Loputtomia sulkutiloja ja maskipakkoja ajanut kommunisti johtavaan asemaan WHO:ssa

Kyseinen henkilö tunnetaan lempinimellä: "Stalinin lapsenvahti."

Poliittiset viholliset

Brittiläinen kommunisti, psykologian professori Susan Michie, on palkattu vaikutusvaltaiseen asemaan Maailman terveysjärjestössä. Hänen uusi tittelinsä on käyttäytymisneuvontaryhmän puheenjohtaja, eli hänen työnsä on neuvoa, miten saada massat myöntymään terveyslinjauksiin, kuten rokotteiden ottamiseen.

Michie on ollut jo viimeiset 40 vuotta Britannian kommunistisen puolueen jäsen, sekä aiemmin toiminut hallituksen Tieteellinen neuvoa-antava ryhmä hätätilanteita varten (SAGE) ‑komitean jäsenenä.

Toimiessaan vielä SAGE:n edustajana viime vuonna, hän sanoi tv-haastattelusta, että rokotteista huolimatta maskipakko ja sulkutilat tulee olla ”pitkäaikaisia.” Kun haastattelija pyysi tarkennusta sille, mitä hän tarkoittaa ”pitkäaikaisella,” Michie vastasi: ”Ikuisesti.”

Michie onkin saanut kollegoiltaan Oxfordin yliopistolla lempinimen: ”Stalinin lapsenvahti” hänen radikaalien näkemystensä takia.

Maailman terveysjärjestön pääjohtaja on myös kommunisti.

Maailman terveysjärjestön pääjohtajana toimiva etiopilainen, Tedros Adhanom Ghebreyesus, on Tigrayn kansanvapautusrintama ‑kommunistipuolueen entinen kansanedustaja. Puolue on nykyään julistettu Etiopiassa terroristijärjestöksi.

Lähde: Daily Mail

Hyvinvointi Kommunistit Koronakommunismi Koronarajoitukset Maskit Poliittiset viholliset Ulkomaat Uutiset WHO

Keskustelu

17 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Lampaat riemuitsee, kun saavat uuden päällikön.
  Venäjä erosi äskettäin WHO:sta. Niille riitti 70 vuotta kommunismia ja runsas 10 vuotta juutalaisoligarkkikaaosta.

  • Pekka

   Vastaa

   Lyhenteen WHO ”H” viitannee holokaustiin.…

   On todella erikoista, että maailman terveydestä ”vastaavan” organisaation johtopaikoille valitaan ihmisiä, joilla on häilyvä tai olematon osaamispohja. Millaisen viestin tämä antaa kovan luokan asiantuntijoille ja niille, jotka sellaiseksi haluavat? Viesti on, että ”ei kannata vaivautua”. Tästä lähtien urakehitys riippuu täysin arvoista, joilla ei ole mitään tekemistä itse substanssin kanssa.

   • society

    Vastaa

    Holokausti on vale

  • enkeksinimee

   Vastaa

   Putin on vielä ainakin WEF:n talutushihnassa. Venäjän hyökkäyssota liittyy Great reset agendaan. Kukaan ei ole hyvällä puolella

   • TT

    Vastaa

    Putin voi hyvinkin olla WEF:in talutushihnassa, mutta tuo hihna on todella löysä. Meidän päällepäsmärimme ovat lyhyellä hihnalla. Feikkipandemia, maskit, sulkutilat, mRNA-piikit, QR-koodit, Digi-ID:et, cashless society, LGBTQ-agendat, transhumanismi, Agenda 2030, energiapulat, inflaatio, maatalouden teho(kkaan)tuotannan alasajo, feikkiruoka, nälkäkuurit. Vain pieni osa näistä ohjelmista on käytössä Venäjällä.

    • Plääh

     Vastaa

     Venäjä on kuitenkin kova totalitarismi. Suomalainenkin Venäjälle muutanut tunnettu putinisti kuoli heti koronaan, kun oli ruvennut netissä arvostelemaan Putinia.

  • Seppo Lehto

   Vastaa

   Pysytään totuudessa kommunismi oli vain eräs piirre isovenäisessä imperialismissa. Alueemme ovat edelleen miehitettyinä, sekä lisää on riistomaita parhaillaan haalittu Ukrainasta, Georgiasta.

   #Tampereen #eduskuntavaaliehdokas #oikea #vihreä #suojeluskuntajääkäri #suojeluskunta-arvoin, ei #Ryssälän #imperialismia tukevin #kommariarvoin: #SeppoLehto #eduskuntaan #tuellanne #2023eduskuntavaaleissa #Pirkanmaalta?
   https://tampereen-vihrea.blogspot.com Erilaiset #räppärit #neekerismiä

 • Nationalisti

  Vastaa

  Koko WHO kuuluisi lakkauttaa, pahimman luokan globalistiverkosto, jonka ohjeet ja toiminta on todella kaukana ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämisestä tänä päivänä.
  Hirviöitä nuo ihmiset ovat.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Sionisitinen ylivalta näkyy päivä päivältä selvemmin ja selvemmin.

  Valkoiset maat ovat kaaoksessa. Valkoisten maiden johtajat ovat ehkä Orbania lukuunottamatta kaikki selkeästi maanpettureita. Samaan aikaan kun maailman juutalaiset ja sionistit rikastuvat satumaisesti, kaikki valkoiset maat, Venäjäkin mukaan lukien, velkaantuvat katastrofaalisesti. USA on räikein esimerkki, se on niin velkaantunut, että se ei edes teoriassa kykene koskaan maksamaan velkaansa. Ja juutalaiseen ja sionistiseen tapaan sen talous perustuukin puhtaasti digitaalisen rahan luomiseen ja illuusioon. USA, kuten muutkin valkoiset maat, on päästänyt juutalaisen ja siosistisen käden maidensa talouteen ja niinpä me elämme tuhon ja kurjuuden aikaa. Tällaista on juutalainen ja sionistinen ylivalta, on aina ollut ja tulee aina olemaan: Tuhoa ja kurjuutta.

  Valkoisten maiden mediat ovat kaikki polvillaan juutalaisten ja sionismin edessä. Mitään heidän tekemäänsä ei saa huomata, puhumattakaan että heidän tekemisiään voisi tutkia ja/tai siitä sallittaisiin puhua. Kokonaisten kansojen omaisuuksia tuhotaan järjestelmällisesti ja hyvin suunnitellusti.

  Tämän kaiken peittämiseksi USA ja sen Neocon-juutalaisylimystö rahoittaa tyhjästä luodulla rahalla (USA:n velkaantuessa samalla aina vain lisää) sotaa Venäjän ja Ukrainan välillä. Ukrainan Ruben Stiller eli Vlodomir Zelenskyi on valmis taistelemaan viimeiseen valkoiseen ukrainalaiseen asti, juutalaisia ei rintamilla näy, se on varma. Yhdysvaltain juutalaisdemonit, kuten historiassa aiemmin kissingerit, albrightit jne. ovat valmiina ilomielin tuhoamaan vaikka koko valkoisen maailman peittääkseen rikoksensa ja valkoisten tuho ja kuolema on aina sionismin suuri nautinto, ns. per se. Niinpä nytkin Yhdysvaltain sionistinen hallinto ei kategorisesti halua rauhaa, se haluaa verenvuodatusta, kuolemaa ja tuhoa niin Länteen kuin Itään, tämä sionistidemoneista koostuva ihmisryhmä helvetistä nauttii valkoista verta aamiaiseksi, päivälliseksi ja illalliseksi, sen kun palestiinalaisten tappamisesta ja kiduttamisesta ehtii.

  Ja miedän omat huoramme vaativat tännekin sotaa ja kurjuutta. Ylimmäisenä esiintyvät punattuine huulineen mannekiinihuorat ja selkärangattomat ”miehet”, joiden tavoite on päästä vihreälle oksalle oman maan talous tuhoamalla. Nämä lintilät eivät voisi vähempää välittää omasta kansastaan, paitsi tietenkin sionistien omasta kultapojusta,neekeristä.

  Tämä kaikki, ilmastonmuutosvalhe, holokaustisadut, dystopia ja portilla jo kolkutteleva WEF-kommunismi, on sionistien ylivaltaa. Sitä vastaan on noustava kaikkialla ja joka asiassa, se on helvetistä, se on tullut tappamaan ja tuhoamaan. Se on tunnistettava ja se on näytettävä ihmisille ja kansoille. Se on meidän tuhomme ja epäonnemme.

  Erilaiset sionistiset organisaatiot, kuten tämäkin WHO erilaisine kommunistiämmineen on näkyvä osa meitä tuhoavaa maailmaa, mutta pahin vihollinen toimii kulisseissa rikkauksineen ja medioineen. Kun tämä kulisseissa piileksivä hirviö on poissa, kommunistiämmät potkitaan sinne koloon, mistä ne ovat esille ryömineet.

 • Piikivi

  Vastaa

  Hyi mikä hirvitys akka. Professorin vois sulkea mielisairaalaan. Eihän tuo terveeltä vaikuta

 • Nakke

  Vastaa

  Koko satanistinen YK on pullollaan kommunisteja ja koko ”ihmiskuntaa hyödyttävä” korruptoitunut lafka on rakennettu Rockerfellerin lahjoittamalle tontille, joka globalistisen NWO hallinnon kummisetä. Joka tapauksessa en voi taaskaan olla manitsematta, että Isossa Kirjassa sen Ilmestyskirjassa mainitaan, että ”kansat antavat vallan sellaiselle maailmanvallalle, joka ei ole itsessään mikään voima”! (Lainausmerkit ovat vain muodon vuoksi – ei sanatarkka). Pitäähän sen arvata, että nämä stalinistiset saatanan uskovaiset (Karl Marx – satanisti) kommunitit ovat pystyttämässä maailmanlaajuista kommunistista diktatuuria, jollaista kaikkia mahdollisia kauhuja sisällään pitävää raakalais-yhteiskuntaa EI ole vielä KOSKAAN nähty tämän maankannen päällä!!! WHO:n johtaja teki kansanmurhan Etiopissa vähemmistöheimoa murhaten. Myös siellä riehui malaria, mutta maansa terveysministerinä hän muutti malaria taudin määritelmän niin, ettei siihen kuolleiden ru’umiskasat olleet ”rumentamassa” Etiopian tilastoja kansainvälisesti (mainehaitta). Malariaan kuolleiden kuolinsyy ja tauti taisi olla ”ripuli” tai jotain muuta yhtä naurettavaa. YK:n WHO ei voinut auttaa tuolloin Etiopian Malaria epidemiaa kun ”käkkäräpää” oli sen taikonut pois. Että ajatelkaapa millaiset ”vesselit” ja psykopaattiset roistot nyt tätä maailmaa juoksevat. Uusinpana tietona on, että Lääkejätit VAATIVAT erilaisten vitamiinituotteiden C‑vitamiini, D‑vitamiini jne. kieltämistä!!!

 • ValhallaX

  Vastaa

  Kommunismi on juutalaisen ylivallan säihkyvin voitto.

  Neuvostoliitto on kuva juutalaisesta ylivallasta. Kuvitelkaa, mikä voitto juutalaisille? Juutalaiset olivat kirjaimellisesti ei-mitään vanhan Venäjän aikana. He myivät viinaa ja lumppuja, tosin, kuten aina, varmasti hyvällä voitolla. Lisäksi juutalainen mainittiin aina sivumennen venäläisissä klassikoissa jonkinlaisena ihme kulkijana, jolla ei ollut mitään merkitystä.

  Mutta sitten vanha kunnon juutalaisuus hokasi mahdollisuuden ja loi kommunismin. Ja parasiitti onnistui kuin onnistuikin, perspektiivi oli kymmeniä vuosia, Marx alkoi paskapuheensa jo pitkälti 1800-luvun puolella (vrt. nykyiseen 2.0 juutalaiskommunismiin nimeltä ”ilmastonmuutos”) ja tulosta alettiin saamaan, kun juutalaiset tappajat ja heidän perskärpäsensä pääsivät valtaan ja ihmisten tappaminen alkoi. Bolsevikkivallankumous oli puhdasta sionismia parhaimmillaan: Tärkeintä oli päästä tappamaan ja sehän sionisteilta sujuu, kuten nytkin näemme, massamaahanmuutot, sodanlietsonta, seurauksena nälänhädät, valkoisten yhteiskuntien tuho.

  Näin sionismi toimii. Se löytää idiootteihin uppoavia ismejä ja palkitsee ruhtinaallisesti bidenit, clintonit, marinit, niinistöt ja ylipäätänsä heikkopäiset, helposti korruptoitavat ääliöt.

  Ja kun ote on saatu, alkaa vuosikymmeniä kestävä hidas, mutta varma teurastuksen pohjustus.

  Tätä pohjustetaan mm. näillä metodeilla. 

  Velkahelvetti. Juutalainen hakeutuu yhteiskuntien rahapolitiikan ytimeen ja pitää huolen siitä, että valkoinen yhteiskunta velkaantuu samalla kun sisäpiireissä toimiva juutalainen pankkiirieliitti pörssikorttitaloineen rikastuu tähtitieteellisesti.

  Mediahelvetti. Juutalainen ostaa käytännöllisesti katsoen kaikki mediat ja jäljelle jääneisiin hakeutuukin sitten vain perskärpäsiä, mahdollisimman yksinkertaisia tolloja, jotka suutelevat saapasta, joka heidän kansansa talloo kurjuuteen.

  Maahanmuuttohelvetti. Juutalainen sulkee omat rajansa ja ampuu kylmästi laittomat rajalle hakeutuneet. Samalla heidän megarikas yhteisönsä huolehtii siitä, että valkoisten maiden rajat ovat avoinna ja näin taataan kaikkien valkoisten maiden vajoaminen kurjuuteen ja kolmannen maailman slummiksi.

  Väkivaltahelvetti. Juutalainen huolehtii siitä, että valkoista kohtaan väkivalta on sallittu ja toisaalta brutaali huumeneekeri saa tehdä mitä vain ja häntä pidättävät poliisit tuomitaan elinkautiseen. Tämä on USA:n juutalaisen ylivallan arkea ja sama kuvio toistuu nykyään Etelä-Euroopan ns. aurinkorannikoilla. Valkoiset naiset ja tytöt raiskataan julmasti ja juutalaiset nauravat, kun heidän Eurooppaan tuomansa afgaanit, pakit, neekerit ja arabit tekevät likaisen työn.

  Sodanlietsonta. Tämä on juutalaisuuden kovinta ydintä. Katsokaa, kuinka he suuressa kiimassa varustavat Ukrainaa. He rakastavat sitä, kun juutalainen rubenstiller tapattaa omaa kansaansa ja samalla voidaan valmistella kolmatta maailmansotaa. Huomatkaa kuinka juutalainen lietsoo sotaa. Siitä ryhmästä ei koskaan, milloinkaan kuulu vaatimusta rauhaan. Ehei, naapureitaankin juutalainen lähestyy Hellfire-ohjuksilla. Hän ei voi urheilla naapuriensa kanssa, hän kykenee vain tappamaan ja lietsomaan sotaa. Sellainen hän on.

  Tämä kaikki on sionistista kommunismia, se tähtää sionismin totaaliseen, brutaaliin diktatuuriin. Se on kammottava tulevaisuus. Me näemme sen nyt edessämme, jos emme nouse taistelemaan oikeuksiemme puolesta.

  • julmajuha

   Vastaa

   Vielä koittaa aika, kun suomalaisten saunat, mökit ja talot lämpiää koukkunokilla. Mahdollisuus päästä legendaariseen kusetukseen joka oli noin 6 miljoonaan, paitsi oli vain aikoinaan vajaa 600 tuhatta ja nekin ryssien aikaan saannoksia. Tollaset kommaripaskat lähtee ekana alakertaan.

   • Henry Kivi

    Vastaa

    Toivotaan näin. Suomalaiset ovat kyllä todella nöyrää kansaa mutta jos talvella alkaa vessanpöntöt halkeilemaan nii toivotaan että jollakin napsahtaa.

 • Henry Kivi

  Vastaa

  Eu on cian luoma uusi neuvostoliitto. Kalergi suunnitelma ollut voimassa jo 1920-luvulta, jolla neekerit rupeavat korvaamaan alkuperäisväestön.

 • Vaino-Mantilan track record

  Vastaa

  Suomessa kansanmurhaaja-kommari Linden on näköjään pahasti dementoitunut taikka skitsoaffektiivisesti psykoottinen 😳🙄
  Miten Valvira antaa noin irti realiteeteista olevan toimia ammatissa?
  Ilmeisesti Linden ei ole tullut edes kokeilleeksi esim. Apotin käyttöä…😳🙄
  https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000008982697.html

 • Tom

  Vastaa

  jos Suomen korruptoituneet globalistit allekirjoittavat WHO:n pandemiasopimuksen niin peli on aika lailla sitten siinä…
  https://jamesroguski.substack.com/p/100-reasons

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi