Jopa maahanmuuttovirasto säikähti Ohisalon vaatimaa siirtolaisuudistusta – terrorismiuhka kasvaa

Maahanmuuttovirasto pelkää, että Ohisalon malli avaa Suomen rajat vakaviin rikoksiin syyllistyneille ja terroristiryhmiin kuuluville maahantunkeutujille.

Poliittiset viholliset

Kuvakollaasi.

Jopa liberaalista siirtolaispolitiikastaan tunnettu maahanmuuttovirasto Migri säikähti Maria Ohisalon ohjauksessa laadittua sisäministeriön lakiluonnosta, joka muuttaisi nykyistä ulkomaalaislakia radikaalisti. Ohisalon tavoite on lisätä tuntuvasti Suomeen kohdistuvaa afrikkalais- ja arabitulvaa.

Sisäministeriön mukaan Suomen tulee uudistaa lainsäädäntöä, jotta maahantunkeutujien perheenyhdistämisprosessi helpottuisi. Ohisalo tahtoo edistää niin sanottujen ankkurilasten hyödyntämistä väestönvaihtopolitiikassa.

Ankkurilapsi-ilmiössä on kyse menettelystä, jossa kehitysmaassa asuvat vanhemmat lähettävät lapsensa esimerkiksi Suomeen, minkä jälkeen lapsi vaatii suomalaisia viranomaisia päästämään myös vanhemmat maahan ”perheenyhdistyksen” nimissä.

Terroristit ja rikolliset Suomeen ilman taustatarkastuksia

Ohisalon ehdotuksessa lakitekstiin tehtäisiin muun muassa seuraava lisäys: ”Jos perheenkokoaja on kansainvälistä suojelua saava alaikäinen, voidaan oleskelulupa perhesiteen perusteella jättää myöntämättä vain, jos perheenyhdistäminen Suomessa olisi lapsen edun vastaista.”

Toisin sanoen sisäministeriö tahtoo, että käytännössä jokainen ankkurilapsioperaatio johtaisi tulevaisuudessa varmaan perheenyhdistämiseen. Migrin mukaan lakiehdotus on laadittu niin ”ehdottomaan muotoon”, ettei viranomaisille jää käytännössä lainkaan harkintavaltaa.

Migri toteaa, että ”luvan saamisen eräänlainen automatisointi tekee myös sen mahdolliseksi, että vanhemmat sivuuttavat turvapaikkaprosessin kokonaan”. Maahanmuuttovirasto pelkää, että Ohisalon malli avaa Suomen rajat vakaviin rikoksiin syyllistyneille ja terroristiryhmiin kuuluville maahantunkeutujille, koska taustatarkastukset jouduttaisiin vastaisuudessa sivuuttamaan.

Lähde: Iltalehti

Ankkurilapset Elintasopakolaisuus Kotimaa Laiton siirtolaisuus Maahanmuuttajajengit Maahanmuutto Maahanmuuttovirasto Maria Ohisalo Migri Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Perheenyhdistäminen Poliittiset viholliset Politiikka Rikos Rotu Sisäministeriö Terrorismi Väestönvaihto Vihreät Yhteiskunta

Keskustelu

18 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Erestä kengäs ja takaa rauroos

  Vastaa

  Meillä ei ole mitään velvollisuutta ottaa tänne yhtään pakoloista. Jos tänne haluavat tulla niin tulkoot opiskelu- tai työviisumilla. Siinä kaikki mitä meidän täytyy tarjota. Nämä toimivat hyvänä pelotteena koska opiskeluunkin on selkeä kynnys ja töitä ne ei halua tehdä. 

  Mutta ehkä Maria, ei tiettävästi neitsyt, haluaa saada lapselleen tulevaisuudessa mahdollisimman monta värisyttävää kulttuuri-kokemusta.

 • pöh

  Vastaa

  Joku korona vie huomion kaikesta niin omaa maataan vihaavat poliitikot voi tehdä mitä vain ilman että kukaan edes huomaa ennen kuin on myöhäistä.

  USA ”evakuoi” afganistanista 16 000 ihmistä, suurimmasta osasta kukaan ei tiedä keitä he ovat?
  Kuitenkin heti alkuun oli jo löytynyt noin 50 talebania siitä joukosta, osa oli tietenkin kerinnyt kadota ennen palautusta.
  Heidät on majoitettu sotilastukikohtaan, ja samantien ollut lukuisia lasten raiskauksia, ja aseellisia tappeluita heidän keskenään. Tekevät aseita kaikesta mistä pystyvät ja puukottelevat toisiaan.
  Kaikki tuo pitäisi kertoa ettei ole kyse mistään pakolaisista.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Ohisalo on äärimmäisen vaarallinen hahmo Suomen sisäiselle turvallisuudelle, nyt hän on puuhaamassa sellaista ohituskaistaa rotumuukalaisille, että Suomen kadut muuttuu aivan varmasti entistä enemmän turvattomiksi.
  Jos Ohisalo pääsisi yksin päättämään asioista, en yhtään yllättyisi, jos hän lakkauttaisi koko turvapaikanhakuprosessin, laittaisi yksityiskoneet ilmaan ja hakisi rotumuukalaisia Suomeen niin paljon kuin pystyy, kenenkään taustoja tutkimatta.

  • -K-

   Vastaa

   No, eihän tuo Ohisalo nyt oikeasti mistään asioista päätä.

   • Nationalisti

    Vastaa

    Luepa tuo kommentti uudestaan, ”jos Ohisalo pääsisi yksin päättämään”…
    Mainitsin myös, että Ohisalo on puuhaamassa aikamoista ohituskaistaa, kiistätkö sen, vaikka jopa Migri on siitä huolissaan?

    • SPT

     Vastaa

     Migri on jonkinlainen vastavoima nyt siis? Hienoa. Näillä eväillä Suomi nousuun. Voi että… Migri on huolissaan. Paha natsi-Ohisalo, hyi.

     Kasaaripankkiirit asioista päättävät. Ei Ohisalo – ei nyt, ei koskaan.

     • Nationalisti

      ”Natsi-Ohisalo”? Migri on vastavoima?
      Vertaat Ohisaloa ihan tosissasi kansallissosialisteihin? Onko koko hallitus sitten kansallissosialisteja täynnä tuolla sinun logiikallasi? Hoh hoijaa.

   • Velkarahaa

    Vastaa

    Kyllä se vaan päättää, ja hyppii kiukusta varmasti tasajalkaa jos rajattoman maahantulon mahdollistavat lait eivät etene pikavauhtia toimeenpantavaksi.

 • Minä

  Vastaa

  Normaali perheenyhdistäminen olisi palauttaa karkuteillä oleva lapsi vanhemmilleen, ei suinkaan hakea koko perhettä ja ehkä sukuakin lapsen luo.

  Ohisalolla on selvä pyrkimys lisätä elätettävien määrää, jotta saataisiin mahdollisimman paljon ongelmia maahan.

 • Melina

  Vastaa

  Humanitäärinen maahanmuuttokin tulee Suomelle kalliiksi, koska työllisyys jää vähäiseksi!

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Käynnissä on kansanvaihto, jolla valkoiset aiotaan sulauttaa muihin rotuihin. Tämä on kansanmurha ja Maria Ohisalo on sitä Suomen osalta toimeenpanemassa.

 • Että näin

  Vastaa

  Sekin kierous vielä, että näiden elintasoturistien ankkurilapsi voi olla max. 25 vuotias.
  Siis hän kuuluu lastensuojelun piiriin!!!
  Normioloissa syntyperäinen on käynyt jo koulut, intin ja on jopa työelämässä ellei jatko-opiskele.
  Todella yhdenvertaista toimintaa muusta puhumattakaan (elämisen täydellinen kustantaminen, opiskelujonojen ohitus ”helpotuksilla”, taloudelliset etuudet joita ei syntyperäinen koskaan ole saanut yms.) ilman vastinetta tai velvoitetta.

 • -K-

  Vastaa

  Parhaita ovat kyllä ne jotka ovat ymmärtäneet jonkin olevan pielessä, kun maata täytetään kehitysmaalaisilla, mutta vain vuodesta toiseen kyselevät: miksi tätä tehdään ja kuka tätä tekee? Pahat natsit ovat varmaankin asialla. Eikös natsit hallitse pankkeja ja lääkeyhtiöitä virallisen totuuden mukaan? Kansallissosialistinen Saksa (ja Suomi siinä samalla, jee!) voitti sodan.

 • Suomalainen

  Vastaa

  Vaikea käsittää miten joku voi vihata omaa maata niin paljon kuin Ohisalo ja kumppanit. Tyhmyydestä tässä ei ole kyse, koska faktat on olemassa. Se että kategorisesti sivuuttaa Ruotsin ongelmat ja valehtelee kaikesta mistä puhuu kertoo vain siitä kuinka kylmä ja vaarallinen ihminen on kyseessä.
  Ählämiraiskaajillekin keksii selityksiä mistä heidän törkeät rikokset suomalaisia kohtaan johtuu, mikä on täysin käsittämätöntä! Onko kukaan koskaan kuullut kenenkään ministerin keksivän syitä ja selityksiä esimerkiksi pedareille tai ihan kotimaisille raiskaajille? Miettikää tätä, millainen ihminen puolustaa ja keksii selityksiä raiskaajille, oikein näiden sairaiden paskojen ylin puolustaja!
  Harvalle ihmiselle toivon pahaa, mutta Ohisalon tapauksessa pakko myöntää että joku saattaa ehkä toivoa, että hän joutuisi ihan omakohtaisesti kokemaan miltä se tuntuu kun ”apua tarvitsevat” ”pakolaiset” pilaa pysyvästi elämän ja sitten IL julkaisee jonkun ministerin puolustuspuheenvuoron ja vähättelee tekoja!

 • Jouni S.

  Vastaa

  Mikähän tämän sisäministerion lakiluonnosestityksen lopullinen tarkoitus on, kun Suomessa ovat kaikki järjelliset jo nämä haittamaahanmuuton vaikutukset havainneet? Vihreiden ja vasemmiston piirissä kannatusta varmaan on, mutta vaikea on ymmärtää miksi tänne yhä lisää tuota väkeä pitäisi tuoda, mikään ratkaisuhan itse ongelmaan se ei ole. Suomihan on tosi pieni maa ja pakolaiskiintiöt ovat vain näiden poliitikkojen hyveposeerausta ja kilven kiillottamista. 

  Euroopassa on kuitenkin havaittavissa jo toisenlaistakin ajattelua ja jotenkin tuntuu, että tieto niistä rakennettavista aidoista on hillinnyt lähtöhaluja ja salakuljettajien bisneksiä. Se vetoaminen niihin Suomen kuuluisiin kansainvälisiin sopimuksiin pitäisi jo lopettaa muunnettuna totuutena, koska muutkin länsimaat ovat saaneet /saavat tehdä omat ratkaisunsa, eikä niistä mitään sanktioita ole seurannut.

  • Tekijämies

   Vastaa

   Viherkommunistien tavoite on täyttää Suomi matuilla mahdollisimman nopeasti, mutta näyttää siltä, että aika ja raha loppuu kesken. Tämän lisäksi vankilat täyttyvät matuista, vaikka oikeuslaitos on pyrkinyt järjestelmällisesti antamaan hyvin minimaalisia tuomioita matuille, jotka suorittavat rikoksensa pääsääntöisesti suomalaisia kohtaan. Siksi mädätyksen vauhti kiihtyy ja tämä näkyy mm. vihapuhelakeina, joilla yllä pidetään voimistuvaa valtion sensuuria ja ”antirasismin” aivopesuna, jonka kohteena on pienet lapset.

   Nyt tilanne on se, että maahan päästetään porukkaa ties millä verukkeella ja taas maasta poistamisesta on tehty entistä vaikeampaa. Tämä asetelma on käännettävä ylösalaisin.

   Todellinen haaste on suurten ikäluokkien poistuminen keskuudestamme. Silloin väestörakenne muuttuu hyvin näkyvästi ja tähän mennessä Suomesta täytyy rakentaa erittäin ulkomaalaisvastainen maa, jossa ulkomaalaisen maastapoistaminen hoituu rutiininomaisesti, jotta pysymme myös jatkossa suurena enemmistönä omassa maassa. 

   Onneksi tässä on vielä tämä vuosikymmen aikaa kääntää suunta. Toki jos covid-pistosten ottajia alkaa kuolla kuin kärpäsiä, niin sitten tässä tulee vielä kiire.

   Tietenkin hedelmällisessä iässä olevia suomalaisia nuoria naisia pitää varoittaa kultamunan epäillyttävästä perimästä, jotta haitallisia ristisiitoksia ei pääse tapahtumaan.
   Sekarotuiset jälkeläiset kääntyvät joka tapauksessa valkoista rotua vastaan.

 • pää määrää

  Vastaa

  Kuka etsisi syyt, mitkä ovat Ohisalon toiminnan aiheuttajat?
  Vahinkoja tuottava politiikka voi jopa lisääntyä hänen kritisoinnistaan.

 • Ironfist

  Vastaa

  Vihreillä on kova kiire luoda täysin toimimaton yhteiskunta ennen kuin valta loppuu, ja alkaa pitkä oppositiossa istuminen. Kun seuraavat eduskuntavaalit on käyty, ei vihreät ole enää ministereinä, mutta huutavat kyllä kovalla äänellä lattiatasolta miten maan asiat on retuperällä silloisen hallituksen aiheutamana. Ei muisteta millään että itse luotiin ongelmat. Tyypillistä kommunistien suhmurointia.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi