esim. Laura Jokelan saamista uhkauksista ei taida olla yksikään systeemimedia pihahtanut vieläkään?

   Tynkkysen baaripahoinpitelyn kohdalla oli myös aika naftia tuo uutisointi, ei pahemmin kiinnostanut, saati, että jopa Mäntyniemen herra olisi sitä kommentoinut. Hänkin Zyskowiczin tavoin rivikansanedustaja.

 • Pekka j

  Vastaa

  Helsingin Sanomat on nykyisin lähes aina väärässä. Joskus n 30 v sitten kun tilasin ko. läpyskää hs oli puolueeton faktaa sisältävä lehti, sittemmin muuttunut viher, femakko, vasemmisto, julkaisuksi joka kertoo että toimittajat on miehiä vihaavia katkeria ämmiä. Ei ole ihme jos leviikkimäärät laskee.

 • Nimetön

  Vastaa

  zyskowitchin pahoinpitelijä on ”antifasisti” porukkaa.myönsi nato vihoissaan että ”vitun jutku” kommentti oli poikamainen,jonka jälkeen huusi ”sä oot kyllä ainoa juutalainen jota vihaan ja että ”sä oot just sitä mitä rasistit tarkoittavat (rikkaalla) juutalaisella”. väitetty lyönti oli läppäisy otsan sivulle.koska oltiin itä helsingissä zyskowitch huuteli hyökkääjälle ”onko tämä jotain maahanmuuttajien politiikkaa” jonka jälkeen hyökkääjä pyyhkäisypotkaisi zyskowitchilta jalat alta limupullonsa kanssa josta hän kaatui.

 • matuallergikko

  Vastaa

  no nyt tuli todistettua sekin ihme että vassarisuvakkilla oli kerrankin oikea kohde!!!!

 • Schlageter

  Vastaa

  Ihmettelen, ettei Zyskovits ole vieläkään huomannut, että juutalaisilla on oma (tosin palestiinalaisilta ryöstetty) maa, johon voisi muuttaa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi