Äärivasemmistolaisen ”viha- ja kuolemamarssin” järjestäjä tuottaa nyt transupropagandaa lukiolaisille

Maltillisempien vasemmistolaisten pyynnöistä huolimatta Aedo kieltäytyi mielenosoituksen yhteydessä sanoutumasta irti poliittisiin henkirikoksiin nimellään suoraan viittaavasta ryhmästä.

Poliittiset viholliset

Javiera Marchant Aedo.

Sosiaalisessa mediassa pantiin hiljattain merkille suomalaisen julkihuora Sofia Sarkavan eli ”Lady Clitterin” päivitys lukion terveystiedon tunnilta. Yleisölle avoimesti prostituoidun ammatistaan kertova Sarkava ylisti koulun jakamaa transupropagandaa.

”Vetämässä @javieramarchantaedon hienoa sukupuolitehtävään lukion terkantunnilla,” Sarkava kommentoi Instagramissa päivityksessä, jossa oli valokuva kirjoitustehtävän diasta. Diassa nuoria kehotettiin ”kirjoittamaan ylös mitä sukupuolta olet”.

”Kirjoita seuraavaksi, mistä tiedät että olet tätä sukupuolta, MUTTA et saa käyttää mitään kehon osia tai sukupuolitettuja termejä,” vasemmistoliiton listoilta politiikkaan pyrkineen rotumuukalaisfeministi Javiera Marchant Aedon laatima tehtävänanto kuului. Tehtävässä toisin sanoen iskostettiin suomalaisiin nuoriin kulttuurimarxistista transupropagandaa, jonka mukaan biologia ja sukupuoli ovat täysin erillistä ilmiöitä.

Lähde: Instagram.

Transulobbyn ja väkivaltavasemmiston liitto

On merkille pantavaa, että Aedo pääsee manipuloimaan suomalaisten lukioiden opetuksen sisältöä. Kyseessä on pitkän linjan äärivasemmistolainen aktivisti, joka muistetaan muun muassa Tampereella syksyllä 2017 pidetyn ”viha- ja kuolemamarssina” tunnetun tapahtuman pääjärjestäjänä. 

Aedo järjesti 21.10.2017 ”Koko Tampere vihaa natseja” ‑nimisen mielenosoituksen, johon kuului ”Kuolema fasismille” ‑niminen blokki. Maltillisempien vasemmistolaisten pyynnöistä huolimatta Aedo kieltäytyi sanoutumasta irti poliittisiin henkirikoksiin nimellään suoraan viittaavasta ryhmästä, jonka läsnäolon hän ilmeisesti toivoi luovan uhan ilmapiiriä poliittisten vihollistensa riveihin. Tapahtuma muistetaankin marxistien kaoottisista yrityksistä provosoida väkivaltaisia yhteenottoja kansallismielisten kanssa.

Aiemmin tänä vuonna Partisaani uutisoi siitä, että Helsingissä peruskoululaisille suunnatuissa pakollisissa transuaivopesutapahtumissa on toiminut kouluttajana niin ikään poliittisia henkirikoksia avoimesti kannattanut äärivasemmistoaktivisti ”Valo Vesikauris. Homolobbaajat toimivat tiiviissä yhteistyössä rikollisten marxistien kanssa, vaikka esimerkiksi valtamedia ei ole yhteyksistä suostunut uutisoimaan.

Lähde: Kansallinen Vastarinta (1, 2)

Äärivasemmisto Äärivasemmistolainen väkivalta Aivopesu kouluissa Antifa Homolobby Javiera Marchant Aedo Kotimaa Kulttuurimarxismi LGBT Nuoriso Poliittiset viholliset Prostituutio Rappiokulttuuri Sofia Sarkava Transut Valo Vesikauris Vasemmisto Vasemmistoliitto Yhteiskunta

Keskustelu

18 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Koko Tampere vihaa natseja. Natseilla ei ole mitään menestymisen mahdollisuuksia Tampereella, siksi natsit kykkivät jossain Satakunnan peräkylässä.
  Minä en kannata natsien tappamista. Minua miellyttää enemmän se, että natsit vanhenevat ja huomaavat itse tuhlanneensa parhaat vuotensa älyttömän ideologian ajamiseen. Natseilla on suuremmat tsargat tulla toisen natsin kuin äärivasemmistolaisen tappamaksi Suomessa.

  • Jns. Man

   Vastaa

   No, eihän ’natsit’ ole tuhlanneet elämäänsä, vaan perustaneet perheen ja saaneet lapsia jotka kasvatettu totuuteen, eli kerrottu mikä taho kontrolloi ja aivopesee ihmisiä. Harhaan menneet punavihreät uusmarxilaiset eivät jatka sukua, he ovat siionistien ’hyödyllisiä idiootteja’ jotka vanhenevat yksinään. Kuten tuon jutun ämmä.

  • Tehdäänkehitysmaayhdessä

   Vastaa

   Demarien suuri johtaja kunnioittaa nationalistinatsin hautajaisia Ukrainassa. Vihervassu Johtaja myös mukana. Johtopäätös; vihervassut diggaa natseja.

   • Teme

    Vastaa

    Nazzi on hyvä, kun se on Ukrainassa tappelemassa Venäjää vastaan. Näin pysyy talous pyörimässä ja Suomikin saa osansa (pakolaisista). 200-kertainen hiilidioksidipäästökin on hyvä, kunhan se tekee neekeri (Suomessa). ”Rasismi” on O.K., kunhan se kohdistuu valkoiseen (mieheen). Näitä juttuja pitää osata lukea punavihreiden (itsetuho-)lasien läpi.

  • Late

   Vastaa

   ikää reilu 40. en kyki missään. ostin just toisen omakotitalon. vuositulot yli 100 000. autoissa kiinni lähes 400000 eur. terveet lapset jne. ja olen todella kovan linjan kansallissosialisti/ nationalisti, entinen voimanostaja ja taistelulajien harrastaja. lupaan tulla teidän antifa persläpien marssille jos lupaatte että yritätte pahoinpidellä tai tappaa mut.

  • society

   Vastaa

   Huutista goyimille joka uskoo jutujen valheisiin. Olet jo tuhonnut itsesi

 • Järjen köyhyyttä

  Vastaa

  Helppo kirjoitustehtävä normaalille ihmiselle, vaikeampi mielisairaalle. ”Minun kromosomini on XY eikä minulla ole mielisairautta joka väristäisi realimaailmaa”. Siinä se.

  Ihmettelen kuitenkin tuota ”kuolemanmarssia” kun ikinä ne marssijat ei kuole. Sama asia kuin Vihreät istuu kaduilla ja vaatii CO2 päästjen vähentämistä. Sinne tullaan kuitenkin ajoneuvoilla ja sielä kulutettaan sekä energiaa että syödään luontoa kuluttavasti. 

  Jos maailman tilanteesta huolissaan olevat yksilöt ovat sitä mieltä että maailmassa on liikakansoitusta, liikaa ajoneuvoja ja liikaa energiantarvetta, niin nehän voisi aloittaa itsestään. Ensin myisivät ajoneuvonsa pois, sitten laskisivat asuntojensa lämmöt sinne 5 asteen tienoille. Ja loppujen lopuksi tekisivät itsemurhan ennenkuin lisääntyisivät. Näin ne varmistaisivat haluamansa muutoksen.

  Hyvä esimerkki oli kun Hollannissa 3000 ihmistä marssi A12 moottoritiellä tukkien sen. Kaikki tulleet ajoneuvoilla paikalle.

 • society

  Vastaa

  Nyrkkiä naamaan

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Suomeen pitäisi saada yksityiskoulut, jotka opettaisivat sellaista ideologiaa kuin haluaisivat. Tosin valtio ei sitä sallisi, sillä kaikkien lasten täytyy käydä läpi sama aivopesukone.

 • JFK

  Vastaa

  Jos Marin vielä viimemetreillä onnistuu saamaan Suomessa sodan aikaiseksi, niin mitäköhän tuollekin Clitterille tapahtuisi, kun elämän realiteetit hierotaan naamaan? Taitaisi”kirjoitustehtävät” jäädä taka-alalle.

  • Topi

   Vastaa

   ”Sukupuoli on spektri!” Kyllähän jokainen tietää, että meissä kaikissa on kaksi puolta. Ja sitten on neitimäisiä miehiä ja miehekkäitä naisia. On homoja, on lesboja. Miksi aakosporukan pitää väkisin vääntää asiaa 57:stä eri sukupuolesta? Onko asiat oikeasti Suomessa niin hyvin, että pitää luoda ongelmia?

 • Teme

  Vastaa

  Yle uutisoi tänään miten koulujen väkivalta on lisääntynyt. Rehtorit miettivät että nyt asialle pitäisi tehdä jotakin, kun ”ei ole vielä liian myöhäistä”. Jäämme odottamaan mielenkiinnolla mitä keksivät ”ratkaisuksi” tai ”syyksi” väkivallalle.

 • Maatalon pässi

  Vastaa

  Onkohan ko transulta mulkku pudonnut rautalangalla vai miten naiseksi tullut?

 • GLGL

  Vastaa

  ”Kirjoita seuraavaksi, mistä tiedät että olet tätä sukupuolta, MUTTA et saa käyttää mitään kehon osia tai sukupuolitettuja termejä,”

  Ok, no yritetään: Tiedän olevani mies.… äh, ei saanut käyttää sukupuolitettuja termejä… plääh, ei tästä mitään tule.

 • Gerhard

  Vastaa

  Pitäisikö näiden reppanoiden selvittää ensin mitä heillä on jalkoväleissään ja tykkäävätkö tytöistä vai pojista, ja vasta sitten keskittyä isompiin juttuihin. Siinä voi tulla nenu kipeäksi, kun lähdetään soitellen sotaan. Sellaista šokkia nämä krooniset mielenterveyskuntoutujat ilmeisesti tarvitsisivat, jotta heräisivät maratonpsykooseistaan. Kylmä isku vasten kasvoja saattaisi tehdä vain hyvää näille. Toki se voisi olla traumaattinen kokemus henkisesti ja fyysisesti, mutta tämän jälkeen äänekäs öykkäröinti ja uhkailu todennäköisesti lakkaisivat.

 • Konservatiivi

  Vastaa

  Ei helv… !!!! Siis PROSTITUOITU…koulussa.. opettamassa lapsia??

  Mikähän saatana tätä maata riivaa, taitaa olla juurikin se, vanha vihtahousu!
  Mikään muukaan ei voi selittää moista perseilyä. 

  Minä en ainakaan missään nimessä haluaisi prostituoidun opettavan lapselleni seksuaalisuudesta! Varsinkin kun opetus perustuu väärään ja ideologiseen informaatioon.

  Miksi emme nouse kapinaan?

 • Punikit nahkurin orsille

  Vastaa

  Punikeille omaa lääkettään, 1918 malliin. Siinähän vinkuvat kun katsovat teloituskomppanian kiväärinpiippuihin. Sitä saa mitä tilaa.

 • Nimetön

  Vastaa

  Rikollinen elämäntyyli tai prostituutio ei ole tavoittelemisen arvoinen asia.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi