Erkki Tuomioja: Eduskunnan puhemaratoni verrattavissa terrorismiin!

Tuomiojan mukaan EU-kriittisten puheenvuorojen pitäminen itsessään on "demokratian haastamista".

Poliittiset viholliset

Erkki Tuomioja.

Kansanedustaja Erkki Tuomioja yritti hyödyntää halpaa keinoa mustamaalata Perussuomalaisia. Perussuomalaiset järjestivät useamman päivän kestävän puhemaratonin liittyen EU:n ”elpymispakettiin”, joka tarkoittaa Suomelle miljardivelkoja.

Tuomioja kommentoi puhemaratonia vertaamalla sitä tammikuussa Yhdysvalloissa tapahtuneeseen kongressin ”valtaamiseen”. Tuomioja teki vertauksen ”sillä erolla, että demokratiaa haastettiin nyt parlamentin sisältä”.

Tuomiojan mukaan siis EU-kriittisten puheenvuorojen pitäminen itsessään on ”demokratian haastamista”, mikä taas tarkoittaa, että Tuomioja ei vaikuta uskovan demokratian seisovan kovinkaan vahvoilla jaloilla.

Mielenkiintoisen lisämausteen Tuomiojan kommenttiin tuo se, että liberaalit ovat yleisesti hyväksyneet selityksen kongressin valtaamisen terroristisesta luonteesta. Toisin sanoen Tuomioja vihjailee oppositiossa olevan puolueen puheiden olevan terrorismia.

Tuomiojan Twitter-päivitykseen tuli viljalti vastauksia, joissa jokseenkin poikkeuksetta naureskeltiin ”konkaripoliitikon” pelottelulle demokratian tilasta.

Lähde: Twitter

Erkki Tuomioja Euroopan unioni Hallitus Kotimaa Perussuomalaiset Poliittiset viholliset Politiikka Sananvapaus Sosialidemokraatit Terrorismi Valtionvelka Vasemmisto Velka Yhteiskunta

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Nationalisti

    Vastaa

    Eikö se ole Tuomiojan mielestä ”demokratian vastaista”, kun kansalaiset keräävät tarvittavan määrän nimiä kansalaisaloitteeseen ja vaativat EU:n ”elpymispaketista” kansanäänestystä, niin aloite meneekin suoraan roskikseen?
    Hallitus antaa painoarvoa ainoastaan sellaisille aloitteille, jotka on jollain lailla rakennettu sateenkaari-ideologian pohjalle, sellaiset kyllä otetaan käsittelyyn, jotta mädätys saadaan vietyä astetta pidemmälle.

  • kullerwo

    Vastaa

    kunnon seniili 🖕

  • Olli

    Vastaa

    Haistakoon Tuomioja pitkän.…..

    • Peter

      Vastaa

      Päijänteen pituisen

  • Aika on puolellamme

    Vastaa

    Eikö tää olekkaan vielä kuollut? No, piikkiä odotellessa. On se jo sen verran vanha.

  • Ari V.

    Vastaa

    Kun katsotaan tuomiojan omia tekoja ja saavutuksia politiikassa niin jokainen ymmärtää että hänen ei kannattaisi puhua yhtään mitään terrorismista.

    Terroristi löytyy aivan muualta kuin Tynkkysen puheesta jossa hän käsitteli maatamme kohtaan kohdistuvaa ja tapahtuvaa maanpetosta ja terroritekoa.

  • Kateus on kommunismia

    Vastaa

    Kansallismieliset ovat aito oppositio, siinä missä kommarit kaivelevat vaan muniaan, kun porvarit tuhoaa maan.Pelkkiä porvareitahan jallituksessa on riippumatta puoluetaustasta.

  • Lars

    Vastaa

    Erkki, ota lääkkeesi ja vaihda puhtaat kalsarit jalkaasi. Vahinkoja sattuu, ei se mitään. Erkki yritti pieraista, mutta paskansikin housuun.

  • Peter1234

    Vastaa

    Päijänteen pituisen

  • Aivo Eiffel

    Vastaa

    Erkki itse vakuutti todella tomerasti eduskunnassa ettei isäntämaasopimusta tarvitse täällä sen kummemmin käsitellä koska ei se mikkään ole. Ei viitsisi puhua sukuhistoriasta. Onkohan eduskunnalle annettu omatunnonvaimennusrokotteita?Aai niin, kuukausittain näytelmäalalla.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi