Suomen hallitus laskemassa seksin suojaikärajan 12 vuoteen – Kädenojennus lapsiavioliitoille?

Asetelma olisi ihanteellinen niiden maahanmuuttajaryhmien kannalta, joissa puolisalaisia lapsiavioliittoja järjestetään.

Rappiokulttuuri

Suomen raiskauskriisikeskus on pöyristynyt Sanna Marinin hallituksen hankkeesta, joka käytännössä laillistaisi seksin aikuisten ja esiteini-ikäisten välillä. Pääministeri Marin ja sisäministeri Ohisalo ovat urallaan profiloituneet seksuaalisesti poikkeavien vähemmistöjen sekä muslimimaahanmuuttajien lämpiminä ystävinä.

Vihervasemmistolainen hallitus on ajautumassa nyt ideologiseen ristiriitaan. Samalla kun hallitus pyrkii mielistelemään lapsiavioliittoja kannattavia maahanmuuttajayhteisöjä, saattaa se vieraannuttaa suuren osan naisasiaan uskovista kannattajistaan. Feministit ovat perinteisesti väittäneet vastustavansa ”raiskauskulttuuria”, mutta nyt feminismin nimiin vannova hallitus on käytännössä sallimassa vähintään 12-vuotiaiden raiskaamisen.

Helsingin Sanomat kirjoittaa, että hallituksen lakihankkeen ”kriitikoiden mukaan suojaikäraja laskisi käytännössä 16 vuodesta 12 vuoteen”. Toisin sanoen vähintään 12-vuotiaiden lasten painostamista seksiin (lue: pedofiiliraiskaamista) ei vastaisuudessa tulkittaisi raiskaukseksi Suomessa.

Taustalla oikeusministeriö

”Tämä on merkittävä lapsiuhrin asemaa ja oikeusturvaa heikentävä ehdotus – suorastaan taantumuksellinen ”, raiskauskriisikeskus Tukinainen kommentoi lakihanketta.

Lakia ajaa oikeusministeriön työryhmä. Ministeriötä johtaa RKP-puolueeseen kuuluva finanssielitisti Anna-Maja Henriksson, joka on taustaltaan pankkijuristi.

Suomalaisia lainsäätäjiä ja tuomareita on jo pitkään syytetty sympatiasta pedofiileja kohtaan. Helsingin Sanomat taustoitti omaa uutistaan tapauksella, jossa 10-vuotiaan raiskannut mies ei saanut tuomiota törkeästä raiskauksesta, sillä oikeus tulkitsi lapsiuhrin ”suostuneen” seksiin.

Hallituksen lakiuudistus aiheuttaisi sen, että vähintään 12-vuotiaiden raiskaustapauksissa oikeus antaisi tuomioita vain silloin, jos lapsi on osoittanut haluttomuutensa tekemällä vastarintaa. Jos aikuinen sen sijaan on manipuloinnilla tai uhkailulla painostanut lapsen seksiin, ei tuomioistuin pitäisi yhdyntää raiskauksena.

Myös fyysisen pakottamisen rankaiseminen lieventyisi

Itä-Suomen syyttäjäalueen mukaan lakiuudistus pienentäisi tuomioita myös tapauksissa, jossa lapsi olisi fyysisesti pakotettu seksiin. Jos Marinin hallitus saa tahtonsa läpi, teini-ikäisen raiskaamista kiinni pitäen ei enää vastaisuudessa tuomittaisi törkeänä lapsenraiskauksena vaan pelkkänä lapsenraiskauksena. Minimituomio putoaisi nykyisestä neljästä vankeusvuodesta kahteen.

Itä-Suomen syyttäjäalue myös varoittaa, että ”uudistuksen jälkeen lasta syyllistettäisiin hänen omasta toiminnastaan. Käräjäsalissa keskityttäisiin selvittämään, halusiko lapsi seksiä ja lähtikö hän mukaan vapaaehtoisesti”. Asetelma olisi ihanteellinen niiden maahanmuuttajaryhmien kannalta, joissa puolisalaisia lapsiavioliittoja järjestetään.

Muun muassa feministiset järjestöt Amnesty International ja Naisjärjestöjen keskusliitto vastustivat lakiuudistusta yllä mainituista syistä. Vaikka ne tiedottivat Marinin hallitusta lakihankkeen riskeistä etukäteen, päätti oikeusministeriö jatkaa lakiuudistuksen edistämistä.

Lähde: Helsingin Sanomat

Amnesty Anna-Maja Henriksson Feminismi Kotimaa Kulttuurimarxismi Lapsiavioliitto Maahanmuutto Maria Ohisalo Naisjärjestöjen keskusliitto Pedofilia Poliittiset viholliset Politiikka Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos RKP Sanna Marin SDP Törkeä raiskaus Tukinaiset Vihreät Yhteiskunta

Keskustelu

21 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Laki-uudistus ei sovi länsimaiseen oikeuskäsitykseen. Jos aloite menee läpi, on selvä, että se on annettu ns. ylhäältäpäin. Mikä taho on tämän ”uudistuksen” takana?
  Maahanmuuttajien joukossa lapsi-avioliitot ovat arkipäivää. Niihin tämä laki ei vaikuta. Uutta on , että suomalaisten lasten suoja-ikäraja putoaa 12 ikävuoteen ja 13–16 vuotiaista lapsista tulee vapaata riistaa pedofiileille ja raiskaajille. 

  Kalifornian osavaltio lievensi tässä taannoin pedofiilien tuomioita Hollywoodin pedoskadaalin tultua julkisuuteen. Hyvävelikerho suojeli omiaan.

  • Rahaa tyhjästä

   Vastaa

   ”Uudistuksen” takana on demokraattisesti valittu hallitus ja hallituksen jäsenten käsitys lain merkityksestä. Ei ole mitään hyväveli järjestelmää, muissakin länsimaissa valitaan ilkeän aivomutaation omaavia poliitikkoja ja toimittajia, joiden aivot toimivat epäterveesti suvaiten mitä tahansa vahingollista kunhan vain omat toiveet toteutuvat.

   • Nimetön

    Vastaa

    Onko joku vielä niin lapsellinen, että kuvittelee politiikan olevan rehellistä? SDP:n 1 äänen enemmistön voitto oli vähintäänkin kyseenalainen. Demokratiasta ei ollut tietoakaan, kun hallitus muodostettiin puolueista, joita kansa sinne vähiten halusi. Yritykset lobbaavat jatkuvasti poliitikkoja, jotka saamiaan etuja vastaan edistävät yritysten liiketoimintaa. Esimerkkinä nyt vaikka sähköautot, sähköpyörät ym., ym..
    Äänestit mitä puoluetta hyvänsä, sama meno jatkuu vuodesta toiseen. Hallituspuolueilla on 4 vuotta aikaa lappaa veronmaksajien rahaa omaan ja omien sidosryhmien pussiin. Seuraavalla kaudella kansa kuitenkin äänestää toisia puolueita, koska haluaa epätoivoisesti muutosta tähän uutta veroa veron päälle oravanpyörään. Valitettavasti kansa joutuu joka vuosi pettymään yhä uudelleen ja uudelleen. Mikään ei muutu ainakaan paremmaksi.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Vankilat alkavat täyttymään näistä lastenraiskaajista, joista monet ovat matuja. Joten on selvää, että lakia muutetaan pedofiliaystävällisemmäksi, koska ei ole resursseja pitää vuosikausia kasvavaa määrää pedofiileja vankilassa.

  Ulkomaalaisten tuomiot raiskauksista on käytännössä aina rangaistusasteikon alkupäästä, johtuen tästä samaisesta syystä.

 • tasa-arvoako?

  Vastaa

  Kuuluvatko tähän samaan suojaikärjaan myös politikkojen lapset? Vai onko niillä erioikeudet?

  Jokuhan voi sen jälkeen ostaa yönsä tarjoamalla esim. 1000e. Ja se kai on sitten ihan OK, vai?

 • Outoa

  Vastaa

  Hallitus täynnä ”Me too”-ämmiä, sitten niillä on tämmönen pedoagenda. Keneltä he oikein käskyjä ottavat? Ei taida ihan omasta tahdosta tulla nämä aloitteet. Tässä näkee, miten femakkojen kaikki arvot lentää romukoppaan kun raha puhuu.

 • Rahaa tyhjästä

  Vastaa

  Evoluutiohan perustuu mutaatioihin ja sen jälkeiseen luonnolliseen valintaan. Huonot mutaatiot poistuvat ja hyvät mutaatiot parantavat lajin menestystä. Aivot ovat monimutkainen järjestelmä ja suurin mutaatioiden kohde. Mutaatioiden ja luonnonvalinnan vaikutuksesta älykkyys kasvaa. Kun luonnonvalinta loppuu, älykkyyskin vähenee. Älykkyys tarkoittaa kykyä oppia uusia asioita ja soveltaa opittua nopeasti, ratkaista ongelmia, käyttäytyä joustavasti ja tarkoituksenmukaisesti uusissa tilanteissa.
  1900 luvulla Suomessa puolet lapsista kuoli ja vain toinen puolet jäi jatkamaan sukua. Tilanne on muuttunut, lapsikuolleisuus on enää 1%. Mutaatioihin aikaisemmin kuolleet jäävät henkiin. Joillakin aivomutaatio aiheuttaa voimakkaan halun pyrkiä valtaan, vaikka ei siihen psyykkisiä ja älyllisiä taipumuksia olekaan.
  Näiden ei-alyllisten haitallisen aivomutaation saaneitten valtaan pyrkijöiden joukko on näin kasvanut etenkin naarassukupuolen osalla. Demokratia on yhteiskuntajärjestelmä, joka takaa vallanhaluisten pääsyn tavoitteeseen vaikka siihen ei kyvyt riitä.

 • Jones

  Vastaa

  Pedofiilit siis päässeet valtaan. Näin siirtolaisetkin tuntevat olonsa kotoisaksi, kun saavat touhuta 12-vuotiaiden pikkupoikien kanssa, joille on opetettu jo kouluissa miten viihdyttää tulijoita.
  https://laitonlehti.net/2019/10/07/sairas-transu-tanssii-lapsille-kirjastossa/
  https://www.youtube.com/watch?v=ybO-Q-FyGoY

 • sotatila

  Vastaa

  Suomen feministipääministerillä on peräti kuusi erityisavustaja. Kertoo tietynlaisesta megalomaniasta, suuruuden hulluudesta. Ja ilmastopakote politiikka on juuri sitä. Äärimmäistä, julmaa fanaattisuutta jolla yritykset ja veronmaksajat ajetaan taloudelliseen ahdinkoon.

  Fanaatikko pääministeri ei tyydy tähän. Hänen suuri joukko erityisavustajia painavat täydellä höyryllä suojaikärajaa alas jotta lasten raiskaaminen olisi helpompaa Suomessa.

  Vain kolmasosa suomalaisista haluaa nykyisen pääministerin jatkavan tehtävässään. Siinäkin on kolmasosa liikaa.

 • Sarita lundberg

  Vastaa

  Siis millon toi hallitus saadaan lähteen pääministeri ei ajattele missään asioissa kansan asioita toimii ainoastaan oman elämänsä ja mielipiteidensä mukaan .!!!!sairasta!

 • Nimetön

  Vastaa

  Hyvä ihme eikö Suomessa ole moraalia ollenkaan, ja emmekö ole kristitty, maa kuinka moni päättäjistä antaa lapsensa seksikoneeksi joillekin sairaille ihmisille, ja kyllä olisi tosi hyvä kun nämä päättäjät vaihtuisi jokaikinen, jos on vaikeaa asua MEIDÄN Kotimaassamme, kannattaa palata omaan maahan

 • Tony mäki

  Vastaa

  Ei jää epäselväksi kenellekään että mikä on se arvopohja tässä oikeus valtiossa tällä poliitikko laumalla.. On ihme jos ei ihmisten silmät jo aukea..

 • Järvinen

  Vastaa

  Saako Paartisaanin tai vastaavasta nettikaupasta kaupunkipartisaanin maastopukua?

  Tarkoitan sellaisia vaatekappaleita, jotka hämäävät digitaalisia valvontakameroita.

 • Kukavaan

  Vastaa

  Hallitus ennakoi muslimiväestön kasvun aiheuttamia tilanteita. Ilman suojaikärajan laskemista jouduttaisiin rankaisemaan muslimeja. Nämä eivät tietystikään hyväksyisi tuomioita ja ssisivat syyn terrori-iskuihin.

  Lyhyesti. Suomalaiset jo etukäteen hyvissä ajoin antavat periksi.

  Ei tämä tähän jää. Vielä nähdään sekin päivä, kun kivitykset otetaan käyttöön.

 • Jonne Ville Viren

  Vastaa

  Kristinusko ja Islam on kaksi maailman suurinta pedofiilikulttia. Katollisen kirkon ”Paavin oikea käsi” ja 293 muuta pappia jäi kiinni jenkeissä vuonna 2018. Tämä jos joku todistaa sen että kyseessä ei voi olla yksittäistapaukset vaan täysin järjestäytynyttä toimintaa Katolisen kirkon taholta mut näillä mennään☝️

 • Nimetön

  Vastaa

  Mitäpä jos öyhöttäjät lukisitte otsikkoa pidemmälle? https://yle.fi/uutiset/3–11442398 16 vuoden suojaikärajaa ei olla laskemassa mihinkään, vaan sen lisäksi ehdotetaan 12 vuoden ikärajaa. ”Lainsäädännössä 15-vuotias on rikosoikeudellisesti vastuussa. Tarvitaan sellainen ikäraja, että jos lapsi on sitä nuorempi, niin kyse on aina rikoksesta. Tämä 12 vuoden ikäraja olisi sellainen. Se tarkoittaa, että jos lapsi on alle 12-vuotias ja vaikka tekijä olisi päivän yli 15-vuotias, hän on rikosoikeudellisesti vastuussa siitä, että hän tekee jotakin seksuaalista sen alle 12-vuotiaan kanssa”

  • Luitko esityksen?

   Vastaa

   Oletko itse lukenut esityksen? Se on niin vaikeaselkoinen että sen taakse voi kätkeytyä mitä tahansa. Itse koitin tavata sitä ja en oikein päässyt selvyyteen mitä se sisälsi ja mitä ei. Suomen laki kuitenkin sanoo että päätöksenteon perusteena olevien asiakirjojen tulee olla yksiselitteiset. Ja kun lisäksi kuunteli siitä annettuja lausuntoja, niin tämä on nyt ”ensimmäinen vaihe”. Ja kuten normalistikkin, asioita viedään eteenpäin pikkuhiljaa, kun ”juna saadaan ensin raiteille2.

   • Kukavaan

    Vastaa

    Tätä asiaa kannattaa tutkia. Vaikeaselkoisuus esityksessä on hälytysmerkki.

 • Homodimmu

  Vastaa

  Suomeenkin solutetaan seksuaalista rappiota, esim. tällaisen kirjallisuuden muodossa.

 • Doktoores Ilman Aivoja

  Vastaa

  Kommunismi, marxismi, pedofilia, sadismi, narsismi, psykopatia, kaikki ovat saman sairauden eri ilmenemismuotoja.

 • skottish rite

  Vastaa

  Monennenko polven ”rantaruottalainen” ja suomalaisuuden nujertaja Anna Maja on ??

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi