Itsenäisyyspäivä: Äärivasemmisto ”vastustaa rasismia” marssimalla etnonationalististen kurdien kanssa

Kurdien etnonationalismi ei ole äärivasemmistolle ongelma.

Poliittiset viholliset

Kurdiliikkeen ideologiassa yhdistyvät etnonationalismi ja kommunismi.

Äärivasemmisto aikoo ”vastustaa rasismia” itsenäisyyspäivänä marssimalla yhdessä etnonationalismistaan tunnettujen kurdien rinnalla. Asetelma on absurdi, sillä äärivasemmisto sekä etnonationalistiset kurdit eivät hyväksy etnonationalismia suomalaisille, mutta eivät koe sitä ongelmaksi kurdeilla.

Äärivasemmisto perustelee ”äärioikeiston uhkaa” kuvittelemallaan väkivallan riskillä, mutta samaan aikaan se tekee yhteistyötä terroristisesta toiminnasta tunnettujen kurdien kanssa. Europol on osoittanut huolensa äärivasemmistolaisista, jotka matkaavat konfliktialueille hankkimaan sotilaskoulutusta Kurdeilta.

Helsinki ilman natseja ‑tapahtuman järjestäjinä toimii järjestäjän ilmoituksen mukaan aloitteellista väkivaltaa kannattava Varisverkosto, anarkistinen A‑ryhmä, Vasemmistonuoret sekä Kurdistan-solidaarisuusverkosto.

A-ryhmä Äärivasemmisto Anarkismi Europol Helsinki Itsenäisyyspäivä Kotimaa Kurdit Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Poliittiset viholliset Politiikka Rotu Terrorismi Valkoisiin kohdistuva rasismi Varisverkosto Vasemmisto Vasemmistonuoret Yhteiskunta

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Seppo-Sisko

  Vastaa

  Tämä on loistava esimerkki kaukokaipuusta ja unelmahötössä elämisestä.

  Looginen ristiriita on käsittämätön.

  Toisaalta, vassareiden on helppo elää loogisen ristiriidan kanssa, kun vassareilla lähes ominaisuudeksi todetut mielenterveysongelmat peittää loogisen ristiriidan ongelman.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Suvakistit ovat todellisia rasisteja. Heille vain ihmisen ihonvärillä on merkitystä. Kaikki käy, kunhan ei ole valkoinen.

 • Tämä on agraarikysymys

  Vastaa

  Ei ole mitään loogista ristiriitaa eikä absurdia, kun vain muista mikä on ”vasemmiston” isäntien välitavoite: valkoisen rodun täydellinen hävittäminen ja uuden värillisen sekarotuisen orjarodun luominen.

  Kun tämän muistaa, silloin kulttuurimarxistien (mm. ”vasemmiston”) toiminta näyttää aivan loogiselta: ne on mukana missä tahansa liikkeessä tai tapahtumassa, jos vain se edistää Uutta Maailman Järjestystä (a.k.a. Pax Judaica). Väitteen voi tarkistaa toiselta näkökulmalta: samat kulttuurimarxistit vastustavat mitä tahansa, mikä haittaa NWO:n edistämistä, Isäntänsä toiveiden mukaisesti. Kaikki kelpaa, pederasteista kettutyttöihin, ekologisteista perussuomalaisiin, kommunisteista puhumattakaan, yms. Kun kurdit edistävät NWOn tavoitteita jollakin tavalla (omia kurdilaisia intressejä tavoitellen) – kurdeja tuetaan; mutta mikäli kurdeista tulee haittaa ne hävitetään pois ilman sääliä. 

  Tällä tavalla osaava purjelaivan kapteeni pystyy ohjaamaan laivansa vastatuuleen – vuorotellen käyttäen hyväksi vähemmän haitallisia tuulia, mistä tahansa suunnasta. Vasemmisto, kurdit, pederastit, negroidit, kulttuurimarxistit, degeneraatit, hyödylliset idiootit, tärähtäneistö, perussuomalaiset – mikä tahansa! paitsi kansallissosialistit! – ovat tämän ”S/V Pax Judaica” laivan vaihtuva miehistö, ja ne käytetään hyväksi aina kun niistä on hyötyä.

  Anarkisti, Antifa – Rahavallan kassara!

 • Tekijämies

  Vastaa

  Kurdit ovat somalien ohella yksi agressiivimmista ryhmistä maassamme. Tämä kurdien röyhkeys näyttää vain kiihtyvän, koska nyt he ovat avoimesti kääntyneet suomalaisia vastaan.

  Ei nämä kurdit kunnioita suomalaisia tai itsenäisyyspäivää, saati veteraaneja ja rintamalla kaatuneita. Sen sijaan kurdit käyvät omaa poliittista taisteluaan alueellamme ja suomalaisten pitäisi mukisematta hyväksyä tämä?!! 

  Aiemmin nämä agressiiviset kurdit ovat syyttäneet suomalaisia mm. Erdoganin kätyreiksi, natseiksi yms., jos ei ehdoitta hyväksy kaduillamme kurdien sekoilua.

  Eikö kurdien olisi viimein aika lähteä sinne Rovajaan?

 • Qwerty

  Vastaa

  Ymmärrän asian niin että separatismi, eli maiden lohkominen uusiksi valtioiksi ja varsinkin etnovaltioiksi (joissa on selkeä ja uudelleen järjestetty hegemonia) on erittäin toivottava asia vassareille.
  Näin ollen ei pitäisi olla ongelma lohkoa vaikka Suomikin kolmeen osaan:
  Lohko 1: aito Suomi
  Lohko 2: Kommunistiglobalistien suomaa
  Lohko 3: Neofeodaaliglobuloitten suomaa. (Idea on neofeodaalinen rakenne pyramidin huipulla ja uusorjallinen näännytyssosialismi pohjalla.)

  Ehdotan että Lohko 1 olisi läntinen Suomi etelästä pohjoiseen,
  Lohko 2 olisi keskellä ja Lohko 3 idässä.
  Lohko 2 sulattaa kuitenkin Lohko 3:n itseensä ennen pitkää kun 3:nen joutuu konkurssiin koska eivät edes osaa 2:n lailla ylläpitää bluffitaloutta kuplamarkkinoilla.
  Koko sairas eliitti, heidän tämänhetkiset hyödylliset idiootit sossukansa ja muut vajakit sekä siirtolaiset pysykööt omalla tontillaan kun Lohko 1 alkaa rakentamaan maata kestävällä, vastuullisella ja terveellä pohjalla ja talousrakenteilla.

  • Klhiffaa hei

   Vastaa

   Lohko 2 ja 3 tais olla keskenään käänteisesti väärissä kohdissa.

  • Timo H

   Vastaa

   > maiden lohkominen uusiksi valtioiksi ja
   > varsinkin etnovaltioiksi (joissa on selkeä
   > ja uudelleen järjestetty hegemonia) on
   > erittäin toivottava asia

   Valtioiden fyysinen halkominen yhtenäisiksi alueiksi saadaan toteutettua oikeudenmukaisesti pelkästään sillä, että kunnioitetaan omistusoikeutta (joka muuten on vielä YK:n ihmisoikeuksien listalla).

   – Henkilö voi myydä nykyisen kiinteistönsä ja ostaa uuden kiinteistön haluamansa Lohkon rajalta ja julistaa sitten oman alueensa tuon lohkon (vero)lainsäädäntöön kuuluvaksi.

   Informaation aikakaudella osavaltioiden jako voi olla täysin virtuaalinen ja yhdellä klikkauksella muutettavissa.

   – Kännykkäsovelluksella voi vapaasti klikata maksaako veronsa Googlelle vaiko Bill Gatesille.
   – Toistaiseksi muita vaihtoehtoja ei sallita.
   – Tarkoitan tällä, että globaalissa informaatioyhteiskunnassa tilanne on hyvin erilainen.
   – Fyysiset rajat poistuvat, koska informaatio ei tunne fyysisiä rajoja.

 • Plääh

  Vastaa

  Kurdit ovat Mossadin ohjauksessa täysin. Myös vasemmisto on aivan avoimesti globalistien väline. Siten kaikennäköiset kombot käyvät hyvin

 • Anu Palosaari

  Vastaa

  Hah hah. Odotan sitä päivää, että nämä järjen jättiläiset heräävät. Tosin olen odottanut jo kymmenen vuotta. Terveisin aito ja alkuperäinen vihreä.

 • juha.

  Vastaa

  On ollut vietnamia, Afrikan kommari-maita, Chileä, Väli-Amerikan sandinisti sissejä, Perun Maolaista ”Loistavaa polkua” ja ties mitä muuta vuosikymmenten varrella, josta kommarit ovat huutaneet kurkkunsa käheäksi täällä Suomessa. Mutta ”Valko Suomen itsenäisyys EI ole koskaan merkinnyt heille mitään… Päinvastoin!!!
  YLE ja sen kommari toimittajat ovat AINA pitäneet siitä huolen, että Suomen itsenäisyys on mollattu Ö‑sarjaan. Sen sijaan kaukomaiden kuppaiset sisällissodat on kaadettu väkisin TV:n ja radion välityksellä suomalaisten kurkusta alas aivan samalla ”metodilla” kuin Hanhen maksaajkin valmistetaan ruokintavaiheessa herkkusuiden lautasille.

 • Tonttu

  Vastaa

  Kurditaistelijat ovat libertaarisosialisteja, eivät etnonationalisteja. Toivottavasti korjaatte virheenne. 👍

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi