Oulu: Vihreä kuntavaaliehdokas mainostaa terrorismista ja pedofiliasta tunnetussa moskeijassa

Vihreiden Jamal Awadia tukeva moskeija liittyy tiiviisti kaupunkilaisia järkyttäneisiin rikoksiin.

Poliittiset viholliset

Oulun vihreiden Jamal Awadin vaalimainos ääri-islamistisen moskeijan ovessa.

Kohut vihreiden poliitikoiden ympärillä eivät ota laantuakseen. Oulussa puolueen edustaja mainostaa vaalikampanjaansa moskeijassa, joka on liitetty muun muassa terrorismi- ja pedofiliakohuihin.

Oulun vihreiden somalitaustainen kuntavaaliehdokas Jamal Awad on ainut poliitikko, jonka vaalimainos on kelpuutettu paraatipaikalle kaupungin moskeijan oveen. Awad tunnetaan muun muassa Oulun maahanmuuttoneuvoston johtajana, Oulun vastaanottokeskusten tukiyhdistyksen hallituksen jäsenenä sekä kaupungin hyvinvointilautakunnan yksilöasiainjaoston varajäsenenä.

Kun Oulun maahanmuuttajien pedofiilirinki paljastui, uhriutui Awad valtamediassa väittäen, että suomalaisen ”vihapuheen” vuoksi monet turvapaikkaturistit eivät uskalla enää liikkua ulkona.

Jamal Awad.

Lapsi raiskattiin moskeijassa

Paikallislehti Kalevan mukaan Awad pitää tiiviisti yhteyttä poliisiin. Tämä on mielenkiintoista, sillä häntä tukeva moskeija liittyy tiiviisti kaupunkilaisia järkyttäneisiin rikoksiin.

Moskeija pääsi otsikoihin 2019, kun paljastui, että koraaninopettaja Muso Asoev raiskasi siellä omaan yhteisöönsä kuuluneen pikkutytön. Vaikka Awad puhuu julkisuudessa ”avoimuuden” ja ”viranomaisyhteistyön” puolesta, pyrki yhteisö peittelemään raiskausta viimeiseen asti.

Moskeijan imaami Abdul Mannan jopa kiisti raiskauksen tapahtuneen ja puolusteli Asoevia viimeiseen asti. Hengellisen johtajan mukaan raiskauksen uhri – pieni tyttö! – on itse asiassa syyllinen.

Abdul Mannan.

SDP ja Isis

Mannan itse on toiminut pääministeripuolue SDP:n riveissä Oulun kaupunginvaltuustossa. Vaikka hän on asunut Suomessa jo pitkään, ei hän ole vaivautunut opiskelemaan kieltämme. Hän on suhtautunut avoimen vihamielisesti suomalaisiin, kun nämä ovat pyrkineet selvittämään, miksi moskeija on sotkeutunut järkyttäviin pedofilia- ja terrorismitapauksiin.

Mannan on liitetty julkisuudessa barbaariseen terroristijärjestö Isisiin, jossa hänen oma vävynsä nousi korkeaan johtoasemaan ennen kuolemaansa. Isis rahoittaa terrori-iskujaan muun muassa talousrikoksilla ja rahanpesulla, minkä vuoksi imaamin taloudelliset yhteydet järjestöön ovat herättäneet paikallisissa huolta.

Mannanin tiedetään kuuluneen samoihin yrityksiin Isis-vävynsä kanssa. Yritykset ovat olleet hämäriä, mikä herättää epäilyksiä rahanpesusta. Eräs Mannanin ja Isis-johtajan yhteisistä hankkeista oli ”ruokakioski”, jonka osoitteeksi oli rekisteröity sama moskeija, jossa vihreiden Awad nyt mainostaa vaalikampanjaansa.

Lähteet: Kaleva, Iltalehti (1, 2, 3, 4)

Ääri-islamismi Abdul Mannan Afrikkalaiset Arabikulttuuri Arabit Isis Islam Jamal Awad Kotimaa Kulttuurimarxismi Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Moskeija Muso Asoev Oulu Oulun poliisi Pedofilia Poliittiset viholliset Politiikka Rahanpesu Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Somalia Sosialidemokraatit Talousrikos Terrorismi Terrorismin rahoittaminen Väestönvaihto Vihreät Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • p.grandell

  Vastaa

  kyllähän tämänkin ‚näitten karmeiden rikosten syyksi saavat puniikit, suvakit,poliitikot suomalaisen hetoro lihansyöjän, veronmaksajan syyksi.. kyllä kohta on nuija sodan paikka!

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Kun matu tulee Suomeen, mukana tulevat matumaan arvot, asenteet ja tavat.

  Rappio on jo niin pitkällä, että sitä tuskin ilman väkivaltaa korjataan.

 • jani

  Vastaa

  Epäilemättä vihreiden arvot lähellä tämän tyypin ajatusmaailmaa.
  Muslimit tunnetusti soluttautuvat punavihreiden puolueisiin ajamaan islamisaatiota.

 • Totuus esille

  Vastaa

  Törkeetä, pitäs laittaa takas Somaliaan.

 • Kuka maksaa..

  Vastaa

  Itävalta julkaisi ’slamisti kartan, on näkymä aika laaja. Suomeen pitäisi kartoittaa myös ko. asioiden ajavat toimijat, saisi kuvan että kuinka nämä ovat levinneet. Integroitunut ja ääripää kummiskin ajaa lopussa samaa asiaa, oman kirjansa oppien läpi ajamista.

 • Kukin tyylillään

  Vastaa

  Ja Tampereella vihreiden puheenjohtajaa mainostavat YLE sekä iltapäivälehdet.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi