Saksan liittokansleri Scholz: EU:sta verounioni, jyrkkä ei omavaraisille valtioille

Scholzin mukaan EU:n täytyy tiivistää rivejään vero-, ulko- ja maahanmuuttopoliittisissa kysymyksissä.

Poliittiset viholliset

päivitetty

Olaf Scholz.

Saksan sionistisen miehittäjähallituksen liittokansleri Olaf Scholz vaatii, että Euroopan unionin liittovaltiohanketta viedään kovalla kädellä eteenpäin. Scholzin mukaan koronavuosina otettu yhteinen EU-velka on hyvä syy lakkauttaa jäsenmaiden itsenäisyyden viimeisetkin rippeet.

Scholz totesi, että EU:n täytyy tiivistää rivejään vero‑, ulko- ja maahanmuuttopoliittisissa kysymyksissä. Liittokansleri väitti, että Eurooppa ei tule selviämään ilman maahanmuuttajatyövoimaa.

Scholzin peräänkuuluttama veropolitiikan keskittäminen liittovaltion alaisuuteen merkitsisi sitä, että EU päättäisi jäsenvaltioiden puolesta, mihin maat saisivat rahojaan käyttää. Näin EU alkaisi muistuttaa yhä enemmän historiallista esikuvaansa Neuvostoliittoa.

Jyrkkä ei omavaraisuudelle

Liittokansleri otti avoimesti kantaa jäsenvaltioiden taloudellista omavaraisuutta vastaan: ”Taloudellinen itsenäisyys ei tarkoita omavaraisuutta. Eurooppa ei voi tavoitella omavaraisuutta, koska olemme aina hyötyneet ja tulemme tulevaisuudessakin hyötymään avoimista markkinoista!”

Scholz vaatii myös, että yksittäisiltä jäsenmailta kumottaisiin veto-oikeus tärkeissä kysymyksissä, jotta Unkarin kaltaiset isänmaalliset valtiot eivät voisi enää vastustaa globalistisia ja kulttuurimarxistisia hankkeita. Scholz tahtoo myös laajentaa unionia ja liittää siihen Ukrainan, Moldovan, Georgian ja läntisen Balkanin valtiot.

Liittokansleri linjasi, että unionin kasvattaminen tulee lisäämään valtioiden välisiä ristiriitoja, minkä vuoksi poliittisen päätöksenteon keskittäminen Brysseliin on välttämätöntä. Scholzin mukaan on ensiarvoisen tärkeää, että EU puhuu ”yhdellä äänellä” muun muassa talouspakotteisiin, ”ihmisoikeuksiin”, rahankäyttöön ja maahanmuuttoon liittyvissä kysymyksissä.

Lähteet: Reuters, Euronews

Euroopan komissio Euroopan unioni Globalismi Itsenäisyys Kotimaa Kulttuurimarxismi Liittovaltio Maahanmuutto Olaf Scholz Omavaraisuus Poliittiset viholliset Politiikka Rotu Saksa Sionismi Talous Ulkomaat Väestönvaihto Veronmaksajat Verotus Yhteiskunta

Keskustelu

19 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Huijaridemari viherkommunisti Scholz sulkee hyödylliset win-win- markkinat Venäjälle ja heti kohta kaasuvalottaa kuulijoitaan: ”koska olemme aina hyötyneet ja tulemme tulevaisuudessakin hyötymään AVOIMISTA markkinoista!”. Uskomaton paskiainen, Saksan kansan riistäjä ja palelluttaja.

 • Tonni

  Vastaa

  Saksa on ilmeisesti vain olemassa tehdäkseen rahaa Israelille ja USA:lle aivan kuten N‑liitto oli olemassa ollakseen ”vastavoima” eli kirittäjä USA:lle maailmantaloudessa, asenokittelussa, politiikassa jne. EU:sta tuli jonkinlainen N‑liiton jatkaja. Saksa on lobannut maakaasun ja ydinvoiman ”vihreiksi” energiamuodoiksi. Suomessakin ”Vihreistä” tuli 100 %:sen ydinvoima- ja NATO-myönteinen porukka. Tätä en olisi koskaan uskonut näkeväni. Suomessa taas vaikkapa turve ei ole uusiutuvaa; vihreää. Kävynheiton päässä Ruotsissa se on.

  Miten käy yhden sisä‑, ulko‑, raha- ja puolustuspolitiikan EU:ssa, kun Saksa omistaa sähköverkon ja siihen siirrettävän energian kokonaan? Suomi on menettänyt jo kontrollin ”pakolais”-politiikkaansa ja kun markkaakaan ei ole, niin ei voi vaikuttaa inflaatioon, työllisyyteen tai mihinkään muuhunkaan itselleen suotuisalla tavalla. Uniperin kautta fifflattu halpa venäläinen maakaasu on historiaa ja Fortum liityy helminauhaksi suomalaisten ”menestystarinoiden” sarjaan: Caruna, Sonera, Destia, A‑katsastus, Digita, Kemira jne.

  Jos sinulla on tatuointi kädessä [todiste 10 000 000 miljoonaan eksterminaatiosta] tai paperisi ovat hukkuneet Välimereen: tervetuloa Saksaan — Suomi kyllä maksaa!

 • Salomon

  Vastaa

  Mazeltow!!!

 • Puolueeton

  Vastaa

  Totalitarismis on jo edennyt, mutta pyrkimys on taydelliseen totalitaristiseen liittovaltioon, jossa jotenkin valittu eliitti pitää kuria.
  Totalitarismiin tarvitaan kansalaisten pelottelua, jotta saadaan aikaan massahypnoosi, jonka jälkeen totalitarismin perustamisongelmat ratkeavat. Sinne Suomi on menossa, ellei seuraavissa vaaliessa kansa pysty ratkaisemaan tilannetta.
  Kun äänestät, valitse äänesi kohde edokkaalle, joka VARMASTI kannattaa kansalaisten etua, ei EU etua, ei poliitikkojen etua, vaan kansalaisten etua, on siis rauhallisella tavalla kansallismielinen. Puolueella ei ole merkitystä! Jos saadaan näille enemmistö, Suomen asiat paranevat entiselleen.

  • Juha

   Vastaa

   Edellisissä eduskuntavaaleissa 99,9 %a kansasta kannatti EU itsemurhaa. Elämme zombie yhteiskunnassa.. ei ne herää.. vaan seuraavat pillipiiparia jyrkänteeltä alas. Pääsemme seuraamaan tätä eturivin paikoilta„ joten varatkaamme popcornit valmiiksi.

 • Nationalisti

  Vastaa

  On päivänselvää mihin tällä EU:n ”elpymispaketilla” pyritään, tarkoitus on syventää liittovaltiokehitystä, jossa valta siirretään entistä harvempien käsiin.
  Yhä enemmän on viime aikoina ollut puhetta juuri tässäkin artikkelissa mainitun veto-oikeuden poistamisesta, eli jatkossa yksittäisen maan vastustamisella ei olisi mitään vaikutusta EU:n ajamiin mielisairaisiin hankkeisiin.
  Jokainen, joka näkee Suomen kuulumisen Euroopan Unioniin positiivisena asiana on täydellinen idiootti, jonka mielipiteitä ohjaa valtamedia jatkuvan propagandan kautta. Mitään omaa pohdintaa asioiden kehityskulusta tällaisilla ihmisillä ei ole, eikä laajempaa ymmärrystä mitä tämä nykysysteemi tekee kansallisvaltioiden tulevaisuudelle.
  Ensi vaaleissa jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa siihen, haluaako nykysysteemin jatkuvan vai aidon muutoksen kansallisradikaalin puolueen ajamana, mieti tarkasti mitä äänestät!

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Adolf Hitlerin jälkeen Saksalla ei ole TODELLISTA johtajaa ollut, Koska Saksa on ollut Amerikkalaisten miehittämä vuodesta 1945, niin kaikki Hitlerin jälkeen tulleet johtajat ovat olleet.…mitälie.….Amerikkalaisten.….….….….….…sylikoiria!.

  • Tapiola

   Vastaa

   Jos vastaan tähän jatkoksi, kun Hitler mainittu. Oliko nyt eilen vai ed.pvnä kun Hitlerin hullaantumisesta suomalaisiin oli Yleä myöten juttua. Ihmettelin, että mistäs nyt tuulee ja jotenkin tämä verounioni sopisi selitykseksi. Kun Hitler niin hullaantui, niin jos me nyt hullaantuisimme Eusta, niin Ssholz sitten varmasti hullaantuu suomalaisista. Vittu mitä paskaa.

 • Itse en ainakaan halua.

  Vastaa

  Kirotut mielenvikaiset tuhoavat Euroopan ja sen kansat. Tänne tarvittais joku kolkka nille, jotka haluavat elää vapaina ja ilman matuloisia sekä globalisteja sun muita haitallisia mädättäjiä.

  • NWO

   Vastaa

   Sä et saa olla sitä mieltä että Eurooppa kuuluu eurooppalasille! Ei voida käpertyä jne. Nyt heti tahdon tänne vihapuhelait, etkä yhtään kyseenalaista mun immuniteettia kaikkeen, koska selvisin viidestä holocaustista! Kaikkien pitää olla samaa mieltä! Yksi Eurooppa!

 • Palkataan Hitman

  Vastaa

  Saksa ottakoon lisää siivellä eläjiä varjoyhteiskuntaansa, mutta muut valtiot päättää itse.
  Eurostoliitto hajoaa tuosta syystä hyvin pian, tuleeko sitten tilalle yksimailmanhallitus?

 • Nimetön

  Vastaa

  EU:n loppu häämöttää ja hyvä niin.

 • Late

  Vastaa

  Seuraavaksi annetaan talomme, automme ja muu omaisuutemme neekereille ja tyttölapset ja vaimot neekereiden ja ählämien raiskattavaksi ja annamme myös palkkamme neekereille. Tommonen vitun kusiaivo homo pitää ampua tai pudottaa elävänä rikkihappo altaaseen

 • Nimetön

  Vastaa

  Ääni sinimustille

 • Louhi

  Vastaa

  Scholz sanoo vain ääneen sen, minkä jokainen tolkuissaan oleva eurooppalainen on tiennyt jo pidemmän aikaa: Eurooppaan luodaan sekarotuinen orjaluokka, joka ei omista mitään ja jolla ei muutenkaan ole minkäänlaista päätäntävaltaa omasta elämästään. Lopulta Klaus Schwabin Suuri Nollaus on vain päivitetty muunnelma siitä huomattavasti vanhemmasta tarinasta, jos ei-juutalaisten ainoana tehtävänä on toimia Jahven valitun kansan orjina. Scholz, Macron ja muut ovat lopettaneet peittelyn, koska siihen ei ole mitään tarvetta. Lammaslaumat katselevat vaipat naamallaan, kun teurastaja sipaisee kirveeseen uutta terää. Pää pää, mää mää.

 • JonesHenry

  Vastaa

  Ensinnäkin toi olento on jutsku…

  https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/09/image‑5.png

  Sillä on just tyypilliset heimolaisen piirteet!

  https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/09/image‑6.png

  Ja toiseksi…tää on hyvä juttu…meiän on aloitettava taistelu Suomen vapauttamiseksi Saksan Juutalaisten miehitysvallasta. Aikaa suoraan sanoen ei ole kovin paljon!

  https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/09/image‑7.png

 • Nimetön

  Vastaa

  Olipa yllätys että tukipaketteja käytetäänkin nyt syynä lopettaa itsenäisyys koko eu:ssa, se vähäinen mitä on jäljellä. Ja yhtä yllättävästi Saksa on jälkeen vaatimassa että pääsevät päättämään muiden veroista ja rahoista, ja tietysti ylin päätäntävalta Brysselissä.
  Eu on ja tulee olemaan Saksan Euroopanvalloitushanke, mikään vapaakauppa-alue se ei ole ollut milloinkaan, kuin ainoastaan silloin kun poliitikot myyvät maataan Saksalle.

 • juha II

  Vastaa

  Tervetuloa Neuvostolittoakin rujompi ja totalitäristisempi Eurostoliitto, jota johtaa Saksa!

 • mielisairaita

  Vastaa

  Tässäkös meillä on toinen mielemvikainen Willie Brant jonka märkä unelma on ”yhtenäinen sosialistinen eurooppa”? Kuka näitä oikein valitsee johtopaikoille?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi