Äärivasemmisto: ”Viime vuoden itsenäisyyspäivä oli tappio kansallismielisille!”

Äärivasemmisto kokee taas parastaan vain vuoden takaisista tapahtumista, jotka ovat vielä läsnäolleiden tuoreessa muistissa. Äärivasemmistolle itsepetos on ominainen tapa käsitellä asioita ja niin he tekevät tälläkin kertaa.

Poliittiset viholliset

Viime vuoden itsenäisyyspäivänä Helsingissä järjestettiin kaksi kansallismielistä kulkuetta, jotka molemmat keräsivät satoja osallistujia. Molemmat kulkueet kulkivat Helsingin pääkatua Mannerheimintietä pitkin päätyen suunnitelluille päätepisteilleen. Päivän aikana äärivasemmistolaisia näkyi kansallismielisten kulkueiden lähellä vain muutamia ja nekin olivat tunkkaisia vanhan liiton kommunisteja kommunistisesta puolueesta.

Äärivasemmisto oli omassa tapahtumassaan toisella puolella kaupunkia, jossa he tukkivat syrjemmässä olevan tien. Tämän vuoksi nationalistisen 612-kulkueen reittiä muutettiin totuttua paremmalle reitille. Äärivasemmistolle tämä oli jonkinlainen poliittinen voitto katutilan haltuunotossa.

”Viime vuonna äärioikeiston 612-soihtumarssi blokattiin ensi kertaa ja pakotettiin kiertoreitille”, tapahtuman järjestäjiin kuuluva Varisverkosto juhlistaa. Toisin sanoen voinemme odottaa vastaavaa strategiaa vasemmistolta jatkossakin, jossa he meinaavat pysyä poissa jaloista. Muunlainen toiminta todistaisi, ettei strategia ehkä ollutkaan paras mahdollinen heidän näkökulmastaan.

Kansallismieliset kokoontuvat jälleen itsenäisyyspäivänä Helsinkiin. Suomi Herää -tapahtuma on jo ilmoittanut järjestäytyvänsä viime vuoden tapaan maamme pääkaupungissa.

Lähde: Twitter

612 Aktivismi Itsenäisyyspäivä Kotimaa Poliittiset viholliset Politiikka Suomi Herää Varisverkosto

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Poliisin halu suojella äärivasemmiston rettelöintiä on hämmästyttävä ja myös laskutaidottomuus sillä 612 kulkueeseen on osallistunut joka kerta enemmän kuin 1000 osallistujaa!

  Itsenäisyyden muistopäivän vietto on tärkeä kansallinen tapahtuma ja silloin vielä saa marssia Suomen lipun johdolla! Tulevaisuus näyttää synkältä ellei kansa ryhdistäydy ja vallanpitäjät mene vaihtoon!

  • society

   Vastaa

   Ihmisten kannattais liittyä kansallisradikaaleihin kulkueisiin. Soihduilla tätä maata ei pelasteta

 • juha II

  Vastaa

  Niin. Onhan se nyt ilmiselvää, että tänä päivänä muistot edelliseltä vuodeltakin väärennetään.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi