Vasemmistopedofiili Sasu Haapanen vankilaan – Piti hallussaan 7–10-vuotiaiden lasten kuvia

Sasu Haapanen tunnetaan myös erittäin aktiivisena antifasistina. Hän on toiminut muun muassa pääpuhujana äärivasemmistolaisessa Turku ilman natseja -tapahtumassa.

Poliittiset viholliset

Sasu Haapanen ja Li Andersson.

Varsinais-Suomen käräjäoikeus on tuominnut vasemmistoliiton pormestariehdokkaana Turussa olleen Sasu Juho Matias Haapasen 2 vuoden ja 2 kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen kuudesta törkeästä sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan levittämisestä, kuudesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan hallussapidosta.

Haapasen rikoskumppanina toimi hänen naisystävänsä Janna Pauliina Manninen. Hänet tuomittiin kahden vuoden ehdottomaan vankeusrangaistukseen kuudesta törkeästä sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan levittämisestä ja kuudesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Artikkeli jatkuu kuvien jälkeen

V kuin video?

Alakouluikäisiä kuvattiin suihkussa

Kokonaisuudessa oli kyse alaikäisten tyttöjen salakuvaamisesta varsinaissuomalaisen alakoulun suihkutiloissa. Manninen työskenteli koulussa koulunkäyntiavustajana 26.8.2015–16.11.2016. Tuona aikana hän käräjäoikeuden mukaan kuvasi salaa koulun suihkutilassa ja pukuhuoneessa olleita, tekoaikaan 7–10-vuotiaita lapsia kuutena eri kertana.

Yhteensä kuvia oli 74. Manninen lähetti kuvat Haapaselle, jonka puhelimesta poliisi löysi ne tammikuussa 2021.

Käräjäoikeus katsoo, että lasten kuvaaminen tapahtui vastaajien yhteisymmärryksessä ja sen ainoa selvitetty motiivi on ollut tuottaa materiaalia miehen seksuaalisiin tarkoituksiin.

Molemmat vastaajat ovat aktiivisesti osallistuneet kuvatallenteiden valmistamiseen, nainen kuvia ottamalla ja niitä miehelle lähettämällä ja mies niitä omiin seksuaalisiin tarkoituksiinsa pyytämällä, vastaanottamalla ja tallentamalla. Molemmat vastaajat ovat näin ollen omalla toiminnallaan osallistuneet rikoksen tekemiseen.

Tuomitut velvoitettiin yhteisvastuullisesti suorittamaan jokaiselle uhrille erikseen korvausta kärsimyksestä 2 000 euroa sekä osalle uhreista korvausta tilapäisestä haitasta. Näiden lisäksi vastaajat velvoitettiin korvaamaan asianomistajien oikeudenkäyntikulut sekä valtiolle aiheutuneet kustannukset ja rikosuhrimaksu.

Tuomio ei ole lainvoimainen.

Lähde: Iltalehti

Valtamedia vaikenee Sasu Haapasen äärivasemmistoyhteyksistä

Vasemmistoliiton uran lisäksi Haapanen on toiminut muun muassa puhujana äärivasemmistolaisessa Turku Ilman Natseja ‑tapahtumassa vain puolisen vuotta ennen nyt kyseessä olevan tapauksen esitutkinnan alkua, joten hän on pakosti ollut suuresti arvostettu toimija äärivasemmiston keskuudessa. Haapasen entisiin ystäviin lukeutuvalla Li Anderssonilla on ollut todistetusti yhteyksiä Varisverkostoon. Täten voidaan olettaa, että Sasu Haapanen kuuluu tai on kuulunut myös Varisverkoston Turun paikallisryhmän avainhahmoihin. Varisverkoston mahdollisiin irtisanoutumisiin asian tiimoilta ei voi luottaa, koska verkoston kaikki toiminta perustuu kokonaan nimettömään ja kasvottomaan toimintaan, eikä äärivasemmisto tunnetusti kaihda valehtelua.

Sasu Haapanen puhumassa Turku ilman natseja ‑tapahtumassa. Kuva: Proletaarit.
Äärivasemmisto Janna Manninen Kotimaa Li Andersson Pedofilia Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rikos Turku ilman natseja Uutiset Varisverkosto Vasemmistoliitto

Keskustelu

39 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Nimetön

    Vastaa

    Kollektiivista syyllisyyttä, yksilön teoista, voimakkaasti ajava varisväki on ikävässä tilanteessa…

  • Nimetön

    Vastaa

    Lievät tuomiot, 10 vuotta molemmille olisi ollut paikallaan. No, pormestarin kannattaa olla varuillaan matkaselleissä liikkuessaan…

  • Aapo

    Vastaa

    No tuomiot tulee alas hovissa ja saavat vastata vapaalta. Eivät kumpikaan istu päivääkään. Luultavasti puoluetuesta maksetaan nuo tuomitut kärsimyskorvaukset ja jälleen rauha maassa.

    • Että näin

      Vastaa

      Tai sitten lievenevät ehdonalaisiksi ja yhteiskuntapalveluksi nuorten parissa, demlan lakimiehet osaavat säätää kohdilleen tuomiot ”omien” kohdalla.

      • Nimetön

        Vastaa

        Edelleen ovat vapaalla , Porissa asuvat

  • Suvaitevainen

    Vastaa

    Kummastelen tuomiota. Nykyisenä sateenkaariaikana kaikilla pervoilla on oikeus toteuttaa seksuaalisuuttaan ja olla julkisesti ylpeä siitä.

  • Herrenvolk

    Vastaa

    Mikä siinä mahtaa olla, että vasemmisto poliitikoilla on taipumus pedofiliaan. Tämähän oli jo kansankoti Ruotsin ongelma 70-luvulla.

  • Rea Listi

    Vastaa

    Olisikohan aika järjestää tapahtuma ”Turku ilman pedofiileja”? Ei luulisi olevan vaikeaa sponsoreiden löytäminen. Luulisi myös, että lupa moiseen tapahtumaan järjestyisi helposti. Voi olla tietysti, että luulen väärin.

    • Miekkari

      Vastaa

      Mietin ihan samaa, vastamielenosoituksena Turku ilman natseja-miekkarille, Turku ilman pedofiilejä!

  • antti anonyymi

    Vastaa

    Hovioikeus korottanee tuomioita, sillä rikokset ovat niin alhaisia. Pienten lasten turvallisuus koulussa on vaarannettu. Kyllä käräjäoikeus tuomitsi liian lyhyet vankeusrangaistusket.

    • Nimetön

      Vastaa

      Eipä ole hovioikeuden tuomiota tullut vieläkään , vapaalla näyttää olevan täällä Porissa 🤬

  • Anders

    Vastaa

    Turku ilman pedofiilejä!

    • Julli

      Vastaa

      🤡🤡🤡

      Ei pedofiilejä Turkuun, ei Haapasia minnekään! 

      🤡🤡🤡

  • Ei yllätä

    Vastaa

    Tuohan on ihan sareenkaari-ideologian mukaista toimintaa.

    • Nimetön

      Vastaa

      Tyypillistä sateenkaari ideologiaa. Kannatetaan, julistetaan ja ymmärretään erilaisia seksuaalisia häiriöitä, mihin myös pedofilia lukeutuu. Ihme ettei vielä ole tullut esille yhtään nekrofiilia tapausta. Varmasti löytyy niitäkin tapauksia ja missä sen parempi tällaista toimintaa harjoittaa kun nimettömänä toimivien samanmielisten keskellä.

  • Nimetön

    Vastaa

    Kakun jälkeen tuo Haapanen alkaisi olla pätevöitynyt demariehdokkaaksi.

  • Vaatimusko?

    Vastaa

    Mistä näitä mielisairaita oikein kumpuaa? Onko se Vasemmiston joukkoihin pääsyn edellytys?

  • Antisionisti

    Vastaa

    Tuosta alla olevasta jutustahan syy tälle kaikelle löytyy: Sionistit. Ne ovat kulttuurimarxismillaan saaneet vedätettyä kaikki seksuaaliset perversiot hyväksytyiksi. Hinttaroinnin laillistamisella ja hyväksyttämisellä aloitettiin ja nyt ollaan sitten pedofiliassa, joka käytännössä on täysin hyväksyttyä. Kohta hyväksytään sitten ihmissyönti, sillä vedätys on onnistunut niin hyvin.

  • Kukko

    Vastaa

    Otsikko on päin helvettiä.

  • Anonymous

    Vastaa

    Toivottavasti pedofiili Sasu pääsee matkaselliin nauttimaan jonkun ihanan körmyn hieronnasta.

  • Hiljaa rotat

    Vastaa

    5 luetuinta uutista 20.6.2022 on lapsiraiskauksia ja pedofiileja, kertoo vähän mitä tänne tulevilla on mielessä 😀

    • 2022 pride

      Vastaa

      Moi Sasu Haapanen!

    • Kyynikko

      Vastaa

      Pitäisikö ihmisten tyytyä valtamedian vesittämiin uutisointeihin vakavien asioiden raportoinnissa? Kyllä nämä salakuvaukset koulussa ovat hyvin vakava asia, kuten lapsiin kohdistuva väkivalta muutenkin. Se, että vasemmistolla on perinteisesti ollut vankka asema seksuaalirikoksissa ulkomaalaisvahvistuksiensa ansiosta ei tarkoita sitä, että kollektivistit olisivat halukkaita luopumaan saavuttamistaan eduista ilman johdonmukaista aikuisten ihmisten valppautta.

    • Nimetön

      Vastaa

      Pedofiilien ripustus kaulasta lyhtypylväisiinhän niillä on mielessä.

  • Deep State

    Vastaa

    joo huomaan Rydman on monelle

    persulle automattisesti syytön

    vain koska hän on maahanmuutto kriittinen
    mitähän tekemistä sillä on tämän nyt käytävän asian suhteen 

    voi olla että HS On se peluri tässä asiassa
    poliittis ideologiansa takia

    kenttä oikeus on nykyään valtamedian suurimpia syntejä

    minä kyllä haluan että asiasta tekee päätöksen

    se oikean oikeus puolustus asianajat ja syytäjät

    kumpikin mukana salilla 

    eikä HS än YLEN IS IL MTV3 journalistit spekulaatioillan

    jotka ovat aika usein mennyt täysin perseelleen 

    osoittautuneet valtamedian journalistien mielikuvitukseksi

    oikeuden päätökseen verrattuna

    • GLGL

      Vastaa

      ”joo huomaan Rydman on monelle persulle automattisesti syytön.”

      Tahallista vääristelyä. Tyypillistä vasenhörhölle.
      Rydman on automaattisesti syytön, kunnes toisin oikeudessa todetaan. Sen sanoo Suomen laki. Hienoa, että olet ”huomannut” jonkun noudattavan lakia. Onnistuuko se sinulta?

      Lisäksi: Kun syytteiden esittäjä on hesarin mustamaalausosasto, automaattinen syyttömyysolettama tulee automaattisesti selkärangasta.

  • Tapposen transupojut

    Vastaa

    Samaisen antifa-Punk in Finland – Refugees Welcome – Rasmus – Varis-verkosto – synagogapedoringin eräiden muiden jäsenten tutkintaan saattamisesta antifa-Valvira rankaisi (!) lääkäriä ammattioikeuksien riistolla…

    • Talmudosatanistinen makkara

      Vastaa

      Hei K. T. , mihin tutkintaan onnistuit nämä saattamaan?

      • Vaino-Mantilalle rasvattu köysi

        Vastaa

        Hei Tare Sinkkonen! Olit kuulemma ä taas myrkyttänyt vesijohtovesiä botuliinitoksiineillasi? Myytkö vielä huostalapsia transpedo-Tapposelle, kun olet vieläkin päässyt syytteittä?

  • Vakka kantensa valinnut

    Vastaa

    Moderdi versio Bonniesta ja Clydestä ei ryöstele pankkeja, vaan niillä on mielessä jotakin paljon pahempaa.Mutta mitä ihmettä RumaLi myhäilee Sasun kanssa? Olivatko jonkinlaisella kuvausreissulla hekin?

  • Vlad

    Vastaa

    Susulle antoisia saippuanostoja saunareissuille.

  • Pepe

    Vastaa

    Ajatusrikollisuudesta vankilaan. Vasemmisto saa mitä tilaa.

    • reggiN

      Vastaa

      Itsekin ensin nopeasti katsoin, mutta olihan tuo ollut ilmeisesti kameroita asentelemassa eli hieman vakavampi juttu. Vasemmistolaiset toki ajavat pedoseksuaalien ja muiden pervertikkojen & lainrikkojien etuja, joten ei tässä mikään nyt suuremmin yllättänyt.

      Turku ilman natseja → Turku pedofiileillä?

      • Tare Sinkkosen botuliinitoksiinit juomavesissä

        Vastaa

        pedo-opetusministerihän on itsekin Turusta ..

  • Kalle

    Vastaa

    Eikai noi liskolle pääse?

  • Schlageter

    Vastaa

    Jostain syystä Ylen uutinen ei mainitse tuomitun naisen nimeä – siksikö, että uutisen toimitti nainen? https://yle.fi/uutiset/3–12502502
    Kiitos Partisaanille taas kerran valtamediaa paremmasta lehtimiestaidosta!

  • käärmeenpesä

    Vastaa

    No, Sasu päässee pois vnkilasta aikanaan ja Li kenties pääsee ryhtymään tuottajaksi. Kuka ties, ystäviä kun ovat.

  • kyljys.

    Vastaa

    Turku ilman pedofiileja. Kuinka moni vasemmistolainen olisi eturivissä taputtamassa?

  • jeppe

    Vastaa

    Toivottavasti vankilasta löytyy, joku rohkea, joka tietää miten kuuluu näissä tapauksissa toimia.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi