”Ihmisoikeusjuristi” Scheinin mukaan suomalaisuutta ei ole

Martin Scheinin väittää, että suomalaisuus on vain 200 vuotta vanha mielikuvituksen tuote.

Poliittiset viholliset

päivitetty

Juutalainen ”ihmisoikeusjuristi” Martin Scheinin hyökkää jälleen aggressiivisesti suomalaisuutta vastaan. Tällä kertaa globalistiprofessori kiistää suomalaisen kansakunnan olemassaolon.

”’Kantasuomalainen’ upposi valtamedian ja perinteisten poliitikkojen kieleen kuin veitsi voihin. Se on tosiasiaperusteeton ja historiaton. Suomalaisuus on konstruktio joka luotiin tietoisesti 1800-luvulla”, Scheinin julisti.

Toisin sanoen juutalainen väittää, että suomalaisuus on vain 200 vuotta vanha mielikuvituksen tuote. Scheininin heimoveljet ovat myös muissa länsimaissa saarnanneet samaa oppia muille isäntäväestöille. Opin mukaan ainut ”todellinen” kansakunta ovat juutalaiset, joilla on syntyperän vuoksi oikeus kaapata esimerkiksi arabialueita osaksi Israelia.

Peruste laittomalle siirtolaisuudelle

Väittämällä suomalaisuuden olevan myytti Scheinin yrittää oikeuttaa myös maahamme kohdistuvan massasiirtolaisuuden. Jos suomalaisuutta ei ole, mikään määrä siirtolaisia ja väestönvaihtopolitiikkaa ei voi myöskään muodostaa suomalaisuudelle uhkaa.

Scheinin on ollut toistuvasti otsikoissa suomalaisvastaisten mielipiteidensä vuoksi. Hän on esimerkiksi väittänyt, ettei Turun joukkopuukotus 2017 ollut terrorismia. Lisäksi hän on vaatinut laittoman siirtolaisuuden kasvattamista sekä sananvapauslakien kiristämistä.

Lähde: Twitter

Martin Scheinin Poliittiset viholliset Politiikka Rotu Sionismi Väestönvaihto

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Timo

  Vastaa

  Varmaan on juonut jo juhannus simat

 • Pertti Yritys

  Vastaa

  Tälläiset ns. Ihmisoikeusjuristit tienaavat tähtitieteellisiä summia kun he hoitavat Ohisalon ja Haaviston maahan rahtaamisen rikollisia,pedofiilejä,raiskaajia ja murhaajia he pyörittävät turvapaikka ja lupa rulettia ja AVUSTAVAT näitä rikollisia miljoonien laskutuksilla valituksilla aina ja joka kerta korkeimpaan oikeuteen asti!

 • Paavo Turunen

  Vastaa

  On olemassa myös sivistymättömiä juutalaisia, Martin ei ole heitä, pelkästään. Hän on erikoisen sivistymätön moukka ja sen lisäksi järkyttävän suomalaisvastainen rasisti!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi