Sininen Tulevaisuus muuttaa nimeään

Nyt käytävissä aluevaaleissa sillä on alle 20 ehdokasta koko maassa.

Poliittiset viholliset

Muistitko, että Suomessa on olemassa myös Sininen Tulevaisuus ‑niminen puolue, joka ei kiinnosta ketään? Puolue syntyi, kun poliittiset opportunistit lähtivät kovaan ääneen kävelemään Perussuomalaisista Jussi Halla-ahon tultua valituksi sen puheenjohtajaksi.

Ensimmäiset noin kaksi vuotta Sinisellä Tulevaisuudella oli ministeritasolla väkeä. Nämä olivat päässeet palleilleen Perussuomalaisten siivellä. Sitten tulivat vaalit ja vielä ennen vaaleja hallituspuolueena toiminut puolue putosi pois koko eduskunnasta. Viimeistään tässä vaiheessa siitä muuttui yleinen vitsi.

Puolue ei ole nauttinut minkäänlaista kansansuosiota tunnetuista poliitikoistaan huolimatta, sillä se on käytännössä köyhän miehen Kokoomus varustettuna katkeruuden kirpakalla mausteella. Nyt se koittaakin hämätä äänestäjiä vaihtamalla nimeään.

Sininen Tulevaisuus muuttaa nimensä Suomen Korjausliikkeeksi. Samalla väri muuttuu sinisestä oranssiksi. Sen teemana ovat samat kapitalistiset arvot kuin Kokoomuksella, joten menestystä ei liene luvassa jatkossakaan.

Vajaan viiden vuoden aikana puolue on pudonnut eduskunnasta, potkinut tunnetuimpia jäseniään pihalle riitojen takia ja yksi sen tunnetuimmista jäsenistä Simon Elo vaihtoi puolueen Kokoomukseen paremman tilipussin toivossa jo aikaisemmin.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kapitalismi Kokoomus Kotimaa Poliittiset viholliset Sionismi Talous Uutiset

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Korjausliikkeelle reipasta tulevaisuutta:

  https://www.youtube.com/watch?v=UXL6xBaxpdw

  • pzkw

   Vastaa

   👍🏻 😂

 • Tupauuno

  Vastaa

  Kovastihan nuo sinisen tulevaisuuden hillotolppaministerit kehuivat jälkeenpäin itseään. Timo Soinikin oikein laski itsensä Suomen parhaiden ulkoministerien joukkoon. En kyllä muista yhtään merkittävää saavutusta, mitä Soini ulkoministerinä olisi tehnyt. Ehkä kuitenkin Turkin vierailu, jossa Soini totesi, että Suomi ja Turkki omaavat samanlaiset arvot. Tarkoittiko hän esim. että korruptiossa omaamme samanlaiset arvot, siis Soini ja Turkki. Lindström oli samaa vankkaa hillotolppa ainesta myös.

  • Nöf-nöf

   Vastaa

   ”Pontevalla” (Seiskan termi) Soinillahan on ilmeisesti vieläkin palautusneuvottelu ”kesken” (tuskin koskaan aloittikaan) Irakin kanssa matujen palauttamisesta.

   Mitä Soini muka teki ulkoministerinä muuta kuin sai ministerimersun jouset vaihtoon?

 • Keijo K

  Vastaa

  Eikö peräkonttipuolue olisi kuvaavampi nimi näille menneisyyden vangeille?

 • Ukki Väinämöinen

  Vastaa

  Seteliselkärankaiset pelurit.

 • Oranssi Paska

  Vastaa

  Kun olin nuori, oli sellainen Punk-yhtye nimeltään ORANSSI PASKA , miten olivatkin ennustaneet tulavoisuudessa että paskan väri on oranssi…

  Lienee nämä ’siniset’ eli takinkääntäjäpetturit, soinin hanurin nuolijat, maksimaaliset seteliselkärankaiset pyrkyrit, viimein huomanneet olevansa täyttä paskaa ja napanneet värinsä sen mukaan.

 • juha II

  Vastaa

  Miten olisi ”Build back Better”!
  Siihenpä se rehellisyys sitten loppuisikin-.

 • Eikka

  Vastaa

  Tässäpä uusia nimiehdotuksia Suomen korjaussarjalle seuraavaan nimenvaihtoon:

  Töihin Surauttajat
  Koomaiset Kirjailijat
  Sillin Kutojat
  Herkun Sepittäjät
  Kompin Piristäjät
  Hillittömät Paahtajat

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi