Ylöjärvi: Vuokranantaja vuokrasi asuntonsa antifasistille – Täystuho

Antifasisti oli maalannut asunnon täyteen graffiteja useammassa kerroksessa niin, että edellisten päälle oli maalattu uusia. Myös seiniä oli hajotettu vuokralaisen toimesta.

Poliittiset viholliset

päivitetty

Pirkanmaan käräjäoikeus antoi vankilaa antifasistille, joka oli tuhonnut vuokranantajansa asunnon. Vain 11 kuukauden asumisen aikana antifasisti oli tehnyt kodistaan oman aatteensa näköisen: sotkuisen täystuhon.

Hän itse väitti jonkun muun tehneen maalaukset. Mitään tarkempaa selitystä hän ei kuitenkaan suostunut antamaan. Oikeuden mukaan ainut mahdollisesti jonkun muun tekemä maalaus oli asunnon ulko-ovessa lukenut ”maksa velat”-teksti. Aatetovereilleen tuttuun tapaan myös tämä tapaus on ilmeisesti huono raha-asioidensa kanssa. Olemme esimerkiksi uutisoineet helsinkiläisantifasisti Matias Heinon rahaongelmista aiemmin.

Samaisessa ovessa myös selviää, mikä asunnossa asunut oli miehiään: ulko-oveen on liimattu ”antifa area” ‑tarra, mitä asunto kieltämättä sisältä oli antifasismin päästyä ensin pesiytymään asuntoon.

Lokakuussa 2019 asuntoon muuttanut ja syyskuussa 2020 sieltä pois muuttanut antifasisti syyllistyi oikeuden mukaan törkeään vahingontekoon. Vuokralainen aiheutti asunnon omistajalle noin 17000 euron vahingot.

Hänet tuomittiin lisäksi kahdesta ryöstöstä sekä laittomasta uhkauksesta. Ryöstösaaliina oli toisessa tapauksessa 45 euroa ja toisessa auton avaimet, joiden omistusta hän ei ennen putkareissua ehtinyt realisoimaan.

Rikosseuraamuslaitoksen tekemän selvityksen mukaan antifasisti ei ole kykenevä yhdyskuntapalveluun (lue: työntekoon), joten hänelle annettiin 8 kuukautta ehdotonta vankeutta. Hänet on myös maaliskuussa 2022 tuomittu vuoden ja kolmen kuukauden ehdottomaan vankeuteen.

Lähde: IS

Äärivasemmisto Äärivasemmistolainen väkivalta Antifa Kotimaa Laiton uhkaus Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rikos Ryöstö Törkeä vahingonteko Ylöjärvi

Keskustelu

20 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Mielisairaan touhuja kuten muutkin Antifan teot. Polpo ei näe asiassa ongelmaa sillä onhan Antifa Li Anderssonin suojeluksessa ja täten myös Saulin suosikki!

 • Nationalisti

  Vastaa

  Antifasismi on aina itsensä nolaamista, paikkojen sotkemista ja häiriköintiä.
  Juuri tällaisten takia on erittäin tärkeää selvittää tarkasti etukäteen kenelle asuntoa on vuokraamassa, aina taustat ei tietenkään julki tule, mutta ei siitä selvittämisestä haittaakaan ole.

 • Saatanan synagooga

  Vastaa

  Tällaista se meno on kun saatananpalvojien käskyjen mukaisesti kaikki porvarilliset eli kristilliset arvot on käännetty päälaelleen. Pahin tuholainen puolueista on SDP joka levitti tänne kulttuurimarxismin mutta nykyisin ovat yhtä lukuun ottamatta kaikki puolueet eduskunnassa samaa paskaa. Siinä äänestäjällä kiva valita. Kannattaa äänestää pienpuolueiden ehdokkaita jos haluaa muutosta tähän sairaaseen menoon.

  • Historian opettaja

   Vastaa

   Porvarillisia arvoja ovat raha ja kaupankäynti. Kristilliset arvot ovat ikuisia, tämän lisäksi ne ovat ihmisen omaksumina tuhansia vuosia vanhoja. Porvarillisuus taas muutama vuosisata vanhaa. Opettele hieman historiaa.

   • Bella

    Vastaa

    Kristilliset arvot ovat alle pari tuhatta vuotta vanhoja; kristillisyytta edelsi antiikki, ja antiikissa ei kristillisia arvoja ollut. Antiikissa esimerkiksi ajateltiin koyhyydesta, etta koyhyys oli kuin sairaus ja koyhan oma vika. Jokaisella oli oikeus ojentaa koyhaa. Ei ollut mitaan armeliaisuutta tai koyhyydenhoitoa; nama ovat kristinuskon keksintoa. Samoin esimerkiksi roomalainen oikeus valaisee ”roomalaisia arvoja”: mitaan yhtenaista lakikaytantoa ei ollut ennen kuin vasta 400-luvulla, silloinkin Bysantissa, vaan oli yleista (oikeastaan kaytanto riippuen alueesta ja ajasta), etta todistajiakin kidutettiin, ja oli tavallinen kaytanto, etta rikas paasi vaikka murhasta, jos oli tarpeeksi suosituksia. Roomalainen suositusjarjestelma olikin kolmas todellisuus, johon soisi ”historian opettajan” tutustuvan, koskapa kuitenkin lapsille historiaa opettaa.

    • Historian opettaja

     Vastaa

     Miten tämä liittyy/vastaa mitenkään siihe mitä minä sanoin? Kristilliset arvot alkoi Kristuksen inkarnaatiosta ja jatkui apostolisena traditiona tähän päivään. Kukaan ei puhunut antiikista yhtään mitään. Ajatus on että antiikki olis ”porvarillisuutta” on hieman vajaaälyinen myös.

     • Bella

      Kirjoitit: ”…Kristilliset arvot ovat ikuisia”. Siis ”ikuisia”. Eivat ne ole siis ikuisia, vaan ne ovat lahteneet leviamaan noin 300- luvulta, jolloin kristinuskosta tuli valtionuskonto Roomassa. 

      Antiikin aika ei ole ”porvarillista”. Ilmeisesti sekoitat ”porvarillisuuden” ja antiikin arvot keskenaan. Mainitsemani antiikin arvot (muutamia esinerkkeja niista, jotka raikeimmin sotivat kristinuskon arvoja vastaan) on tunnettu historiografiassa jo ainakin sata vuotta. 

      En usko, etta olet historian opettaja, silla noiden mainitsemieni arvojen tuntemus opetetaan jo historian peruskursseilla ylipistolla. Kuitenkin, jotta paasee historian pedagogiasta lavitse (eli opettamaan historiaa lapsille), tarvitaan lisaksi viela aineopinnot, kandisemma, kandin tyo ja ne pedagogiset lisaopinnot. Itse suoritin samoissa ryhmissa (kuitenkin historian puolet laajemman aineopintokokonaisuuden, koska valitsin tutkijalinjan) kandisemman ja osan aineopintoja kuin opettajaksi tahtaavat henkilot.

   • hh1488

    Vastaa

    historia uskovaisia siis.jännä ku ei voi luottaa edes tån päivän uutiseen/tieteelliseen ”faktaan” yms.te uskotte 2000 vuotta taaksepäin.no jokainen tyylillään.

 • Kapitalisti

  Vastaa

  Kyllä tämän jälkeen porvari nukkuu hyvin huonosti.

 • Nimetön

  Vastaa

  Vuokrat lienee menneet suoraan kelasta vuokranantajalle, joten ehkä tämä luuli asuvansa vallatussa talossa?

 • Bella

  Vastaa

  Sanotaan nyt vaikka nain, koska olen jarkytyksesta turrana tala hetkella kuvat katsottuani, etta onneksi tuli tuo oma jalkikasvu kasvatettua kunnon kansalaisiksi. Toisaalta, olen huomannut, lapset noudattavat esimerkkia enemman kuin mitaan muuta ja ennen kaikkea sita vanhempien esimerkkia. On asioita, mihin ei voi loputtomiin kaskea, esimerkiksi huolellisuus, ahkeruus, siisteys ja kurinalaisuus. Nama periytyvat esimerkin voimalla (ellei jopa sisasyntyisesti).

 • Schlageter

  Vastaa

  Antifasistin nimi? Lisätietoja kytköksistä, kiitos!

  • mr.flipflop

   Vastaa

   Hyvä idea!

   Nämä pitää kaikki kaivaa esiin ja doxata!

   Seuraavaksi tämä pälli tuhoaa jonkun kunnallisen asunnon ja sitten me kaikki veronmaksajat pääsemme kustantamaan tuhot! Vuokranantajilla on oikeus tietää näistä riskitapauksista.

  • Nimetön

   Vastaa

   Ei ehkä kannata ettei mene hyvä tarina pilalle. Jos tässä ainoa ”todiste” antifasismista oli yksi tarra oven _ulkopuolella_

 • paskiainen

  Vastaa

  Olenkin aina miettinyt millainen ihminen tuhertelee tusseilla ja spraymaalilla näitä vastaavia taideteoksia kaikki julkiset nurkkaukset täyteen. Nythän se selvisi, tosin syy tälle toiminnalle on vielä epäselvää.

 • nahkatakki

  Vastaa

  suomi nousuun.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Juutalainen ylivalta ilmenee tuhansin eri tavoin.

  Selkeimmin se ilmenee mieleltään sairaiden ihmisten aseman korostumisena. Katsokaa nyt jotakin Juhana Vartiaista, oikeiston pormestaria. Hän on selkeästi mieleltään häiriintynyt ja siksi hän onkin pormestari, Siksi hän on juutalaisen ylivallan lemmikki, mitä surkeampi merkittävässä asemassa oleva ihminen on sitä varmemmin häntä nostetaan.

  Yhdysvaltain presidentti kulkee vaipoissa ja ei kykene muodostamaan kokonaisia lauseita: Siksi hän on Vapaan Maailman Johtaja. Sanna Marin hymyilee maireasti globaaleilla areenoilla, vaikka ei pysty näkemään yksinkertaisiakaan asiakokonaisuuksia ja on onnistunut upottamaan Suomen taloudellisesti velkaan. Siksi hän ”Young Global Leader”.

  Niinistö on onnistunut viemään Suomen käytännössä sotaan ydinasesuurvallan kanssa. Ehkäpä idioottimaisin presidentin päätös Suomen itsenäisyyden aikana. Siksi hän on juutalaisen ylivallan lemmikki.

  Entä tämä antifasisti? No, hän on yksinkertaisesti mielipuoli. Hänestä ei juurikaan ole vahinkoa, mutta juutalaisen ylivallan suunnitelmassa mielipuoletkin ovat osa olennaista, ns. rikka rokassa.

  Hulluus, mielisairaus, ja patologinen moraaliposeeraus ovat vain normaaleja taudin oireita. Tauti itse on yksinkertaisesti: Juutalainen ylivalta. Tämä tauti ei tokene helpolla. Mutta olisi hyvä, jos joku edes yrittäisi. Mutta ei kannata puuttua oireisiin, parempi on löytää tehokas, erittäin tehokas, suorastaan lopullisen tehokas lääke.

 • Arvoitus

  Vastaa

  Saattoihan se olla joku muu antifasisti joka kävi sotkemassa? asukas vaan ei uskaltanut paljastaa aatetoveriaan? eli kyseessä olisi antifasistien keskinäisiä kiistoja.

 • Nimetön

  Vastaa

  Varoittava esimerkki kaikille, jotka harkitsevat asuntonsa vuokraamista. Vuokranantajan oikeudet ovat olemattomat. Vuokraamasi kiinteistö on omaisuuttasi, mutta olet käytännössä menettänyt oikeutesi sen hallinnoimiseen. Et voi heittää vuokralaista ja tämän romuja kadulle, vaan sinun on haettava tälle häätö käräjäoikeudesta. Väärinkäytösten ilmettyäkin vuokralaisella on 6kk aikaa ”asua” asunnossasi. Tänä aikana loppukin tästä tuhotaan täydellisesti.
  Koska tuhotöitä tekevät ovat yleensä juoppoja, narkkareita ja mielisairaita, he ovat myös varattomia. Et saa heiltä koskaan mitään korvausta. Laaja vakuutus ja riittävän suuri takuuvuokra onkin ehdoton, mikäli harkitset vuokralaisen ottamista. Korvauksia voi myös hakea oikeusteitse, mutta käräjäoikeus päätöksineen muistuttaa lotto-arvontaa, jonka lopputulos voi olla mitä tahansa. Saat pahimmassa tapauksessa itse tuomion kotirauhan häirinnästä ym. jos olet ottanut yhteyttä vuokralaiseen.

  Myös pienille yrityksille vuokraamisessa on riski. Jos yritys menee konkurssiin jäät ilman vuokria ja ”yritys” asuu 6kk ilmaiseksi kiinteistössä yhtiövastikkeiden juostessa koko ajan.

  Henkilön ja omaisuuden suoja on aivan olematon Suomessa. Se toimii vain paperilla

 • Late

  Vastaa

  miten kukaan voi asua tollasessa läävässä. ilmeisesti impoaaminen ja kaman käyttö liuottanu jokaisen aivosolun toimintakyvyttömäksi. toisaalta, eipä ihminen jolla pää pelaa voisikaan olla antifasisti

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi