Mika ”WEF on höpöhöpöä” Aaltolalle huipputulot veronmaksajien piikkiin

Aaltola on viime aikoina herättänyt kuhinaa muun muassa linjaamalla, että "WEF" eli Maailman talousfoorumi on "höpöhöpöä".

Poliittiset viholliset

Mika Aaltola.

Veronmaksajien rahoittaman Ulkopoliittisen instituutin johtaja, globalisti Mika Aaltola nettosi huipputulot tuoreiden verotietojen mukaan. Valtamedia yritti leipoa Aaltolasta jopa Suomen seuraavaa presidenttiä hänen Amerikalle alisteisen arvomaailmansa vuoksi, mutta tämä ilmoitti hiljattain pysyvänsä presidenttikisan ulkopuolella.

Aaltolan tulot viime vuonna olivat huikeat 130 000 euroa. Ulkopoliittinen instituutti tahkoo rahaa tuottamalla globalistista propagandaa Suomen valtion piikkiin.

Aaltola on viime aikoina herättänyt kuhinaa muun muassa linjaamalla, että ”WEF” eli Maailman talousfoorumi on ”höpöhöpöä”. Ulkopoliittisen instituutin johtaja pyrki toisin sanoen tappamaan kriittisen keskustelun siitä, miksi muun muassa Suomen pääministeri kuuluu juutalaisen rahaeliitin perustamaan salaseuraan, joka edistää kansallisvaltioiden itsenäisyyden tuhoamista.

Lähteet: Iltalehti, MTV Uutiset

Globalismi Kotimaa Maailman talousfoorumi Mika Aaltola Nato Poliittiset viholliset Politiikka Suomalaisvastaisuus Talous Ulkopoliittinen instituutti Veronmaksajat Verotus WEF Yhdysvallat Yhteiskunta

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tässä tyypissä näette globalismin kasvot, vastenmielinen tapaus, jota media käyttää erittäin mielellään ”asiantuntijana”, koska he saavat juuri sellaisia vastauksia kuin haluavatkin.

 • otto suni

  Vastaa

  Mika Aaltola on varsinainen vitsi, mutta hänen tulonsa ovat vain jäävuoren huippu. WEF on kyllä höpöhöpö-järjestö, mutta äärettömän vaarallinen, joten kansalaisten tulisi ymmärtää tämän väitteen kääntöpuoli eli juutalaiset ovat kaiken pahan takana!

 • Rea Listi

  Vastaa

  Ei edes karismaa, että voisi tulla ”Karismaattiseksi johtajaksi”. Keisari ilman vaatteita.

 • Salomon

  Vastaa

  Pari päivää näin ilta-paska lehdessä lööpin missä tämän maanittelian sisko päivitteli miten mikaa viedään kuin litran mittaa ja että häneltä penätään muka poliittisia lausuntoja. Tuota tuota… Mika ei tässä lähiaikoina ole antanut muuta kuin poliittisia lausuntoja, voi Mika parkaa

 • Pers raiskattu

  Vastaa

  Juutalainen homo vapaamuurari muutenhan ei ole mahdollista

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  Globalistit ovat internatseja. Vapaiden ja itsenäisten kansakuntien tuhoajia. Levittävät valheita ja kaikenmaailman mamuja ympäri EUroopan. Tuhoavat sanavapauden ja tukevat EUkommunismia.

 • juha II

  Vastaa

  Vaikka elämmekin nykyaikaa. TODELLISIA tyhjäpäitä on vähän ja siksipä he vetävät huippuliksaa siinä missä tavan kansalaiset istuvat ilmatteeksi pöntöllä. Mika Aaltolasta tulee mieleen kauppojen viereen joskus laitettuja ”tuuli-ukkoja”, jotka heiluvat villisti sinnetänne tuulen vaikutuksesta.

 • Suomi vihaa ryssiä

  Vastaa

  Partisaanihan alkaa muistuttaa ihan MV-lehteä, liekkö siellä Anus Putkonen ja Johan Bäckmän raapustelemassa näitä juttuja.

  • Plääh

   Vastaa

   Pikemminkin Aaltolan ja Bäckamin isäntä on yksi ja sama juutalaiseliitti. Tässä jaetaan kansaa kylmän sodan tapaan. Kumpikin osapuoli natsittelee toista ja ylistää juutalaisia. Sinä olet trolliarmeijan soturi, joka on samalla asialla

  • Nationalisti

   Vastaa

   Millä perusteella?
   Osaat ilmeisesti lukea, mutta minkäänlaista luetun ymmärtämistä et omaa.
   Vastusta globalismia ja wef-järjestöä -> olet ”mv-putkosbäckman”.
   Miksi jotkut ihmiset ovat noin retardeja?

 • Plääh

  Vastaa

  Myös Kari ja Toveri haukkuvat koko ajan Goebbelsiä ja Hitleriä ja esim. Karin mukaan Dresdenin pommitus oli normaalia sodankäyntiä. Tämä heti isännän puolustukseksi, kun toimittaja nosti esiin sotarikoksena. Toverin mukaan Hitler olisi käyttänyt ydinasetta ja paheksui asiaa. Hitler ei kuitenkaan käyttänyt varastossa olleita kemiallisia aseita. Toisaalta ydinaseen käyttö olisi olut oikeutettua, koska Saksan kaupungit oli käytännössä yhtä kuin ne olisi nuketettu

 • Nimetön

  Vastaa

  jos WEF on höpöhöpöä niin seuraava kysymys on että miksi meidän pääministeri kuuluu höpöhöpö porukkaan jonka taphtumiin osallistumisen veronmaksajat maksavat?
  https://www.weforum.org/agenda/authors/sanna-marin

 • Nationalisti

  Vastaa

  ” mutta tämä ilmoitti hiljattain pysyvänsä presidenttikisan ulkopuolella.”

  Heh, mediapeliä tuo oli, kyseinen globalisti ilmoitti tänään lähtevänsä mukaan presidenttikisaan, niin kuin ounastelinkin.
  Valtamedia antoi tälle ilmaista mainosta vuoden verran, viimeistään siinä kohtaa pitäisi hälytyskellojen soida, kun suomalaisvastainen valtamedia hehkuttaa päivästä toiseen.
  Toivottavasti voittoa ei tule.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi