Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen väärensi ”todisteet” vihapuheesta

Valtakunnansyyttäjä on ottanut silmätikukseen kristillisen kansanedustajan Päivi Räsäsen, koska tämä ei allekirjoita kulttuurimarxistien homoideologiaa.

Poliittiset viholliset

Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen (vas.) ja kansanedustaja Päivi Räsänen.

Kulttuurimarxistista ristiretkeä koko virkansa ajan käynyt valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen kompastui viimein omaan ylimielisyyteensä. Syyttäjä on perättömän huhun pohjalta aloittanut ajojahdin ”vihapuheesta”, jota ei todellisuudessa koskaan puhuttu.

Toiviaisen toimintaperiaate on tuttu Neuvostoliitosta, jossa ”väärinajattelijat” saattoivat joutua vankileirille tai teloituskomppanian eteen kuulopuheiden vuoksi. Siinä missä Stalin vainosi kulakkeja, Toiviaisen pyhä viha kohdistuu erityisesti maahanmuuttopolitiikkaa ja homokulttuuria kritisoiviin suomalaisiin.

Toiviainen on ottanut silmätikukseen kristillisen kansanedustajan Päivi Räsäsen, koska tämä ei allekirjoita kulttuurimarxistien homoideologiaa. Pelotellakseen Räsäsen hiljaiseksi Toiviainen pakotti PolPon (poliittinen poliisi) käynnistämään rikostutkinnan häntä vastaan nimikkeellä ”kiihottaminen kansanryhmää vastaan”.

Toiviainen väärensi todisteet

Toiviaisen mukaan Räsänen olisi Yökylässä Maria Veitola ‑nimisessä televisio-ohjelmassa vuonna 2018 todennut, että ”homoseksuaalisuus on psykoseksuaalisen kehityksen psykopatologinen häiriö” ja että ”homoseksuaalisuudessa on kyse perversioista”.

Räsänen yllättyi tutkinnasta, sillä hänen ”sitaattinsa” on vedetty hatusta. Toiviainen toisin sanoen väärensi lainaukset.

”Hämmästyttävintä tässä tapauksessa on, että tutkintapyynnössä esitetään väitteitä lausumistani, joita en ole edes sanonut koko ohjelmassa”, Räsänen kummasteli.

Jäätyään vilpistä kiinni Toiviainen kieltäytyi kommentoimasta asiaa julkisuudessa. Suomalaisten ei tulisikaan luottaa hetkeäkään syyttäjälaitoksen tai oikeusjärjestelmän ”puolueettomuuteen”.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kotimaa Kulttuurimarxismi Päivi Räsänen Poliisi Poliittiset viholliset Politiikka Raija Toiviainen Rikos Valtakunnansyyttäjä Yhteiskunta

Keskustelu

30 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Viha Voittamaton

  Vastaa

  Alkaa tämä Räsäsen vaino näyttää jo henkilökohtaiselta. Mikä toiviaista vaivaa?

  • Thx-1148

   Vastaa

   Toihan ei muuten pidä paikkaansa 😂

 • Pekka Kaihoniemi

  Vastaa

  Oliskohan tuo Toiviainen vietävä kallonporaajalle syvälliseen tarkasteluun..? Kyllä nuo poliittiset virkanimitykset on lopetettava koska niihin löytyy aina joku kiihkoilija vihervassari!

  • Wonder Mike

   Vastaa

   Toiviainen on Kokoomuksen junailema.
   Tosin sananvapauden rajoittaminen yhdistää Kokoomuksen ja vihervassut.
   Ja sitä tehtävää Toiviainen on toteuttamassa.

   • Raita Haikkola

    Vastaa

    Kannatan ehdotustasi!

 • hortta

  Vastaa

  Miten voi olla tälläinen valehtelija valtakunnan syyttäjänä. Nyt pitäisi hänet laittaa oikeuteen valheista!

 • Nimetön

  Vastaa

  Ko ” syyttäjä” on syyllistynyt Rikokseen ?! Ei mikään suojele ‚virkamiehen , rikoksia ?! 💩😠😎

 • LauLai

  Vastaa

  Syyttäjä syytteeseen ja pois viralta mahdollisimman pian. Ammattitaidoton ja asenteellinen valtakunnansyyttäjä tulee Suomelle kalliiksi ja aiheuttaa syyttömille turhaa kärsimystä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Tässähän voisi asettaa toiviaisen ite syytteeseen prättömän lausunnon antamisesta.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Totuus Räsäsen sanomisista oli selvinnyt katsomalla ko. ohjelma. Toiviainen määräsi poliisin jatkamaan tutkimista katsomatta ohjelmaa.

  Suvakistilogiikalla oikea päätös: katsomalla ohjelma olisi selvinnyt, että tutkinnalle ei ole perusteita joten kun ei katsota, voi kirkkain silmin ja juridisesti perustellen määrätä poliisi tutkimaan Räsästä. 

  Tutkinta on poliittisin syin määrätty ja sillä on poliittinen tarkoitusperä. Räsänen on jo somessa tuomittu ja vaalit lähenevät. Näitä tutkintoja tulee vielä lisää.

 • hm

  Vastaa

  Törkeä tämä syyttäjä naikkonen, ei tuommosella pitäs olla mitään virkaa missään, saati sitten syyttäjänä, montakohan syytöntä tuokin on syyttänyt, omatekoisilla syytteillä ja aiheilla syyttää. Kyllä nyt usko horjuu ja pahasti, suomen oikeusjärjestelmään ei usko enää monikaan, tämä syyttäjänainen on tehnyt Suomen oikeujärjestelmän naurunalaiseksi omilla kähminnöillään. Nyt tais haukata liia suuren palan, tätä ei pureksimallakaan niellä.

 • hortta

  Vastaa

  Tämä ihminen pitää saada valehtelusta ja kieroilusta syyte ja tuomio .Heti pois virastaan. Kansalaisten luottamus on mennyt häneen.

 • Kalevi

  Vastaa

  Kyllä, sehän on ” iso juttu” – jos sillä paikalla oleva hlö vääristelee tai.edes antaa tahallaan lausunnon joka johtaa erilaiseen tulkintaan.

 • KantasuomalainenKOSSULTA

  Vastaa

  Kyllä tässä ennen joulua Jussi Halla-aho ottaa yhdeksi hallituskumppaniksi kristilliset.
  Saa nähdä kelpuuttaako kokkareita hallitukseen. 😅

 • Satu Nyman

  Vastaa

  Meillä on oikeus omaan mielipiteeseen. Jos asian esittää kauniisti ja loukkaamatta ketään niin miten siitä saadaan rikos. Luontokin sen jo todeksi todistaa että mies ja nainen on ainut oikea lisääntymis muoto. Olkoon kukin mitä haluaa ja tykätköön kenestä haluaa mutta ei vähemmistö ryhmiin kuuluvien takia voi lytätä sitä mikä oikein on. Järki käteen. Isä on isä ja äiti on äiti näin luoja luonnut. Tyttö on tyttö ja poika poika. Tytöillä ja pojilla on eri vahvuudet ja eri tykkäämisen kohteet. Niin vaan on ja sitä ei pidä kieltää. Päivi Räsänen puhuu totuutta ja hyvä niin. Ettei oikea totuus unohtuisi koskaan.

 • Kepa

  Vastaa

  Lyödään kuin vierasta sikaa! Yhdeksänkymmentäluvun virkatyönä tehdyt kavallukset edelleen tutkimatta, nyt käydään epäoleellisiin asioihin, ettei kaikki vääryydet tulisi julkisuuteen, nämä on kuin peitetarinoita ”oikeussoppineille” väärinoppineille!

 • Risto Hallikas

  Vastaa

  Toiviaisen kannattaisi oikeasti harkita eroa syyttäjän virasta, kun nyt näyttää siltä, että homma on häneltä karannut pahasti käsistä.

 • Schlageter

  Vastaa

  Korjaus: Suomessa ei ole enää pitkään aikaan ollut oikeusjärjestelmää, vaan laki- ja rangaistusjärjestelmä. Oikeudesta, oikeudenmukaisuudesta puhumattakaan, ei ole jälkeäkään.
  Sanon näin, vaikka juristi olenkin.

 • Raipe76

  Vastaa

  Nyt Räsäsen olisi syytä haastaa Toiviainen oikeuteen kunnianloukkauksesta ja valheellisesta syytöksestä !!!

 • Nimetön

  Vastaa

  Onneksi Räsänen on aina ollut suoraselkäinen poliitikko aina ollut. Toiviaisesta sitä ei voi sanoa.

 • Pekka Mäkinen

  Vastaa
 • Reiska

  Vastaa

  Voi aikoja, voi tapoja

 • Kevato

  Vastaa

  Yleensä vastuunalaiset ovat ymmärtäneet sanoa itsensä irti tehtävästään, kun ovat jääneet valheestä kiinni. Jos asianomainen henkilö ei ymmärrä tehdä sitä, niin onhan meillä vielä tervettä viranomaisuutta Suomessa vai onko?

 • Nimetön

  Vastaa

  Kuinka voi enää toimia tehtävässään

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Tuohan saa tehtyä kenestä tahansa vihollisestaan syyllisen, kerran saa keksiä sanat toisten suuhun. Huomenna keksii vaikka, että Halla-aho uhkasi tappaa kaikki. Eikun vankilaan vaan. Ei ole mitään väliä sillä, mitä todellisuudessa on sanottu, poliittinen vihollinen on saatava tuomituksi.

  Jos tuo eukko saisi päättää, sinäkin olisit jo leirillä kidutettavana. Kommunismi olisi syytä hävittää tältä planeetalta pysyvästi.

 • matt

  Vastaa

  Toiviainen on rikollinen ja Päivi Räsänen kunnollinen nainen,järki päässä„mitä ei kommunisti toiviaisella ole.

 • Hm.

  Vastaa

  Toiviainen syytteesee, törkeästä ja vahingonhakuisesta perättömästä syytteestä ja uskonvapauden, sekä ihmisyyden halveksimisesta ja virka-asemansa törkeästä väärinkäytöstä. Tuntuvat korvaukset ja vankeusrangaistus, sekä virasta pois välittömästi lopullisesti, ilman mitään välivaiheita. Tuohan horjuttaa koko oikeusjärjestelmän uskottavuutta menettelyillään.

 • Ilkka

  Vastaa

  Kuunka voi enää luottaa oikeuslaitokseen kun tuommoinen väärentäjä on valtakunnan syyttäjän virassa?Oliskohan rikosilmoituksen paikka?

 • Alpo Ylitalo

  Vastaa

  Puhekielessä kuulee usein sanonnan: Oikeuslaitos. Olisiko syytä harkita nimen muutosta ja käyttää puhekielessä nimitystä: Tuomiolaitos?

 • Raita

  Vastaa

  Toiviainen on rikollinen ! Hänet pitää poistaa valtakunnan syyttäjän virasta.
  Toiviainen pitää haastaa oikeuteen ja vastaamaan rikoksestaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi