Vasemmistolainen nainen – Millaisia kokemuksia sinulla on Ville Rantasesta?

Jotta voimme julkaista tarkempaa tietoa Ville Rantasen raskauttavasta toiminnasta, tahdomme lisää lukijavihjeitä häneen liittyen.

Poliittiset viholliset

Ville Rantanen.

Kuten uutisoimme hiljattain, esittelemme mielenkiintoisia äärivasemmistolaisia Partisaanissa aina, kun äärivasemmisto maalittaa kansallismielisiä. Tällä kertaa tahdomme joukkoistaa vasemmistopiireissä liikkuville tai aiemmin liikkuneille naisille kyselyn pitkän linjan kommunistiaktivisti Ville Matti Valtteri Rantasesta (s. 18.6.1983).

Tampereella osoitteessa Mätäsperä 3 asuva Rantanen tunnetaan takavuosien ”radikaalivihreästä” ja sittemmin kariutuneesta Vihreä Puolue (ViPu) ‑hankkeestaan. Vaikka ViPu aloitti toimintansa syleilemällä lähes linkolalaisia ympäristöarvoja, paljastui se pian viinaanmenevien anarkistien ja kommunistien keskustelukerhoksi.

Rantanen on syntynyt punaiseen tamperelaiseen poliitikkoperheeseen, mutta hän ehti asua ViPu-vuosinaan jonkin aikaa myös Oulussa. Sosiaalisessa mediassa hän on jakanut avoimesti poliittista väkivaltaa kannattavan ”antifasistisen” Varisverkoston propagandaa järjestön perustamisesta lähtien. Rantanen istuikin Pirkanmaan käräjäoikeudessa 2020 syytettynä poliittisen toisinajattelijan pahoinpitelystä. 2016 hän sai samassa käräjäoikeudessa tuomion poliittisesti motivoituneesta vahingonteosta.

Kerro kokemuksistasi anonyymisti

Partisaani on saanut lukijavihjeitä kuitenkin myös huomattavasti raskauttavammista Rantaseen liittyvistä tapahtumista. Olemme arvioineet vihjeiden uskottavuutta todentamalla kertomusten yksityiskohtia niiltä osin kuin se on tähän mennessä ollut mahdollista.

Jotta voimme julkaista tarkempaa tietoa Ville Rantasen raskauttavasta toiminnasta, tahdomme kuitenkin lisää lukijavihjeitä häneen liittyen. Tiedon objektiivisuuden varmistamiseksi emme toistaiseksi paljasta enempää Rantasen toimiin liittyviä vihjeitä, koska tämä johdattelisi lukijoita ja mahdollistaisi valheellisten tarinoiden syöttämisen.

Mikäli olet vasemmistopiireissä liikkunut nainen ja sinulla on ikäviä kokemuksia Ville Rantasesta, pyydämme jakamaan kokemukset anonyymisti kanssamme. Emme julkaise lukijoiden tahdon vastaisesti mitään sellaisia tietoja, joiden perusteella kertojan henkilöllisyyden voisi selvittää.

Ota yhteyttä ja kerro kokemuksistasi jo tänään: partisaani_toimitus@protonmail.com

Aiheesta lisää: Suomeen perusteilla uusi radikaalivihreä puolue (Yle)

Äärivasemmisto Äärivasemmistolainen väkivalta Anarkismi Antifa Kommunismi Kotimaa Poliittinen rikollisuus Poliittiset viholliset Politiikka Varisverkosto Vihreä Puolue Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Jääräpää

  Vastaa

  Onko taas sammuneita punanaikkosia porattu anukseen? Uutinen olisi jos noista friikkiporukoista löytyisi joku normiparisuhteessa oleva hetero.

  • mr.flipflop

   Vastaa

   Ihmetteleekö kukaan, että totaalista degeneraatiota edistävässä liikkeessä törttöilee sisällä ja ympärillä valtava määrä täysiä pervoja ja psykopaatteja?

   Siitä tässä on kysymys.

 • Julli

  Vastaa

  Katsohan!

  Vassarivätys toiminut todellisen moraalinsa mukaan ja loukannut muita.

  Yllättikö?

  Ei yllättänyt.

 • Nimetön

  Vastaa

  Jälleen yksi feministimies kosketellut nuorempia vassaritytyjä?

 • Ismo Meinander

  Vastaa

  Partisaanin miehet! Onhan tämä nyt törkeää maalitusta! Ei kai vasemmistolainen voi olla syyllinen mihinkään! Nyt teidän on katsottava peiliin ja todettava, että kyllä, minäkin voisin olla Ville, jos olisin antifasismin tielle eksynyt. Minäkin voisin olla surkimus, joka käyttää tovereitani hyväksi.

  Se on katsos toiseuden hyväksyminen mikä on homman nimi. Ei pidä projisoida, vaikka itse Athene pyytäisi uhraamaan 40 nautaa Poseidonille.

 • Mika Järvi

  Vastaa

  Ihan vitun mielisairasta maalittaa jakamalla ihmisten kotiosoitteita. Pitää vissiin dossata tää teidän maalitussivu ja alkaa julkaisemaan ”isänmaallisten” naisten ja lastenhakkaajanarkkien osoitteita ja käräjäoikeuden tuomioita. Ette oikein taida itsekään tajuta miten sairaita olette ja juuri teidänlaisten takia kukaan ei piireihinne halua vaikka olisi kuinka isämmmaaallinen.

 • Heinrich

  Vastaa

  Niin siis anarkomarkot ynnä muut ystäväsi olivat ne, jotka yli kymmenen vuotta sitten ensiksi aloittivat tämän maalittamistouhun, joten turha uhriutua, kun kansallismieliset ovatkin doxaamisessa teitä parempia.

 • Nimetön

  Vastaa

  Vittu mikä mongoloidi 😀 Helppo painaa tuo naama mieleen.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi