Yle sensuroi uutistaan, jossa paljasti Krista Kiurun valehtelevan tehohoitopaikkojen määrästä

Yleisradion sensuuripolitiikalla kansalaisiin pyritään valamaan perusteetonta luottamusta valehteleviin poliitikkoihimme.

Poliittiset viholliset

Krista Kiuru.

Suomen hallitus on pyrkinyt lietsomaan kansalaisiin uutta koronahysteriakierrosta valehtelemalla jäljellä olevien tehohoitopaikkojen määrästä. Mielenkiintoista kyllä, kaikista maamme medioista juuri Yleisradio paljasti peruspalveluministeri Krista Kiurun (sd.) koronavalheet hiljattain.

Kiuru valehteli tiedotteessaan, että ellei kansalaisten yksityisyydensuojaa loukkaavaa koronapassia, kokeellisia rokotteita ja taudin leviämisen kannalta hyödyttömiä liikkumisrajoituksia oteta entistä laajemmin käyttöön, tulee sairaanhoitojärjestelmämme romahtamaan. Kiurun kertoman tarinan mukaan ”koko valtakunnassa on jäljellä ainoastaan seitsemän tehohoitopaikkaa, jonka jälkeen joudutaan poikkeuksellisiin olosuhteisiin”.

Yleisradio kuitenkin kirjoitti aihetta käsittelevässä uutisessaan seuraavasti:

Todellisuudessa tehohoitopaikkoja on jäljellä huomattavasti enemmän. Yle selvitti tehohoitopaikkojen määrän keväällä 2020. Tuolloin Suomessa oli noin 400 tehohoitopaikkaa. Normaalisti tehohoitopaikkoja on noin 300, eli paikkojen määrä oli koronapandemian alkuviikkoina noussut kolmanneksella.

Keskiviikkona Suomessa oli tehohoidossa 42, joten ministeri Kiurun lausunto seitsemästä jäljellä olevasta tehohoitopaikasta ei pidä paikkaansa.

Kuvakaappaus: Yle.

Yle sensuroi itseään

Ylen faktantarkastus ehti alkuperäisessä muodossaan olla esillä kuitenkin vain muutaman tunnin ajan. Sinä aikana tekstistä ehdittiin ottamaan kuvakaappaus, minkä lisäksi se tallentui uutistekstejä listaavalle Peda.net-sivuille.

Jo seuraavaan aamuun mennessä Ylen artikkelista olivat kuitenkin kadonneet kohdat ”todellisuudessa tehohoitopaikkoja on jäljellä huomattavasti enemmän” ja ”ministeri Kiurun lausunto seitsemästä jäljellä olevasta tehohoitopaikasta ei pidä paikkaansa”.

Yleisradion sensuuripolitiikalla kansalaisiin pyritään valamaan perusteetonta luottamusta valehteleviin poliitikkoihimme. Koronatyrannia kestää vain niin kauan kuin enemmistö kansasta ei ymmärrä vallanpitäjien valehtelevan meille jatkuvasti.

Lähteet: Yle, Peda.net

Hallituksen propaganda Hallitus Koronarajoitukset Koronavirus Kotimaa Krista Kiuru Lääketeollisuus Mediakritiikki Pakkorokotukset Poliittiset viholliset Politiikka Propaganda Rokotepassi Rokotteet Sensuuri Valtamedia Yhteiskunta Yle

Keskustelu

21 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • jj.t

  Vastaa

  eilen laitoin yleisökirjoituksiin iltasanomiin,juuri saman jutun ylen sivuilta,noin klo.14.30. sitä ei julkaistu,mutta nähtävästi saatiin kimmoke jutun poistoon ylen sivuilta.

 • Anonyymi

  Vastaa

  https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/267d645a-c545-4161-aa04-bc742a580248

  Varmaan kaikki tartunnan saaneetkin valehtelee? Eikös koronavirus ole valetta vaan. Ilmeisesti lapseni äitikin on valehtelija, kun oli SARS-CoV‑2 viruksen vuoksi sairaalassa.

  • Passipoliisi

   Vastaa

   HYVÄ ANONYYMI! Onhan täällä joku muukin tolkun kirjoittelija. Eii nämä hemmot tätä iltalehden uutista usko, tämähän on huijausta. Ei tuollaista henkilö ole olemassakaan, kaikki on feikkiä.
   Kuunnellaanpa vaan kun nämä rokotusrintamakarkurit pääsee ääneen. Kuullaan mitä huvittavimpia selityksiä tällekin uutiselle. Voi ihme, että pitää nykysuomessa olla tuollaisia jääriä, vastustetaan vastustamisen vuoksi ja mitä he saavuttavat, kansalaisten hyljeksinnän ja aivottomiksi luokittelun.

  • Nimetön

   Vastaa

   Onpas oikeuslääketieteellinen kuolinsyyn selvitys tehty nopeesti kun yleensä siihen menee yli vuosi. Sitä varmistettua kuolinsyytä odotellessa…

  • Lääkehistoria

   Vastaa

   Influenssa A- ja B- virukset ovat kiertäneet maapalolla iät ja ajat. Ja aina silloin tällöin ihmisiä joutuu sairaalaan, kun elimistön puolustusmekanismi heikkenee syystä tai toisesta. Se nyt on vain osa luonnon kiertokulkua jossa vastustuskyvyn saaneet eivät sairastu vakavasti tai ollenkaan.

   Miten on, onko aiemmin käyty ottamassa flunssarokotteet?

  • Red Pill jäbä

   Vastaa

   Miten niin ”lapsesi äiti”? Eikös sitä yleensä kutsuta vaimoksi, avovaimoksi tai vähintään tyttöystäväksi? Kävikö tässä osaltasi lapsus vai onko hän sinulle todellakin vain lapsesi äiti? Kun olit hoitanut hommat niin yllättäen pääsi parisuhteessa ”rakkaus” loppumaan? Tämmöistä monet naiset tekevät, valitettavasti joten aivan hyvin hän voi olla valehtelija.Tai sitten vain hyväuskoinen, joka luulee sairastuneensa koronaan.Ihmiset sairastuvat kuka mistäkin syystä, nykyään kaikki vaan merkataan koronan piikkiin.Minä en luota yh-mammoihin tippaakaan.Leskeksi jääneet ovat asia erikseen, heitä en moiti.

 • Jns. Man

  Vastaa

  Joka vuosi ennen koronaa on ihmisiä ollut teholla infulenssaa sairastaen, jopa enemmän kuin nyt.
  Terveydenhuolto tulee kyllä olemaan kovilla kun rokotehaitat räjähtävät kasvuun. Nämä voidaan tietysti naamioida uuden ’korona-variantin’ ja ’rokottamattomien’ syyksi. Jokainen jonka viimeisestä koronarokotuksesta on yli puoli vuotta on ’rokottamaton’.
  Enpä olisi uskonut että totalitarismiin siirrytään näin äkkiä.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Taitaa Kiurulla olla kiire julistaa poikkeustila ja känselöidä joulu. Ehkäpä viimein saadaan ulkonaliikkumiskielto.

  Kuka muistaa vielä Uudenmaan sulun? Polpo jopa myönsi, että kyseessä oli harjoitus.

  Pääministeri Marin möläytti 2021 keväällä, että koronatoimet kestää ainakin vielä seuraavan vuoden. Saman asian eduskunnassa möläytti alkusyksystä valtionvarainministeri Saarikko.

  Eli kohta tulee koronatyranniaa lisää Suomeen. Saa nähdä miten aluevaalien käy. Känselöidäänkö ne kuntavaalien tavoin? 

  Tosin keväällä ei pahemmin rokottettuja ollut ja myöskään sairaalat eivät täyttyneet koronapotilaista. Nyt tilanne on päinvastainen ja hallinnon mielestä kriittinen. Miten tässä pääsi näin käymään?

 • Passipoliisi

  Vastaa

  Tämä on Sinulle, joka et vielä ole ottanut koronarokotetta
  Rokote on monin verroin vähemmän vaaraksi kuin koronatauti.

  KOKO maailmaa raastava koronavirus raastaa myös Suomessa. Sairaaloissa on hoidettavana enemmän koronapotilaita kuin koskaan tähän mennessä ja tehohoidon kapasiteetin riittävyys on uhattuna. Monien terveys ja jopa henki ovat vaarassa. Rokottamattomia on liian paljon, jotta pandemiaa voitaisiin tehokkaasti taltuttaa ilman kovia rajoituksia.

  Jos pelkäät rokotetta, ota koronarokote, sillä rokote on monin verroin vähemmän vaaraksi kuin koronatauti. Tämä tieto on varmuudella todettu asiantuntijoiden hyvistä tutkimuksista, kun jo monia miljoonia ihmisiä on sairastanut koronataudin ja monia miljoonia ihmisiä on rokotettu sitä vastaan.

  Jos lääketieteellisistä syistä et voi ottaa rokotetta, kerro ystävillesi ja läheisillesi, että Sinun on turvallisempi elää heidän joukossaan, jos heidät on rokotettu. Siitä tietää, kuka on ystävä.

  Jos et usko saavasi vakavaa tautia, ota rokotus. Sanon kokemuksesta, että kukaan kolaripotilas ei uskonut joutuvansa onnettomuuteen. Nuori ihminenkin voi saada vakavan taudin, vaikka se on heillä harvinaisempaa. Nuorista tehopotilaistakaan tuskin kukaan on uskonut saavansa vaikeaa tautia.

  Jos olet raskaana, ota rokotus. Tutkimuksessa on käynyt ilmi, että koronatauti lisää kuolleena syntyneiden lasten riskiä.

  Jos olet äiti tai isä, ota rokotus. Vaikka et rokottautuisikaan itsesi takia, se on tarpeen lasten vuoksi. Olet toimillasi saanut heidät maailmaan. Rokottautumalla pienennät merkittävästi sitä riskiä, että lapsesi kokee pelkoa ja ahdistusta Sinun joutumisestasi sairaalahoitoon tai tulemisesta orvoksi.

  Jos et oikein ymmärrä koko koronatautiasiaa, luota aitojen asiantuntijoiden neuvoihin ja ohjeisiin. Älä luota muiden sanomisiin, äläkä trollien levittämiin valheisiin netissä.

  Jos et halua tehdä toisille ihmisille pahaa, ota rokotus. Rokotuttamalla itsesi vähennät huomattavasti sitä riskiä, että aiheuttaisit pahaa (vakavan taudin, invaliditeetin tai kuoleman) toiselle ihmiselle. Pahan aiheuttaminen toiselle ihmiselle voi tapahtua tahtomattakin.

  Jos katsot, että toisen ihmisen terveys ja henki ei ole Sinun asiasi, ota rokotus. Rokotuttamalla itsesi tulet muiden ihmisten silmissä hyväksytyksi.

  • Joo pelkään koronarokotetta

   Vastaa

   Ei sulla sattus olemaan luetteloa niistä ainesosista, joista se rokote on valmistettu? Ovatko ne turvallisia? Ja sitten vielä jotain dataa siitä mitkä ovat rokotteen pitkäaikaiset vaikutukset? Löytyykö tietoa missä jamassa rokotetut ovat 15 vuoden päästä? Koitapa keskustella ihan asiallisesti ilman syyllistämistä ja vittuilua jos vaan kykenet.Sulla ei ole koskaan antaa mitään tilastotietoa eikä linkkejä mihin juttusi perustuvat.Vedätkö ne ihan hatusta? Muista laittaa ensi kerralla tietolähteet mukaan, kiitos!

  • Sensuroimaton Totuus

   Vastaa

   Nyt on oli niin kova veto että ehdotan hybridikeskukselle että antavat sinulle palkankorotuksen!

   PS: Lähes kaikki kilseet oli mukana vain ”rokottamattomat pitävät rokotettuja panttivankeinaan” unohtui, siitä miinus muuten täydelliseen propagandapläjäykseen.

   Arvosanasi: 10-

 • Anonyymi

  Vastaa

  https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/fca35691-4d18-40ce-8e7a-ae9ebb11911a

  Ehkä nämä tollot heräävät todellisuuteen, kun itse sairastuvat vakavasti SARS-CoV‑2 virukseen. No jotkut ovat niin idiootteja, että pitävät taikauskostaan kiinni vaikka todellisuus on aivan toinen. Se on vähän sama kuin yrittäisi väitellä Flat Eartherin kanssa. Nämä uskovat kaikki salaliittosadut rokotteista, mikrosiruista ja koronavirus on ”valetta” öyhötyksestä.

  • Sieg Heil!

   Vastaa

   Mikä kiihko sulla on pelastaa natsit koronavirukselta? Onko neljäs valtakunta haaveissasi vai mikä vaivaa? Joo, olen itse ottanut koronarokotteen mutta en todellakaan suosittele niitä natseille.Olet sairas ihminen.Antasit nyt perkele niiden kuolla siihen koronaan eihän me muuten päästä niistä koskaan eroon.

 • Nimetön

  Vastaa

  He ovat patologisia valehtelijoita ja huijareita. Eikä siihen ole mitään parannuskeinoa.

  Nyt tarvitaan aikamme Eugen Schaumanneja tekemään loppu tästä tyranniasta. Mutta se ei riitä.

  On saatava mobilisoitua niin paljon puolisotilaallista vastarintaa kuin mahdollista ja nopeasti. Ennen kuin tulee pakolliset murhapiikit ja eristysleirit.

 • Eikka

  Vastaa

  Vasta pari viikkoa sitten uutisoitiin, että Suomi voi ottaa vastaan koronapotilaita Virosta.

  ”Suomessa 50 tehohoitopaikkaa koronapotilaille on toiminnallinen maksimi, ja käytössä niistä on ollut pitkin matkaa noin 30, joten siinä mielessä mahdollisuus tukea Viroa on olemassa”, lähde: https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/dbcaedeb-1836–4b6c-92df-3b7b37bd363f

  Subjektiivisen kokemukseni mukaan ministeri Kiurun ainoa järjellinen ja paikkansa pitävä väite on ollut ” viikko se on ensi viikollakin ”. Tämän sitaatin myötä toivotan hyvää viikonloppua kaikille Partisaanin lukijoille ja luoja meitä varjelkoon älyllisesti nollatason päättäjistä. Aamen.

 • rautanyrkki

  Vastaa

  missä toi valehteleva lesbo asuu mä hakkaa sen

 • Passipoliisi

  Vastaa

  Erään tehohoito-osaston hoitaja avautui:
  Tehohoito-osastolla potilaiden riski menehtyä on aina suurempi kuin muualla. Koronapotilaiden tilanne poikkeaa olennaisesti muista potilaista.

  – Tämä tauti on ollut alusta asti arvaamaton. Ei ole merkkejä, joista voisi päätellä mitään potilaan selviämisestä. Tietyt asiat pätevät joihinkin potilaisiin mutta eivät taas päde jonkun toisen kohdalla. Kliiniset merkit esimerkiksi hengitysvajauksessa eivät mene tyypillisen kaavan mukaan. Ja jos potilas selviää teholta, ei voi myöskään tehdä päätelmiä hänen jatkostaan, Laine sanoo.

  VAIKKA tilastot puhuvat karua kieltä siitä, että teholle päätyvät nimenomaan rokottamattomat, jokainen Tyksin ammattilainen painottaa vuorollaan potilaiden tasa-arvoisuutta. Henkilön tausta ei vaikuta hänen saamaansa hoitoon.

  – Emme arvota ketään sen mukaan, onko hän rokotettu vai ei. Potilaiden määrä tuo kuitenkin surullisuutta omaan työhön: Kaikkien ei välttämättä tarvitsisi olla täällä.

  – Ehkä tietyllä tavalla näihin potilaisiin on liittynyt avuttomuuden tunne. Olemme tottuneet siihen, että tiedämme, mitä tapahtuu seuraavaksi. Näiden potilaiden kanssa ei aina tiedetä. Välillä olemme joutuneet levittämään kädet ja tarjoamaan potilaalle arvokkaan kuoleman. Tietenkin se tuntuu. Ehkä on normaalia enemmän se tunne, että nämä kuolemat ovat turhia. 

  Sairaanhoidon ammattilainen kertoo, että lähes poikkeuksetta jokainen teho-osastolta selvinnyt rokottamaton on muuttanut mieltään rokotuksen tarpeellisuudesta.

  – Tuorein esimerkki on eiliseltä. Potilas totesi monta kertaa, että olinpa hölmö. Hän ei ollut ymmärtänyt, mistä tässä on oikeasti kyse. Monelle on tullut se ajatus, että antakaa rokote ja mielellään heti,

 • Höh

  Vastaa
 • Matti Kirpala

  Vastaa

  Kun ylipainoiset ja alipainoiset ministerit lopettaa valehtelun niin tämä ns.pandemija on ohi.

 • Nimetön

  Vastaa

  Tämä Klaus Schwabin jalkavaimo hallitus muodostaa nyt vakavan uhan monelle suomalaiselle. Nimittäin koronamyrkkypiikki kun tappaa, sen jälkeen ei jää muuta kuin mahdollisesti hautakivi rokotetun muistoksi.

  Kenraalikuvernööri Bobrikov ammuttiin valtioneuvoston linnassa. Nyt on paljon vaarallisempi tilanne. Kuoleman kultin edustajat vaativat että kansa heittäytyy pelaamaan hengellään venäläistä rulettia.

  Entä jos kansa nyt toimisi suoraviivaisesti ja tekee lopun tästä murhaorgiasta päästämällä ilmat pihalle murhaministereistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Uskokaa jo, teidän on PAKKO ottaa se vapaaehtoinen piikki!

  Ei se mitään että tämä piikki on n. 800 kertaa tappavampi kuin tähän asti tappavin isorokkorokote.

  Ei pulinoita, piikille! Heti!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Lue seuraavaksi