Yle: Suomeen tarvitaan ”vahva johtaja” määräämään rokotepakko ja ”kovennettu” koronapassi

Koronahysteria on edennyt pisteeseen, jossa voidaan ehdottaa avoimesti, että nimellisesti "demokraattinen" Suomi alkaisi ottaa politiikalleen mallia esimerkiksi Kiinalta.

Poliittiset viholliset

Yleisradio julkaisi hiljattain kaksi artikkelia, joissa vaaditaan Suomeen äärimmäisen raskaita koronapakkokeinoja. Valtamedian lietsoma koronahysteria on edennyt jo pisteeseen, jossa median edustajat voivat ehdottaa avoimesti, että nimellisesti ”demokraattinen” Suomi alkaisi ottaa politiikalleen mallia esimerkiksi Kiinalta.

Jenny Martikaisen kirjoittamassa artikkelissa syytettiin suomalaisia siitä, että (toisin kuin Kiinassa) täällä koronapassikeskustelu keskittyy edelleen liikaa ”yksilönvapauksiin, ei yhteiseen vastuuseen”. Artikkelin mukaan jopa Yhdysvaltojen ilmapiiri on terveempi kuin Suomen, sillä Amerikassa työpaikkojen rokotepakko koskee jo 100 miljoonaa työntekijää.

Yhdysvaltojakin tehokkaampaa koronapolitiikkaa on Ylen mukaan tehnyt Kiina. Ylen artikkelissa todetaan:

”Palataan hetkeksi Kiinaan. Maassa jossa tarkkailu on arkipäivää, koronavalvonta hätkähdyttää harvoja. Suomalainen Kiinassa asuva kaverini kehui keväällä, miten huojentavaa oli tietää vaikkapa taksikuskin olevan vastatestattu.

Valvonta ei tietenkään ole ongelmatonta. Kiinaa johtava kommunistinen puolue on yksinvaltainen ja sen ihmisoikeusrikkomukset kaikkien tiedossa.”

Moni kiinalainen saa kuitenkin myös nauttia autoritarismin hedelmistä. Juuri tähän perustuu Kiinan kommunistisen puolueen valta. – – Koronan vastaisessa taistelussa kyttäys on tuottanut tulosta. Elämä Pekingissä on ollut kuukausia lähes normaalia.”

Valtion pelottelupropagandaa kansalle

Samaa aihetta käsitellään myös Suvi Turtiaisen kirjoittamassa Yle-artikkelissa, jonka keskiössä on Saksan koronapolitiikka. Koronapolitiikan mallimaaksi kohotettu Saksa suunnittelee nyt kansalaisten pakkorokotuksia. Artikkelissa todetaan:

Saksa ei elä koronapassitodellisuudessa vaan kovennetun koronapassin todellisuudessa. Rokotusten lisäksi on tehtävä jatkuvasti pikatestejä. Itse tein viime viikolla neljä, kolmesta rokotuksesta huolimatta. Kyse on antigeenipikatesteistä. Niitä tehdään asukkaille maksutta lähes jokaisessa kadunkulmassa (etu ei koske turisteja). Sähköpostiin tulee vartissa virallinen testitulos.

Kuulostaako rasittavalta? Saksalaisten mielestä ei. Selvä enemmistö kannatti joulukuun alun kyselyssä lisärajoituksia. Ja huomio: tässä vaiheessa koronapassia kysyttiin lähes kaikkialla. Kansan pyyntöön vastattiin. Saksan poliittinen johto määräsi rajoitukset, joka merkitsee käytännössä rokottamattomien sulkua monien palvelujen ulkopuolelle.

Ilman rokotuksia pääsee lähinnä joukkoliikenteeseen ja ruokakauppaan. Tosin Berliinin julkisissakin vaaditaan rokottamattomilta päivänpäällistä testitulosta. Ravintolaan tai vaatekauppaan ei pääse kuin rokotettuna tai taudista parantuneena. Testillä ovi ei enää aukea.”

Yle ilmeisesti toivoo kykenevänsä luomaan Suomeen Saksaa muistuttavan tilanteen, jossa valtion propagandalla kyllästetyn kansan enemmistö vaatii entistä rajumpia rajoituksia omiin yksilönvapauksiinsa. Haaveissa siintää kiinalainen valvontayhteiskunta, jossa korruptoituneet poliitikot ja näitä rahoittavat finanssimiehet tietävät pienimmätkin yksityiskohdat kansalaisten elämästä.

Lähde: Yle (1, 2)

Kiina Kokoontumisvapaus Koronarajoitukset Koronavirus Kotimaa Liikkumisvapaus Pakkorokotukset Poliisivaltio Poliittiset viholliset Politiikka Rokotepassi Rokotteet Saksa Ulkomaat Ulkonaliikkumiskielto Valtamedia Valvonta Yhteiskunta Yleisradio

Keskustelu

19 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Hart wie Kruppstahl

  Vastaa

  Tooran profetia messiaan tulemisesta edellyttää 6 miljoonan ”poistumista” oikeasti.
  Jos karjaa poistuu samalla, ja rahaa tulee, aina parempi.

  Tietysti nopeus on tärkeää, ihmisillä on ikävä tapa ruveta ajattelemaan kun asiat pitkittyvät.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Ylen toimittajien pyrkimyksenä on lobata kommunismia kansan keskuuteen.
  Flunssaviruksen varjolla ihmisten yksilönvapaudet ja perusoikeudet on poljettu käytännössä olemattomiin kohta.
  Miksi emme ole nähneet tällaista hysteriaa aiempina influenssakausina?
  Koska sana influenssa ei olisi välttämättä uponnut tähän väestöön niin helposti, vaikka yksinkertaisia ihmisiä suuri näyttää olevankin, piti keksiä jotain muuta ja valjastaa valtamedia tekemään väsymätöntä propagandatyötä.
  Käytännössä monikansalliset lääkeyhtiöt sanelee lähitulevaisuudessa oikeutesi käydä töissä, miten vietät vapaa-aikaa, ketä tapailet ja missä. Herätkää ihan oikeasti, Suomessa kuoli viime vuonna enemmän ihmisiä itsemurhiin kuin koronan kanssa oli kuolleita!

  ” Rokotusten lisäksi on tehtävä jatkuvasti pikatestejä. Itse tein viime viikolla neljä, kolmesta rokotuksesta huolimatta.”

  Yllä oleva lainaus kertoo kaiken siitä, että tuollaiset ihmiset ovat täysiä retardeja, joilla ei pitäisi olla minkäänlaista paikkaa yhteiskunnassa, he ovat idiootteja, eivätkä ikinä siitä muuksi muutu.

  • Tyrsky

   Vastaa

   ”Alle 65-vuotiaita tautiin kuoli 42 henkilöä, mikä on alle kahdeksan prosenttia kaikista koronavirustautiin kuolleista. Koronavirustautiin kuolleissa ei ollut alle 20-vuotiaita, nuorin menehtynyt henkilö kuului ikäryhmään 20–24-vuotiaat ja vanhin oli yli 100-vuotias.”
   https://www.stat.fi/til/ksyyt/2020/ksyyt_2020_2021-12–10_tie_001_fi.html

   Silti rokotepassi pitää saada kaikille ja viisivuotiaatkin tulee piikittää. Lisäksi koronakuolemaksi lasketaan kaikki koronan kanssa kuolleet, eivät siis koronaan kuolleet.

  • GG

   Vastaa

   Edustuksellinen demokratia ja varsinkin yleinen äänioikeus oli pahin virhe koskaan minkä länsimaat ovat tehneet. Olisi pärjätty vallan hyvin ilman niitä ja todennäköisesti paremmin ainakin henkisesti ja fyysisesti jos ei niinkään ehkä suoraan materiaalisesti. 

   Tuokin lainaus että katsokaa miten hyvin minä alistun/polvistun ja uskon kun otin/otan kaikki injektiot mitä ylhäältä määrättiin/määrätään ja mistä valtamediassa jatkuvasti pelotellaan ja vielä testejä päälle koko ajan, eli sinunkin pitää että ollaan samalla viivalla, on juuri heikon mentaliteetti jonka hän haluaa istuttaa kaikkien mieleen itsensä lisäksi jotta tuntisi itsensä ja elämänsä merkitykselliseksi. Ja enemmistö on nykyään juuri noita tyyppejä.

 • Luusalmi

  Vastaa

  Jos nyt olen ymmärtänyt oikein niin jenkeissä vasemmisto johtoinen senaatti hylkäsi tämän Bidenin rokote pakon, joten USA:ssa ei ole rokote pakkoa, tosin tiedä sit mihin uutisiin uskoa ja mihin ei..

 • Minä

  Vastaa

  Koronapassilla ei ole mitään tekemistä vastuullisuuden kanssa, eikä se enempää ole vastuullista vaatia kansaa rokottautumaan.

  Koronapassi on mielivaltaa, ei tiedettä tai terveyttä. Rokotetut levittävät tautia ja saavat sen. Miksi vaaditaan koko kansaa rokotuksiin, kun sairaaloissa on paljon rokotushaitoista kärsiviä potilaita, mutta sitä tietoa salataan. Jos hallituksella olisi puhtaat jauhot pussissa, ei se valehtelisi ihmisten terveyden kustannuksella. Nythän se tekee päätöksiä, jotka ovat treveydelle haitallisia, mutta kovaan ääneen ja median tuella toitottavat, että kyse on terveydestä.

 • Pah

  Vastaa

  No mutta! Onneksi näille inklusiivisille punavihreille diversiteettikommunisteille on olemassa maailmalla valmiita totalitäärisestä johdettuja kommunistivaltioita aina Pohjois-Koreasta lähtien. Eli ei muuta kuin pakkaamaan ja nokka kohti sosialistista unelmaa.

  https://rapsodia.fi/wp-content/uploads/2020/10/Haluatteko-totaalisen-karaateenin.jpg

  https://i.dailymail.co.uk/1s/2021/09/27/06/48437921–0‑image-a-34_1632721653276.jpg

 • Kaukopartiomiehen poika

  Vastaa

  Sissileiri on varustettu!

 • Tekijämies

  Vastaa

  Ei auta Ylen satuilu. Kriittinen massa ei suostu piikitettäväksi ja luojan kiitos Suomi on harvaanasuttu maa, jossa on paljon haja-asutusta. Miten kansalaisia edes valvottaisiin? Mistä resurssit? 

  On syytä muistaa, että viime vuoden Uudenmaan sulku oli todellisuudessa viranomaisten suorittama harjoitus. Jos tällaisia ”sulkuja” asetetaan koko maan alueelle, niin siinä on aikamoinen työ suoriutua siitä onnistuneesti.

  Nämä artikkelin koronafoobikot voivat mielestäni muuttaa sinne Kiinaan nauttimaan ihanneyhteiskunnastansa suuren johtajan alaisuudessa.

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  NLoon liittyvissä maisa järjestettiin kansanäänestyksiä. Noin 90% halusi liittyä NLoon. Luku voi olla oikea kun seuraa nykymenoa…

 • pää määrää

  Vastaa

  Ylen artikkelit perustuvat tietenkin Koronan vaaralisuuteen, vai onko korona vaarallinen.

  Suomessa on kuollut tautiin 20 kuukaudessa 1421 ihmistä eli 0,026%. Alkoholin haittavaikutuksiinkuolee vuodessa 1700 ja 20 kuukaudessa 2800 noin 0,052%. Mieti itse koronan vaarallisuutta ja sen aiheuttamaa kiusaamista ja rahojen menoa.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Tuo Saksan meininki tarkoittaa, että tautivapaaksi todetun ihmisen elämää rajoitetaan. Kysymys ei siis ole minkään taudin leviämisen torjumisesta vaan jostain muusta.

 • Danger

  Vastaa

  Ja aivan upeaa miten ”liberaalit-sosialistit” olivat eilen 9.12, 100% yhteistyössä ‚”trumpisti” konservatiivien kokoomus tyyppien kanssa , tuodakseen tätä pikku juntaa Suomeenkin .
  😏
  Erittäin vaarallinen tilanne…
  Follow the money .…

 • Mummo

  Vastaa

  Eikö näiltä tomperoilta voisi vaatia Orwell:n 1984 lukemista, edes yhden kerran ja ajatuksella; s..na!

 • Tomppa

  Vastaa

  Tässä hierotaan massapsykoosin avustuksella totaalitaarista pankkiirioligarkiaa, jonka sloganina on, kun et omista mitään, olet onnellinen (me oligarkkipankkiirit omistamme kaiken puolestasi).

  https://www.youtube.com/watch?v=V_g3CwEbQtU

  • Nimetön

   Vastaa

   Ja minäli ei omaa kykyä lukea kirjaa, voi saman katsoa kavereiden kanssa ihan leffan muodossa.
   Tehty on parilla eri vuosikymmenellä tehtyä versiota ilman mainittavia sisältöpoikkeamia.

 • Mielipiteilijä

  Vastaa

  Oikeasti vahva johtaja lakkauttaisi kaikki koronaan liittyvät hullutukset.

 • Ajatella

  Vastaa

  Vieläkö joku on oikeasti sitä mieltä ettei ole mitään ylikansallista salaliittoa kansojen kukistamiseksi pysyviksi orjavaltioiksi? Onko edes mitään näyttöä ettei näin olisi? Ei tietenkään ihmetytä että suuryhtiö-mediat ovat suuryhtiö-agendojen asialla, kansoja ja voimallistavaa perinteistä kulttuuria vastaan hyökkäämässä? Salaliittodenialistit tyypillisesti vähättelevät sitä rajua valtioterroria jota ”monikultturismin” ja ”terveydenhuollon” nimissä toteutetaan jopa maamme lapsiin kohdistuneena. Kaikkialla näemme tänään sodan olevan meneillään, ja tällä hetkellä sotaa voittamassa oleva taho voi jo määrätä että toinen sodan osapuoli ei saa edes kokoontua keskenään, eikä keskustella puolustuksesta some-alustoilla. Sodassa tällä hetkellä voittamassa oleva taho on määrännyt että kaikki itsepuolustus nimitetään joksikin vaaralliseksi tai tautiseksi ilmiöksi jota tulee vastustaa ”yhteisen edun” nimissä.

 • Salomon

  Vastaa

  Niin! Eihän sitä tarvi kuin kirjottaa, että enemmistö ”Saksan” kansasta on todellakin jonkin pakon puolella ja miten tehokkaasti toisaalla on (kuka jaksaisi tarkistaa jutun paikkaansa pitävyyttä) toimittu, 90% nielee jutun sisäänsä kuin Haavisto kullin

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi