Seksin suojaikärajaa laskeva oikeusministeriö ryhtyy taisteluun ”rasismia” vastaan

Oikeusministeriö on käynnistänyt ideakilpailun, jossa tunnollisimmille suomalaisille ”antirasisteille” on luvassa palkintona rutkasti veronmaksajien rahaa.

Poliittiset viholliset

Anna-Maja Henriksson.

Suomen ruotsalainen kansanpuolueen (RKP) Anna-Maja Henrikssonin oikeusministeriö on saanut viime päivinä kovaa kritiikkiä, koska laitos pyrkii laskemaan seksin suojaikärajan 12 vuoteen. Pedofiliasyytökset eivät ole kuitenkaan hidastaneet ministeriön toimia, vaan nyt se on avannut myös uuden rintaman ”rasisminvastaisessa” taistelussa.

”Hallitus on käynnistänyt rasismin vastaisen ja hyvien väestösuhteiden toimintaohjelman valmistelun”, oikeusministeriön tiedotteessa todetaan. Henriksson ja hänen virkamiesarmeijansa kutsuvat suomalaiset ”mukaan etsimään keinoja rasismin torjuntaan”.

Tiedote jatkuu: ”Toimintaohjelmalla pyritään muun muassa vähentämään vihapuhetta ja viharikollisuutta sekä edistämään työelämän syrjimättömyyttä ja eri väestöryhmien välisten suhteiden kehittymistä. Lisäksi pyritään vahvistamaan rasismiin puuttumisen kulttuuria ja osaamista Suomessa.”

Ilmaista rahaa ”antirasisteille”

Nykykielessä ”rasismista” on tullut synonyymi esimerkiksi vastuullisen maahanmuuttopolitiikan kannattamiselle sekä rotujenvälisten biologisten erojen tunnustamiselle. Henriksson vaatii nollatoleranssia maahanmuuttopoliittista väärinajattelua kohtaan. ”Rasismi sen kaikissa muodoissa on tuomittava. Tässä maassa ei ole sijaa rasismille”, oikeusministeri jyrisi.

Oikeusministeriö on käynnistänyt ideakilpailun, jossa tunnollisimmille suomalaisille ”antirasisteille” on luvassa palkintona rutkasti veronmaksajien rahaa. Kilpailu toteutetaan valtionavustushakuna.

”Valtionavustushankkeet voivat olla paikallisia, alueellisia tai valtakunnallisia kehittämishankkeita, joilla tuetaan toimintaohjelman tavoitteiden toteutumista”, ministeriö tiedottaa. Samalla kun yhä useampi suomalainen on menettämässä yrityksensä tai työpaikkansa konkurssin vuoksi, hallituksella vaikuttaa olevan runsaudenpulaa löysästä rahasta.

Lähde: Valtioneuvosto

Anna-Maja Henriksson Hallitus Kotimaa Kulttuurimarxismi Maahanmuutto Oikeusministeriö Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rasismi RKP Rotu Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Veronmaksajat Verotus Yhteiskunta

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Kyllä valtio ottaa vaikka lisävelkaa tällaisiin älyvapaisiin hankkeisiin.
  Tätä hallitusta ei pätkääkään kiinnosta suomalaisten asiat, eikä heidän hyvinvointinsa.
  Lehmäjengi (joita myös ministereiksi kutsutaan) tekee kaikkensa, jotta mm. afrikkalaiset ja lähi-itäläiset laitettaisiin keinolla millä hyvänsä suomalaisten edelle asiassa kuin asiassa.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Osastopäällikkönä hankkeessa on näköjään vähemmistövaltuutettunakin tunnettu Johanna Suurpää.
  Hänelle keksitty taas yksi suojatyöpaikka lisää suomalaisten verovaroista.

 • Nimetön

  Vastaa

  Sisällissota kolkuttaa lähempänä eikä sitä nuo hallituksen hiivalehmät tajua että ovat siihen syyllisiä.

  • Realisti

   Vastaa

   Sisällissota taitaa olla ainoa ratkaisu.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Ilman suomalaisia ”rasisteja” ei talvisodan ihmettä olisi saavutettu…

 • Sari Heinonen

  Vastaa

  Henriksson ei päätä mille tässä maassa on sijaa ja mille ei. Nyt vaaditaan ja tyrkytetään niin paljon kaikkea luonnotonta samaan aikaan että se tulee kaatumaan omaan mahdottomuuteensa.

 • Aleksi L

  Vastaa

  Ennen lopullista romahdusta korruptio tulee aivan avoimeksi.
  – Tuollainen rahan jakaminen on vain valtion varojen luovuttamista suoraan puoluekavereille.
  – Rahan voi saada vasta sitten, kun „isin“ kanssa on sovittu provisioista.

  Luonnollisesti tällaisten palkkioiden on oltava verovapaita.

  • tutkiva lukija

   Vastaa

   Ensin pitäisi saada loppumaan ”rantaruotsalaisten” taloudellinen ylivalta. Nykyään jo tiedetään, että Suomenkin ”asioita” hoitaa Ruotsin valtiollinen vapaamuurari yhteisö. Ruotsin skottilaista riittiä seuraavalla porukalla on Suomessa ainakin viisi veljesloosia. He ovat vahvasti mukana VarsinaisSuomen kuntapolitiikassa.

 • juha.

  Vastaa

  Tässä on idea. Kaikki väärämieliset viedään kuopan reunalle ja ammutaan niskaan kuten neuvostoliittolaiset tekivät Unkarin kansannousussa v. 1956 15-vuotiaalle tytölle, jolla oli punainen risti käsivarressaan merkkinä siitä, että tuo urhoollinen nuori nainen sitoo haavoittuneiden haavoja.

  Toisin kuin tämän päivän hallituksen kommuniisti lexsbo-ministeri ”runonlausuja” Sanna Marin, joka keikailee lehtien kansissa suunnilleen perse paljaana!

 • Nimetön

  Vastaa

  Persuille tulee saada valtava äänivoitto joka vaaleissa

  • Plääh

   Vastaa

   Ai vaikka ovat polpon kanssa jahtaamassa Alatuuhosia ja muita sopivia targetteja, jotta heille ei olisi vaihtoehtoja

 • R

  Vastaa

  Bolshevikki johtajat olivat herrakansaa

 • R

  Vastaa

  Nyt siis ei suomen jari sillanpäät saa rangaistusta kun raiskaavat Muslimi ja juutalaislapsia

 • Mortimer Kivitasku

  Vastaa

  Viiden prosentin kannatuksella tämä ruotsalaisen suurpääoman nöyrä navettapiika
  lukee lakia suomalaiselle valtaväestölle. Ruvetaan me kaikki julkirasisteiksi ja pannaan oikeuslaitos polvilleen ruuhkauttamalla tuomioistuimet.

 • EV

  Vastaa

  Huvittavaa miten nämä maanpetturit kuvittelevat voivansa määritellä, mille tässä maassa on sijaa ja miten minun tulisi ajatella ja tehdä. Viimeistään talouden romahtaessa Suomessakin kansalaisten pieninkin mielenkiinto muiden hyysäämiseen loppuu kuin seinään.

 • ensa no kuka

  Vastaa

  //// Seksin suojaikärajaa laskeva oikeusministeriö ryhtyy taisteluun ”rasismia” vastaan ////

  Suojaikärajaa halutaan laskea, koska siten dekriminalisoidaan avioliitot ja seksisuhteet, joissa toinen osapuoli on 12–13 vuotias tyttö. Halutaan välttyä tulevaisuudessa maahantunkeutuneiden raivonpurkauksilta, joita heihin kuuluvat voivat saada, jos eivät voi olla sukupuoliyhteydessä alaikäisten tyttöjen kanssa.

  Yhdysvaltalainen bloggaaja Ann Barnhardt kertoo tapauksesta, jossa 44 vuotias mies kidnappasi 13 vuotiaan tytön ja avioitui tämän kanssa 48 sisällä kidnappauksesta. Tapahtui Pakistanissa. Tytön vanhemmat kääntyivät oikeuden puoleen, mutta sen mukaan asia on OK, koska mies otti tytön vaimokseen.

  https://www.barnhardt.biz/2020/10/28/learn-this-name-arzoo-raja-and-yes-this-could-happen-here-easily/

  Näillä näkyminen Suomessakin tällaista tulee tapahtumaan. Ensin maahanpäästettyjen omassa keskuudessa, mutta myöhemmin koskee myös tyttöjä, joiden toinen vanhemmista on rikastaja.

  Lainsäädäntöä halutaan ennakoivasti valmistella sopivaksi paitsi uusille isännillemme myös kantaväestön pedofiileille.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi