Narkomaanien hiv-tartunnat rajussa kasvussa pääkaupunkiseudulla

Jos huumeita ja huoraamista ihaillaan valtamedian palstoja myöten vuosikausia, ei tartuntojen nousun pitäisi tulla yllätyksenä kenellekään.

Rappiokulttuuri

Huumeidenkäyttäjien hiv-tartunnat ovat selkeässä kasvussa pääkaupunkiseudulla. Viimeisen viiden vuoden aikana uusia pistoshuumeiden käytöstä saatuja hiv-tartuntoja on todettu 22, kun sitä edeltävän viiden vuoden aikana tartuntoja todettiin 2 kappaletta.

Infektiolääkärin Jussi Sutisen mukaan pelkona on, että pistoshuumeiden käytön seurauksena saadut hiv-tartunnat lähtevät leviämään myös seksivälitteisesti.

– Tiedetään, että osalla pistämällä huumeita käyttävistä ihmisistä yksi tapa hankkia rahaa huumeiden käyttöön on muun muassa seksityö. On se silloin mahdollista, että tämä lähtee leviämään eteenpäin, Sutinen sanoo.

Yksittäisen hiv-tartunnan hinnaksi arvioidaan Länsi-Euroopassa noin 200 000 euroa ja siitä ylöspäin. Pistoshuumeita käyttävien keskuudessa hiv-tartuntoja yleisempiä ovat C‑hepatiittitartunnat.

Lähde: MTV

HIV Huoraaminen Huumeet Hyvinvointi Kotimaa Narkomaanit Rappiokulttuuri

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Late

  Vastaa

  ihmetyttää että valtamedioiden toimittajat tuntuu jollaintapaa ihannoivan huumeiden käyttöä ja seksityötä. no ihannoi ne kyllä monikulttuurisuutta, lihavuutta, transuja, homoja yms rappiollista moraalitonta paskaa. toimivan yhteiskunnan ylläpitoon ja rakentamiseen tarvitaan kuitenkin nationalismia, kansallismielisyyttä, korkeaa moraalia ja terveitä arvoja. ja tätä kaikkea valtamedioiden toimittrlijat taas halveksuu. partisaanin ja pt- median kuuluisi ehdottomasti saada valtiolta jonkinlaista taloudellista tukea toiminnan ja rehellisen oikean uutisoinnin ylläpitoon. suuri hatunnosto teille kaikesta työstänne mitä teette laadukkaan journalismin eteen.

  • Salomon

   Vastaa

   Valtamedioden toimittajat ovat narkkareita ja huoria, jopa meidän poliitikot ovat! Narkeissa on tiettyjä piirteitä mitkä paistavat läpi. Sama pätee yhteen porukkaan.

  • etal

   Vastaa

   ”ihmetyttää että valtamedioiden toimittajat tuntuu jollaintapaa ihannoivan huumeiden käyttöä ja seksityötä. no ihannoi ne kyllä monikulttuurisuutta, lihavuutta, transuja, homoja yms rappiollista moraalitonta paskaa”

   Tämä johtuu siitä, että jos nationalismilla hallittaisiin, niin 99 prosentia toimittajista, tutkijoista ja muista puuhastelijoista saisi kengän kuvan perssiisseen välittömästi, koska heidän puuhastelullaan ei olisi mitään käyttöä korkeamman älyn yhteiskunnassa. Eli heidän täytyy lietsoa nationalismin vastakohtaa, jotta omat suojatyöpaikat säilyvät. Nationalistisessa yhteiskunnassa toimittajat ja tutkijat (suurin osa heistä) on siivottu vessan siivoojiksi ja perunankuorijoiksi laitoksiin. Ai niin, näin on käynytkin ainakin yhden kerran historiassa: kun itäblokki vapautui kommunismista, niin kuulemma ”yhdessä yössä” (silminnäkijöiden ja kokijoiden mukaan) ovimiehistä ja hissipojista noudettiin kommunismin aikana alaspainetut älyköt luotsaamaan maata kohti uusia tuulia.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Narkkaisivatpa itsensä hengiltä.

  • Patriootti

   Vastaa

   Niinhän ne tekevätkin. Hitaasti, mutta varmasti

   • Fatwantarkistaja

    Vastaa

    Samaa narkkaria ei yleensä kahta kertaa näe. Paikallisia niiden on oltava, kun ei junat enää kulje, mutta asemalla kuitenkin hiippailevat.

  • GLGL

   Vastaa

   Ongelma vaan on se, että narkoottisten aineiden korkean addiktiopotentiaalin takia moni hieno ihminen tuhoutuu. Siihen riittää monesti yksi käyttökerta”kokeilu” tai ”viihdekäyttö”. Kuka ottaa vastuun noista tuhoista? Jos rakennustyömaalla kuolee pakistaani, kun ei ollut kypärää, nousee siitä hirveä haloo, ja syyllisiä etsitään koko valtamedian toimituskunnan voimin. Mutta kun hieno nuori tuhoutuu aineisiin, halu löytää syyllinen on nolla.…

   Valtamedian toimittajat, olette pahoja ihmisiä.

 • Kertoisin mutta polpo

  Vastaa

  Amerikasta mallia ja näin käy. Arvatkaas kuka maksaa hiv hoidot? me työssäkävät valkoiset keski-ikäiset duunarit . Sitten, kun omalle kohdalle sattuu jotain niin jono päähän vain odottamaan kunhan ensin arvauskeskuksess hoidetaan maahantunkeutujat, muuttajat, siirtolaiset sekä huorat ja narkomaanit.
  Kiva siirtyä kohta eläkkeelle koko ikä veroja maksaneena kun käteen jäävä palkkio on samaa luokkaa ulkomailta sekuntiakaan työtä tehneen kelakorvauksien kanssa. Naurattaa oikein.

  • Puolueeton

   Vastaa

   Olen seurannut tilanteen muuttumista ja kokenut tapahtumia. Hyvin lyhyesti ja kansantajuisesti kommentoitu tämän hetken tilannetta Suomessa. Suomessa arvopohjavalinnat tuhoavat suomalaisten elämää. Marin puheessaan korosti juuri arvopohjaista valintaa, vaikka realistinen toiminta on ainoa evoluution valitsema elämisen muoto. Jo tämän logiikan perusteella voi olettaa, että suomalainen kulttuuri on loppunsa edessä.

  • Pitsi

   Vastaa

   Ukkomiehet hankki tuota HIViä aikoinaan tuolta itänaapurista ostettuaan seksiä narkomaanihuorilta ja vaimo sai myös tuliaiset. Itse tunsin aikoinaan bensan hakureissulla käyneen miehen, joka oli arvioinut kondomin käytön tarvetta naisen ulkoisen olemuksen perusteella. Onneksi sillä ei ollut vaimoa, niin saipa rauhassa olla osallisena ötökkäjahdissa. Kuvottavia nämä miehet ja naiset, jotka HIVinsä hankkivat panemalla ladyboyta/thaimaalaisia huoria tai rantapoikia ILMAN kondomia. Yksilöt puuhaavat mitä lystäävät ja yhteiskunta kustantaa ikävät jutut hupiensa seurauksena.

   • Nimetön

    Vastaa

    Minua ihan hirvittää ne Ghanassa neekereiden kanssa parittelevat suominaiset, jotka sitten levittävät papilloomaa, hiviä, kuppaa ja tietysti neekerisankkeria puolisoihinsa visvaisilla värkeillään.

 • Turhat yksilöt

  Vastaa

  Hieman harmittaa se ettei leviminen ole herkempää. Turhat yksilöt poistuisivat nopeammin rasittamasta kansakuntaamme.

 • Siitä vaan sanoi Tsaikovski

  Vastaa

  Tätähän tänne nää hullut haluaa. Nyky eduskunnassa lähes joka ikinen EU globalismin edustaja.

 • Salomon

  Vastaa

  Ja kohta tehdään rahaa… Taas. Perustetaan valtuustoja, tehdään tukiryhmiä, perustetaan keskus, luodaan virkoja.. oisko tässä joku selkeä polku?

 • syyllinen = suomalainen mies

  Vastaa

  Huoraaminen, muslimit, perhearvojen tuhoaminen, miesten jatkuva syyllistäminen ties mistä jne. Syntyvyyden romahdus on hieno asia ilmastonmuutoksen varjolla. Maanpetturit saavat palkintoja sekä valtion avokätisiä rahoituksia.

 • Win-Win

  Vastaa

  Joo‑o huoli on kova, sillä tunnetustihan normaalit ihmiset harrastavat hyvinkin paljon suojaamatonta seksiä narkkareiden kanssa. Taitaapi olla niin että suurin ”riskiryhmä” ovat muslimit jotka mielellään nussivat rahavaikeuksissa olevia narkkareita ja sen jälkeen nussivat rumia suvakkiakkoja. Jokaisessa tapauksessa kaikki on pelkkää plussaa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi