Järjestyksenvalvojien poliittisia näkemyksiä vakoileva Yle-toimittaja on kulttuurimarxisti Alexander Uggla

Uggla on ollut osa ryhmää, joka on pyrkinyt auttamaan Välimeren ylittäviä laittomia siirtolaisia saapumaan rikollisesti Eurooppaan.

Poliittiset viholliset

Alexander Uggla.

Uutisoimme viikonloppuna, että Svenska Ylen toimittaja on tilannut viranomaisilta listan 60 000 suomalaisesta järjestyksenvalvojasta selvittääkseen, onko näiden joukossa poliittisia väärinajattelijoita. Tietopyyntöön ei aluksi suostuttu, mutta Korkeimman oikeuden päätöksellä lista on nyt luovutettava Yle-toimittajalle.

Tietopyynnön yhteydessä ilmoitettiin, että aineistosta tahdotaan selvittää, missä määrin viranomaiset ovat myöntäneet järjestyksenvalvonta- ja vartiointilupia henkilöille, joilla on kytköksiä ”ääriliikkeisiin”. Koska toimittaja on töissä Ylellä, olettivat monet, että käytännössä hän pyrkii maalittamaan kansallismielisiä.

Teoria sai vahvistusta alkuviikosta, kun selvisi, että tietopyynnön tekijä on pitkän linjan maahanmuuttoaktivisti Alexander Uggla. Yle-toimittaja on työskennellyt Lääkärit ilman rajoja ‑järjestössä tiedottajana. Hän on ollut osa ryhmää, joka on pyrkinyt auttamaan Välimeren ylittäviä laittomia siirtolaisia saapumaan rikollisesti Eurooppaan.

Ennen työtään laittoman siirtolaisuuden parissa Uggla toimi myös The Nordic Africa ‑instituutissa. Helsingin ohella hän on asunut muun muassa Tukholmassa.

Mikäli sinulla on lisää tietoa työssäkäyviä kansallismielisiä maalittavasta Ugglasta, otamme kaikki tiedot mielellämme vastaan: partisaani_toimitus@protonmail.com

Voit myös soittaa Ugglalle ja antaa hänelle palautetta: 044 4214 567

Lähde: Helsingin Sanomat

Alexander Uggla Elintasopakolaiset Järjestyksenvalvojat Kotimaa Lääkärit ilman rajoja Laiton siirtolaisuus Maalittaminen Poliittiset viholliset Rikos Suomalaisvastaisuus The Nordic Africa Institute Väestönvaihto Valtamedia Vartijat Yhteiskunta Yle Yleisradio

Keskustelu

21 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Nationalisti

    Vastaa

    Loistavaa, että nimi tuli vihdoin esille.
    Pitihän se arvata, että tämänkin tietopyynnön taustalla on pakkomonikulttuurisuutta ajava agendajournalisti, joka pyrkii maalittamaan kansallismielisiä vedoten ”ääriliikekytköksiin”.
    Kyllä jokainen näkee tuollaisen sumuverhon lävitse.

  • Nimetön

    Vastaa

    ”Kyllä jokainen näkee tuollaisen sumuverhon lävitse.”

    Ai näkee vai? 😀 Katsopa puoluekannatuslukuja ja mieti uudestaan.

    Muuten hienoa toimintaa jälleen Partisaanilta!

    Toisaalta ihmettelen, mihin demlavatkausta käytännössä tarvittiin, sillä kyseessähän on vain tiedon vaihto järjestelmän sisällä, jossa Polpo ”luovuttaa” tietoja valtion (omalle ja ensisijaiselle) tiedotustuutille.

    ”Yllättävän” nopeasti myös demla taisi tämän käsitellä?

  • Pekka Janatuinen

    Vastaa

    Puggla-Uggla vois mennä sinne mitä passin päällä lukee,kiitos,ja suku mukaan. kiitos. Turhake.

  • TT

    Vastaa

    Vihervassarit ovat moraalisesti ja älyllisesti ala-arvoisia ihmisiä. Ja silloinkin, jos he ovat älykkäitä, niin he toimivat aivopestyinä kiusankappaleina vastoin hyviä tapoja ja vailla normaalin ihmisen moraalisia pidäkkeitä. On sietämätöntä joutua jakamaan yhteiskunta heidän kanssaan. 

    Melkein kaikki länsimaat pitäis jakaa kahtia, jotta normaalijärkiset välttyisivät vihervassareiden kiduttavalta vaikutukselta. Uusin esimerkki näiden tekopyhyydestä on maalituslakiehdotus. Vasurit toimivat jatkuvasti kansallismielisiä vastaan itse maalittaen heitä siten, että he joutuvat some-yhtiöiden, viranomaisten, työnantajien tai maksupalveluyhtiöiden rajun syrjinnän kohteeksi. Samanlaista vainoa ollaan nyt järjestämässä kansallismielisiä järjestyksenvalvojia kohtaan. Joskus kansallismieliset iskevät takaisin ja pyrkivät paljastamaan henkilöitä, jotka näitä vainokampanjoita masinoivat. Tämä on aiheuttanut vihervasemmistossa niin suurta kipua ja pelkoa, että maalittaminen aiotaan lisätä rikoslakiin. Käytännössä lakia sovellettaisiin vain yhteen suuntaan eli kansallismielisiä vastaan. Taas uusi lainsäädännön ja ‑valvonnan irvikuva.

  • otto suni

    Vastaa

    Koko Yle on läpeensä mätä ja tämä irvikuva on vain yksi Suomen kansan tuhoajista saadakseen Davidin pojille hyviä vaaleanruskeita orjia.

  • Hh1488

    Vastaa

    toivottavasti tulee joskus kadulla vastaan.

  • Keskivertokansalainen

    Vastaa

    Kun ihmisiä vähennetään ja rekrytoidaan, niin voi arvata miten jatkossa käy. Yle pitäisi lopettaa, kuten myös tästä päättäneiden demlan jäsenten virat.

  • selvittäjä

    Vastaa

    Voitaisiinko seuraavaksi tehdä tietopyyntö kaikista opettajista jotta voitaisiin selvittää onko opettajissa kommunisteja tai äärivasemmistolaisia?

    • Tekijämies

      Vastaa

      Varhaiskasvatuksessa ainakin on pervoja ja kommunisteja aivopesemässä pieniä lapsia.

  • Bella

    Vastaa

    Kansallismielisethan ovat parhaita jarkkareita, koska osaavat konfliktitilanteessakin ottaa rauhallisen, oikeudenmukaisen ja laillisen kannan, kun taas antifat ottavat ihan aina sen ideologisen kannan riita asioissakin, vaikka, ja siita huolimatta, etta se ideologinen kanta olisi selvasti ja torkeasti lainvastainen.

  • Metsäkulman Murre

    Vastaa

    Uggla-suku on aatelinen. Kaksi haaraa Ruotsissa ja yksi Suomessa. Lapsuutensa Tammisaaressa viettänyt, opettajavanhempien poika Alexanteri (39 v.) on maisteri ja ollut 2016 Välimerellä poimimassa merestä Eurooppaan pyrkiviä.

    ”Synkimpänä hetkenä Alexander ei voinut muuta kuin itkeä.”
    https://anna.fi/lifestyle/tyo-ja-raha/suomalainen-alexander-tyoskenteli-pelastuslaivalla-valimerella-se-tuntui-sydamessa

    Kunhan nyt aikansa jeesustelee. Ehkä lopulta joku avun kohteena ollut ananas kiivastuu vakavin seurauksin.

  • Köyttä myytävänä

    Vastaa

    Ihmiskauppias pyytämässä toisinajattelijoiden nimiä YLE:n tietoon. Nyt menee liian pitkälle toimittajien oikeudet Suomessa. Jokainen siirtolaisaseena toimiva laiva Välimerellä pitäisi takavarikoida ja miehistö suoraan oikeuteen vastaamaan ihmiskaupasta ja maanpetoksesta (siirtolaisaseen käyttö) Euroopan Unionia vastaan.

    Toimintaa, NYT!

  • Köyttä myytävänä

    Vastaa

    Kyllä se on vartiointiliikkeiden ja poliisin oma asia, keitä alalla on, ei äärihumanististen ihmiskauppias-toimittajien tai ylipäätään toimittajien asia. Kaikista kiireellistä olisi selvittää, mistä nämä Pöllöt (Uggla tarkoittaa pöllöä) saavat rahaa Euroopan täyttämiseksi afrikkalaisilla? Kyllä täytyy valkoisen miehen todella vihata verilinjaansa, että lähtee leikkimään Äiti Teresaa afrikkalaisille.

    • Hh1488

      Vastaa

      sorokselta tietenkin

  • Nimetön

    Vastaa

    Heidän ammattiliitto julkaissut hyvän tiedotteen: https://www.turvallisuusala.fi/2022/09/16/turvallisuusalan-tyontekijoiden-henkilotietojen-keraaminen-ylen-toimesta-herattaa-kysymyksia

    Kummallista, että Partisaani jätti huomiotta.

    • Köyttä myytävänä

      Vastaa

      Valitus tietojen julkaisemisesta korvausvaateen kera. 

      Minkään ammattiryhmän työntekijöiden poliittinen vakaumus (äänestyskäyttäytyminen), seksuaalinen suuntaus tai terveystiedot EIVÄT KUULU MEDIALLE. Ne eivät todellakaan ole julkista tietoa.

  • juha II

    Vastaa

    Pitihän sen arvata! Ja kultturimarxistinen KO antoi alioikeuksen epäävän päätöksen ja vielä korvaukset siihen päälle. Mikä tuollainen sukunimi oikein on???

  • Bella

    Vastaa

    Kylla Yle on nyt kusessa. Turvallisuusalan omasta tiedotteesta: ”Turvallisuusalan ammattiliitto pitää tälläisen turvallisuusalan työntekijöiden henkilötietojen massakäsittelyä Ylen toimesta tarpeettomana, vaarallisena ja kyseenalaisena.
    Vartijan ja järjestyksenvalvojan tulee esittää pyydettäessä voimassa oleva vartijakortti tai järjestyksenvalvojakortti toimenpiteen kohteelle, ei kaikille sitä kysyville. Tämä rajoitus on Turvallisuusalan ammattiliiton mielestä perusteltu tapa estää alan työntekijöihin työajan ulkopuolella kohdistuvat uhat ja uhkaukset. Koska yksityisen turvallisuusalan edustajat eivät nauti samanlaista lainsuojaa kuin viranomaistoimijat, heidän yksityisyytensä suojaan on suhtauduttava huolellisesti. Joukossa on henkilöitä, jotka huolehtivat ydinvoimaloiden, rahahuollon, sairaaloiden, julkisen liikenteen ja monien muiden yhteiskunnan kannalta kriittisten kohteiden turvallisuudesta. He eivät ole julkisuuden toimijoita ja heidän henkilötietojensa vuotaminen saattaa aiheuttaa vakavia turvallisuusuhkia sekä heille, että heidän läheisilleen.”

    Ylehan kaytannossa kiihottaa ihmisia yhteiskuntarauhan ja jarjestyksen rikkomiseen. Siihen samaan muuten, josta minut on oikeudessa tuomittu ensimmaisena sitten toisen maailmansodan Suomessa. Onpa janna, kirjoitin vain maahanmuuttajataustaisista raiskaajista, ja suomalaisista, mutta kirjoitus suomalaisista ei tietenkaan rikkonut mitaan lakia.

    Nyt Yle haluaa kiihottaa huumeita kayttavaa aarivasemmistoa iskemaan esimerkiksi ydinvoimaloihin, siis naiden turvallisuudesta vastaaviin tahoihin.

    Voi helevetti sentaan, toivottavasti edes Hesari kirjoittaa tasta. (Etta asia saadaan tiedoksi valtavirrankin suomalaisille).

  • Nimetön

    Vastaa

    Ruotsalainen laulaja, näyttelijä ja lauluntekijä Per Allan Magnus Claësson Uggla on juutalainen. Olisikohan nämä kenties jotain sukua toisilleen?

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi