Poliisi löysi 4 lasta transujen seksijuhlista Amerikassa

Talosta löytyi myös kuolleena yksi musta transumies sekä huumeita, alkoholia ja seksileluja lojumassa ympäriinsä.

Rappiokulttuuri

Neljä lasta, iältään 5 ja 10 vuoden välillä, otettiin huostaan näiden löydyttyä takahuoneesta piilotettuna asunnosta Amerikan Bostonin kaupungissa, Massachusettsissa.

Pelastustyöntekijät olivat saapuneet asunnolle saatuaan ilmoituksen tajuttomasta henkilöstä. Paikalta löytyi kuollut musta transumies, jonka kuolinsyyksi oletetaan huumeiden yliannostusta. Asunnossa myös lojui siellä täällä seksileluja, alkoholia ja huumeita.

Paikalla oli lisäksi viisi muuta miestä, jotka olivat kaikki pukeutuneet naisten vaatteisiin ja peruukkeihin. Miehet olivat yhteistyöhaluttomia pelastustyöntekijöitä kohtaan ja kiistivät asunnossa olevan lapsia. Transut yrittivät estää pelastustyöntekijöitä menemästä huoneeseen, josta he löysivät 4 pelokasta lasta erittäin saastaisissa olosuhteissa. Yksi transuista väitti olevansa lasten isä.

On ”epäselvää” mikä lasten ja talossa olleiden aikuisten välinen suhde on, mutta homojen osuuden pedofiliarikostilastoissa huomioiden voidaan olettaa kyseessä olleen jonkinlaisesta pedofiilirinkitoiminnasta.

Lähde: Daily Mail

Huumeet Pedofilia Rappiokulttuuri Transut Yhdysvallat

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Irmgard

  Vastaa

  Tyypillistä LGBTQ/pridettäjä-sakkia. Kuvottavia sairaita ja saastaisia eläimiä.

 • Uncle-Joen hoodeja

  Vastaa

  Boston on vahvaa demokraattialuetta, sattumaa?

 • TT

  Vastaa

  Normaalissa yhteiskunnassa transujen pääkopat tutkittaisiin huolella ja selvitettäisiin mm. transseksuaalisuuden ja pedofilian yhteys, joka selvästikin on olemassa, mutta josta ei mukamas saa puhua, koska mädätetty yhteiskuntamme palvoo nyt perversioita ja sairautta sen sijaan kuin että yrittäisi niitä parantaa. Matkalla helvettiin ollaan ja kulttuurisotakin ollaan häviämässä, jos vielä yhtään nöyristellään sossuille, feministeille ja vihreille, jotka tämän suvaitsevaisuuspaskan aloittivat. (Tai itse asiassa eräs korkeat uhripisteet itselleen järjestänyt heimo sen aloitti).

 • Linainenpuppu

  Vastaa

  Yhdysvallat rupeaa muistuttamaan yhä enemmän kehitysmaata. Eikös teikäläisten pitäisi olla iloisia, että ainoa mustaihoinen oli kuollut.

  • Observer

   Vastaa

   Mistäs tiedät muitten värit? Vai olitko mukana?

 • Nimetön

  Vastaa

  Jossain englanninkielisessä uutisessa oli vielä maininta että tilat olivat kaupungin omia tai omistamia.

 • Minä

  Vastaa

  Ja noiden kunniaksi pitäisi heilutella sateenkaarilippua, vai mikä se nyt on? Tuollaiset tekevät siitä häpeän lipun. Ennen kaikkea sen lipun puolustajien pitäisi hävetä tuollaisten hylkiöiden kannattamista. On transuja ja homoja, jotka eivät tee haittaa muille, mutta eivätpä he olekaan innokkaita sateenkaarilipun heiluttelijoita, vaan haluavat vain olla kaikessa hiljaisuudessa omassa rauhassaan.

 • Salomon

  Vastaa

  Otettiin huostaan. Nää samat huostaan ottajathan näitä lapsia niille homoille antaa, miten toi niiku paranee millään tasolla ja jos yhtään tulee olo, että lapset saattaa laulaa niin ne laitetaan kylmäksi

 • Herrenvolk

  Vastaa

  Hyi helvetti! Kaikki tällaiset transu, homo ja muut kuvottavat sekasikiöt olisi kyllä löytäneet loppusijoituspaikan kolmannen valtakunnan saksassa.

 • h17

  Vastaa

  Yhtenä aamuna kuulin radiosta jotakin ”pride”-lässytystä, jossa joku nainen seposti: ”Transiudessa ja kviiriydessä ei ole mitään väärää! Te olette upeita, te olette roh..”, ja siihen loppui sen sonnan kuunteleminen. Tulisipa sota.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi