Miksi valtamedia suojelee vasemmistopedofiili Sasu Haapasen rikoskumppani Janna Mannista?

Esitutkinnan käynnistyttyä Manninen ehti piilottaa verkosta lähes kaikki viittaukset itseensä.

Poliittiset viholliset

Varsinais-Suomen käräjäoikeus ryhtyi viime viikolla puimaan poikkeuksellisen rumaa rikoskokonaisuutta, jossa toinen vastaajista on opetusministeri Li Anderssonin ystävä ja Vasemmistoliiton entinen pormestariehdokas Sasu Haapanen. Rikolliskaksikkoa syytetään alaikäisten salakuvaamisesta koulun liikuntasalin suihkutilassa eli kansanomaisemmin ilmaistuna pedofiliasta.

Haapanen on ollut rikoksen vuoksi paljon julkisuudessa, mutta media on suonut hänen rikoskumppanilleen täyden anonymiteetin. Tämä on herättänyt ihmetystä, sillä toisaalta valtamedia on valmis julkaisemaan rikoksista epäiltyjen kansallismielisten henkilöllisyydet jo esitutkintojen alkumetreillä, vaikka näyttö näitä vastaan olisi paperinohutta.

Haapasen rikoskumppani on hänen naisystävänsä Janna Pauliina Manninen. Pedofiilikaksikkoa yhdistää sairaiden mieltymysten ohella työskentely ravintola-alalla. Manninen suoritti hotelli- ja ravintola-alan perustutkinnon Turun ammatti-instituutissa 2008.

Päätekijä

Koulunkäynnin ohjaajana sittemmin työskennellyt Manninen on pedofiilirikoksen päätekijä, sillä ilman häntä lasten kuvaaminen suihkutiloissa olisi tuskin onnistunut. Partisaani selvitti Varsinais-Suomen käräjäoikeudelta tällä viikolla, ettei Mannisella tai Haapasella ole ainakaan kotikaupunkinsa käräjillä aiempia rikosjuttuja taustallaan.

Esitutkinnan käynnistyttyä Manninen ehti piilottaa verkosta lähes kaikki viittaukset itseensä. Vanha Myspace-profiili ja Sasu Haapasen Instagram-tili paljastavat kuitenkin Mannisen ulkonäön, jota tämä on pyrkinyt pitämään visusti piilossa oikeudessa. Haapanen ja Manninen ovat myös vaatineet tuomarilta, että heidän kotiosoitettaan ei mainittaisi missään.

V kuin video?

Jos sinulla on lisää tietoa Mannisen ja Haapasen taustoista tai nykyisestä olinpaikasta, ota yhteyttä meihin: partisaani_toimitus@protonmail.com.

Äärivasemmisto Antifa Kotimaa Pedofilia Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rikos Sasu Haapanen Turku ilman natseja Uutiset Varisverkosto Vasemmistoliitto

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Eikka

  Vastaa

  Rikostaustaotteessa joka vaaditaan lasten parissa työskenneltäessä näkyvät ainoastaan tuomiot. Mikäli työntekijä ei itse kerro työnantajalle keskeneräisestä rikosprosessista ja media aktiivisesti salaa tapahtumia, on työantajan mahdotonta saada mistään kautta tietoa työntekijän pedofiilitaustasta. 

  Systeemi on mätä, aivan kuten vihervasemmistolainen valtamedia.

 • Ukki Väinämöinen

  Vastaa

  Li ei taida tietää vanhaa sanontaa että näytä ystäväsi niin kerron minkälainen olet.

 • FauHau

  Vastaa

  Kamalia olentoja tuollaiset. Hyi kun tekee pahaa katsoa edes. Voisi olla joku fyysinen rangaistus tuollaisille paikallaan. Oksettaa tuollainen pahuus mitä niissä on.

 • Louhi

  Vastaa

  Tämän naisen nykyisestä työtilanteesta voisi kysellä asianmukaisten kanavien, kuten Turun Puskaradion kautta. Jos ”lapsistaan huolestunut äiti” kyselee, niin tietoa saattaa löytyä hyvinkin helposti. Kun tietoa tulee, sen voi sitten jakaa suoraan asiasta mahdollisesti kiinnostuneille.

  • Nimetön

   Vastaa

   Porissa Impolan kaupungin osassa asuu tällähetkellä ja taitaa olla töissä Hotelli Scandic. Ja itse asun myös Impolassa siksi varma tieto.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Kenen leipää syöt, sen lauluja laulat. Medialta voisi tuet jäädä saamatta, jos pöyhisivät väärää tunkiota.

 • Bella

  Vastaa

  No aika useinhan media ei julkaise sellaisten rikoksista syytettyjen nimiä, joilla ei ole sellaista yhteiskunnallista asemaa, että ihmisten pitäisi rikoksentekijän nimi saada tietää. Toisaalta tämä Haapanen on sellaisessa asemassa juuri, että äänestävillä ihmisillä on oikeus tietää näin rankka rikos. Entäpä onko syytettyjen nimiä välttämättä julkaistu muissa pedofiilirikoksissa (ellei tekijä ole yhteiskunnallisesti merkittävässä asemassa)?

 • Neurologi Nykänen

  Vastaa

  Partisaanin yhteiskunnallinen merkitys (ja vaikutus) tutkivan journalismin eturintamassa näyttää vahvistuvan päivä päivältä.

  • Jupi

   Vastaa

   Partisaani eroaa hiukan muista pienmedioista, juuri tällaista sisältöä pitää olla.

 • Laivakissa

  Vastaa

  Mites sen Bathzarin kävi? Taustajoukoissa Demarien: Halonen, Lipponen, Jaakonsaari … valtaannousu edellyttää monia luonteenpiirteitä, joista hallitsevia ovat: psykopatia, narsismi, machkiavallismi…

 • Veli-Matti Lähteenmäki

  Vastaa

  Baltzar voi saada tuntuvat korvaukset! ”Ihmisoikeus” juristi Matti Wuori hommasi jo kertaalleen jonkun muotoseikan vuoksi hänelle miljoona markkaa aiemmista lääppimisistään! Tosin ”Ihmisoikeus” juristi Wuori ilmoitti, että miljoona täytyy maksaa hänen tililleen. (nelosen lahko-dokumentti.)

 • Tauno

  Vastaa

  Edelleen ovat vapaita.. Ja asuvat porin impolassa..

  • Nimetön

   Vastaa

   Näin on . On se kumma kun hovioikeuden tuomio kestää , saisivat lähteä jo vankilaan !!!

   • Nimetön

    Vastaa

    No niin hovioikeus piti tuomiot ennallaan , vihdoinkin lähtevät vankilaan!!!!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi