Sateenkaariväki riidoissa – lateksiasuista miestä ei kelpuutettu lesbotreffitapahtumaan

Lesbot ovat kulttuurimarxistisessa arvohierarkiassa transujen alapuolella.

Rappiokulttuuri

Iso-Britanniassa järjestetty lesbojen pikatreffitapahtuma on transfobiakohun keskellä järjestäjien asetettua biologisen naiseuden pääsyvaatimukseksi tapahtumaan. Tilaisuuden järjestäjä kertoi laittaneensa ilmoituksen uudesta vaatimuksesta tapahtumaan pääsemiseksi, koska aiemmin paikalle tuli itsensä naiseksi ilmoittava mies violetissa lateksiasussa erektion kanssa.

”Transsukupuoliset yksilöt ansaitsevat kunnioitusta mutta sukupuolieritellyt tilat ovat tarpeellisia lesbonaisten suojelemiseksi,” Järjestäjä oli kommentoinut ja herättänyt myös suurta vihaa sanomalla, että lesboilla ei voi olla peniksiä.

Lesbojen ollessa kulttuurimarxistisessa arvohierarkiassa transujen alapuolella, voi olla, että tulevaisuudessa he joutuvat oikeustoimien kohteeksi jos he syrjivät transuja vastaavanlaisia tapahtumia järjestäessä. Viime vuonna Britannian poliisi häätikin transuvastaiset lesbot pois Pride-marssilta transumiesten uhattua käydä väkivaltaisiksi.

Lähde: Daily Mail

Britannia Kulttuurimarxismi Rappiokulttuuri Transut Ulkomaat

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Tästä taas nähdään, että ainoa mahdollinen tapa olla täysin rauhassa transuilta ja kulttuurimarxisteilta arvohierarkioineen on olla normaali hetero vasemmistopiirien ulkopuolella.

 • Erityistason seksuaaliterapeutti

  Vastaa

  Ovat nämä kyllä sekaisin. 

  Lopulta tuo pride-kyhäelmä hajoaa omaan mahdottomuutensa. Nuohan ovat ankarampia uskonnossaan kuin ääri-islamistit.

 • GLGL

  Vastaa

  Luontoäidillä on monenlaisia keinoja hillitä mielenvikaisuuden periytymistä.

 • Kun on paskat housussa, niin on myöhästä juosta vessaan

  Vastaa

  Tiesikö natsit sitä, että Pride-kuukauden perusti Barack Hussein Obama eikä mitkään homo-aktivistit? Barack Obama Hussein keksi, että sateenkaariuskonnon levittäminen ympärimaailmaa on ihan keino alistaa ihmiset kuin kristinuskon levittäminen.

  Kristinusko on sadististen roomalaisten imperialistien luoma psy-op valloitettujen alueiden alistamisen helpottamiseksi ja sateenkaariuskonto on amerikkalaisten sadististen imperialistien vastaava psy-op.

  Amerikkalaiset ottaa aina mallia Roomasta SPQR. Suomalaiset on vaan niin hyvin koulutettuja, ettei ne tiedä Rooman historiasta sen enempää kuin kristinuskon historiasta. Tämän takia roomalaisten kehittämiä vanhoja ja hyväksi havaittuja keinoja kansan alistamiseksi voidaan käyttää Suomessa niin menestyksellisesti.

  Suomalaiset tappelee paljon mielummin keskenään kuin ruotsalaisia, juutalaisia ja amerikkalaisia siirtomaaherrojaan vastaan. Hajoita ja hallitse menetelmä toimii tosi hyvin feminismin ja sateenkaari-ideologian avulla siihen neekereitä sekaan niin juutalaiset, ruotsalaiset ja amerikkalaiset saa olla turvassa ja jatkaa Suomen raiskaamista mielensä mukaan.

  • täh

   Vastaa

   Eli siis homo aktivisti

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi