Bilderbergin ja Kokoomuksen Lepomäki vaatii transuille lisää etuoikeuksia

"Kokoomus haluaa avata Suomelle valoisan ja kansainvälisen tulevaisuuden – ja vähentää ankeutta ja nurkkakuntaisuutta", Lepomäki maalaili.

Poliittiset viholliset

Elina Lepomäki.

Globalistiseen Bilderberg-yhteisöön kuuluva kokoomuslainen Elina Lepomäki valmistautuu puolueen puheenjohtajakisaan rakentamalla itselleen radikaalia kulttuurimarxisti-imagoa. Puolueen uudesta johdosta äänestetään syyskuun alussa, ja Lepomäki on ehdolla varapuheenjohtajaksi.

Kokoomuslaisten homolobbaajien oma julkaisu Kasary haastatteli Lepomäkeä hiljattain. Julkaisun sivuilla kerrotaan, että ”Kansallinen Sateen­kaari­ryhmä, tuttavallisesti Kasary, on Kokoo­muksen läheis­järjestö ja Setan jäsenjärjestö”.

Kun Lepomäeltä kysyttiin homolobbaamisesta Kokoomuksen riveissä, hän vastasi: ”Minulle moninaisuuden edistäminen on kaiken politiikan lähtökohta ja se pätee yhtä lailla myös kokoomukseen ja puolueen sisäiseen toimintaan. Sen sijaan, että vain suvaitsemme, meidän tulee juhlia erilaisuutta.”

Lepomäki vakuutteli myös olevansa aktiivinen homolobbaaja EU-tasolla: ”Olen omassa työssäni Euroopan neuvoston ihmisoikeuskomiteassa edistänyt määrätietoisesti seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksia kaikkialla Euroopassa. Nostan myös säännöllisesti aiheita julkiseen keskusteluun ja toivoisin kokoomuksen äänen voimistuvan kaikissa ihmisoikeuskysymyksissä.”

Kiistää biologisen sukupuolen

Lisäksi Bilderberg-elitisti tahtoo kumota lain, jonka mukaan sukupuoltaan ”korjaavan” transun on hankittava sterilisaatio. Lepomäen mukaan sterilisaatiovaatimus on poistettava, mikä merkitsisi sitä, että viattomia lapsia voisi syntyä sukuelimiään silpoville henkisesti epävakaille henkilöille.

Lepomäki myös tahtoo, että juridisen sukupuolenmuutoksen voisi hoitaa ilmoitusasiana. Liberaalissa Kokoomus-Suomessa nainen voisi muuttua mieheksi, takaisin naiseksi, sitten eksoottisen ”kolmannen sukupuolen” edustajaksi tietokoneruudun äärellä vain hiirtä näppäilemällä. Marxistien tavoin globalistioikeisto pyrkii irrottamaan ihmisen identiteetin biologisista juurista.

”Kokoomus haluaa avata Suomelle valoisan ja kansainvälisen tulevaisuuden – ja vähentää ankeutta ja nurkkakuntaisuutta. Haluamme rakentaa yhteiskuntaa, jossa jokaisella on huomenna enemmän mahdollisuuksia kuin tänään”, Lepomäki julistaa lopuksi.

2018 Bilderberg-kokouksesta palattuaan Lepomäki vaati, että Euroopan unionista on tehtävä liittovaltio. Tulevan liittovaltion arvopohja käy tuskallisen selväksi Lepomäen tuoreesta haastattelusta.

Lähde: Kasary

Bilderberg Elina Lepomäki Euroopan unioni Homolobby Kokoomus Kotimaa Liittovaltio Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Los6666

  Vastaa

  onnea sekoomukselle, toivottavasti sekomäen päävikasista jutuista kuulee mahdollisimman moni kokoomusta ennen äänestänyt 🤘

 • Kuvia kumartamaton

  Vastaa

  Myös Jutta Urpilainen (sdp.) on Bilderberg-elitisti.

 • Asiayhteys

  Vastaa

  Tulee mieleen Ryppy&Reikä sarjakuvasta puhekupla:”Mitä vittua vanhempanne tekivät teille”.

 • RadicalNation

  Vastaa

  Taas puhutaan Lepomäen/Kokoomuksen yhteydessä pelkästään transuista ja vedotaan tunteisiin, vaikka kyseessä on taho, joka haluaa lakkauttaa työväestöltä elämän edellytykset uusliberalistisella politiikallaan.

 • Aapo

  Vastaa

  Normaalilla miehellä ei ota eteen jos tuollainen lepomäki tulee vastaan.

 • Ilmari

  Vastaa

  Pysytään nyt kumminkin asiassa. Lepomäki on normaalin viehättävä nainen. Ei hän mikään Saara Särmä ole!

 • tiina

  Vastaa

  Mitä ne tekee tuolla Bilderbergeissä? Kuvaa salaa osaanottajia vessassa paskalla tai vaihtamassa tamponia? Mukana epämääräisissä ihmisrituaaleissa? Joku saa nuo olemaan lojaaleja EU:lle.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi