Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen väärensi ”todisteet” vihapuheesta

Valtakunnansyyttäjä on ottanut silmätikukseen kristillisen kansanedustajan Päivi Räsäsen, koska tämä ei allekirjoita kulttuurimarxistien homoideologiaa.

Poliittiset viholliset

Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen (vas.) ja kansanedustaja Päivi Räsänen.

Kulttuurimarxistista ristiretkeä koko virkansa ajan käynyt valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen kompastui viimein omaan ylimielisyyteensä. Syyttäjä on perättömän huhun pohjalta aloittanut ajojahdin ”vihapuheesta”, jota ei todellisuudessa koskaan puhuttu.

Toiviaisen toimintaperiaate on tuttu Neuvostoliitosta, jossa ”väärinajattelijat” saattoivat joutua vankileirille tai teloituskomppanian eteen kuulopuheiden vuoksi. Siinä missä Stalin vainosi kulakkeja, Toiviaisen pyhä viha kohdistuu erityisesti maahanmuuttopolitiikkaa ja homokulttuuria kritisoiviin suomalaisiin.

Toiviainen on ottanut silmätikukseen kristillisen kansanedustajan Päivi Räsäsen, koska tämä ei allekirjoita kulttuurimarxistien homoideologiaa. Pelotellakseen Räsäsen hiljaiseksi Toiviainen pakotti PolPon (poliittinen poliisi) käynnistämään rikostutkinnan häntä vastaan nimikkeellä ”kiihottaminen kansanryhmää vastaan”.

Toiviainen väärensi todisteet

Toiviaisen mukaan Räsänen olisi Yökylässä Maria Veitola ‑nimisessä televisio-ohjelmassa vuonna 2018 todennut, että ”homoseksuaalisuus on psykoseksuaalisen kehityksen psykopatologinen häiriö” ja että ”homoseksuaalisuudessa on kyse perversioista”.

Räsänen yllättyi tutkinnasta, sillä hänen ”sitaattinsa” on vedetty hatusta. Toiviainen toisin sanoen väärensi lainaukset.

”Hämmästyttävintä tässä tapauksessa on, että tutkintapyynnössä esitetään väitteitä lausumistani, joita en ole edes sanonut koko ohjelmassa”, Räsänen kummasteli.

Jäätyään vilpistä kiinni Toiviainen kieltäytyi kommentoimasta asiaa julkisuudessa. Suomalaisten ei tulisikaan luottaa hetkeäkään syyttäjälaitoksen tai oikeusjärjestelmän ”puolueettomuuteen”.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kotimaa Kulttuurimarxismi Päivi Räsänen Poliisi Poliittiset viholliset Politiikka Raija Toiviainen Rikos Valtakunnansyyttäjä Yhteiskunta

Keskustelu

30 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Viha Voittamaton

    Vastaa

    Alkaa tämä Räsäsen vaino näyttää jo henkilökohtaiselta. Mikä toiviaista vaivaa?

    • Thx-1148

      Vastaa

      Toihan ei muuten pidä paikkaansa 😂

  • Pekka Kaihoniemi

    Vastaa

    Oliskohan tuo Toiviainen vietävä kallonporaajalle syvälliseen tarkasteluun..? Kyllä nuo poliittiset virkanimitykset on lopetettava koska niihin löytyy aina joku kiihkoilija vihervassari!

    • Wonder Mike

      Vastaa

      Toiviainen on Kokoomuksen junailema.
      Tosin sananvapauden rajoittaminen yhdistää Kokoomuksen ja vihervassut.
      Ja sitä tehtävää Toiviainen on toteuttamassa.

      • Raita Haikkola

        Vastaa

        Kannatan ehdotustasi!

  • hortta

    Vastaa

    Miten voi olla tälläinen valehtelija valtakunnan syyttäjänä. Nyt pitäisi hänet laittaa oikeuteen valheista!

  • Nimetön

    Vastaa

    Ko ” syyttäjä” on syyllistynyt Rikokseen ?! Ei mikään suojele ‚virkamiehen , rikoksia ?! 💩😠😎

  • LauLai

    Vastaa

    Syyttäjä syytteeseen ja pois viralta mahdollisimman pian. Ammattitaidoton ja asenteellinen valtakunnansyyttäjä tulee Suomelle kalliiksi ja aiheuttaa syyttömille turhaa kärsimystä.

  • Nimetön

    Vastaa

    Tässähän voisi asettaa toiviaisen ite syytteeseen prättömän lausunnon antamisesta.

  • Lord Mystery

    Vastaa

    Totuus Räsäsen sanomisista oli selvinnyt katsomalla ko. ohjelma. Toiviainen määräsi poliisin jatkamaan tutkimista katsomatta ohjelmaa.

    Suvakistilogiikalla oikea päätös: katsomalla ohjelma olisi selvinnyt, että tutkinnalle ei ole perusteita joten kun ei katsota, voi kirkkain silmin ja juridisesti perustellen määrätä poliisi tutkimaan Räsästä. 

    Tutkinta on poliittisin syin määrätty ja sillä on poliittinen tarkoitusperä. Räsänen on jo somessa tuomittu ja vaalit lähenevät. Näitä tutkintoja tulee vielä lisää.

  • hm

    Vastaa

    Törkeä tämä syyttäjä naikkonen, ei tuommosella pitäs olla mitään virkaa missään, saati sitten syyttäjänä, montakohan syytöntä tuokin on syyttänyt, omatekoisilla syytteillä ja aiheilla syyttää. Kyllä nyt usko horjuu ja pahasti, suomen oikeusjärjestelmään ei usko enää monikaan, tämä syyttäjänainen on tehnyt Suomen oikeujärjestelmän naurunalaiseksi omilla kähminnöillään. Nyt tais haukata liia suuren palan, tätä ei pureksimallakaan niellä.

  • hortta

    Vastaa

    Tämä ihminen pitää saada valehtelusta ja kieroilusta syyte ja tuomio .Heti pois virastaan. Kansalaisten luottamus on mennyt häneen.

  • Kalevi

    Vastaa

    Kyllä, sehän on ” iso juttu” – jos sillä paikalla oleva hlö vääristelee tai.edes antaa tahallaan lausunnon joka johtaa erilaiseen tulkintaan.

  • KantasuomalainenKOSSULTA

    Vastaa

    Kyllä tässä ennen joulua Jussi Halla-aho ottaa yhdeksi hallituskumppaniksi kristilliset.
    Saa nähdä kelpuuttaako kokkareita hallitukseen. 😅

  • Satu Nyman

    Vastaa

    Meillä on oikeus omaan mielipiteeseen. Jos asian esittää kauniisti ja loukkaamatta ketään niin miten siitä saadaan rikos. Luontokin sen jo todeksi todistaa että mies ja nainen on ainut oikea lisääntymis muoto. Olkoon kukin mitä haluaa ja tykätköön kenestä haluaa mutta ei vähemmistö ryhmiin kuuluvien takia voi lytätä sitä mikä oikein on. Järki käteen. Isä on isä ja äiti on äiti näin luoja luonnut. Tyttö on tyttö ja poika poika. Tytöillä ja pojilla on eri vahvuudet ja eri tykkäämisen kohteet. Niin vaan on ja sitä ei pidä kieltää. Päivi Räsänen puhuu totuutta ja hyvä niin. Ettei oikea totuus unohtuisi koskaan.

  • Kepa

    Vastaa

    Lyödään kuin vierasta sikaa! Yhdeksänkymmentäluvun virkatyönä tehdyt kavallukset edelleen tutkimatta, nyt käydään epäoleellisiin asioihin, ettei kaikki vääryydet tulisi julkisuuteen, nämä on kuin peitetarinoita ”oikeussoppineille” väärinoppineille!

  • Risto Hallikas

    Vastaa

    Toiviaisen kannattaisi oikeasti harkita eroa syyttäjän virasta, kun nyt näyttää siltä, että homma on häneltä karannut pahasti käsistä.

  • Schlageter

    Vastaa

    Korjaus: Suomessa ei ole enää pitkään aikaan ollut oikeusjärjestelmää, vaan laki- ja rangaistusjärjestelmä. Oikeudesta, oikeudenmukaisuudesta puhumattakaan, ei ole jälkeäkään.
    Sanon näin, vaikka juristi olenkin.

  • Raipe76

    Vastaa

    Nyt Räsäsen olisi syytä haastaa Toiviainen oikeuteen kunnianloukkauksesta ja valheellisesta syytöksestä !!!

  • Nimetön

    Vastaa

    Onneksi Räsänen on aina ollut suoraselkäinen poliitikko aina ollut. Toiviaisesta sitä ei voi sanoa.

  • Pekka Mäkinen

    Vastaa
  • Reiska

    Vastaa

    Voi aikoja, voi tapoja

  • Kevato

    Vastaa

    Yleensä vastuunalaiset ovat ymmärtäneet sanoa itsensä irti tehtävästään, kun ovat jääneet valheestä kiinni. Jos asianomainen henkilö ei ymmärrä tehdä sitä, niin onhan meillä vielä tervettä viranomaisuutta Suomessa vai onko?

  • Nimetön

    Vastaa

    Kuinka voi enää toimia tehtävässään

  • Fatwantarkistaja

    Vastaa

    Tuohan saa tehtyä kenestä tahansa vihollisestaan syyllisen, kerran saa keksiä sanat toisten suuhun. Huomenna keksii vaikka, että Halla-aho uhkasi tappaa kaikki. Eikun vankilaan vaan. Ei ole mitään väliä sillä, mitä todellisuudessa on sanottu, poliittinen vihollinen on saatava tuomituksi.

    Jos tuo eukko saisi päättää, sinäkin olisit jo leirillä kidutettavana. Kommunismi olisi syytä hävittää tältä planeetalta pysyvästi.

  • matt

    Vastaa

    Toiviainen on rikollinen ja Päivi Räsänen kunnollinen nainen,järki päässä„mitä ei kommunisti toiviaisella ole.

  • Hm.

    Vastaa

    Toiviainen syytteesee, törkeästä ja vahingonhakuisesta perättömästä syytteestä ja uskonvapauden, sekä ihmisyyden halveksimisesta ja virka-asemansa törkeästä väärinkäytöstä. Tuntuvat korvaukset ja vankeusrangaistus, sekä virasta pois välittömästi lopullisesti, ilman mitään välivaiheita. Tuohan horjuttaa koko oikeusjärjestelmän uskottavuutta menettelyillään.

  • Ilkka

    Vastaa

    Kuunka voi enää luottaa oikeuslaitokseen kun tuommoinen väärentäjä on valtakunnan syyttäjän virassa?Oliskohan rikosilmoituksen paikka?

  • Alpo Ylitalo

    Vastaa

    Puhekielessä kuulee usein sanonnan: Oikeuslaitos. Olisiko syytä harkita nimen muutosta ja käyttää puhekielessä nimitystä: Tuomiolaitos?

  • Raita

    Vastaa

    Toiviainen on rikollinen ! Hänet pitää poistaa valtakunnan syyttäjän virasta.
    Toiviainen pitää haastaa oikeuteen ja vastaamaan rikoksestaan.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi