Esittelyssä kansallismielisiä vakoileva valokuvaaja Hannu Häkkinen

Häkkinen pyrkii usein pääsemään mahdollisimman lähelle kansallismielisiä voidakseen kuvata näiden kasvoja.

Poliittiset viholliset

päivitetty

Hannu Häkkinen, Helsingissä 25.9.2021.

Viime viikonloppuna useat kansallismieliset panivat Helsingin maahanmuuttovastaisessa mielenosoituksessa merkille, että paikalla oli tuttu äärivasemmistolainen kuvaaja. Kyseessä on nimimerkillä ”Rajatonvimma” esiintyvä Hannu Tapani Häkkinen.

Partisaani pyrki haastattelemaan Häkkistä paikan päällä. Kansallismielisiä vakoilemaan saapunut Häkkinen yritti ymmärrettävistä syistä paeta tilanteesta vähin äänin. Katso video yllä!

Häkkinen pyrkii usein pääsemään mahdollisimman lähelle kansallismielisiä voidakseen kuvata näiden kasvoja. Hän lataa kansallismielisten valokuvia muun muassa Museoviraston nimissä Helsingin yliopiston ylläpitämään ja opetus- ja kulttuuriministeriön tukemaan Finna-tiedonhakupalveluun. Viime vuosina hän on ollut paikalla esimerkiksi 612-soihtukulkueessa, Kohti vapautta! ‑itsenäisyysmarssilla, Turun Kukkavirrassa ja Turvallinen Suomi takaisin ‑mielenosoituksessa. Museoviraston kuvien yhteyteen on lisätty yksittäisten mielenosoittajien nimiä.

Finderin mukaan Häkkinen on nimennyt myös yrityksensä Rajatonvimmaksi. Alla yrityksen yhteystiedot:

Hannu Tapani Häkkinen, elinkeinonharjoittaja (9÷2008)
050 546 6856
Fleminginkatu 4 A 1
00530 Helsinki

Mikäli sinulla on lisää tietoa Häkkisen toiminnasta, ota yhteyttä: contact@partisaani.com

Äärivasemmisto Antifa Hannu Tapani Häkkinen Kotimaa Mielenosoitus Poliittiset viholliset Rajatonvimma Suomalaisvastaisuus Tietoturva

Keskustelu

30 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Itsekin olen nähnyt tuon tyypin pyörimässä kansallismielisten tapahtumien liepeillä, tosin, monesti tuota ensin luulee naiseksi.

  Miksi Hannu oli niin kovin hiljaa, eikä halunnut antaa edes haastattelua?
  Olisi nyt enemmänkin kertonut ylläpitämästään henkilörekisteristä, kun noin näkyy olevan kiinnostunut kuvaamisesta.

 • Viha Voittamaton

  Vastaa

  Taitaa olla niin kovin häpeissään toiminnastaan ettei kehtaa sanaa suustaan päästää. Apua tarvitsisi

 • Ironfist

  Vastaa

  Eikös lain pitänyt olla niin että laittomien listojen pitäminen on rikos ?

  • Fatwantarkistaja

   Vastaa

   Laki ei koske kommunisteja. Tuo ***kkaa jatkossakin kuvasi päälle.

 • Samat keinot käyttöön kuin vasemmallakin

  Vastaa

  Rikosilmoitusta vaan menemään jos heppu ylläpitää laitonta henkilörekisteriä, vassarithan näitä rikosilmoja tehtailee kaikesta mahdollisesta, miksei muutkin sitten.

  Plus jos jätkä latailee jotain yksityisyydensuojaa rikkovia kuvia museoviraston sivuille, voisi sieltä kysyä onko museovirasto tietoinen näistä rikkeistä ja tapahtuuko heidän luvallaan ?

  Rkosilmoa vetämään myös museovirastosta, alkaa kiinnostaa esimiehiä siinä kohtaa yleensä mitä jokut työntekijänsä puuhaavat.

 • NVS-mies

  Vastaa

  Kyseinen puhelinnumero myös tarjoaa osoitetta Posliinikatu 4 A 7 00560 Helsinki

 • ./..

  Vastaa

  Tekee vain ilmoituksen gdpr-asetuksen rikkomisesta Museovirastosta valvovalle viranomaiselle niin johan alkaa tapahtua. Kyseinen asetus mahdollistaa mahtavat sakot sen rikkojille.

 • Pasi Sivula

  Vastaa

  Poliittiset viholliset ? Jokaisella on oikeus valokuvata teitä, se ei ole laitonta. Ja jos teille isänmaallisuus ym oikeesti on tärkeitä asioita niin ette te kuluttaisi lyhyttä aikaa tälläiseen, samalla hetkellä kun väkersit tätä/tiimisi kanssa tätä koneelle joku ulkomaalainen ehkä saattoi tehdä pahaa kun ette olleet läsnä suojelemassa, ettekö tunne laisinkaan syyllisyyttä partisaani väki? 

  Järjestönne on ajanhukkaa. on se niin nähty nyt.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Jokaisella on oikeus kuvata julkisella paikalla kyllä, mutta kun tietää mitä tarkoitusta varten nuo kuvaajat siellä kiertävät. Henkilörekisteri kun ei ole mikään oikeus. Mitä mieltä olet sellaisesta?

   Lisäksi, mistä järjestöstä sinä puhut?
   Onko Partisaani-media mielestäsi jokin järjestö? Minkälaisella tasolla on ymmärryksesi muista asioista?

  • 14 sanaa

   Vastaa

   Äläpä Pasi pahoita mieltäsi. Katsos näiden maan matosten esille nosto on myös tärkeää. Nämä anarkokommarit edesauttavat kansallisvaltiomme alasajoa avoimien rajojen monikulttuurisuuskiimassaan.
   Käy vilkaisemassa tämän hahmon instatili antifa-logoineen. Poliittinen vihollinen on aivan oikea termi.
   Jos et tajua näiden kommarien paljastamisen tärkeyttä, oma on häpeäsi. 

   Liike?
   Mikä ihmeen liike?
   Kansallismielinen vaihtoehtomedia Partisaani on.
   Siinä kaikki.
   Tärkeä kanava.

   Suuri kiitos Partisaanille.
   Teette tärkeää työtä.

  • ..toviva...

   Vastaa

   Henkilön kuvaaminen luvatta on rikollista myös julkisella paikalla. Julkisen paikan kuvaaminen julkisella paikalla ei ole. Onko kuvaajan tarkoitus kuvata henkilöitä vai tapahtumaa, on usein tulkinnanvaraista, sekä joudutaan ratkaista tuomioistuimessa. Hyvä ja ammattimainen kuvaaja yleensä lähestyy kohdettaan suullisesti, esittää mihin kuvaamaansa käyttäisi ja kysyy luvan asianomaiselta. Näin siis kuvissa missä selkeästi rajataan yksi ihminen kuvan ’pääosaan’.

   • ./..

    Vastaa

    Ei kuvaaminen ole rikollista, mutta kuvien julkaisu saattaa olla.

 • Pequulijenkkatwist

  Vastaa

  Laitoin museoviraston sivujen kautta palautetta ja kysymyksen tämän henkilön tekemisistä.

 • henri76

  Vastaa

  vittu mikä ämmä ..

 • ane

  Vastaa

  Siis mikä yhteys on tämän valokuvaajan ja Museoviraston välillä? Mitä yksityisten kansalaisten valokuvat tekevät minkään viraston sivuilla, vaikka henkilöt olisivatkin mukana mielenosoituksissa?

  • viseomurasto

   Vastaa

   Tätä ihmettelin itsekin. Voisiko joku selittää tämän asian?

 • kuva näytillä

  Vastaa

  Miten voi tarkistaa onko oma kuva näytillä?

 • Nimetön

  Vastaa

  Tyypillinen vihervassari. ”Kytät on natsisikoi vittuuuuuhh!” kunnes joku pistää hieman jalkaa maahan. Sitten poliisisetä onkin tuki ja turva. 😀

 • Nimetön

  Vastaa

  Hänen yrityksensä toimintaa voi arvostella Googlessa julkisesti. Tämä ei ole kehoitus.

 • Pequulijenkkatwist

  Vastaa

  Museoviraston henkilökunnan hakemistosta löytyy sama nimi. Liekö sattumaa?

 • Pasi Sivula

  Vastaa

  Nimimerkille 14Sanaa: Ole huoleti en pahoita mieltäni, mutta ei tää toiminta ole kovin aikuismaista. Ei puolin eikä toisin. Ja pointtini oli tosiaan se että tää jos mikä ”vainoaminen” on ajanhukkaa. 

  ”Nämä anarkokommarit edesauttavat kansallisvaltiomme alasajoa avoimien rajojen monikulttuurisuuskiimassaan.”<– tavallisella kansalaisella joka on anarkistikommari eikä mukana politiikassa, ei ole suurta vaikutusta, korkeintaan hyvin marginaalinen vaikutus eli syylliset löytyy ihan muualta kuin kansalaisaktivisteista(kerro toki jos joku kansanedustaja on ottanut sukanvarteen jonkun mielenosoitushuudon vaikkapa ”ei natseja mihinkään” ja ottanut sen eduskunnan kyselytunnille? . Joten eiköhän maahanmuutto ongelmat tuu ihan jostain muualta kuin kansasta, vaikka miten kansalaiset sanois refugees welcome ym? Älkää siis syyttäkö kansalaisia. Kerro toki jos isänmaallisilla liikkeillä on vaikutusta eduskuntaan, saiko vastarintaliike aikaan mitään möykkäämällä päättäjistä? seinille huutamista se on, kuten tää partisaani sivustokin.

  ”Käy vilkaisemassa tämän hahmon instatili antifa-logoineen. Poliittinen vihollinen on aivan oikea termi.
  Jos et tajua näiden kommarien paljastamisen tärkeyttä, oma on häpeäsi. ” <– antifa logoineen, antifa tuskin edes on suomessa(ainakaan itse en ole mistään löytänyt ”järjestäytynyttä” antifa toimintaa suomessa), mielenosoituksissa uskoisin olevan lähinnä pelotteena tai muodonvuoksi, en tiedä. En sekoittaisi anarkismia ja antifaa joka valitettavan usein tehdään, ne ovat aatteinakin erillaiset, varsinkaan pasifistisiin anarkisteihin en sekoittaisi sillä antifa hyväksyy voimakeinot ja ulkomailla on ikävä kyllä tappeluja uusnatsien ja antifan välillä, typerää toimintaa. eikä millään tavoin rakentavaa,

  ”Liike?
  Mikä ihmeen liike?
  Kansallismielinen vaihtoehtomedia Partisaani on.
  Siinä kaikki.
  Tärkeä kanava.”

  No jos ajattelet näin niin ok, mikäpä mä olen sitä sanomaan mutta ihmetyttää vaan miksi on niin samanlaisia kuin oli vastarintaliikkeessäkin ja mielestäni OIKEAAN kansallismielisyyteen ei kuulu juutalaisvastaisuus, vai miksi ihmeessä löytyy juutalaisvastaisia kirjoituksia. Ja mitä kansallismielisyyttä on sellainen aktivismi jossa poltetaan tai takavarikoidaan pride lippu? onko homous, lesbous jne niin paha asia? täysin normaalia ja luonnollista, itse haluatte olla suomalaisuudesta ym ylpeitä, miksei seksuaalisesta suuntautumisestaan ei saisi olla? ja ei pride tai seta EI tarkoita lasten hyväksikäyttöä eikä rappiota. Ainoa asia missä voidaan olla väärässä on nuorten kasvuvaiheessa oleva identiteetin sekoittaminen, nuoren täytyy kasvaa rauhassa ja etsiä itseä ja elää onnellinen nuoruus., mut ei sekään oikeuta polttamaan lippua tai muuta ääri tekoa tekemään, miltä tuntusi jos joku polttaisi suomen lipun? eikö se saisi veresi kiehumaan? vihalla ja provosoimalla ei ainakaan saada ikinä mitään muutosta ja hyvää aikaan. Itselläni on esim monia läheisiä ihmisiä jotka ovat homoja tai transseksuaaleja, Luuletko että iloisena katson kun joku polttaa pride lippua? onko tähän todellakin tultu että tämä on sitä isänmaallisuutta? 

  mutta kaikkea hyvää ja siunausta sinulle! Rukoilen puolestasi.

 • Läpiajo

  Vastaa

  Pasi Sivula, varmasti on myös toisin ajattelijoita, mutta tuskin tässä lähtökohtasesti on kyse siitä mitä sukupuolta joku edustaa ja onko saman sukupuolen kanssa yhdessä vai ei. Vaan enemmän se agenda näiden asioiden takana. Kyllä varmasti Pride lippujen ja loputon ”homolobbaus” nostattaa vastarintaa. Enemmän kyse on siitä mitä näillä ”liikkeillä” yritetään saada aikaan kun se mitä ne tällä hetkellä todellisuudessa on. Kyllä se on selvästi nähtävissä että aatteiden takana on agenda ja sellanen agenda mikä ei ole puhdas. Ihan samaa voidaan sanoa ilmastopolitiikasta. Varmasti monen Suomalaisen sydämmessä on luonto ja sen hyvinvointi, mutta jos sitä tahallisesti vääristetään ja yritetään käyttää tarkotuksiin mitkä ei ole edes totta, niin ei se kovin iso ihme ole jos siihen ihmiset voimakkaasti reagoi? Mä olen ite rauhan puolesta ja toivon että me Suomalaiset yhdessä ymmärretään toisiamme ja sitä mikä meille kaikille on parasta. Vastakohdat kun löytää sovun niin alkaa tapahtumaan. Jokainen voi miettiä sitä että ketä vastaan sitä oikeesti tässä ”taistelee”. Se herra tai rouva löytyy joka aamu sieltä oman kylpyhuoneen peilistä. Rauhaa 🙂

 • Kyynikko

  Vastaa

  Museoviraston valokuva-arkiston intendentti tämä miekkonen ja näkyy yhtälailla kuvanneen ”elokapinaa ja anarko-markoja”. Kyllä nyt tuntuu siltä, että on tehty kärpäsestä härkänen. Ihan 0k kuvata oman aikansa poliittista liikehdintää, eritoten jos siinä pyrkii objektiivisuuteen.

  • Tuomas

   Vastaa

   Kuvaajan poliittinen agenda näkyy selvästi valokuvien kuvateksteissä ja asiasanoissa.

   • Näkijä

    Vastaa

    Esimerkiksi tässä HK8216:48 kuvassa: https://www.finna.fi/Record/museovirasto.092e3cd9-1a0e-403c-87f7-3b4a2a4e44f5
    ”…Taustalla puhetta pitämässä äärioikeistolaisen Suomen Sisu järjestön aktiivi X.”

    Suomen Sisu ei ole äärioikeistolainen järjestö edes Suojelupoliisin mielestä, kuvatekstin laatija haluaa tarkoituksella leimata hänelle epämieluisan järjestön äärijärjestöksi. Valokuvien kuvatekstit ovat poliittisesti motivoituneita ja leimaavia.
    Kuvapalvelussa vasemmistolaisten tempauksia kuvataan paljon kauniimmilla kuvateksteillä ja aihesanoilla.

 • tietokone

  Vastaa

  Museovirasto näemmä teke yhteistyötä enemmänkin Antifalaisten kanssa, ovat hankkineet saksalaisen Sören Kohlhuber:in kuvakokoelman: tako.nba.fi/File/3537/tako-raportti-2019–1.xls
  ”Kokoelmiin hankittu myös laaja saksalaisen Sören Kohlhuberin äärioikeistoa dokumentoiva kuva-aineisto vuosilta 2017–2019.”

  Kuvat löytyvät täältä: https://finna.fi/Search/Results?lookfor=Kohlhuber%2C+S%C3%B6ren&type=Author

  • valoton

   Vastaa

   Mielenkiintoista. Ottaisivatkohan vastaan myös toista ääripäätä edustavan valokuvaajan teoksia? Nyt joku Soldiers of Odin aktiivi tarjoamaan kuviaan Museovirastolle pitkäaikaissäilytykseen.

   • Kyynikko

    Vastaa

    S.O.O on kansallismielinen katupartio järjestö, jonka jäseniä huolestuttaa muhamettilaisista kehitysmaista saapuvien väestöryhmien tuottamat akuutit lieveilmiöt, kuten turvallisuusvaje. S.O.O:n jäsenistöön kuuluu niin kansallismielisen vasemmiston(sini-mustat), kuin oikeistonkin äänestäjiä.

 • Faktat tiskiin

  Vastaa

  Sellanen rotta siellä sitten..
  Kommarisika. 

  https://www.instagram.com/p/Bt9B32dBm19/?utm_medium=copy_link

  Kun katsoo hönöhannun instaa, agenda ja ”puoli” tulee kyllä selväksi.

  Hakee kuitenkin poliisilta apua jaettuaan myös tämän instassaan.
  Huikea hahmo.
  Hannu hopo. 

  https://www.instagram.com/p/B38xbdXById/?utm_medium=copy_link

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi