Vasemmistopiirien ahdisteluskandaali: Dimitri ”Kikkelikuva” Ollikainen ehdottaa ”CIS-miehistä” vapaita tapahtumia

Vasemmistolaisissa punk-piireissä on viime päivinä kuohunut. Punkstoo-niminen instagram-tili on paljastanut piireissä tapahtuvaa seksuaalista ahdistelua, mikä on johtanut MeToo-henkisiin puhdistuksiin.

Poliittiset viholliset

Dimitri Ollikainen.

Tapahtumista tekee ironisen se, että vasemmistolaiset markkinoivat itseään turvallisen tilan periaatteella, mutta ovat samaan aikaan hyväksyneet seksuaalisia saalistajia ja pimittäneet tekoja. Myös nyt puhdistusten kohteeksi joutuvat tahot ovat itse olleet rakentamassa kulttuuria, jonka uhreiksi päätyvät, sillä he ovat sanoneet yhtä ja tehneet toista.

Punk In Finland ‑sivustolla aiheesta käydään aktiivista keskustelua. Myös tekopyhästä asenteestaan ja kiusallisista ulostuloistaan tunnettu Dimitri ”Kikkelikuva” Ollikainen on ottanut asiaan kantaa.

Hän ehdottaa PIF:lle kirjoittamassaan viestissä, että tulisi järjestää ”CIS-miehistä” eli heteromiehistä vapaita tapahtumia. Toisin sanoen edes vuosikymmeniä piireissä liikkunut Ollikainen ei luota omien piiriensä miehiin sen vertaa, että olisi valmis päästämään näitä katsomaan bändejä. Yksittäistapauksista muissa yhteyksissä vouhottavat vasemmistolaiset vaativat nyt kollektiivista vastuuta kaikille miehille.

”IMO jos jollakin ei cis-tyypillä on paukkuja, niin kannattaa harkita josko järjestäis tän aiheen tiimoilta jonkun keskustelutilaisuuden josta cis-miehet on rajattu ulos.

Enkä tarkoita tällä sitä, ettei miesten tarvii kantaa vastuuta, mutta separatistisilla kokoontumisilla on aina välillä paikkansa ja nyt saattais olla sellanen.

Ja koska musiikkiskenestä kyse, niin ei kyllä varmaan olis pahitteeks sekään, jos ajoittain olis keikkoja, joille cis-miehet ei oo tervetulleita”, hän kirjoittaa sivustolle käyttämänsä ToxicAvenger161-nimimerkin takaa.

Ollikainen tunnetaan myös etenkin siitä, että hän omien sanojensa mukaan harrastaa alastonkuvien ottamista itsestään. On epäselvää, onko kuvia lähetelty eteenpäin muille seksuaalinen ahdistelu mielessä.

Dimitri Ollikainen Kotimaa MeToo Poliittiset viholliset Punk Punkstoo Rappiokulttuuri Rikos Seksuaalinen ahdistelu Seksuaalirikokset ToxicAvenger161 Uutiset Valeoppositio

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Ollikainen on kyllä erittäin surkuhupaisa persoona, paljon komiikkaa tulee siitä kun tuo tyyppi yrittää jotain argumentoida.

  Onhan tuo jo ironista, että pitää alkaa rajaamaan ketkä niitä bändejä voivat mennä katsomaan ja ketkä eivät, kertoo hyvin paljon siitä kaaoksesta mikä siellä äärivasemmiston punk-skenessä on tällä hetkellä meneillään.

 • Kikkeliskokkelis

  Vastaa

  Miten olis kokonainen valtio, josta on rajattu normaalit miehet ulos? Kyllä täältä sopiva maapläntti löytyy.Ahvenanmaa on hyvä, mutta voi olla joku muukin alue.Siitä tulisi mielenkiintoinen sosiaalinen koe.

 • Jupi

  Vastaa

  Se olisi mikä mainioin idea, ettei tuu vahingossakaan käytyä. Positiivista syrjintää

 • Tomppa

  Vastaa

  Tuliko Dmitri nyt sitten kaapista, vai miten tämä ulostulo pitäisi ymmärtää? On nää piffiiläiset kyllä himmeitä heeboja. 🤣

 • Nimetön

  Vastaa

  Kyllä ne sun festarit Ollikainen on jo muutenkin ”cis-vapaita”. Ei meitä heteroita kuule kiinnosta sun kikkelifestarit!

 • Pete

  Vastaa

  Ottaa itsestään alastonkuvia? Kuka haluaisi nähdä Pyöränlukkojäbän alaston kuvia?? Itsekö hän itseään ihailee?

  • Nimetön

   Vastaa

   Kai se on kiva haikeana muistella aikoja kun painoi vain 110kg (painoon ei sisälly lihasmassaa), kun nykyään ruho on päässyt paisumaan silminnähden. Painon lisääntyminen tuskin johtuu Kikkelikuvan saliohjelman bulkkiosuudesta.

 • Tomppa

  Vastaa

  Tää Ollikainen on kyllä melkoinen järjen jättiläinen. Hän haluaa rajata tapahtumista pois ne miehet, jotka todennäköisesti puuttuisivat hyväksikäyttötilanteisiin. Tai sitten Ollikainen vaiin haluaa mahdollistaa ns. paremman seksuaalisen hyväksikäytön jatkumisen, mutta piilossa suurelta yleisöltä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi