Sorosin rahoittama vakoiluyhtiö aloittamassa ”antifasistisen” kampanjan useissa Euroopan maissa

Useat kohdemaista tunnetaan perinteisistä arvoistaan, tiukasta rajapolitiikasta sekä radikaalista kansallismielisestä katuliikehdinnästä.

Poliittiset viholliset

Juutalainen George Soros.

Juutalaismiljardööri George Sorosin rahoittama tiedustelu- ja mediayhtiö Bellingcat on käynnistämässä laajaa ”antifasistista” vakoilu- ja vaikuttamiskampanjaa Itä-Euroopassa. Yhtiö pyrkii edistämään pakkomonikulttuurisuutta, homolobbausta ja globalismia Euroopan kansallismielisimmissä valtioissa hyökkäämällä isänmaallisia aktivisteja vastaan.

Britanniassa 2014 perustettu Bellingcat on erikoistunut Internet-vakoiluun, kulttuurimarxismin levittämiseen ja johtavia länsimaita myötäilevään propagandaan. Sen perustaja Eliot Higgins on kertonut The Guardianille, että Bellingcat saa ”paljon rahaa” Sorosin Open Society –säätiöltä.

Myös Yhdysvallat on ottanut Euroopan maalitaulukseen erityisesti sen jälkeen, kun sionisti Joe Biden ja hänen nimittämänsä juutalainen ulkoministeri Anthony Blinken nousivat valtaan. Blinkenin johdolla Yhdysvallat on päättänyt viedä Länsi-Euroopan monikulttuurisen rappion itään vaikka väkisin. Bellingcatin uusi projekti tukee Yhdysvaltojen ulkopoliittista linjaa saumattomasti.

Informaatio-operaatio vieraita valtioita vastaan

Rekrytointimainoksessaan Bellingcat kertoo, että hankkeen nimi on ”Tasa-arvoa vastustavien seurantaprojekti”. Projektin kohdemaita on yli 20, muun muassa Viro, Latvia, Liettua, Unkari, Bulgaria, Romania, Puola, Serbia, Slovakia ja Ukraina. Useat maista tunnetaan perinteisistä arvoistaan, tiukasta rajapolitiikasta sekä radikaalista kansallismielisestä katuliikehdinnästä.

Bellingcat värvää nyt työntekijöitä vakoilemaan ja tuottamaan propagandaa Itä-Euroopan kansallismielisiä sekä konservatiiveja vastaan. Rekrytointimainoksessa yhtiö ilmoittaa vakoilevansa ”niin äärioikeistolaisia ryhmiä kuin myös yksityishenkilöitä”.

Bellingcatin projekti on toisin sanoen Sorosin oligarkkirahalla toteutettu informaatio-operaatio vieraiden valtioiden kansalaisyhteiskuntia vastaan. Mikäli valtamediaan on uskominen, vastaavan toiminnan piti olla vain Vladimir Putinin heiniä.

Lähteet: Daily Archives, The Guardian

Anthony Blinken Bellingcat Britannia Disinformaatio Eliot Higgins George Soros Homolobby Informaatiosota Joe Biden Juutalainen lobby Juutalaiset viharyhmät Juutalaisjärjestöt Kansallismieliset Kansallismielisyys Kulttuurimarxismi Lobbaus Maahanmuutto Painostaminen Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rotu Sionismi Tiedustelu Ulkomaat Väestönvaihto Vakoilu Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tasa-arvo projekti

  Vastaa

  Meidänkin pitänee perustaa oma ”Tasa arvoa ajava projekti” jossa valkoiselle heteroväestölle ajetaan samoja oikeuksia kuin LGBTPN väelle ja varsinkin turvapaikanhakijoille. Valtiomme pitää maksaa meidänkin ajokortit ja asumiset sekä anta taskurahaa kuten LGBTPN-väen ja turvapaikanhakijoiden. Se olisi sitä varsinaista tasa-arvoa.

  Ei tarvi muuta kuin mölytä ”Me haluamme samat oikeudet” tarkentamatta sen kummemmin mistä on kyse, niin johan Taponenkin peukuttaa ja marssii poliisipuvussa kanssamme.

 • Jones

  Vastaa

  Noita aatteita pitäisi viedä erityisesti Israeliin, sillä he eivät huoli sekarotuisia juutalaisiksi.
  Viides Mooseksen kirja:
  23:2 Älköön kukaan sekasikiö pääskö Herran seurakuntaan; älköön sellaisen jälkeläinen edes kymmenennessä polvessa pääskö Herran seurakuntaan.
  Nehemia:
  10:30 Me emme anna tyttäriämme maan kansoille emmekä ota heidän tyttäriänsä pojillemme vaimoiksi.
  13:3 Kuultuaan lain he erottivat kaiken sekakansan Israelista.
  https://ylilauta.org/uskonnot/129096700

 • Nationalisti

  Vastaa

  Soros ja muut pro-sionistit (mm. monet poliitikot) pyrkivät tuhoamaan valkoiset kansallisvaltiot ja edistämään mm. rotujen sekoittumista, jolloin kansasta tulisi vain harmaata massaa, jota on entistä helpompi hallita.
  Valkoisten kansallismielisten tulee pitää yhtä ja taistella tätä alati pahenevaa lobbausta vastaan.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Peli jatkuu ja kovenee. Periksi ei anneta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi