Unkarin hallitusta lähellä olevaa lehteä syytetään antisemitismistä ja Amerikan juutalaisen ulkoministerin pilkkaamisesta

Vaikutusvaltaiset juutalaiset ovat olleet Unkarille käärmeissään vuosien ajan muun muassa siksi, että maa on pitänyt rajansa kiinni turvapaikkaturisteilta.

Sionismi

Anthony Blinken.

Kansainvälinen juutalaisyhteisö on raivoissaan Unkarin pääministeri Viktor Orbánin Fidesz-puolueelle, sillä puoluetta lähellä oleva sanomalehti on loukannut Yhdysvaltojen juutalaisen ulkoministerin Anthony Blinkenin tunteita. Lehden hyökkäystä Blinkeniä vastaan luonnehditaan ”klassiseksi antisemitismiksi”.

Kohun taustalla on Magyar Nemzet ‑nimisen sanomalehden tunnettu toimittaja Zsolt Bayer. Hänen tekstejään pidetään poliittisissa piireissä tiukasti silmällä, sillä hänen tiedetään olevan Orbánin läheinen liittolainen ja yksi Fideszin alkuperäisistä perustajista. Lisäksi hän on saanut valtiolta 2016 korkeimman arvomerkin. Bayerin kirjoituksia tulkitaankin usein Orbánin hallituksen epävirallisina kannanottoina.

Bayer päätti kritisoida Yhdysvaltojen presidentti Joe Bidenin nimittämää juutalaista ulkoministeri Blinkeniä sen jälkeen, kun ulkoministeri oli arvostellut Unkarin hallintoa. Blinken ja muut vaikutusvaltaiset juutalaiset ovat olleet Unkarille käärmeissään vuosien ajan muun muassa siksi, että maa on pitänyt rajansa kiinni turvapaikkaturisteilta, hankaloittanut homolobbareiden toimintaa sekä käynyt vastahyökkäykseen juutalaista miljardööririkollista George Sorosia vastaan.

”Juureton juutalainen”

Bayerin mukaan Blinkenillä ei ole oikeutta puuttua Unkarin asioihin. Bayer totesi Yhdysvaltojen liittoutuneen Orbánin hallituksen vihollisten kanssa ja pyrkivän mahdollisesti sabotoivan Unkarin ensi vuoden vaaleja Fideszin kaatamiseksi. Bayer myös muistutti, että Yhdysvallat ”levittää demokratiaa” väkivalloin ja riistää muiden valtioiden kansallisomaisuutta itselleen jatkuvasti.

Bayer kirjoitti myös pitävänsä häpeällisenä sitä, että Blinkeniä kutsutaan usein mediassa ”unkarilaistaustaiseksi” siksi, että tämän juutalainen äiti muutti Unkarista Yhdysvaltoihin. Bayer kirjoitti Blinkenin olevan ”täysin JUURETON unkarilainen kuin myös täysin juureton amerikkalainen”.

Globaali juutalaisyhteisö syyttää Bayeria nyt klassisen ”juurettoman juutalaisen stereotyypin” henkiin herättämisestä. Antisemitistit ovat kautta historian todenneet, ettei juutalaisilla ole rotunsa ohella aitoa kotimaata. Sionistit kertovat olevansa erityisen järkyttyneitä siitä, ettei Orbán ole irtisanoutunut Bayerin kannanotoista.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

Anthony Blinken Antisemitismi George Soros Homolobby Joe Biden Juutalainen lobby Juutalaiset viharyhmät Juutalaisjärjestöt Kulttuurimarxismi Lobbaus Maahanmuutto Politiikka Rotu Sionismi Ulkomaat Unkari Viktor Orbán Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta Zsolt Bayer

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Ukki Väinämöinen

  Vastaa

  Eiköhän unkarilaiset haukkuisi Blinkeniä vaikka hä olisi pastafari toimiensa johdosta.

 • Plääh

  Vastaa

  Albert Einstein naurskeli huvittuneena käsitteelle ”juutalaisuskoinen saksalainen”. Hänen mukaansa juutalaiset olivat juutalaisia ja eivät saksalaisia ollenkaan. En tiedä, kuinka moni käsitettä mainostneista juutalaisista oikeasti ajatteli toisin kuin Einstein

 • EV

  Vastaa

  Niin että juutalainen saa pilkata ja kritisoida ketä haluaa, mutta kun heitetään vastapalloon niin se on ”klassista antisemitismiä”. Juutalaiset tasan tarkkaan tietävät, miksi niitä on vihattu kautta aikojen, he itsekin tietävät olevansa juurettomia ja varmaankin tämän takia nämä haluavat tehdä myös muista juurettomia orjia ”valitulle kansalle”.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi