THL:n professori: Edes 100 % rokotekattavuus ei riitä, rajut pakkokeinot käyttöön Suomessa

Jantunen ennustaa, että tarpeeksi kauan jatkuva taloudellinen painostus pakottaisi lopulta kaikki suomalaiset ottamaan toistuvasti koronarokotteita aina uusien varianttien syntyessä.

Poliittiset viholliset

Matti Jantunen.

THL:n tutkimusprofessori emeritus Matti Jantunen linjaa, ettei koronapakkotoimia voida sittenkään lopettaa edes tilanteessa, jossa kansallinen rokotekattavuus olisi 100 prosenttia. Vallanpitäjät ovat siirtäneet koronatavoitteidensa maalitolppia järjestelmällisesti sitä mukaa, kun suomalaiset ovat alistuneet uusille pakkotoimille.

”Rokotteista ja varianteista riippuen 100 prosenttia ei välttämättä riitä”, Jantunen kirjoitti Twitteriin. THL-professorin mukaan Suomi voisikin ottaa käyttöön rokotuspakon ja toteuttaa sitä Italian mallin mukaisesti. Italiassa suuri määrä perheitä on jäänyt kokonaan ilman toimeentuloa, koska työnantajille on myönnetty lupa estää rokottamattomien pääsy töihin.

Jantusen kaavailema rokotepakko kattaisi ”kaikki julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin palkka- ja vapaaehtoistyöt, joissa oireettoman koronaviruksen kantajan on mahdollista tartuttaa työtovereita, asiakkaita tai kolmansia henkilöitä”. Jantusen mukaan rokottamattomien liikkumiskielto käsittäisi käytännössä kaikki muut paikat paitsi ”ruokakaupat, apteekit ja keskeisimmät julkiset palvelut”.

Jantunen ennustaa, että tarpeeksi kauan jatkuva taloudellinen painostus pakottaisi lopulta kaikki suomalaiset ottamaan toistuvasti koronarokotteita aina uusien varianttien syntyessä.

”Maskeista ei tulisi luopua koskaan”

HUS:n apulaisylilääkäri Eeva Ruotsalainen täydentää Jantusen vaatimuksia myös ehdottamalla, että suomalaiset jatkaisivat maskien käyttämistä myös ”koronapandemian” päätyttyä. Ruotsalaisen mukaan ”maskeista ei kannattaisi luopua kokonaan enää koskaan”.

Ruotsalainen kehottaa suomalaisia ottamaan oppia Aasian saastuneista miljoonakaupungeista, joissa kansalaiset ovat kulkeneet maskit päässään jo vuosien ajan. Näin suomalaisille tulisi vähemmän hengitystieinfektioita, Ruotsalainen valistaa.

Ruotsalaisen mukaan suomalaisten tulisi käyttää maskeja erityisesti influenssaepidemiakaudella, joka ”sijoittuu yleensä syksyyn ja talveen ja jatkuu pitkälle kevääseen”. Toisin sanoen suomalaisten tulisi kulkea vastaisuudessa aina puolet vuodesta maski naamallaan.

Lähteet: Uusi Suomi, Helsingin Sanomat

Eeva Ruotsalainen HUS Hyvinvointi Kokoontumisvapaus Koronarajoitukset Koronavirus Kotimaa Liikkumisvapaus Matti Jantunen Poliisivaltio Poliittiset viholliset Terveysvalvonta THL Ulkonaliikkumiskielto Yhteiskunta

Keskustelu

91 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Ensin puhuttiin, että jopa yksi rokote riittää ja pienempikin rokotekattavuus riittää, sittemmin sanottiin, että 2 rokotetta tuo vapauden” ja samaan aikaan rokotuskattavuustavoitetta nostettiin, nyt on alettu piikittämään jo kolmatta kierrosta ja monissa maissa puhutaan neljännestä piikistä.
  Sääliksi käy niitä ihmisiä, jotka eivät ole nähneet tämän koomisen teatterin läpi, teitä käytetään häikäilemättä hyväksi ja monikansallisten lääkeyhtiöiden kassakone kilisee ilman mitään vastuita rokotehaitoista.

  Kertoo hyvin paljon suomalaisen koulutuksen tasosta, kun tuollaiset tyypit pääsee ääneen professorin tittelin takaa.
  Mitä hän seuraavaksi ehdottaa, ”rajoituksista luovutaan ja palataan normaaliin, kun 110% suomalaisista on rokotettu”?
  Keskiverto laiska suomalainen alkaisi mukisematta aivan varmasti kannattamaan rokotuskattavuuden nostamista edellä mainittuun lukemaan, jos kyseenalaistat professorin vaatimukset, olet silloin ”denialisti” ja ”foliohattu”.

  Kummasti Ruotsalainen ei ole ottanut siihen kantaa, että miksi tartunnat ovat vain lisääntyneet sellaisissa maissa, joissa on ollut tiukka maskipakko? Myöskin se on ollut havaittavissa, että tartuntamäärät ovat paljon suurempia kuin aiemmin, vaikka esimerkiksi viime vuonna rokotettuja ei ollut.

 • pöh

  Vastaa

  Nää meidän ”asiantuntijat” ei ole kyllä ihan järjissään.
  Sillon kun 1,5‑vuotta sitten eri maissa tuli maskipakot, niin tapaukset kovaa vauhtia kasvuun sitä mukaan kun kaikki piti maskeja.
  Nyt tapaukset joka paikassa kasvaa kovaa vauhtia sitä mukaan kun ”rokotukset” etenee.
  Ihan tilastollisesti voi katsoa että jos ne maskit olisi toiminut, olisi tapaukset lähtenyt laskuun, ja jos rokotteet toimisi, niin rokotekattavuuden noustessa pitäisi tapaukset lähteä selvään laskuun, kuitenkin on juuri päinvastoin.
  Maissa joissa on 80–90% ”rokote”kattavuus, virus pitäisi olla lähes hävinnyt, mutta tilanne onkin pahempi kuin koko aikana.
  Ja mikään näistä ei selity syyllistämällä maskittomia tai ”rokottamattomia”
  Koko koronasta ja rokotteista on tullut uskonto, jossa tieteellä, tutkimuksella ja tilastoilla ei ole enää mitään sijaa.

  • Maria

   Vastaa

   Kastraatio- ja kuolonpiikki näyttäisi kuin näyttäisikin olevan tallmudistien-antifan (Katz/Gates, Nohynek, Rönkkö, Fauci, Pollard, Cooke, Pfizer, Schapiro, Kavala, Kawaler, Zheng, Lieber, Xu Schuman, Mao, Scheinin, Sachsela, jne.)
   biologinen ase ei-juutalaisia ja erityisesti kristittyjä vastaan.

   ”Israeli Prime Minister Naftali Bennett, who will leave for Russia early tomorrow for his first official visit after taking office, urged not to rush with the certification of the Russian Sputnik‑V vaccine to obtain permission to enter Israel. The ”U‑turn” followed the intensification of negotiations on the supply of Russian aviation equipment to Iran. On October 22, the first talks between Vladimir Putin and Naftali Bennett for the two leaders will take place in Sochi. The main topics will traditionally be Syria, Iran and, of course, bilateral relations, which are currently stagnating.”

  • Maria

   Vastaa

   Eikös tuo Jantunen ole samaa sukua kuin se alkuperäiskansaan kuuluvia etnisiä kantasuomalaisia kristittyjä jopa kioliaaksi ja maansisäisiksi pakolsisiksi hybridivainokaadereineen vainonnut sosiopaattisen, sadistisen paranoidispsykoottinen sotatohtorinna Jantunen?
   https://youtu.be/OHebqcmDbV8

 • p.grandell

  Vastaa

  nämä fiksut profsuurit ovat kyllä karanneet hourulasta! pitäisi jauhaa uudestaan spermieksi, ja synnyttää uudestaan, kyllä on fiksua porukkaa, eli terveet ihmiset kantaa viirusta ja sekoittaa koko pakan? on tosi fiksua. mulle kerrottiin testiä ottaessani , että tulevaisuudessa turha tulla testeihin,koska jos olet terve ei symptoomeita ole, jatka elämääsi..,

 • Aivopieruja

  Vastaa

  Näinhän se on. ”Uusi normaali” on tullut jäädäkseen. Ensin maskeilla ja rokotteilla piti estää tauti ja sen leviäminen. Nyt kun tiedetään että maskit eivät estä leviämistä ja/tai tarttumista, niin niistä ei voidakkaan luopua. Sama rokotteissa… Nyt tiedetään että rokotteet eivät estä tartuntaa mutta silti pitää rokottautua. En oikein ymmärrä missä tässä se logiikka menee. Ei ainakaan luonnonlaeissa tai fysiikassa. Matematiikankin noiden ajatusmaailma kiertää kaukaa.

  Kävin muuten tänään ohiajaessani SS-marketissa. Ja täytyy sanoa että empä ole nähnyt niin suurta prosenttuaalista maskijoukkoa edes kesällä. Taisin olla ainoa jolla ei ollut maskia. Ja tällaisena aikana kun virallisesti on luovuttu maskisuosituksesta.

 • Tiina

  Vastaa

  Kuullostaa siltä että näiden kansalta vallan kaapanneiden ”vallassa olijoiden” ensisijainen tarkoitus on ajaa tämä maa sisällissotaan ja sitä kautta täydelliseen tuhoon.

  Perversio pur.

 • Juha

  Vastaa

  Sopii tulla yrittämään.

  • Pah

   Vastaa

   ”Sopii tulla yrittämään.”

   Kuuleppas nyt. Lääkeyhtiöiden ja lääkintäviranomaisten messevät diilit on sovittu ja sopimuksiin perustuvat toimet vaativat kaltaisiesi Antti Rokkien myrkkypiikeillä rokottamista. 

   https://www.youtube.com/watch?v=JQcdV4KIr4c&list=PLMUccJboeljqBPLEzPTylOzAWGD8_9kl_

   Pahaa pelkään että ketään ei voi jättää piikittämättä sillä muuten tämä koko suunnaton rikos paljastuu. Vai miten myöhemmin olisi selitettävissä että ne piikkejä karttaneet ”rokottamattomat” ovat ainoita terveitä tai ylipäätään hengissä?

   Joopa joo. Minkä näille mahtaa kun väkisin kutsumatta yön pimeinä tunteina tulevat kotiisi ja tekevät temput ? Nämä turhia uhoavat Antti Rokat voivat varata kättä pitempää jolla puolustautuu tai ruveta vaihtoehtoisesti rasvailemaan perseitään sillä pian on viranomaiset piikkeineen oven takana!

 • Nimetön

  Vastaa

  Ja sitten yks juttu vielä Jantunen: HAISTA PASKA!

 • Erkki Keihäs

  Vastaa

  Kuvassa on klassinen vapaamuurariposeeraus, rangaistusmerkki. Se näyttää siltä kuin joku miettisi asiaa, mutta toiselle klubin jäsenelle merkitys on selvä.
  Nämä lausunnot ovat luokkaa Kim-Il Jong, Stalin tai Trotsky.
  Umpirikollista, turha edes jatkaa, mutta miten kävi kun Pekka Puska viimeksi vakuutteli rokotteista?
  Suomi on nykyään laiton maa

  • Sematiikkaa

   Vastaa

   Kappas, minä kun luulin että tuo etsakalju kaveri koittaa vain peitellä kolmea ihraleukaa. Mutta tuolla kaksoisleuan nostelulla on siis syvempikin merkitys. 

   Hitsi kun näistä sematiikoista olisi jossain selitykset niin maailman olisi paljon helpompi ymmärtää.

 • Asiantuntija

  Vastaa

  Kuulehan Aivopieruja, ne maskilliset suojelivat SINUA ettei sinuun tartu tappava virus. Rokotettujen ei tarte olla huolissaan koska he sairastavat sen mietona. KAIKKI, toistan KAIKKI saa sen koronan ennen Asiantuntijapitkää Nationalistikin, mutta rokottamattomilla natseilla se saattaa kääntyä kuolemaksi tai pitkäaikaiseksi sairaudeksi, joka voi tuhota keuhkoja niin, että loppuelämäsi joudut tulemaan pienentyneellä keuhkojen kapasiteetilla. Tämäkö on se minkä riskin haluat ottaa. Ei hyvä ihme Kärkkäisen magneettimediaa tai Partisaanin juttuja lukemalla saa oikeaa tietoa. Katso a‑studio ja uutisia telkasta ja hesaria niin saat oikeaa tietoa tästä maailmasta!!

  • Koronarokote on tappaa/vahingoittaa. Ei tyrannipassille!!

   Vastaa

   Olet pahasti häiriintynyt, tai niin aivopesty ettet kykene enää käyttää omaa järkeäsi. Ilmeisesti harvoin olet omaa järkeä edes käyttänyt kun luettelet valtavalhemedian aivopesu medioita.

   Se maski on vain hyvesignalointia varten. Psykologiaa. Jopa valtioneuvosto on sen myöntänyt.

   Suomen korruptoitunut virkamieskunta, vielä eläkkeelläkin mädättää hautaan asti. Tämä kyseinen emeritus voi mennä katsomaan pikkukakkosen iltasatuja.

   • Nimetön

    Vastaa

    Kuule ”asiantuntija”, tilanne on omasta näkövinkkelistä seuraava. En EDES tunne ketään jolta kyseinen tauti löytyy, mutta tiedän kolme vakavaa sydänvaivaa joista yksi sai toisen piikin jälkeen sekä sydärin että tulpan. Osastolla maatessaan sai vielä toisen sydänkohtauksen. Eli siis vakavan haitan saaminen on monta kertaa todennäköisempää ku lottovoitto ni painu sinä vittuun, asiantuntija. Ketään sun aivoituksesi kiinnosta. Toivottavasti saat piikistä jonkun vittumaisen ongelman itsellesi, vitun nuija.

    • Vale paljastui

     Vastaa

     En minäkään tunne ketään joka olisi sairastunut koronaan niin että olisi joutunut jäämään posi töistä. Eikä edes kaveri/tuttavapiirikään tiedä yhtään tapausta. Muutamien on todettu sairastaneen koronan oireettomana, mutta siitäkään ei voi olla varma johtuen tämän testauksen epävarmuudesta. Joka on kuuluisat ”fifty – sixty”.

  • Nimetön

   Vastaa

   Mikä on se tappava virus? Ei ole vähään aikaan ollut liikkeellä.. Jos loronaa meinaat niin ihmisen oma immuniteetti takaa paremman suojan kuin siihen hätäpäissään värkättu injektio! Eikä meillä ole ollut ylikuolleisuutta koko lorona-aikana!
   Sitäpaitsi meille ei edes kerrota mikä on vaikuttava aine siinä pfizerin piikissä. Thl:n sivuilta ladattavissa olevasta pfizerin mRNA piikin valmisteyhteenvedossa lukeepi näin :

   Vaikuttava(t) aine(et)
   Laimennuksen jälkeen yksi injektiopullo sisältää kuusi 0,3 ml:n annosta.

   Onko tuossa nyt mainittu vaikuttavat aineet? Meille ei haluta kertoa mitä ne on, eikä taida thl itsekään sitä tietää!

   P. S. Mikä se semmoinen A sika on jonka tuntija olet?

  • Kiiskirannanvasta

   Vastaa

   ”Ei hyvä ihme Kärkkäisen magneettimediaa tai Partisaanin juttuja lukemalla saa oikeaa tietoa.”

   Kummasti se asiantuntija silti näitä lukee…

  • Aivopieruja

   Vastaa

   Ai jaa… No miksi sitten niissä minullekkin jaetuissa maskipaketeissa lukee ensin että ”Mdical face mask” ja tyyppinä on ”Type II” tai ”Three layer mask”. Mutta sitten takapuolella Warningeissa lukee ”This product doesn’t protect from viruses”. Asian ymmärtää kun katsoo tätä kuvaa:

   https://www.visualcapitalist.com/visualizing-relative-size-of-particles/

   Vaikka tuo kuva ei olekkaan mittakaavassa (onko punaverisolun halkaisija kuvassa 16 kertaa sars viruksen koko tai hiuksen halkaisija 360 kertaa sars:in koko?) niin siitä saa käsityksen. Nuo maskit on kuitenkin tehty puolen hiuksen paksuisista kuiduista. Eli, tuosta kuvastakin voisi päätellä että tuollainen pieni pallukka kulkee sen maskin kuitujen ohitse. Niitä ei niin tiiviiksi saakkaan mikäli sen läpi pitäisi hengittää.

   Enemmän minua huolettaa rokotetut. Heistä on nyt tehty antifiottien tapaan viruksille resistisiä kasvatusalustoja. Jokaisessa rokotetussa henkiin jäävät vain vahvimat virusyksilöt. Ja näin aina uusien (kenties vahvempien) annosten pikkuhiljaa lisääminen kasvattaa virusten voimaa. Viruksillahan ei ole kuin yksi ainoa puolustuskeino: muuntautuminen. 

   Ja siksi sen kahdeksannen piikin jälkeen meillä lienee tilanne jossa kaikkien kahden piikin ottaneiden tulee ottaa kaikki piikit selvitäkseen hengissä. Minä mieluummin astmaattisena sairastan jokaisen askeleen ja jokaisen keuhkokuumeen joka noista tulee. Silloin elimistössäni on vahvempi vastustuskyky kuin piikin ottaneilla. 

   Ja tiedoksi, vielä en ole yhdessäkään kaukokuumeessa tai keuhkoputken tulehduksessa jäänyt vuodeosastolle. Olen sairastanut ne kotona ja hyvin ovat ohi menneet.

   Niin että minkälainen ”Asiantuntija” sinä olet jos et edes englantia osaa?

 • Elmukelmuhattu

  Vastaa

  Onneksi lampaat pääsääntöisesti pitää päänsä ummessa. Yhden kerran on tullut joku urputtaan koko aikana. Loppui siihen, kun huomautin hänen olevan turvassa tuplamaskinsa takana.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Miten tätä tyranniaa sitten valvottaisiin? Suomessa on kuitenkin aika lailla porukkaa joilla ei ole edes ensimmäistä piikkiä ja tämän lisäksi Suomi on harvaan asuttu maa, mikä hankaloittaa huomattavasti koronavalvontaa. 

  Koronapassikin näyttää olevan floppi. Myös koronavilkku floppasi.

  Miksi korona ei tartu ja leviä kaupoissa ja huoltoasemilla vai onko tähän tulossa nyt muutos kun koronapassikin on lanseerattu?

  Viime vuonna valko-venäjän hyvin pitkäaikainen presidentti ohjeisti kansaa koronaan liittyen, että ”saunokaa kuin suomalaiset ja juokaa viinaa, niin pysytte terveinä”. Toistaiseksi valko-venäjän kansa näyttää pysyneen hengissä!

 • Anonyymi

  Vastaa

  Eikö rokottamattomia voisi laittaa vaikkapa keskitysleireille? Tai kantamaan jotain merkkiä takin hihassa, että kunnon kansalaiset osaisivat varoa näitä tautipesiä ja viruslinkoja? Koronapassi on aika tehokas, vielä kun sen käyttö laajennetaan kauppoihin ja kaikkiin yleisiin tiloihin ja julkisiin kulkuneuvoihin.

  • nimellinen

   Vastaa

   Jos et idiootti ole ajantasalla niin tuohan se suunnitelma onkin. Keskitysleirit. Sinun kaltaisia kuunneltuani jopa toivon että se väestön väheneminen edistyy vauhdilla.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Mitä sinä nyt lässytät?
  Yli 1,5 vuotta mennyt ja prosentuaalisesti kuinka moni suomalainen on sairastunut tähän koronaan, vaikka sen piti olla niin ”äärimmäisen herkästi leviävä”?
  Kuinka paljon löydät tilastoista ylikuolleisuutta ja mikä on kuolleiden mediaani-ikä, vaikka sen taudin piti olla ”niin tappava”?
  Onko ruumiskontit jo täyttyneet, joita tilailtiin sairaaloiden pihamaille luomaan pelotevaikutusta?
  Kuinka moni suomalainen sairastuu vuodessa ihan perus influenssaan? Kyllä sekin tuntuu kehossa joillakin pitkän aikaa sairastumisen jälkeen. Oletko aiempina flunssakausina ollut yhtä kovissa pärinöissä?
  ”Lue Hesaria”, miksi lukisin Erkkojen roskalehteä, jossa on kaikkea muuta kuin oikeita uutisia ja riippumatonta tietoa?
  Valheellista propagandaa siitä lehdestä löytyy yllin kyllin.
  Mitä siellä A‑studiossa on?
  Samoja julkisuudessa joka päivä esiintyviä terveysviranomaisia valehtelemassa titteleidensä takaa kansalle ja sitten jos kysytään liian pahoja kysymyksiä, ne sivuutetaan. Lisäksi sinne raahaataan suomalaisvihamielisiä poliitikkoja, joita ei tämän kansan hyvinvointi ole kiinnostanut muissakaan asioissa, joten, miksi katsoisin tuollaista?
  Riittää, kun silloin tällöin lukee iltapäivälehdet ja katsoo muutaman ”asiantuntijan” järjettömät ja ristiriitaiset lausunnot.
  Mikä on mielestäsi riittävä rokotekattavuus, oletko samaa mieltä kuin emeritusprofessori, että 100% kattavuus ei välttämättä riitä?

  • Ilmari

   Vastaa

   Sen takia se ei ole levinnyt niin laajasti kuin ensin luultiin, koska Suomessa ryhdyttiin heti tehokkaisiin rajoitustoimiin.

   • Nationalisti

    Vastaa

    Missä maailmassa sinä olet elänyt?
    Suomessa meni viikkoja, ennen kuin asian eteen tehtiin käytännössä yhtään mitään, herkästi leviävä virus ehtii tuossa ajassa aiheuttamaan sen oikean pandemian.
    Ihmiset kävivät mm. laskettelemassa ihan normaalisti, eikä ”tauti räjähtänyt käsiin”, vaikka uhkakuvia maalailtiin jo silloin.
    Kun rajoituksia purettiin, miksi se ei kesällä tai syksyllä flunssakauden alettua levinnyt mihinkään kaikista uhkakuvista huolimatta?
    On surullista katsoa, kuinka helposti jotkut ovat vietävissä muutamilla lauseilla mitä siellä valtamediassa kerrotaan, itsenäistä ajatustyötä ei joko ole, tai sitä ei osata käyttää.

   • Ilmaston muutos

    Vastaa

    Joskus minusta tuntuu että tämä rotumme on vain liian tyhmää pelastettavaksi. Toivottavasti tämä Ilmari ei lisäänny jotta mutageenit eivät pilaisi vielä syntymättömien lasten tulevaisuutta. 

    Ilmarihan voi noudattaa vihreiden vaatimusta lisääntymisen lopettamisesta jotta maapallo pelastuu. Vaikka ne itse poikii sen kun ehtivät.

    • Köyttä myytävänä

     Vastaa

     Kuulut itse apinoihin, jotka ovat liian tyhmiä pelastettavaksi. Hallitsematon pelko, viha ja kyvyttömyys nähdä, MIKSI maailma muuttuu on tyypillistä juuri kaltaisillesi apinoille, jotka vakaasti uskovat omaan ylivertaisuuteensa ja älykkyyteensä.

 • Eräs lukija

  Vastaa

  Virukset ja bakteerit ovat olleet olemassa jo ennen ihmislajia. Ihmislaji on kehittynyt, kasvanut ja asuttanut planeetan viruksien ja bakteerien kanssa. Me kaikki olemme todiste siitä, että sukulinjamme on selvinnyt ihmiskunnan alkuhämäristä tähän päivään, ilman ruiskeita ja maskeja. Virukset ja bakteerit kuuluvat ihmislajin luonnolliseen elinympäristöön, yksilö joka ei pärjää lajinsa luonnollisessa elinympäristössä karsiutuu.

  Valitettavasti suurin osa suomalaisista on tuhonnut vastuskykynsä ja terveytensä omilla valinnoillaan, yli puolet suomalaisista aikuisista on ylipainoisia, ja ovat siksi terveytensä lisäksi menettämässä nyt myös vapautensa. Ei ole rokottamattomuudesta tai maskittomuudesta johtuvaa epidemiaa, on huonoista, epäterveellisistä elintavoista johtuva epidemia, jossa itsensä sairaaksi ahmineita hallitaan kuolemanpelolla.

 • Virus on läsnä piikistä huolimatta

  Vastaa

  Haluaisin että joku loboratoria hyäkkäisi otamaan korona näytteitä ravintolaan sen jäleen kun nämä rokotetit ja rokotepassiliset olisivat bailaneet siellä koko yon

  tulos voisi olla aikas järkyttävä
  koska se rolotous ei hävitä sitä viirusta mihinkään
  se estää vain sen aihettamat oireet

  siksi ehkä tiedemiesten olisi syytä keskkittyä kehitämään keino jolla se viirus tapetaan
  eikä vain sen aiheuttamat oireet
  mietikää mitä tapahtuu jos noisden rokoteiden teho lakkaa
  Mutta se virus on joka paikassa levitettynä kuten baarit ymm
  MIETIKÄÄ NÄITÄ SAIRASTUMIS LUKUJA ESIM TÄNÄÄN
  Ja ihmetelkää ketkä sairastuu ja kuka sitä viirusta oikeasti levittää

  Tieteellinen tutkimus: Hyvä rokotekattavuus ei liity COVID-19 tapausten vähenemiseen eikä alhaiseen esiintyvyyteen
  Vastikään vertaisarvioidussa tiedelehdessä julkaistut, USA:n 2947 piirikunnasta ja yhteensä 68 eri maasta kerätyt rekisteritiedot viittaavat siihen, että alhainen rokotekattavuus ei liity COVID-19 tapausten korkeaan lukumäärään tai lisääntymiseen eikä päin vastoin

 • Virus on läsnä piikistä huolimatta

  Vastaa

  YHDYSVALTAIN ensimmäinen afroamerikkalainen ulkoministeri Colin Powell on kuollut koronavirukseen. Asiasta kertoo hänen perheensä Powellin virallisella Facebook-sivulla.

  Powell menehtyi maanantaiaamuna paikallista aikaa Walter Reed ‑sotilassairaalassa Washingtonin lähellä. Hän oli 84-vuotias.

  Tiedotteen mukaan Powell oli täysin rokotettu koronavirusta vastaan.

  voisiko joku THL SELITÄÄ MIKSI HÄN SITTEN KUOLI

  • Näin on näreet

   Vastaa

   Aika nopea kuolinsyyn tutkinta minun mielestäni. Omaiseni kohdalla meni yli vuosi mutta kai se tuolla mahtavassa valtiossa selviää alta aikayksikön..

   • Plääh

    Vastaa

    Syöpäänhän se kuoli oikeasti. Media vain rummuttaa koronaa ja pakkopiikkejä

  • Faktoja(ko?)

   Vastaa

   Kai se Powell kuoli siksi että se aikoinaan heilutteli santaa sisältävää lasiputkea jota se kuvasi todisteeksi Irakin hermomyrkyistä. Siitä lasiputken läpi se sai tartunnan ja jo 87 vuoden iässä se kuoli koronaan.

 • pikku poni Kuvalehti

  Vastaa

  Suomen kuvalehti kertoo
  VAJAASSA vuodessa kehitetyt, *tehokkaat ja turvalliset* koronarokotteet ovat modernin tieteen uskomaton voimannäyttö.
  Ilman rokotetta tulevaisuus näyttäisi nyt samalta kuin vuosi sitten – se olisi epävarmuuden, eristäytymisen,
  nousevien tautikäyrien ja taloushuolien sävyttämä. öööööööö
  Aikaisempina aikakausina vastaava rokoteponnistus ei olisi onnistunut ja sokkitila jatkuisi silmänkantamattomiin. Pandemian tässä vaiheessa on vaikea olla johdonmukaisen nostalginen tai antimoderni.
  eikö tämä suomen kuvalehden kirjoittaja osaa lukea
  esim miten niiden tartunta määrien on käynyt
  vaan hän kertoo meille
  Ilman rokotetta tulevaisuus näyttäisi nyt samalta kuin vuosi sitten 
  nousevien tautikäyrien ja taloushuolien sävyttämä. öööö

  Se tauti käyrä on kyllä juuri nyt huipussaan

  ilmeisesti siksi että

  VAJAASSA vuodessa kehitetyt, *tehokkaat ja turvalliset* koronarokotteet ovat modernin tieteen uskomaton voimannäyttö.

  • Nimetön

   Vastaa

   Jos nämä koronarokotteet ovat ”tehokkaita ja turvallisia” kuten jutkumedia väittää, niin miksi niiden valmistajat Pfizer jne eivät ota vastuuta haittavaikutuksista. Miksi valtion pitää ottaa vastuu rokotteiden haittavaikutuksista. Outoa touhua.

 • Hema

  Vastaa

  Älkää jaksako ihmiset kommentoida kommunistilampaiden kiimaiseen määintään. He ovat puolensa valinneet, ja anonyymisti trollaamalla he odottavat vain saavansa reaktion aikaan. Mikään määrä riippumatonta dataa ei saa heitä muuttamaan mieltään, koska useimmiten taustalla on yksilöllisyyden pelko. Taipumus helppoihin, ja usein valmiiksi pureskeltuihin, ajatuskuvioihin johtaa logiikan näivettymiseen ja kehäpäätelmien hyväksymiseen. Tämä taas luo yhteenkuuluvuuden tunnetta muihin kaltaisiinsa, jota propagandarummutuksella ylläpidetään. Lopulta kyse on pelosta. Ei sillä etteikö kaikki pelkäisi jossain määrin, mutta nämä pelkäävät eniten itseään. Tarkemmin sitä kuinka vaikeaa ja hidasta on käydä läpi kriittisesti kaikki mihin on KASVATETTU uskomaan, ja mitä siitä mahdollisesti seuraa.
  Muistakaa:
  ‑Vaikka laiton hallituksemme julistaisi laittomia lakeja, heillä ei ole koko kansa puolellaan. Heillä on ainoastaan median ja sensuroinnin luoma illuusio.
  ‑Kaikki tämä k‑piikkivouhotus on VAPAAEHTOISTA. Vaikka onkin hyvä seurata tilanteen kehitystä, ei jonkun Kaula Poimuniemen ilta-satu lässytykseen tarvitse reagoida mitenkään.
  ‑Jos löydätte itsenne tilanteesta jossa koette että nyt se on piikki tai karkotus; Vaatikaa lähintä viranomaista ottamaan vastuu KAIKISTA juuri teidän piikkinne seuraamuksista, mustaa valkoisella ja notaarin tai todistajien läsnäolevina/vahvistamana. Epäilen vaatijan palaavan asiaan. Virkamiesvastuuta ei ole muutettu tai kumottu vieläkään.
  ‑Kaikilla meistä on oikeus koskemattomuuteen sekä mielipiteen vapauteen. Meitä ’pakotetaan’ vain koska olemme paljon arvokkaampia kuin meille uskotellaan. Emme välttämättä selviä ilman oikeaa taistelua, mutta haluaisitteko todella elää ’matrixissa’? Tätä globaalia rikollisuutta ajava taho ei selviä ilman meitä taviksia. Me taas elämme paljon paremmin ilman heitä. Kun tarpeeksi moni meistä näkee valheiden läpi, kusetus loppuu.
  ‑Vielä lopuksi; Ajatelkaa – jos voin pyytää – kuinka paljon teille pitäisi maksaa, että valehtelisitte niinkuin tämä artikkelin kuvassa ihraansa valuva nahjus? Suurin osa näistä asiaatuntevista analditus-sosiopaateista ymmärtää että tämän valheen kanssa ei toista mahdollisuutta enää heille anneta. Siksi näette THL:n yms. tahojen jatkuvasti kiristävän lisää. Heille tilanne on all-in, ja peli pelataan loppuun ’pokalla’ vaikka käsi on täynnä väärennettyjä kortteja.

  • Pertsa

   Vastaa

   Tämä koko pandemiahössötyshän on ainoastaan viherpunikkihallitusten tottelevaisuusharjoitus.He seuraavat kuinka kuinka kansaa viedään kuin pässiä narussa(kiitos lainauksesta Hannu Karpolle).Surettaa katsella ostoskeskuksissa vanhoja pariskuntia kun he maskit päässä kestokassiin ostoksiaan pakaten (toinen alistumisen tunnusmerkki) kai sitten uskovat siihen parempaan huomiseen.En ole itsekään enää nuori mutta viherpunikeille panen vastaan niin kauan kuin henki kulkee.

   • Nii

    Vastaa

    Siis mikä on toimen alistumisen tunnusmerkki?

 • Gestabon kirkko

  Vastaa

  Gestabon kirkko

  Laajasalo: ”Jokaisella velvollisuus ottaa koronarokote”
  Piispa Laajasalo perustaa kannatuksen COVID-piikitysten agendalle sillä, että kirkolla on ollut keskeinen asema historian rokotekampanjoissa. Hän ei siis halua ihmisten ymmärtävän, että kokeellinen mRNA-teknologia ei ole rokote sen perinteisessä mielessä, koska geeniterapia ei toimi samalla tavalla eikä teknologia tuota vastaavia tuloksia kuin perinteiset rokotteet.

  Järkyttävää on, että Laajasalon mukaan ”rokottamaton” kantaa vastuun lähimmäisen kärsimyksestä ja kuolemasta yhteisössä, joka on alistettu ylikansalliseen lääkekokeeseen. Hän menee kiihkomielisyydessä niinkin pitkälle, että esittää mRNA-pakkorokotuksia Suomeen

  • Juha

   Vastaa

   Suomen ev. lut kirkkohan on saastutettu kommunismilla ja kommunismihan on itse pärkkeleestä.

 • Suomen soturi

  Vastaa

  Maskeista halusin sen verran kysyä, että eikös ne minimaalisesti muka suojaa? Itse kun olen kulkenut niin maskitta, kuin maskin kanssa julkisilla kulkuvälineillä(missä eniten leijuu viruksia), niin täytyy sanoa että paljon harvemmin tulee näitä nuha‑, flunssa‑, päänsärky sun muita oireita mitä tähän koronaan on liittynyt. Siis ainakin jos puhutaan ffp2 ‑maskeista ja näistä helvetin kirurgimaskeista, mistä toisaalta kanssa tulee helposti hengitysvaikeuksia.

  Minusta noilla maskeilla voidaan minimoida virusten määrää ja sitä paremmin, mitä useammalla on ja ainakaan, jos ei liian kauaa käytä noita maskeja. Ulkona en sit taas käytä lainkaan ja muissa julkisissa sisätiloissa harvemmin.

  Olen aika samalla linjalla tässä maski-asiassa hänen kanssa: https://www.youtube.com/watch?v=P1dNBLFhNLI&t=2s

  • Nationalisti

   Vastaa

   Jos niistä maskeista olisi jotain hyötyä, niin valtakunnallinen maskisuositus olisi viime vuonna perustunut tutkittuun näyttöön, nyt se perustui poliittiseen päätökseen ja sosiaalisen painostukseen.
   Niissä maissa, missä lanseerattiin maskipakko, tartuntamäärät räjähtivät hurjalla käyrällä ylöspäin, se kertonee myöskin osaltaan jo jotain.

   Suurin osa kulkee vaippa naamalla, jos niistä maskeista olisi jotain hyötyä, niin eikö tässä reilussa vuodessa koko ”pandemia” olisi jo ohitse, eikä päinvastoin, että tautitapaukset vain kasvavat verrattuna aiempaan?

   • Suomen soturi

    Vastaa

    Erään lääkärin kuullut kertovan ja oliko tästä vielä joku tutkimuskin että vaan 30% nuo kirurgimaskit antaisi suojaa, eli aika minimaalisesti ja enemmän niillä suojaa muita, kuin itseään. Eli sanotaanko näin tarkemmin, että ei niillä nyt pandemiaa suljeta pois, mutta minimoidaan virusten määrä, jolloinka kehosi puolustus pärjää aina paremmin näitä viruksia vastaan. Yli ajan jos vielä pitää noita maskeja, eli 2 tuntia pidempään, niin sitten alkaa jo olemaan enemmän haittaa kuin hyötyä.

    Miten näitä sitten voidaan käyttää leikkaussaleissa, jos nämä eivät edes pienintäkään suojaa muka anna? Mites vielä Ffp2 ‑hengityssuojain? Siitäpä ei ole vielä puhuttu mitään. Se taas tuntuu jo kirurgimaskeja paljon paremmin suojaavan.

    Minusta tämä maski-asia on vähän monimutkaisempi. Tuntuu että meille kerrotaan tästäkin vaan puolitotuuksia, että asia näyttäisi vaan olevan joko tai tässä asiassa. Saadaan ihmiset sitten jaettua vielä erikseen maskillisiin ja maskittomiin, että olisi mahdollisimman paljon jakaantuneisuutta. Tuolla alhaalla oleva kirjoitus tanskalaistutkimuksesta aika lähellä totuutta.

    • Nationalisti

     Vastaa

     ”Kuullut erään lääkärin sanovan jotain jossain”.
     Niissä monissa eri valmistajien paketeissa lukee ”ei suojaa viruksilta”, joten mikä se suojaustaso silloin on? Mielestäni ei kovin korkea.
     Tähän vielä yhdistettynä se, että ihmiset rypistävät likaisilla käsillään maskin taskuunsa (tai raottavag sitä syödäkseen jotain) ja käyttää sitä samaa maskia hetken kuluttua uudelleen. Eräskin henkilö selitti ihan vakavissaan, kuinka hän käyttää samaa maskia VIIKON.

     Hyvä, että otit tuon leikkaussaliasian puheenaiheeksi, vaikkakin sitä on käsitelty useaan otteeseen.
     Niitä maskeja käytetään lähinnä siksi, että potilaaseen ei mene sairaalabakteereja, samasta syystä käytetään leikkauskäsineitä.
     Luulisi ihmisten nyt jo tietävän viruksen ja bakteerin eron.
     Lisäksi se, että eihän se leikkaussalihenkilöstä (varsinkaan kirurgi) tule töihin kipeänä, ettei levitä viruksia eteenpäin.

     Kansallinen maskisuositus perustui puhtaasti poliittiseen päätökseen, mitään tutkimusta tai muutakaan näyttöä maskien hyödyllisyydestä ei esitetty.
     Jos maskisuositusta ei oltaisi tehty, niin eihän olisi juuri mitään katukuvassa muistuttamassa tästä ”pandemiasta”.

    • Nationalisti

     Vastaa

     Tuohon vielä lisäyksenä se, että leikkaussalihenkilökunta toimii äärimmäisen steriloidussa ympäristössä, eikä se kirurgi rävellä sitä maskiaan.
     Ei voi mitenkään verrata tavallisen kansalaisen maskin käyttöön.

 • Nimetön

  Vastaa

  Vale-professori Jantunen, eikö vapaus pitänyt koittaa ensimmäisen koronapiikin jälkeen?

 • 3%

  Vastaa

  Alkaako kansa nyt ymmärtämään, että tässä ei alunalkaenkaan ollut kysymys terveydestä vaan hallinnasta ja kontrollista. Osatavoite on maailmanlaajuisen tietokannan perustaminen koronapassin, myöhemmin sirun avulla. Toinen tavoite on Great Reset eli kaiken omaisuuden siirto eliitille ja digitaalinen valuutta, joka on eliitin valvonnassa. Kolmas on kulttuurien ja kansojen tuhoaminen. Kaikki maailman väestö halutaan sulattaa yhdeksi samankaltaiseksi massaksi jota eliitti valvoo 247 ja hallitsee. Tämän vuoksi isänmaallisia ihmisiä ja järjestöjä vastaan hyökätään ja massamaahanmuuttoa kolmansista maista edistetään kaikin tavoin. Juuri erilaisuus ja omat kulttuurit ovat se todellinen rikkaus maailmassa. Nyt koko maailma halutaan homogenisoida ja kansat ja kulttuurit hävittää.
  Päätavoite on yksi maailman hallitus, yksi raha ja yksi uskonto, luciferianismi. Covid 19 on vain yksi keinoista päästä tavoitteeseen. Sama eliitti kehitti ja omistaa patentit virukseen, sekä rokotteeseen. Se omistaa myös lähes kaikki rokotetta valmistavat yhtiöt. Injektiota mainostetaan eliitin omistamassa mediassa. Valtioiden lobatut poliitikot ja virkamiehet edistävät eliitin pyrkimyksiä, joko tietämättömyyttään tai ovat toiminnassa mukana.
  Eliitti ja sen lakeijat kuuluvat samoihin järjestöihin, kuten vapaamuurareihin, jotka palvovat todellisuudessa saatanaa. Covid 19 great reset:iin voi sisältyä vihje. Great re SET. Kuten satanisti Michael Aquinon Temple of Set satanisti temppelissä. Eliitti pedofiileillä ja satanisteilla on tapana antaa vihjeitä toiminnastaan. Suurinta tyydytystä heille tuo se, että he toimivat aivan silmiemme alla, mutta tyhmä orjakansa ei tajua mitään. Esimerkkejä tästä löytyy useita. 

  Yksi syy pakkorokotuksien kiirehtimiselle voi olla, että halpoja ja toimivia hoitomuotoja on alettu kehittää ja niitä saadaan kohta markkinoille. Uutena tulokkaana on Turkulaisyhtiön kehittelemä lääke, jonka voi antaa itselleen nenäsumutteena. Vaikuttavana aineena mm. ivermektiini, jonka valtamedia on aiemmin tyrmännyt täysin.

  https://yle.fi/uutiset/3–11916413

  Kuten maailmalla on jo nähty, sairaalat täyttyvät nyt rokotetuista. Suomessa tätä ei vielä haluta myöntää. Suomessa rokotetuksi lasketaan täyden rokotesarjan (tällä hetkellä 2) saanut henkilö, jonka viimeisestä piikistä on alle 6kk. Kaikki muut luetaan kategoriaan rokottamattomat ja näin saadaan tilastoa vääristeltyä. Korruptoituneet poliitikot ja virkamiehet edistävät kaikin keinoin kansalle haitallista asiaa ja samalla rikastuttavat eliittiä yhä enemmän.

 • Tanskalainen tutkimus: maskeista ei merkittävää hyötyä.

  Vastaa

  Tuoreessa tanskalaistutkimuksessa arvioidaan, että kasvomaskista on käyttäjälleen vain kohtalaisesti tai ei ollenkaan hyötyä koronavirustartunnan estämisessä.

  Tutkimukseen osallistui 6000 ihmistä. Osallistujat jaettiin kahteen ryhmään, joista toinen käytti kasvosuojia ja toinen ei. Maskittoman ryhmän osallistujista 2,1 prosenttia sai tutkimusjakson aikana koronatartunnan. Maskeja käyttäneistä koronatartunnan sai 1,8 prosenttia osallistujista.

  Tanskalainen sanomalehti Berlingske kertoo, että tutkimuksessa tarkasteltiin nimenomaisesti sitä, suojaako maski käyttäjäänsä, eikä sitä, suojaako maskin käyttäminen muita kuin maskin käyttäjää itseään.

  Muun muassa tästä syystä tutkimuksesta ei voida laajemmin päätellä mitään siitä, onko maskeista hyötyä koronaviruksen vastaisessa taistelussa, Berlingske kertoo tutkijoiden arvioineen.

 • Kauko-hoitaja

  Vastaa

  Täysiä sekopäitä molemmat.
  Natsi-Saksassa elämä olisi ollut onnellista toisin kuin nykyajan dystopiassa.
  Luulin syntyneeni hyvään aikaan mutta eipä ollutkaan. Vaikka ei ole Suomessa aseellista sotaa niin on paljon pahuutta ja tyhmyyttä.

 • Jörgen Hainz

  Vastaa

  Ongelmana tässä on nyt se että hallitus ei halua menettää kasvojaa. Piikit on tilattu ja ne maksaa vitusti. Ei niitä jätetä lojumaan. Otat piikin vaikka mikä olisi ja vastuun seurauksista kannat itse. Et tule saamaan mitään kohtuullista tai välttämättä ollenkaan korvausta jos jokin menee pieleen. Melkein kolme tuhatta vakavaa haittaa ja 14000 käsittelemätöntä ongelmaa seisoo viraston pöydällä odottamassa että mitä kivaa sieltä ilmenee.
  jätän kertomatta mitä proffasta ajattelen. *Julkaisukelvotonta tekstiä*

 • Uusi pimeä keskiaika, et omista mitään, olet rikollisten omaisuutta.

  Vastaa

  Valtiolla on kovat piipussa ja se on laittanut aseen meidän ohimolle. 

  Kirjaimellisesti vaatii kiristämällä ja uhkailemalla että otat hengenvaarallisen myrkkypiikin tai jäät eristyksiin yhteiskunnasta. Ruokaa saa vielä ostaa ja olla töissä ilman myrkkypiikkiä, mutta miten kauan. 

  Edes oikea mafia, alamaailma ei toimi näin häikäilemättömästi, näin rikollisesti. Yleensä asioista selvitään rahalla. Mutta tässä uhkaa mennä henki tai terveys tai molemmat. Valtio näyttää nyt todelliset kasvonsa. Lisäksi on löytynyt (vale)kirkon edustajia jotka antavat siunauksensa uudelle, pimeälle keskiajalle. Kuka tarvitsee tällaista kirkkoa joka on kuin itse perkeleestä. 

  Parasta olisi nyt valtion perääntyä ennen kuin tapahtuu jotain sellaista mikä saattaa laittaa arvaamattoman vyöryn liikkeelle jota ei voi pysäyttää.

  Kun katsoo Ruotsia ja Tanskaa missä ei ole rajoituksia, niin Suomi on se pahuuden valtakunta. 

  Katsokaa Marinin, Kurvisen ym silmiä, ne leiskuvat vihaa meitä kohtaan. 

  Tästä emeritus aivopierusta voisi olla syytä tehdä rikosilmoitus. Rikoksen tunnusmerkistö täyttyy selvästi. Kiihottaminen kansanryhmää vastaan. 

  Vapaamuurari on tämä kiihottaja emeritus.

 • Nimetön

  Vastaa

  Jantunen syntyi Kalajoella vuonna 1946. Korkeakouluopintonsa Jantunen suoritti Tampereen teknillisessä korkeakoulussa (nyk. Tampereen yliopisto), josta hän valmistui diplomi-insinööriksi 1972.

 • Asiantuntija

  Vastaa

  En ole missään tavannut näin junttia, tietämätöntä ja helposti huijattavaa kirjoittajien porukkaa kuin täällä partisaanissa. Vitun haistattaja kuuluu näistä sinne ”JOHTORYHMÄÄN” Onko teidän mielestä Partisani sitten luotettavin foorumi suomessa. Ai itku ja hammasten kiristys mitä porukkaa te olette. Joku sanoikin, että teidät pitäisi eristää valtaväestöstä jotta ette saastuta muita kansalaisia vajaaälyisillä jutuillanne. Noh eipähän muut teitä onneksi usko, valtaväestö nauraa ja pitää teitä pilkkanaan, mutta ettehän te sitä ymmärrä.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Luepa ajatuksella täältä löytyviä kommentteja, niin voit oppiakin jotain siitä, kun ihmiset ovat ottaneet asioista selvää.
   Nyt aasintuntijalla menee vähän liian lujaa, kun ameebana kuuntelee samojen korruptoituneiden terveysviranomaisten puheita.
   Mitä mieltä siitä, että Pfizer on tuomittu aiemmin jättisakkoihin lahjonnasta?

 • Asiantuntija

  Vastaa

  Tässä teille taas lisää valeuutisia, ei muuta kuin nokka kohti uutta päivää tartuntaa odotellen!!
  NIEMINEN MUISTUTTAA, että koronavirus ei katoa ja virus pysyy ihmisten riesana niin kauan, kunnes väestö on tartuntaa vastaan riittävän immuuni eli puolustuskykyinen.

  – Siihen päästään joko rokottamisella tai sairastumisella. Siinä ovat vaihtoehdot, linjaa toimialajohtaja Tuomo Nieminen.

  Sellainen ei ole varsinaista rokotusvastaisuutta, vaan pelkoa ja epäröintiä.

  Johtava asiantuntija Mia Kontio
  Jos väestön riittävää immuniteettia tavoiteltaisiin Päijät-Hämeessä pelkästään sairastuneiden ihmisten kasvavalla määrällä, niin korkeiden tartuntalukujen kanssa jouduttaisiin Niemisen mukaan elämään koko ensi talvi.

  – Se on pitkä ja kivinen tie.

  Päijät-Hämeen kuntien välillä on tuntuvia eroja siinä, kuinka suuri osa ihmisistä on saanut tuplarokotuksen. Osa eroista selittyy Niemisen mukaan kuntien ikärakenteella. Iäkkäiden asukkaiden kunnissa kattavuus nousee näet hyväksi, koska erityisesti seniorisukupolvi on saanut rokotuksen.

  Hajontaa paikallisessa rokotuskattavuudessa syntyy myös sen vuoksi, että kouluikäisten rokotukset etenevät eri kunnissa eri tahtia ja vaiheittain. Tuomo Nieminen uskoo, että parin viikon kuluessa kuntakohtaiset erot nuorten rokotuksissa ovat jo tasoittuneet.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Onko ne flunssat kadonneet jonnekin? Tuleeko joka vuotinen flunssakausi aina yllätyksenä?
   Vaikutat hyvin höppänältä ihmiseltä, jolla on pakkomielle kritisoida Partisaania ilmeisesti vain siksi, että julkituodut faktat satuttaa ja et pysty myöntämään itsellesi, että olet tullut pahemman kerran huijatuksi.

 • Asiantuntija

  Vastaa

  Nämä tämän palstan vähemmistökirjoittajat tuntuvat olevan kaikki helposti höynäytettäviä vähän kuin vähä-älyiset tai lapset. Kun niille kertoo emävalheen niin heti aletaan rummuttaa hölmöyden puolesta. Sivistykää, lukekaa laatulehtiä katsokaa uutisia älkääkä uskoko jotain naapurin persua joka söpöttää jotain mahdottomia ajatuksiaan ja salaliittoteorioitaan, HULLUA uskoa sellaiseen, käyttäkää maalaisjärkeänne jos sitä on.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Tämä ulinasi on ihan hauskaa katseltavaa, kommenttien sisällöstä voi jo päätellä, että itsenäistä ajatustyötä ei ole kaikille jaettu.
   Mihinkään ei osata mitään vastata, mutta naapurin Persu ja Partisaani on ongelma.

  • Nimetön

   Vastaa

   Mitä sinä sitten täällä notkut?

 • Köyttä myytävänä

  Vastaa

  Kiitos nimim. Asiantuntijalle yllä olevista kommenteista! Ihmiset on saatu niin sekaisin Partisaanin ja muiden vastaavien maailmanlopun kanavien propagandalla, että luonnon eugeniikka hoitaa lopulta tehtävänsä näiden ei-arjalaisten ja muiden laitoshoitoon kuuluvien sekopäiden kohdalla. Tätä porukkaa ei mikään enää pelasta heiltä itseltään.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Mikä tässä uutisessa oli ”propagandaa”?
   Partisaani toi julki sen, mitä emeritusprofessori laukoi julkisuuteen.

 • Asiantuntija

  Vastaa

  THL suosittelee 3. rokotusta kaikille 60 vuotta täyttäneille
  STT:n tietojen mukaan THL suosittelee kolmansia koronarokoteannoksia kaikille 60 vuotta täyttäneille, laitoksissa ja hoivakodeissa asuville iästä riippumatta sekä lääketieteellisille riskiryhmille.

  HELSINKI

  Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL suosittelee kolmatta koronarokoteannosta kaikille 60 vuotta täyttäneille, laitoksissa ja hoivakodeissa asuville iästä riippumatta sekä lääketieteellisille riskiryhmille. Asiasta kertoi ensin STT.

  Aiemmin THL suositteli tarjoamaan kolmatta koronarokotusta niille 12-vuotta täyttäneille, joiden elimistön oma immuunisuoja on taudin tai sen hoidon vuoksi alentunut sekä niille suomalaisille, jotka ovat saaneet rokotteet ensimmäisten joukossa lyhyemmällä annosvälillä.

  Nyt THL suosittelee, että kunnat tarjoavat kolmannen koronarokoteannoksen 60 vuotta täyttäneille, laitoksissa ja hoivakodeissa asuville sekä lääketieteellisille riskiryhmille 1 ja 2.

  Kolmatta annosta suositellaan näille ryhmille aikaisintaan kuusi kuukautta toisen rokoteannoksen jälkeen. Kunnat voivat aloittaa annosten tarjoamisen oman rokotusaikataulunsa mukaisesti.

  Kolmas annos parantaa THL:n mukaan lääketieteellisten riskiryhmien ja iäkkäiden suojaa vakavalta koronavirustaudilta

  Uusimman tutkimustiedon mukaan koronarokotteen teho tartuntaa vastaan hiipuu asteittain toisen annoksen saamisen jälkeen.

  Rokotteen suojateho vakavaa koronavirustautia vastaan säilyy valtaosalla väestöstä kuitenkin hyvänä ainakin kuuden kuukauden ajan.

  – Vaikka suurella osalla väestöstä suoja vakavaa koronavirustautia vastaan säilyy oikein hyvänä ainakin kuusi kuukautta, niin lääketieteellisillä riskiryhmillä ja iäkkäillä suoja vaikuttaa heikkenevän nopeammin. Tämän lisäksi heillä on myös suurempi riski terveydellisen tilansa tai ikänsä puolesta sairastua vakavaan koronavirustautiin, kertoo tiedotteessa THL:n ylilääkäri Hanna Nohynek.

  SUOMESSA kaikki kaksi kertaa rokotetut koronataudin vuoksi tehohoitoon joutuneet tai koronaan kuolleet ovat olleet yli 60-vuotiaita. Kolmas annos parantaa näiden ryhmien heikentynyttä suojaa sekä infektiolta että vakavalta koronavirustaudilta.

  Alle 60-vuotiailla, jotka eivät kuulu lääketieteellisiin riskiryhmiin, ei ole toistaiseksi kiirettä saada kolmatta koronarokoteannosta.

  Hanna Nohynek sanoo, ettei tällä hetkellä ole välitöntä tarvetta koko väestön rokottamiseen kolmannella annoksella.

  THL jatkaa tilanteen tarkastelua.

  – Kaksi koronarokoteannosta 6–12 viikon annosvälillä antaa perusterveille alle 60-vuotiaille nykyisen tiedon valossa hyvän suojan vakavaa koronavirustautia vastaan. Alle 60-vuotiaiden kohdalla kolmannen koronarokoteannoksen tarpeellisuutta ehditään tarkastella myöhemmin, kun on enemmän tietoja kahden annoksen suojan kestosta sekä kolmannen annoksen hyödyistä ja mahdollisista haitoista tässä ikäryhmässä.

  KORONAROKOTTEET riittävät THL:n mukaan hyviin kolmanteen kierrokseen.

  Tänä vuonna Suomeen näyttää jäävän ensimmäisen ja toisen annoksen jälkeen noin 2,6 miljoonaa annosta kolmansiin rokotuksiin.

  Lisäksi THL suosittelee, että iäkkäät ja vakavan koronavirustaudin lääketieteellisiin riskiryhmiin kuuluvat, jotka ovat saaneet koronatartunnan ja/tai sairastaneet koronataudin sekä saaneet yhden annoksen koronarokotetta, saisivat tehosteena toisen rokoteannoksen. Toinen rokoteannos tarjottaisiin heille aikaisintaan kuusi kuukautta joko koronatartunnan tai edellisen rokoteannoksen jälkeen, sen mukaan kumpi on ollut viimeisin.

  Lyhyemmällä, 3–4 viikon annosvälillä rokotteen saaneiden joukossa on muun muassa terveydenhuoltohenkilöstöä, iäkkäitä hoivakotien asukkaita ja heitä hoitavaa henkilökuntaa.

  Lyhyemmällä annosvälillä rokotettuja on Suomessa arviolta 85 000.

  THL suosittelee myös, että alle 30-vuotiaille miehille ei toistaiseksi tarjota kolmansia rokoteannoksia. Syynä on harvinainen riski sydänlihastulehdukseen. Alle 30-vuotiaille miehille suositellaan myös annettavaksi Suomessa käytettävistä rokotteista tällä hetkellä ainoastaan Biontech-Pfizerin Comirnaty-rokotetta.

  Loistavaa JES, JES,JES ei muutakuin partuporukat kaikki rokotuksiin!!!

  • Nationalisti

   Vastaa

   Mitä, eikö ne kaksi piikkiä pelastaneetkaan?
   Koronapassikin oli vain ”foliohattujen” sepityksiä. Katso nyt tätä meininkiä, oliko ne ”foliohatut” tässä(kin) asiassa oikeassa?

   Muistuuko mieleen sellainen, kun MTV:n uutisissa oli otsikko, kuinka HUS aloittaa kolmannet piikitykset HÄVIKIN estämiseksi? Millä tavalla tuo liittyy terveysturvallisuuteen?

   Miksi et osaa vastata kysymykseen, mitä mieltä olet siitä, että Pfizer on aiemmin tuomittu isossa jutussa jättisakkoihin terveysalan päättäjien lahjonnasta?

 • Asiantuntija

  Vastaa

  Hus: Jo yli kolme neljästä sairaalaan joutuneesta rokottamattomia – 580 uutta koronatartuntaa, katso kotikuntasi tilanne
  Koronavirus leviää nyt kiihtyvällä vauhdilla ja näkyy kasvavana työkuormana sairaaloissa.
  Suomessa on raportoitu 580 uutta koronavirustartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL). Kahden viime viikon aikana on raportoitu 7  677 tartuntaa, mikä on 886 tartuntaa enemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

  THL:n mukaan Suomessa on raportoitu eilisen jälkeen kahdeksan uutta koronavirukseen liittyvää kuolemaa. Koronaviruksen aiheuttamaan tautiin on kuollut Suomessa yhteensä 1  128 ihmistä.

  Kaikkiaan Suomessa on raportoitu pandemian aikana 151  787 koronavirustartuntaa.

  Kolme neljästä sairaalaan joutuneista rokottamattomia
  Koronavirusinfektion vuoksi sairaalahoitoon joutuneista yhä useampi on rokottamaton. Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin tietojen mukaan 77 prosenttia sairaalahoitoon viikon aikana tulleista potilaista ei ole saanut koronarokotetta.

  Tarkasteluajankohta on 11.–17. lokakuuta eli päättyi sunnuntaina. Tätä edeltäneellä viikon tarkastelujaksolla rokottamattomien osuus oli 67 prosenttia.

  Luvuissa ovat potilaat, joilla on laboratoriotestillä varmistettu koronavirustartunta ja jotka ovat eristyshoidossa koronan vuoksi, kertoo Hus.

  Kolmas rokotuskierros on vauhdissa
  Kolmannen koronarokoteannoksen on saanut tähän mennessä noin 77  000 ihmistä, kertoo ylilääkäri Hanna Nohynek Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta.

  THL suosittelee kolmatta koronarokotetta osalle väestöä, sillä lyhyellä välillä aikanaan annettu rokotussarja ei anna niin hyvää suojaa kuin pidemmän aikavälin sarja.

  Käytännössä se tarkoittaa, että he, jotka saivat kaksi ensimmäistä pistosta alle kuuden viikon välein, tarvitsisivat kolmannen pistoksen. Lyhyellä annosvälillä rokotetut saivat rokotteensa pääosin joulukuun 2020 ja helmikuun 2021 välisenä aikana, kertoo THL.

  Lyhyellä välillä rokotettiin muun muassa terveydenhuollon ammattilaisia ja hoivakotien iäkkäitä asukkaita.

  Kolmannen rokotteen mahdolliset haittavaikutukset ovat samoja kuin aiemmilla kierroksilla.

  Laitos ei toistaiseksi suosittele hyvin pienen sydänlihas- tai sydänpussitulehdusriskin vuoksi kolmatta rokoteannosta alle 30-vuotiaille miehille, jotka saivat kaksi ensimmäistä annosta lyhyellä annosvälillä. Rajoitus ei koske voimakkaasti immuunipuutteisia.

  THL:n tämänhetkisen linjauksen mukaan myös voimakkaasti immuunipuutteisten tulisi ottaa kolmas koronarokote, sillä heillä kahden rokoteannoksen antama suoja on jäänyt selvästi heikommaksi kuin yleensä.

  Tällaisia ihmisiä ovat esimerkiksi he, joille on tehty elinsiirto tai jotka ovat saaneet kantasolusiirron enintään kolme vuotta sitten. Lisäksi vaikea synnynnäinen immuunipuutos voi edellyttää kolmatta koronapistosta. Eräät syöpäpotilaat kuuluvat tähän ryhmään. Sama koskee osaa reumaa ja vaikeaa munuaisten vajaatoimintaa sairastavista.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Kun ottaa huomioon terveysviranomaisten aiemmat valheet ja haittavaikutuksista puhumisen vaikeudet, niin sinä tosissaan uskot kaiken, mitä he kirkkain silmin sinulle selittävät?
   Mistä muuten johtuu, että THL ei ole julkaissut tietoja kaikista sairaalassa olevien etnisyyksistä, perussairauksista, keski-iästä ja painoindeksistä.
   Siihen voi olla syynsä, miksi he vaikenevat.

   Miksi he eivät kerro sitä, että kuinka moni on sairaalassa piikityshaittojen takia? Vaikka heidän määränsä on viime aikoina vain lisääntynyt.

   77 % rokottamattomia saadaan kuulostamaan kauhealta luvulta, mutta laskehan huviksesi kuinka monta potilasta tuollainen osuus on esimerkiksi Husin alueen tehohoidosta. Se on noin 7 potilasta päivästä riippuen, siis KOKO Husin erityisvastuualueella, jossa asuu noin pari MILJOONAA ihmistä.
   Aikaisemmin Husin apulaisylilääkärin kommenttien mukaan siellä sairaalassa makasi sellaisia, joiden painoindeksi oli päälle 40, siihen päälle kaikki elintapasairaudet ja lääkitykset, niin siellä he olisivat mistä tahansa flunssasta.
   Opettele nyt ensi alkuun suhteuttamaan asioita, ennen kuin alat määkimään typeryyksiä.

 • Asiantuntija

  Vastaa

  NO voi vee pitääkö se rautalangasta vääntää?
  Haittavaikutuksia on toki, mutta ne on vähäpätöisiä rokottamattomien kuolemiin verrattuna eikö sinustakin kuolema ole vakavampi?
  Siis kokoajan on puhuttu, että jos ikääntyneellä, ja nuoremmallakin on perussairauksia niin korona on erittäin vaarallinen ja rokotus vähentää vakavan koronataudin sairastamista, ei siis estä sitä täysin ja sieltähän ne kuolemat tulee myös vakavia sairauksia sairastaville rokotetuille.
  JA sitten se, että jos Suomen tapaisessa yhteiskunnassa haluaa kyseenalaistaa uutistarjontaa, en tarkoita nyt seiskaa tms. huuhaa lehteä, niin eipä sinun maailmaan muuta mahdukaan.
  Aina pitää olla kriittinen mutta riittävän yleistiedon ja sivistystason omaavat ihmiset osaavat erottaa huuhaa uutiset oikeista. Menepä kertomaan Afganistanin Talebaneille, että kaiken takana Afganistanissa on heidän jumalansa kun molemmat osapuolet Shiiat ja Sunnit ovat 100 % juntteja ja koko heidän vihanpidon takana on riita siitä kenelle Muhammad luovutti vallan. Te kuulutte tähän alhaisen sivistystason porukkaan ja jos teillä ei ole hyvä olla suomessa miksi ette muuta muualle missä tätä huuhaata on helppo viljellä, muuttakaa Afganistaniin siellä on tilaa tällaisille. Nyt heti hopi hopi.

  • Klasse A

   Vastaa

   Sinulla on oikeus saada rokote jos sitä haluat. Minulla on oikeus olla sitä ottamatta jos en sitä halua. Miksi sinun on vaikeaa ymmärtää näinkin yksinkertaista asiaa?

   Asiantuntijat osaavat selittää yksinkertaisesti vaikeitakin kokonaisuuksia ja niiden lainalaisuuksia koska ovat omaksuneet asiakokonaisuudet.

   Tässäkin tapauksessa sinun kannattaa suorittaa ensin suuruusluokkatarkastelu ennenkuin aloitat suurempaa viha-kampanjaa. Suuruusluokkatarkatelu antaa pohjan sille mikä lón ”lillukan varsia” ja mikä on oikeasti merkittävää. Siispä: 33 tehohoidossa olevaa vs. 750‑1500/a kausi-influenssoihin kuollutta. Minkälaisen merkityksen sait laskutoimitukselle?

   Minusta tuntuu että tässä korona-höpötyksessä viedään fokus pois siitä tosiasiasta että tämä on seitsemäs vuosi kun suomalaisten kappalemäärä laskee. Eli, Suomeen vapautuu kiinteistöjä, perinnoksi tulee paljon vanhaa rahaa. Ja se että kun kulutus laskee, pörssitkin romahtavat. Se taloudellinen uhka on pajon suurempi kuin tämä influenssa. Ja kulutusta paikkaamaan on tuotettu maahamme paljon ulkomaalaisia. Maista joissa ei ole edes sotaa.

 • Asiantuntija

  Vastaa

  Juuri kerrottiin uutisissa, että 45 osaa tehohoidossa olevista ovat rokottamattomia. Ja kun mietitään, että rokottamattomia on vain 14 osa yli 12 vuotiaista niin tuo suhdeluku nousee suhteessa otantaan, Onko tämäkin valetta hä???? jos tätä et usko ja myönnä niin ihan sama kuolkaa paskaan ja koronaan kunhan pysytte poissa yhteiskunnan palveluista. Ps jos haluat ostaa koronapassin niitä myydään mustassa pörssissä 500 euron hintaa, pääset sinäkin yökerhoon. Hah Hah!! ja siellä sanot että sinulla on rokotukset ettei heitetä ulos!

  • Nationalisti

   Vastaa

   Ymmärrätkö mitään, mitä sinulle kirjoitetaan vai osaatko toistaa typeränä ameebana vain sen, mitä kuulet kymppiuutisista?

  • DTOM

   Vastaa

   Koronavirus on terveysuhka ja joissain tapauksissa myös hengenvaarallinen. Toistelet vain thl sivuilta ja valtamediasta kopioimaasi tietoa. Jokainen on niistä tietoinen, eikä tee tämän tiedon toistelulla mitään. Olet päättänyt ottaa piikin. Onnea valitsemallasi tiellä. Kukaan ei vielä edes tiedä montako vahvistetta joudut ottamaan ja mikä niiden pitkäaikaisvaikutus on. Maailmalla on parhaillaan 5 piikki menossa ja suurin osa sairaalassa makaavista esimerkiksi israelissa on ns. rokotettuja. Olennaista on tieto, jota meille ei kerrota. Tässä on pari esimerkkiä siitä miten jälkijunassa valtamedia on. Viimeisin uutisista on julkaistu YLEn sivulla 30.10.2021. Uutisessa oleva tieto on ollut saatavilla muualta jo pitkän aikaa ja sekin on vasta puolitotuus.

   Yhdysvallat rahoittivat koronavirus tutkimusta Wuhanissa
   https://yle.fi/uutiset/3–12090742

   Ecohealth alliancen tutkijat aikoivat lisätä lepakon koronaviruksiin pienen piikkiproteiinin osasen, joka lisää viruksen kykyä tarttua ihmisen soluihin
   https://yle.fi/uutiset/3–12090742

 • Jäi auki

  Vastaa

  Ja mikähän se ”emävale” oikein oli?

 • Merkityksetöntä

  Vastaa

  Eli jos KOKO Suomessa on tehohoidossa 33 potilasta niin rokottamattomia on siin noin 26 !! Ja tämäkö kaataa sairaanhoitomme koko Suomessa??

  Pelkästään lääkäreiden hoitovirheisiin kuolee noin 1500 ihmistä Suomessa vuodessa. Siis lähes kolminkertainen määrä esim. liikenneonnettomuuksiin nähden. 

  Eli tämä koronahöpötys hukkuu pilkunpyöristyksiin ja jää alle kausi-influenssojen.

 • Korona on vedätys

  Vastaa

  Tää on ihan selvä, että näillä rokotteilla vedätetään. No jos ne nyt ei sitten olis niin vaarallisia kuin voivat mahdollisesti olla niin ainakin lääkeyhtiöt saa paljon fyrkkaa ja siellä taustalla Gates et kumpp. Ne on sairaalloisen ahneita – siis mielisairaita siinä rahankeruuhimossaan. Oikeita hamstereita.

 • Hylsy

  Vastaa

  Tiedän kolme, joilla on ollut kotona. Yksikään ei joutunut sairaalaan ja nyt joka ainut heistä voi normaalisti. Eli niin vaarallinen tauti 😄.
  Nationalistin kanssa ei olla aina oltu samaa mieltä, mutta tässä asiassa ollaan.
  ”Asiantuntijalle” tiedoksi, että luen Hesaria ja katon uutisia (En tosin maksa niistä), koska haluan seurata eri medioita. Tosin valitsen itse mitä uskon.

 • Hylsy

  Vastaa

  Siis korona. 😃 Helkkarin automaattinen teksti syöttö. 😄

 • Pysykää lujina panettelijoiden vehkeilyjä vastaan!

  Vastaa

  Miksi Partisaani sallii vihollisen täyttää valemedian, korruptoituneiden viranomaisten ja globalistien agendalla kommenteissa?

  THL, AVI, STM, WEF, WHO, YLE ym. levittävät täällä omaa agendaa jonka tavoitteena on saada suuri massa hyväksymään oma orjuutuksensa. 

  Heidän iskulause: et omista mitään, et edes omaa terveyttäsi.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Käsittääkseni Partisaani sallii hyvin vapaan keskustelun kommenteissa, uskoisin, että kaikista pahimmat törkeydet ja trollaukset siivotaan pois.
   Onhan se hauska välillä nähdä, kun joku tulee nolaamaan itsensä tänne, terveisiä vain aiemmin aktiivisesti kantaa ottaneelle ”asiantuntijalle”.

 • Presidentti

  Vastaa

  ”Rokottamattomat ovat tehneet itse itsestään panttivankeja”
  Sauli Niinistön mielestä kansalaisten suhtautuminen koronaan ei saisi löystyä, vaikka rajoitukset on poistettu.
  TASAVALLAN presidentti Sauli Niinistö on IS:n haastattelussa huolestunut Suomen koronatilanteesta.

  Niinistön mukaan Suomi on pudonnut eurooppalaisessa vertailussa parhaimmasta päästä huonompaan päähän.

  Presidentti toivoo samankaltaista suhtautumista – järkevää varovaisuutta – koronaan, mikä Suomessa vallitsi rajoitusten aikana.

  – Hyvää oli ihmisten vakava suhtautuminen, ja nyt ”kun vapaus koitti”, se alkaa unohtua.

  – Syntyi ehkä kuva, että tilanne on liki kokonaan ohi – ja niinhän se ei ole. Suosittelen kaikille edelleen järkevää varovaisuutta, joka ei välttämättä elämää rajoita, Niinistö sanoi IS:lle.

  Presidentti Sauli Niinistö käyttää maskia edelleen liki kaikkialla. Kuva toissa viikon sunnuntailta, kun presidentti saapui Lotta Svärd 100-juhlavuoden juhlamessuun.
  Presidentti Sauli Niinistö käyttää maskia edelleen liki kaikkialla. Kuva toissa viikon sunnuntailta, kun presidentti saapui Lotta Svärd 100-juhlavuoden juhlamessuun. KUVA: RONI REKOMAA / LEHTIKUVA

  Koronakartalla Suomi alkaa olla punaisimpien maiden joukossa.

  Tartuntojen määrä on ollut tasaisessa kasvussa, vaikka keskiviikkona raportoitiin pitkästä aikaa ”vain” 312 uutta koronatartuntaa.

  Koronaviruksen ilmaantuvuusluku Suomessa on tällä hetkellä 137, suurimmat ilmaantuvuusluvut ovat tällä hetkellä Keski-Suomessa, 238 ja Päijät-Hämeessä 235.

  PRESIDENTTI Niinistö ei ole pitkään aikaan puhunut koronasta.

  Keskustelu rokotuksista ja varsinkin koronapassista käy nyt kovilla kierroksilla ja on alkanut näkyä jopa aggressiivisena käytöksenä.

  IS:n haastattelussa presidentti Niinistö asettelee sanojaan tarkasti miettien, kärhämää rokottamattomien ja rokotettujen välillä ei ole tarkoitus kärjistää. Päinvastoin.

  Presidentti ei esimerkiksi puhu siitä, että koronarokotetut olisivat rokottamattomien panttivankeina.

  – Mielestäni rokottamattomat ovat tehneet itse itsestään panttivankeja. Näyttää olevan kahdenlaista ilmaa. Osa suhtautuu: ”ei ole lähelläkään”. Heille totean, että jos sattuu ihan kohdalle?

  – Sitten on salaliittoteoriat. Idästä länteen, etelästä pohjoiseen, kaikki yhteiskunnat pyrkivät rokottamalla rajoittamaan tautia. Ketä vastaan se salaliitto on? Kaikki maat lännestä itään, etelästä pohjoiseen – ketä vastaan se salaliitto on, Niinistö kyseli ja muistutti, että salaliitoissa on yleensä vastustaja.

  Koronarokotekriittiset käyvät kiivasta keskustelua sosiaalisessa mediassa ja lähettelevät tulikivenkatkuisia viestejä rokotteiden puolestapuhujille.

  Jokainen somen käyttäjä tai keskustelupalstojen lukija on voinut havaita koronarokotekriittisten palon asiansa puolesta.

  Myös rokotteiden puolesta puhunut Niinistö on saanut tästä osansa.

  – En sitä vihapostiksi sanoisi, mutta paljon vastakkaista palautetta tulee, Niinistö muotoili.

  Turun kirjamessuilla Niinistö kulki maski kasvoillaan, mutta haastattelutilanteessa maskia ei tavata enää käyttää.
  Turun kirjamessuilla Niinistö kulki maski kasvoillaan, mutta haastattelutilanteessa maskia ei tavata enää käyttää. 

  KORONAPASSIN käyttöönotto viime lauantaina kärjisti rokottamattomien juopaa entisestään.

  Keskustelun sävy on koventunut koronapassin jälkeen, ja yrittäjät, kansanedustajat ja muut koronapassin kanssa töitään tekevät ovat saaneet ottaa vastaa rokottamattomien purkauksia koronapassista.

  Koronapassin vastustajien äkkiväärä käytös, uhkailu tai painostus saa monen haukkomaan paikoin henkeä.

  Presidentti Niinistö ei vielä puhuisi yhteiskuntarauhan järkkymisestä tai kansan jakautumisesta kahtia: rokotettuihin ja rokottamattomiin.

  – Koronapassia on minulle itsellenikin suoraan kritisoitu. En usko, että koronapassi suorastaan kansaa jakaa.

  – Minusta passittomien pitää ymmärtää, että passilla on selkeä tavoite – suojata asiakkaita. Koronapassin kiistäminen sillä perusteella, että ei itse halua passia, ei ole ole kovin perusteltua, Niinistö huomautti.

  Presidentin ja suuren yleisön sympatiat ovat vahvasti koronapassin käyttäjien puolella.

  – Minusta ei ole mitään perusteita osoittaa heitä kohtaan vihaa tai syytöksiä, Niinistö totesi.

  Tällä hetkellä sairaalahoidossa on 208 koronapotilasta, joista 32 on tehohoidossa.

  Esimerkiksi viikon aikana Husin uusista koronapotilaista 77 prosenttia on kokonaan rokottamattomia.

  KORONARAJOITUSTEN poisto on tuntunut myös presidentin arjessa, kun etätöistä aletaan vähitellen palata kohti normaalimpia aikoja.

  Etätyöaikana Niinistö valitteli sitä, että hänellä ja ministereillä ei ole tapaamisia kasvokkain.

  – Etätyö on ollut este henkilökohtaisiin tapaamisiin. Sitä ollaan avaamassa, ja ensimmäiset fyysiset kokoukset on jo pidetty.

  – Nyt kehittymässä oleva tilanne aiheuttaa kysymysmerkkejä. Tarkoitan lisääntyvää tartuntojen määrää, Niinistö pohti tautitilannetta ja etätöiden mahdollista jatkumista.

  Koronarajoitukset poistuivat liki vaivihkaa, ja alueviranomaiset hoitavat koronaa. Vain ravintolarajoitukset ovat hallituksen peukalon alla tällä hetkellä.

  Hallitus asetti loppukesällä tavoitteeksi sen, että rajoituksista voidaan luopua, kun 80 prosenttia yli 12-vuotiaista on saanut kaksi rokotetta.

  Tavoitteessa ei olla vieläkään: kahdesti rokotettuja on 76 prosenttia.

  PRESIDENTTI itse altistui koronavirukselle viime keskiviikkona holokaustifoorumissa Malmössä.

  Sauli Niinistö altistui koronavirukselle Malmössä, rokotettuna Niinistö ei koronaa saanut.
  Sauli Niinistö altistui koronavirukselle Malmössä, rokotettuna Niinistö ei koronaa saanut. 

  Niinistö määräsi itselleen omaehtoisen karanteenin testitulosta odotellessaan, ja kahdesti rokotettuna hän ei koronatartuntaa saanut.

  – Lääkäri ei antanut mitään ohjeita, paitsi vinkkasi että viiden päivän päästä pitää mennä toiseen testiin. Tämän hetken ohjeistuksen mukaan kaksi kertaa rokotetulle ei määrätä karanteenia. Valitsin omaehtoisen karanteenin.

  – Pysyttelin muutaman päivän, Mäntyniemessä on tilaa, enimmäkseen omissa oloissa, ja käytin maskia yhdessä ollessa, Niinistö kertoi itsemääräämästään karanteenistaan.

 • Rokotettu

  Vastaa

  ”Rokottamattomat ovat ne, jotka sairastuvat”, ilmaantuvuus jopa 11-kertainen rokotettuihin verrattuna – suora lähetys käynnissä.
  Sairaala- ja tehohoidossa on tapahtunut muutos ikärakenteessa.
  Aiemmin oli nuoria, mutta nyt sairaalahoitoon on joutunut vanhempia rokottamattomia.
  – Todennäköisyys joutua sairaalahoitoon on merkittävä niillä, jotka eivät ole ottaneet rokotteita, Pasi Pohjola.
  Riski on 19-kertainen. Suuremmissa ikäryhmissä riski on 28-kertainen.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Mitä kirjoitinkaan tuolla ylempänä siitä tehohoidosta?
   Esimerkkinä Husin alue, kyseisellä erityisvastuualueella asuu noin 2 MILJOONAA ihmistä ja teholla on ollut noin kymmenen potilasta, joista ei kerrota sen enempää.
   Ei kerrota perussairauksia, ikää, painoindeksiä, etnistä taustaa, ei mitään.
   Varsinais-Suomen tehohoito oli ”katastrofin partaalla”, teholla oli 6 ihmistä.
   Avatkaa nyt jo ne silmänne ja suhteuttakaa näitä asioita!
   Miksi meidän tehohoito ei ole ollut pahoina influenssakausina ”katastrofin partaalla”, vaikka potilaita on ollut teholla enemmän?
   Myöskin se on epäselvää, ketkä nyt sitten lasketaan ”rokottamattomiksi”, onko se niin, jos ottaa piikin ja päätyy alle viikossa sairaalaan piikkihaitan takia, sinä olet tilastoissa ”rokottamaton potilas”, vaikka ilman piikin haittavaikutuksia et edes olisi joutunut sairaalaan.
   Tässä koko touhussa on niin paljon ristiriitoja.
   Selvää on vain se, että nyt on käynnissä uskomaton pelottelukampanjointi, johon ei pidä lähteä mukaan.

   • Anonyymi

    Vastaa

    SARS-CoV‑2 virus

    Koko maailma yhteensä
    243 milj.

    Kuolemat
    4,94 milj.
    +8 474

    Vieläkö tosissasi väität, että kyseessä on vaan tavallinen flunssa tai koko virusta ei ole olemassakaan? Ei ole pandemiaa? Kyseessä on siis salaliitto missä on mukana kaikki maailman valtiot? Mitä tällä maailman laajuisella salaliitolla haetaan?
    Missä viipyy ne rokotuksen aiheuttamat massakuolemat?

    • Passipoliisi

     Vastaa

     Samaa mieltä, voin sanoa, että onpa tehokas salaliitto kun maailman kaikissa maissa on rokotettu yhteensä n. 3miljardia ihmistä ja estetty satojamiljoonia ihmisiä kuolemalta. On kyllä tehokas salaliitto jos joku uskoo, että muutamassa kuukaudessa saadaan 6 miljardia ihmistä puhuttua mukaan ja odottamaan rokotusta ja ”sirua” nahan alle. Mistähän nyt komponenttipulan aikaan edes saataisiin niin paljon siruja. Elektroniikkateollisuus on muutenkin pulassa komponenttien saatavuuden kanssa. Pitää varmaan vihjaista Nokialle, että ottavat partisaaneihin yhteyttä kun te tunnutte tietävän hyvän sirutoimittajan.

 • Passipoliisi

  Vastaa

  Koronapassin hakuohjeet voitte katsella tästä linkistä:
  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008226759.html

  • Nationalisti

   Vastaa

   Hae ihan itsellesi vaan ja huuda samalla ”bää”.
   Koronapassin piti tulla pelkästään matkustamista varten ja kun sanottiin, että ”kyllä se vielä tulee maan sisäpuolellekin”, niin se oli vain ”salaliittoteoria”.
   Miten meni?

 • Passipoliisi

  Vastaa

  HUSin Asko Järvinen: ”Rokottamattoman riski sairastua on nyt suurempi kuin kenties koskaan” – Koronaluvut ovat jälleen nousussa.
  Hoidon tarpeen kasvun taustalla on koronaviruksen leviäminen rokottamattomien ihmisten keskuudessa.

 • Olenko huijattu?

  Vastaa

  Maapallo on litteä, kuussa ei ole käyty vaan kuvaukset tehtiin studiossa, avaruusoliot ovat soluttautuneet joukkoomme, rokotuksessa asennetaan siru ihmisiin, Trumppi voitti vaalit, Capitol kukkulalle ei hyökätty, tehtiin tietokoneella ne filmit… eikö ??

  • Nationalisti

   Vastaa

   Tavallaan sääliksi käy sinua.

  • Anonyymi

   Vastaa

   Ei kaukaa haettua. MV-lehti on hyvä esimerkki tästä. Siellähän paasataan näitä satuja päivästä toiseen. Siellä kerrottiin kuinka nyt koronapassi tulee kuin Natsi-Saksassa ja rokottamattomat joutuu keskitysleireille. Kuinka mikrosirut laitetaan koronarokotteisiin. Siellä on myös selityksiä miksi kaikki ei kuolleetkaan näihin rokotteisiin heti. Onnekkaat kuulemma saavat suolaliuosta. Epäonnekkaat, jotka halutaan karsia kuolee 3 vuoden sisällä rokotteeseen. koska näin ei heti tapahtunut. Koronapassi on uusi askel kohti Natsi-Saksan mukaista diktatuuria. Nyt PolPo voi seurata kun Mikko ja Malla bilettää yökerhossa tai käy syömässä ravintolassa. Tiedättekö kuinka vitun tyhmältä tuo kuullostaa? Myötähäpeä.

 • Anonyymi

  Vastaa

  SARS-CoV‑2 virus pandemia on levinnyt joka maailmankolkkaan. Etelästä pohjoiseen, idästä länteen. Joka puolella, varmasti jokaisessa maassa ihmisiä rokotetaan virusta vastaan. Onko kyseessä maailmanlaajuinen salaliitto, jossa on mukana kaikki maailman valtiot? Onko koronavirus valetta?

  Tämä antivaxx, koronavirus on valetta öyhötys kuullostaa niin typerältä ja naurettavalta. Suomalaisista yli 80% on ottanut rokotteet. Missä ne massakuolemat viipyy?

 • 3%

  Vastaa

  Mike Yeadon, tyrannian aikataulu.
  Menossa vaihe 4.

  https://www.henrymakow.com/2021/10/yeardom—-timetable-to-tyranny.html

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi